Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy Seagiant van benne, az lóg csak ki a képből.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.27. 10:09:29
cserének neked: cenarius helyett maradhat ysera, black knight helyére skygolem, sylvia helyére spectral knight esetleg.
naxx kell még hozzá ofc
olcsóbban meg ezt erősítheted pár dologgal
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.27. 00:31:10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lényeg az, hogy Boomot ellenfélként nem éreztem ilyen gusztustalanul op-nak mint a saját kezemben. Nagyon megtöri az ellenfél tempóját, akkor is ha van nála válasz. 7 manából tényleg túl sokat ad.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Imádom mikor feladják a priestem ellen 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.26. 23:17:22
Arról nem is beszélve, hogy milyen jól kombózik majd az ellennél Gazlowe-al, ami ugyebár minden deckben ottvan kétszer is! 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Illetve lehet, hogy Alex helyére bemegy egy vitality totem vagy egy doomsayer. Volt már meccs, amit Alex nyert meg nekem, de egyszerűen nem érzem fontosnak.
Továbbá még azon is agyalok, hogy lesz egy mana tide --> loot hoarder csere, mana tide-ból úgyis ritkán jön 1-nél több lap, Loot Hoarded pedig hunter/zoo ellen azért el tud vinni 1 lényt, ha jól jön ki (és olcsóbb is).
nekem talán a 2 call hiányzik (ami azért komoly), viszont ha meglenne Thalnos a 2 gnomisht lehet cserélném egy azure + bloodmage duóra
próbáltad úgy?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azért megnézném az ellen fejét, amikor rankeden turn10-ben néz értetlenül, hogy mi ez a szar deck, ami ellen játszik, aztán megy a malygos+frotshock+frostshock+lightning bolt+lava burst kombó 30 damage-el. 😊
Az deck lényege, hogy nagyon, nagyon gyorsan pörgesd a lapjaidat, lehetőleg ~15 kör alatt az egész decket, így jó eséllyel max turn 11-12 körül meglesz a lehetőséged a lethalra.
Egyáltalán nem kell Alexre várni a lethalhoz, Maly sokszor elég rá, mindig számolj, ha látod, hogy köv körben mondjuk 22-t tudsz húzni Malyval, akkor lőj bele 1-2-t, hogy levidd addig, senki nem fog elkezdeni 20+ HP-n healelni, szóval következő körben ott lesz a lethalod.
A far sightokat mindig próbáld minél előbb ellőni, kivéve, ha valami nagyon jó egyéb played van vagy úgy érzed, végképp elvesztenéd a tempo versenyt, mert 1-1 jól sikerült far sight akár 3 körrel is előrébb hozhatja a lethalodat.
Mivel bőven 15 sebzés fölé lehet menni a kombóval, ezért szemben a frostmage-el itt igenis érdemes arra is figyelni, hogy egy 5-10 HP-t kaparj le az ellenfélról, ismét hangsúlyozom, szemben a classic frostmage-el itt egyáltalán nem kell Alexre várni.
A pakli erőssége a handlock, rettentően szerencsétlen draw kell ahhoz, hogy veszítsen ellene, gyengéje pedig a control warrior, ott az armor miatt nem sok esélyed lesz. Minden más ellen viszont simán lehet nyerni, sikerült elcsípni face huntert is vele, bár tény, hogy nem erőssége a decknek a face hunter.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.26. 21:19:24
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arról nem is beszélve, hogy mostanában inkább fun deckekkel szeretek játszani (pirate rogue, mechwarrior, blingtron priest, OTK sámán satöbbi) konzisztens deckek helyett.
Keresgélés közben viszont belefutottam ebbe a képregénybe is, ami a "régi szép időkre" emlékeztet, amikor még rengeteg pap játszotta ezt a kombót:
és ha nem csak én lennék akkor igen kommentálnám valszeg 😄
Néha szívesen ránéznék, főleg, ha kommentálnád is a play-eidet.
Egyébként ki és melyik szezon(ok)ban szerezte meg a legendet?
Nekem sajnos már lövésem sincs, de az tuti, hogy még Naxx előtt. Itt a topikban vissza lehetne vadászni, szerintem meg is teszem.
ha nem jön össze a meló akkor elsejétől megindulok a legend felé Handlockal, mindezt streamelve
vagy a világoslény,vastanár, erőtúlcsordulás, utasító üvöltés
de ami a legjobb elme irányító gépész 😄
Csak belepillantottam a lapjaimba...
-Vaskéreg Védelmező
-Mech-Medve-Macska
-Elmevezérlés
-Egyszemű szélhámos
-Kőagyar vaddisznó
-Savas mocsári sár
-Őrült bombázó
-Újrakombósító
-Instabil hullarabló
-Ezüsthátú Pátriárka
-Sötétvas törp
-Szendzsin pajzsmöster
-Sós kutya
-Pilótázott éggólem
-Maximális tankerő 😄DD
Nyilván úgy fordítottam ezeket, hogy minél betegebben hangozzanak...<#idiota>#idiota>
Ez elgondolkodtatott néhány vicces magyar lapnéven. 😊
gyalázkodó őrmester
fogaskerék manó
....
agyagcsengő távollátnok 😄
az egy jó kézzel 5. körre kirak 2 hegyi óriást te meg pislogsz hogy hol a hp-d 😄