Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az úgy kemény 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem aktiválódik, de 8 meccs alatt nem is volt rá szükség 😄
viszont volt egy fun ahol a doomguardot úgy hívtam le hogy caller + pow&egg re rányomtam a terrort 😄
instant concede 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem kéne mert battlecry.
Shep
A voidterror nem aktiválódik ha callerrel jön le, nemde?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kicsit el voltam maradva küldikkel így a 30x<2 miniont meg 5 warlock W-t toltam le zooval amit magamtól összedobtam
háát, haladós de továbbra is inkább handlock

mondjuk én beleraktam a voidcaller-void terror duót hogy legyen vmi kombó ami érdekel is, ne csak zombi módjára pakoljam

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Nem, ellenem mindig 4-et sebez szerencsére napok óta nem találkoztam zooval.

Shep
Én a 3/2-est mondom.

Pap vs Pap

Négy szörny nálam az asztalon /trogg/cabal/gurubashi/Sneed's shredder
ellenfél kirak egy Lightspanwt 20/20- ra buffolja.
Na jó mi a f@sz legyen nincsen deathem azt le kell szedni.
Beleütöm a Shreddert.
Sylvanas
Holy fire Sylvanasra
Ellenfél concede,
golden gilbin ftw!!! életem nyitása ...

greyfox
A legjobb az implosion. 10-ből 2-szer sebez 2 felett 😞

Steam: greyfox

tegnap trump ellen az 1/2s ooze-t dobta

Shep
Hát mivel a shredder elég sokszor dob chow-t az is elképzelhető. Na de amúgy vicces, hogy olyat pl. még nem láttam ,hogy ooze-t dobott de pecást, meg pandát már rengetegszer. Asszem mégiscsak szar az RNG.

mondok jobbat : cho -> unstable portal másolva és az dobta a mistresst 😄

Shep
Hát szerintem az a shredderből lett és nem kirakta.

qetuol
napi találós kérdés: druid ellen voltam, és egyszercsak látom, hogy Mistress of Paint rak ki? hogyan lehetséges?
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.01.23. 11:10:49

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

DarkHorSe
Semennyire nem hasznalhato.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Valami elbaszott kombó Locknál láttam. Csak removal volt nála meg Golem+Power over+Faceless.
van aki használja? 😄

Én meg egy void terrort meg egy twistling nethert. Ez az utóbbi mennyire használható lap? Kicsit drágának tűnik...
Shep
Nyitottam egy újabb goblin sappert, nagyon hiányzott már.

kabel15
Nem, elment a kedvem így este a játéktól, majd holnap reggel.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Na lecraftoltad? 😊
kabel15
Aki tudja craftolja le Dr.boom ot, szerintem rövidesen nerfelni fogják akkor vissza jön majd az ára. De mikor már a mage is ezt rakja ki ellened. Bármilyen deck be bele rakható.

kabel15
Most saját mage. De itt már kezd gyengülni. Dudu val kéne csak hát se dr.boom se sylvanas. Gold farmolásnak indult az egész 😄 Csak valahogy megindult a pack 😄
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.22. 21:50:50

Menj rá a legendre, van még időd. Mivel játszol?
kabel15
Rank3 jellemzés: Hunter,Warrior, Lock, néha 1-2 pala.
De ami még durvább hogy Dr.Boom ellen játszol bármi is jön szembe. Csak nézek mikor hunter kirakja, vagy a Lock. Hihetetlen mi megy lent.

Igen 😄 Bár...ha jobban belegondolok Dr. Boom olyan, mint amire te gondolsz...gondolj a megjelenésére, nagy lény középen, 2 kisebb két oldalt <#idiota> Vajon az alkotója miből merített ihletet hozzá? <#banplz>
Shep
Pontosan, boldog, boldogtalan játssza, ha megvan neki, mert tényleg bárhova beszúrható. mondjuk én a priestembe nem biztos, hogy beraknám, egy Vojlint már annál inkább.

Boom nerf azért lenne jó, mert akkor közvetlenül a max dustos időszak után megkapnám mint Leeroyt. 😄
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.22. 18:19:34
Bocsi, lemaradtam, még mindig a kártyáról beszélünk? 😄
Nagyon érik neki a nerf. És nem is lenne baj. Mert tényleg, boomot kb. bármibe berakod. Mert ha megvan, akkor berakod. Amit be kell rakni azt be kell rakni 😄
Amúgy pont ez mutatja, hogy Dr. Boomot rosszul árazták be, innentől kezdve nem is csoda, hogy minden pakliban nobrainer módon ott van (kivéve, ha mindenki 2 BGH-t futtat vagy nincs más BGH target a paklidban).

War golem 7 mana 7/7
Dr. Boom 7 mana 7/7 + 2×1/1 ami még sebez is halálkor, 9/9 vanilla value plussz ~5 sebzés random targetbe. Talán még a 9 manás költség se lenne teljesen indokolatlan, de 8 a minimum.
Nyugodtan <#idiota> Szegény ember Dr. Boomja 😄
Shep
Can I replace Dr.Boom with war golem and 2 wisps guys????

Shep
Utolsóra tippelek 😄

1. gyakorol
2. napi q
3. gold farm
4. erre veri

Shep
Nem nagyon értem ,hogy fullos control warrior deck miért bohóckodik casualban. Béna a rankedhez?

félre vagy pár hétre.
sztem youtube-ra is felteszi majd 😄
legend rank 1 akar lenni, azt énekelte meg 😄

Videót, vagy meg sem történt 😄
Trump megint énekel 😄

Shep
Van, csak ahhoz kell Velen is, és annyira nem is hatékony, mert ugye nem tudod utána gyógyítani magad a hp-val.

Amúgy nincs valami dark priest pakli? 😄 Shadowform, Auchenai, az új 1 manás priest lap stb...tehát ilyen darkosabb irányban nincs működőképes pakli?
Shep
És akkor kérditek miért szeretem és egyben meg a hajam is tépem a priesttől? 😊

Priest tényleg annyira menny-pokol hero, amennyire csak lehet. Néha belebolondulsz, hogy 4 kombó fele van nálad, vagy nincs laphúzás, ha meg flottul mennek a dolgok, nem is érted, hogy lehet ezzel néha veszíteni. Most játszottam vele életem meccsét egy paladin ellen. Végtelen hosszúságú volt, rakott ki Yiserát, amit valami egészen beteg Sylvanas+boardclear kombóval szedtem el, voltam 4 életen is, végül ő adta fel. Tényleg nagyon beteg volt, kár hogy nem marad meg valami history a meccsről, végignézném újra.
Priestnek nagyon szemetek a tolvaj lapjai 😄 Ha jól játszol azok meccseket hoznak, akár már egy rohadt Thoughtsteal is...nekem adott már egyszerre Ragnarost meg asszem Alexát, de tuti 2 legendaryt ! Le is fotóztam. A zsugormester + kabala kombóról nem is beszélve 😄 Jó is a priest 😊 Csak tényleg nagyon kombókra épül.
Tinman
Leülök mellé amikor van szabad 10 percem tolok egy meccset és quit, később ha megint van időm, megint mehet. Teljesen fun :-)

Ma életem legkönnyebb 40G-ját kaptam napi questeben, 2 priest win. Ízirájder.

1. Druida, jó, de főleg klasszikus druida kombókra építő dekkel... 9. körben feladta, mikor volt az egész meccs vagy 4 perc.
2. Mage, szokásos freeze, control, melynek jó nagy hátulütője, hogy ha bírod ellene minionokkal, akkor egyszerűen elfogy szegény, mint a orkánban a gyertya lángja. Így is lett. 7. körben adta fel. Nagyon jól lehet terelni, félrevezetni ezt a buildet... ellövi a polyt, flamestrike-ot mert az hiszi, hogy... aztán utána jön a fekete leves :-D 3 perc? Volt annyi?

Priest-el mostanában megint nagyon jól megy. Elképesztő, hogy miket meg lehet vele fogni, ha éppen nem genyózik veled az rng :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Játszom egy másik játékkal is közben. Bár arra sem volt időm napok óta...ez meg ilyen kis egyszerű, leülsz mellé és benne ragadsz 😄 Amíg fel nem idegesít 😄
Tinman
Hát egy egészen picit szerintem k. sokat játszol vele. Ez a játék -ahogy már írtam 1-2x- inkább évekre szól és nem arra való, hogy minden nap ezzel létezz. Néha egyszerűen csak told le a napi questet vagy várd be a 3-at és ne foglalkozz vele. Játssz más játékokkal is mellette, amik teljesen mások.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Rakj össze egy zoo-t azzal sikerülhet. Valamelyik quest csak sikerül és akkor nem buksz el egy újat.