40521
  • Devv
    Na még egy gyors kérdés: 3. fire elemental vagy tazdingó?
  • Negritis
    overrated!

MAGE :D
  • Devv
    Köszi! Ez kb. a 4. vagy 5. arénám... :D
  • Shep
    Paladin :D
  • Zickler
    Sámi
  • Negritis
    háát, sztem shaman fire ele, hex, storm elég jók ha jönnek
    és arénában az earth ele is fasza tud lenni

rugónál a "combok" nem mindig jönnek könnyen aréna deckel és ha nem vagy elég rutinos akkor az macerás tud lenni (én pl szenvedek vele mint a kutya ha néha azt választom)

priestet simán nme szeretem :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.22. 15:22:43
  • Devv
    Melyik hőst válasszam arénában? Priest, Shaman, Rugó.
  • Negritis
    nem szar, szituációs és mint olyan nem túl jó ha a deck nagy része abból épül fel
    márpedig a priest eleve sok szituációs lapból építkezik ezért nem fér bele
  • Zozo0122 #15874
    Áhh nem merek, tuti Sylvanas lenne benne, amit tegnap gyártottam le :)
  • Shep
    Nyilván nem, de priestbe nem fér be kezan, mert amúgy egy nagy szar lap.
  • Shep
    Na hajrá, legalább még jobban utálhatunk :D Na de amúgy tényleg, kíváncsi lennék mik lennének benne.
  • Zozo0122 #15871
    Amúgy ha most ekkora mázlifaktorom van, nagyon erős a kísértés, hogy vegyek még egy 7-es packot, mint tegnap :D
  • Negritis
    ez így nem teljesen igaz, főleg Kezan úta
    de ha nincs silence akkor 3-4 aoe removallal nem tud mit kezdeni a priest
    főleg hogy egyik decknek sem erénye a sok lény

mondjuk ellenem múltkor 2 pyroblatot nyúlt a priest, nem véletlen nem csípem őket :D
  • Shep
    Hát ez kész.
  • Shep
    Hát most már elmész a francba, én sorra nyitom a paklikat és nem elég ,hogy normális lapot nem kapok de csak olyanok vannak benne amik már megvannak, pedig rohadt sok lap hiányzik.
  • Shep
    Azért esélytelen szinte a priest, mert ott az iceblock ami gyakorlatilag megnyeri a meccset.
  • Negritis
    boomot ne törd, nerf gyanús :D

amúgy meg
  • Zozo0122 #15865
    Áhhh..mentem egy 1-3 szar arénát...jutalom: Dr. Boom Kár, hogy nem golden, mert már megvan és akkor lenne 1600 dustom :/ Na nem gond, várom a nerfet. Volt benne egy ancestors call is, azt majd kipróbálom vmikor...bár egy gondolom kevés a Malygos shamanhoz.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.22. 15:00:03
  • Negritis
    az a vicc hogy annak a decknek a priest ellen vannak a legizgalmasabb meccsei :D
    és ott azon múlik hogy alexa után ki hogy reagálja le a dolgokat
    pl priest ellen kb kötelező bele a thalnos mer a sima geomancer nem sokat ér
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.22. 14:53:58
  • Shep
    Azért azt elmondanám ,hogy ellenük Zeta is kikap :)
  • Mephike
    Ezen a képregéyen hangosan felröhögtem, eszméletlen jók a rajzok :)
  • Devv
    Az öreg már akkor megmondta! :)
  • Tinman #15860
    R13****-on facehunter paladin. Nem hiszem el ^^

Dettó olyan lapokkal próbált operálni, mint a hunterek. Teljesen működésképtelen volt :-D
  • Tinman #15859
    R13. R12 alatt még soha nem jártam a saját kutyvalékaimmal... talán majd most :-D
  • Negritis
    jó te a freezemaget is rühelled :D
  • Shep
    Inkább a fachunter, mint a róg vagy sámán :)
  • Negritis
    ez pedig minden aggro "ellenesnek"
  • Negritis
    én még annyit se :D és 13on állok :D asszem maradok is május végéig "passzív"on :D

néhány meme :D
  • dave9004
    nem könnyű. sámánnal majdnem sikerült éjjel, de imp gangbang falakba ütköztem
  • Shep
    Én napok óta 11 és 12 között ingázok igaz nem játszom túl sokat.
  • Devv
    Gyerekek menjünk már be 10 alá!

Na megvettem az utolsó 2 szárnyat...
  • karmacoma
    Amúgy ez sokkal skillesebb agro deck mint a (face)hunter. Főleg az én verzióm, ahol nincs shadowflame, így nem lehet okádék boardclear kombókkal takarítani. Főleg a hatékony trade-elés a cél, mint a legtöbb tempó decknél, és persze jól felismerni a hatékony kombókat. Nyilván mikor az elején befossa a taunt-gangbanger-voidcaller+terror+doomguard kombót akkor az autowin, de sztem facejóskáék ezzel kevésbé lesznek sikeresek az ellenfél arcára klikkelgetéssel. Én az eddigi meccseken azt éreztem, hogy a legtöbb jó decknek extrém jól kell húzni ahhoz, hogy jó esélyük legyen ellene, ha értelmes ellenfél használja. Hozzáteszem egyáltalán nem örülök ennek, mert a control meccseket mindig is jobban élveztem, bár ha egyszer legendig akarnék menni szerintem rank 5-ig ezt váltogatnám a combo druiddal.
  • Shep
    Jól van nyitottam két paklit nyilván volt benne valami, csak nem vettem észre. Ráadásul még az rng is csodás, mert csak rógot és handlockot kapok ellenfélnek amik gyakorlatilag instant concedet jelentenének ,de én hülye még szenvedek is velük.
  • Zozo0122 #15849
    Aha, mindig vannak ilyen anomáliák, hogy egymás után sok aggro, utána egy ideig nyugi :D
  • Mephike
    R8-on jöttek szembe, de gondolom én ez csak véletlen, olyan ez, mint amikor egyfolytában facehunti jön.
  • Zozo0122 #15847
    Huh, innen ki kell keveredeni, rank 11-en olyan gyomorforgató ráközön van, hogy az előbb majdnem belehánytam a billentyűzetbe. Nagy kár lett volna érte, mert új :/
  • Zozo0122 #15846
    Rank? Én még sosem találkoztam ezzel a deckkel, bár csak 11-en bohóckodtam eddig ebben a hónapban, most talán ráfekszek.
  • Mephike
    Végre tudtam ma játszani egy kicsit. (Sok volt a meló mára.) Szinte csak ez a deck jött szembe Malganis egyiknél sem jött ki, a huntival gond nélkül vertem őket, pedig a kutyákat nem is eresztettem rájuk. A warriorom 1-1-et játszott, szóval hosszútávú következtetést még nem vonnék le. Még 1-2 olcsó, de jó démon ha lesz, akkor bizony a beastek mellett lehet a démonokat fogják még utálni.
    Lehet össze kellene nekem is rakni ezt a démon decket? Még Malganisom is van hozzá elfekvőben.
  • greyfox
    Na, ma is összejött egy 10-es aréna, shámánnal. Nem gondoltam volna, semmi extra nem volt (earth elemental és micro machine azért segített), még aoe sem. 375 gold + 1 pakli (amiben nem volt semmi :)
  • dave9004
    várd ki hétvégén a demonwrathot