40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #16003 ez ma annyira nem jó, de nem rossz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
golden cho. roleplayer :D -
Zozo0122 #16001 Na, elkészültem a heroiccal is, 1:57 lett végül az eredmény. (éjféltől 1-ig sima+class challengek, majd pontban 1-kor kezdtem bele a heroicba)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Razorgore: Könnyű, miután átgondoltam mit kéne csinálni másodjára meglett. Le kell nyomni a tojásokat, mielőtt elérik az 5 életet, gyakran elég csak sebezni rajtuk, és szép lassan átvenni az irányítást. Ha elszaporodnak a lényei, akkor MC tech, vagy Sylva, ha kikelnek a sárkányai, akkor BGH, humility, Aldor, stb. A jugglerek és Avenging Wrath, meg persze a Consec jól kombóznak az equalityvel, ha baj van.
Vaelastrasz: Ez is könnyű, 1. próbára sikerült, ha nem számítjuk azt, amikor csak ránéztem, hogy mennyivel erősebb így heroicon. Sok kicsi lény, hogy meg tudjuk szerezni a boardot, doomsayer nagy gond esetére, dupla savage roar a végső burstre, a 2 tree of life meg...Ha a végjátékban már nincs lapunk, akkor minket megment, ő meg a full élettel nem sokra megy, ha van boardunk
Chromaggus: Na, ez nehéz, kellett vagy 4-5 próba hozzá. Azt találtam ki, hogy a warlock minden olyan lapját használom, ami kártyát dob el a kezemből, hogy kis szerencsével a szarságokat dobáljam el, amiket a kezembe tesz. Ezenkívül MC tech + Sylva lényt lopni, valamint portalok + emperor, hogy olcsóak legyenek a lényeim, és emperor miatt az általa a kezembe adott vackok is. Cho is nagyon jó ide - szépen átpakolhatunk az ő kezébe is azokból a bosszantó varázslataiból...na szóval bejött a deckem :)
Nefarius: Ez is nehéz, direkt csak az ő kedvéért csináltam egy ide illő millrugó variánst. (a rugónak kevés olyan spellje van, amit effektíven használhatott ellenem, jól bele is bukott, hogy az ökörje gangupolta az én oraclemet :DDDD) Óvatosan kell csinálni, már 2. körben 10 manája van és szinte csak nagy lényei, szóval maximális value kell a vanishekből, gangupot pedig csak oraclere, vagy healbotra szabad lőni. Meglett asszem harmadik próbára :)
Deckek, ha valakit érdekel:
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.24. 03:21:25 -
Az igen! Köv hónaptól legalábbis hónap elején én is sámánozni fogok. -
karmacoma #15999 2 Sylvanast 2 Boomot(Ebből mind a kettő TS) kirakó legend hátlapos Priestet vertem Sámánnal. Mondjuk Chromagus segített 2 FT totemmel és 2 Sylvanassal. :D -
Zozo0122 #15998 Chromaggusnál tartok, ez keménynek tűnik... -
Hajrá.
Én még mindig a goldot farmolom, már csak 600 kell
-
Zozo0122 #15996 Na, ez érdekes szárny volt :) Kezdődjék a heroic, nem lesz egyszerű, az tuti :D -
Pio #15995 -
Pio #15994 Érdekes látni, hogy az imp gang boss hatására mennyire divat lett megint a zoo. Kísért a múlt. :) -
Rank 10 -ről, Rank 2-re most control warriorral mentem le, csak aztán a sok druid és zoo megakasztott :/ -
Negritis #15992 menj neki mage-gel :D én azzal mentem márciusban rank4ig :D csak jött a meló és nem volt időm rá :D -
Pio #15991 Gézé! Néztem realID-n, hogy tegnap már nem volt messze... :)
De azért valamikor control paklival is tessék megcsinálni! ;-) -
Február - Midrange Hunter
Március - Midrange Druid
Április - Midrange Warlock
Kíváncsi vagyok jövő hónapban milyen mid range pakli fog dominálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #15989 Múlthéten kb. éjféltől fél4-ig tartott lenyomni az egészet(alap+challengek+heroic), gondolom most fennleszek vagy 6-ig...na kíváncsi leszek az ellenfelekre :) -
Múltheti meglett kb. 6 óra alatt, akkor szerintem ezzel is végzek Karácsonyig. -
na a múltheti heroic nehéz volt? :D
akkor mit mondjunk a mostaniról. egyelőre szenvednek a sztárok 1,5 órája
na Chakki 1:26 perc volt neki mire meglett a 4 heroic
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.04.23. 20:26:51 -
Zozo0122 #15985 Csak azért ennyi, mert most csak ezt tolom :D GTA5-öt akartam még, de nem elég jó a gépem. -
2-3 óra naponta, az rohadt sok egy ilyen játékból :) -
Zozo0122 #15983 De ezt honnan veszitek amúgy? Most ültem le egy órája játszani, ma összvissz ennyi eddig :D Bár éjjel még fogok mert jön az új wing, amúgy olyan napi 2-3 óra maximum. Az nem olyan sok. -
Túl sokat játszol az a baj :) -
Na megint rank10 4 csillag streakkel, ha most nyernék, meglenne a 9. -
Mindig is rühelltem a perverz papokat. -
Zozo0122 #15979 Oké, kezd nagyon elegem lenni a papokból is. Egyszerűen bunkóság ellopkodni a jó minionjaimat, nyisson saját magának, ne más lapjaival arcoskodjon :D -
Ez is tök jó:
Dragon szinergia
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.04.23. 18:39:01 -
Negritis #15977 nem volt, vagyis én nem láttam
köszi tanulságosak ezek
kb felét találtam el -
Pio #15976 Nem tudom, volt-e már, de nagyon érdekes:
HS teszt, mennyire ismered a játék szabályait/szabálytalanságait?
megoldások -
csoszi87 #15975 Update:
Ezzel a deckkel 3-1 a vége, mire kiraktam 30 miniont.
1 druida bele tudott rondítani a tauntokkal.
De ez nevetséges. -
Zozo0122 #15974 Ilyenkor én is mindig ezt csinálom :D 2-3 meccsből megvan a gold :D -
csoszi87 #15973 Ez hatalmas.
Van 1 rakj ki 30 miniont ami max 2-be kerül.
Csináltam 1 warlockot amibe csak 1-2 manás minionokat raktam, semmi mást.
Mondom kazsuálba tolom, hogy csillagot ne veszítsek.
Eddig 2ből 2 win, de csak 9 miniont tudtam kirakni összesen, mert feladták.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Makacs öszvér vagyok... próbálgatok, próbálkozok. Most is tudom, hogy mi kellene még, de se dustom, se szerencsém, hogy nyissam. Priest dekkembe is kéne egy legend, ami sokat segítene, meg mage-emhez is. Na de mindegy, legalább nem unom el :-D -
Zozo0122 #15971 Áhh, azt majd legközelebb :D Jó lenne amúgy, de majd lehet megyek egy arénát, abból talán esik vmi jó GvG legend. -
Előtte egy Ragnarost azért kinyitsz nem? -
Az már éjjel lesz :) -
Zozo0122 #15968 Chromaggust este :DD -
Zozo0122 #15967 Troggzor nem egy rossz lap. Nem használják, de nem rossz, kezdőnek meg főleg :) -
Én arra lennék kíváncsi, hogy Zozo milyen legendet nyit ma.
Amúgy Grat! -
Malarki #15965 Köszönöm mindenkinek a tegnap esti facehunteres tanácsokat. Most már van egy elég korrekt mechmage paklim, azzal már elég hatékonyan le lehet őket nyomni, de pl paladin-nal vagy warlock-kal még mindig ugyan úgy lenyomnak, pedig már direkt kicraftolatmam Argust is.
És megvolt az első legendary nyitásom is: Troggzor the Earthinator... -
Csalódtam benned :) -
karmacoma #15963 Hasraütésre írtam mindent természetesen.