40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Persze, csak nem priest ellen. -
Ma 100G-s küldi, tegnap Watch & Learn... ez már valami
-
Zozo0122 #15920 Ez amúgy nagyon komoly duma, főleg a "takonyszar" kifejezés :D Én jót röhögtem tegnap ezen a buszon
-
Születnek is tőled ilyen zsoltárok: #15912
:-D -
Ez a szárny szerintem erős lapokat fog hozni, a Demonwrath pedig még használható is lett az utóbbi idők démonpaklijai miatt. -
na ma éjjel új lapok, ezekből már több normálisnak tűnik. kíváncsi leszek miként fordul a meta. -
imikszde00 #15916 Igen, mert dolgoztam igy csak telorol tudtam tolni. Igy eselytelen a ranked.
De az az ertelme, hogy gyors meccsek es jon a gold :) . Ha masra nem is , erre jo. -
StrikeFor #15915 nem kell parázni a 8 életétől...szerintem ultra szar egy legendary lap -
Ja... nyomkodhatod a hero powert ha egy lepkefingtól meghalsz. -
Ja amúgy a ragnarosra cserélő 9/7-es fos, meg rohadt jól működik a makkereknek. Az az igazi no skill lap, csak nyomkodod 2 manáért és mindig azt lövi akit kell. -
Rohadjon meg az összes BM-es baromarcú, majomtapló, büdösmajom, takonyszar, amelyik meg hunterral nyomja az meg duplán! -
Negritis #15911 jó de te csak azért vagy hogy kompenzáld Amazt -
Volt a fenét, hónapok óta egy normális lapot nem nyitottam. -
Negritis #15909 nyitottam 1 packot :D klasszikus semmi volt benne :D
de te is casualon tolod a facehuntert? mer ott nem látom értelmét
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.22. 22:31:00 -
imikszde00 #15908 Tegnap mindenki irta, hogy esett neki legend. Felbuzdulva nyitottam 2 packot. Volt bent egy leeory :D nagyon jol szerepel facehunterbe :D
De durva hogy az egeszeta a hunter miatt sir :) -
Negritis #15907 casualba hozzák a face huntert
nah az a kemény :D 3 hp-m volt de feladta :D -
Hát nekem rendre van, hogy a 3. körben még kivárok aggro ellen (hacsak nem jön fel a DL), facehuntert kivéve. -
karmacoma #15905 Ja és Argus, mert a Belcherre mindig jut bagoly és elment az 5. körünk. -
karmacoma #15904 Jó early game(Chow+valami szolíd 2 drop), Heal és Loatheb. A közepén fel kell építeni egy boardot a lethalhoz. Kirakni Loathebet és megölni míg nézegeti a 8 manás Kill commandot. -
Ahogy én látom a meta jelenleg amúgy is olyan, hogy az early game talán soha nem volt ennyire fontos, mint mostanság. Ne csak a játék közepére és végre tervezz, hanem az elejére is. Aki a 3. körben még mindig nem csinál semmit, az már nagyon nem is fog, egy hunter vagy warlock zoo ellen, meg kapja is 4.-ben a lethalt.
Na meg mese nincs, úgy alakítsd ki a dekked, hogy specifikusan tudj valamit kezdeni az arcpolipokkal szemben.
Nekem mage-el, sámánnal, rugóval az szokott bejönni ellenük, amit Zozo a 2. pontban is írt. Legyorsulom őket. Persze ezt valahogy úgy kell, hogy a legveszélyesebb rohadékját mindenképpen takarítsd le, pl. knife juggler nem maradhat fent. Priest-el meg rendre benyalatom velük az inner fire klasszikust. :-D -
Negritis #15902 class függő, de aoe, deathlord és anti kill bot általába megoldja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #15901 Semmit, ez egy ilyen deck, valójában nem igazán az ellenfél skilljével (mondjuk olyan rank 25-10 között, 10 alatt azért mutatkozik skill náluk meg a szokásos netdecktől való eltérés, legendig menni már ezzel is nehéz), hanem az idővel és az RNG-vel versenyzel.
Jó taktikák ellenük:
1, Sok taunt és heal, de akkor meg a control matchupokban leszel gyengébb
2, Megpróbálod legyorsulni szintén aggro deckkel
3, Jó lapjárás
A legsikeresebb class a hunter ellen a warrior és a priest, őket nehezen fogja meg, warriorral én is tartósan 70% winrate fölött vagyok ellenük, többi deckel 50-55 szokott lenni. Ennél többet nem is nagyon lehet kisajtolni, le fognak sokszor mákolni, és akkor majd idegeskedsz, de nincs ezzel semmi baj :) Ez az aggro legundorítóbbika és valószínűleg mindig is az lesz, már csak a hero powerjéből és a class lapjaiból kiindulva is - ez a class lett a fő aggro vonalnak szánva alapból. -
Malarki #15900 Amúgy ezzel a facehunterrel mit lehet kezdeni vagy mi ellene a jó stratégia? Sokszor szoptam már be én is. Telefossa a boardot ilyen kis szutykokkal aztán mire letakarítanám őket már van vagy 10 HP-m, onnan meg mindig bemákolja valahogy. Ha nem jön aoe vagy taunt(márpedig miért is jönne pont akkor amikor kell...) akkor nem tudok mit kezdeni velük. Hogy mit rakok le azt meg kb. lesz*arja, mert úgy is arca megy. Rohadtul idegesítő. -
Zozo0122 #15899 Még ki se tettem ide amivel játszok :D Attól, hogy nem egy streamer verziójával tolom, még lehet jó a deck :D -
ennyi akkor addig ne pananszkodj az explora, ha weird deckkel tolod a démonokat :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.22. 20:08:41 -
Zozo0122 #15897 Demonlockkal most hunter ellen kereken 50%-on állok a tracker szerint. (3-3) De én nem használok se nerubian egget, se void terrort, más lapok vannak helyettük. De az előbb is a mocsok explo trap mentette meg az egyiket, nyilván topdeckelte, lapja se volt, nekem a boardon kb. 20 seb, de csak 2 életem volt...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.22. 19:22:16 -
imikszde00 #15896 demonlock veri a huntert. neburian egg kell neki. void terrorral jol kombozik : ) -
Nem, az az equality :) -
Zozo0122 #15894 Ez az explo trap a legtrógerebb lap a játékban :D Nehogymár be kelljen tenni a demonlockba egy kezant...a mocskos facehunter miatt gyökeres változásokat kell eszközölni MINDEN decken. Annyira rossz ez, hogy hihetetlen. Ez a balance, hogy 1 deck formálja a metát olyan szinten, hogy minden más decket védekezésre kényszerít? Nagyon kell ez a class tényleg ebbe a játékba. -
Még folyamatban, eddig 2-1. -
Na, kaptál Boom-ot? :) -
ezt könnyű körbejátszani. 7 gvg pack akkor -
Ja, hogy van arénában constructed mech mage! A kurva anyjukat! -
Hát nem sieted el a dolgot :D -
Amúgy megvan a jubileumi 10. azaz tizedik aréna győzelmem!
-
Köszi! -
See a Fire Elemental, pick a Fire Elemental.
See a Shredder, pick a Shredder.
See a Yeti, pick a Yeti.
Örök aréna szabály.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.22. 15:37:30 -
Volt, 4es dropom meg kevés úgyhogy tazdingó. Amúgy 3 crackle, 2 hex, 2 fire elemental... -
Zozo0122 #15884 Fire ele. Abból 4-et is kivennék, ha úgy van :D -
Negritis #15883 attól függ van-e még "nagy" lényed ha nincs akkor fire ele mehet :D