40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #16043 látom trump rácuppant a zoora megint D: -
Negritis #16042 mai nap tanulsága
ha egymás után játszol ki 2 warsong commandert az első bukja a charget -
Egyelőre úgy hogy még meg se vettem.
Folyamatosan 8-9 wineket megyek arénában de valahogy az istenért nem akar 160-nál többet adni.
#16040 Nem akartam bunkó lenni, és nem akartalak leszúzlni, ezért utólag is elnézést kérek, de nem szeretem ha valaki minimális energia befektetés mellett, azért sír hogy "jaj uramisten Bélusnak megvan az összes lap nekem meg csak a 10%-kuk, pedig ő csak 2000 órával játszott többet mint én. Biztos több tízezret költött a játékra, nem fer a rendszer". És sajnos a HS fórumok egy része ilyen emberekkel van teli :/
A másik kedvencem a Legendarykon való vitázás, hogy unfair előnyük azoknak akiknek dobott egyet-egyet a rendszer, amikor teljesen egyértelmű hogy a Common/Rare lapok számítanak a legtöbbet közel minden pakliban.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.24. 22:35:43 -
imikszde00 #16040 mert kell ennyire komolyan venni a jatekot? en is regota tolom , de annyira nem erdekel, hogy ilyen verpistike legyek miatta :)
-
Zozo0122 #16039 Lehet, ezt én is csak Madi meg Belező véleményére alapozva írtam, mindketten mondták már ezt, hogy az első hónapokban nem sokan tudtak rendesen arénázni. Heroiccal hogy álsz amúgy? :) -
Én ugye a hivatalos megjelenés napja óta játszom, de nem érzem úgy hogy akkor könnyebb lett volna az arena. A kiegek indulásakor, vagy most a mobilos induláskor eléggé fellágyult a mezőny. -
Zozo0122 #16037 Jó, de gondolj bele, aki bétában kezdett, annak jóval könnyebb dolga volt, ráadásul arénázni se sokan tudtak, akinek volt esze nagyon hamar megszedte magát. Akik később kezdték azoknak nagyon nehéz dolguk van, pl. nekem, de én mondjuk mázlisan nyitok :) -
Egyszerűen csak nem szeretem ha hearthstoneban a P2W fogalmat használják. Csak ennyi. Hepp. Bocsi. -
imikszde00 #16035 Olvastam mar itt, hogy a controlwarrior pont olyan. ki irta aztar nem tudom.
De ezt mert veszed ennyire komolyan? -
Zozo0122 #16034 Kontrolvarijor :D Talán azt mondják leginkább annak, bár az pont agyonveri a huntert. -
Osztan melyik a P2W pakli? -
imikszde00 #16032 hunternek meg van a maga romantikaja.
Robin Hood is ijasz volt. :)
Gazdagotol elvett, hogy a szegenyeknek adjon.
A gazdag p2w-es deckeket veri, De ezt a decket a f2p-es is osszetudja rakni. :) -
Zozo0122 #16031 A nap tanulsága: Nem a győzelem a fontos, csak ha hunter
-
karmacoma #16030 Valami olyan kezem volt, hogy Earthshock*2, Cracle, FT Totem+2. körös Chow. Utána curveon jött Destroyer, Sylvanas, Boom. Miután lecracle-ztam az undertakert, és kiraktam a chow-t FT mellé, belebaszott egy Kill Commandot a Zombiba. utána jött a maxos Destroyer, amikor sztem megbánta a dolgot. :D Kirakott pár kisebb miniont+ később 2 Highmane-t, de 1 kör arc után rájött itt most nem ő fog leburstolni, és próbált trade-elgetni. :D Ritkán jön ki így, meg ugye ez dr hunter volt nem face, de attól még jól esik a sok "csak ne jöjjön fel neki unleash/kill command/charge" 7-8. kör után. -
Zozo0122 #16029 Azt a rézfán fütyülő ironbeak owlját neki :D Csak nem feltauntoltad, vagy hogyan oktojáltál annyi kraftot a fájörgárdba?
Nagyon jó kis lap, kellett a shamannak egy ilyen már régóta :D Amúgy amikor egy hunter veszít, az mindig legalább olyan szép, mint Dr. Boom a boardon 7. körben :)
-
1Darton1 #16028 Az önmagában kevés, hogy jó lap. Ha a meccs elején ezt játszod ki egy mech helyett, akkor nagy eséllyel rögtön hátrányba kerülsz. A meccs közepétől viszont egyre kisebb az értéke a portalnak. Nem lesz tőle sokkal rosszabb a deck, szóval lehet vele szórakozni. Én is szeretem, csak más típusú paklikban. -
karmacoma #16027 Ó mikor a hunter beleöli a teljes boardját a Destroyerbe az olyan szép. :D Csak arcra mentem végig. Nem szerette a 9/6-os Fireguardot. :D -
szárnyak nélkül nehéz is repülni 
-
Malarki #16025 Szerintem túl jó lap ahhoz hogy egy se legyen a pakliban. Azure Drae még nincs. A mechek közül meg az összes bene van már, amiből kel abból kettő is. -
Na úgy tűnik működik a sárkányos priest úgyhogy el kell kezdenem megvenni a szárnyakat :( -
Tényleg baszki!
Észre se vettem. :)
-
Visszatért a Mester! Ilyen hosszú pihenőt kaptál? -
demonwrathot jól sikerült meganimálni... abom meg dread infernal animációja :D
legalább ha a kártyán nem lángok lennének :D -
Köszi a tippet! -
1Darton1 #16019 Én egy unstable portalt se raknék mechmage-be, inkább azure drake vagy további mech lények (meg persze a blastmage). Ha sok a control ellenfél, akkor mehet a mirror entity és mad scientist.
A portal inkább a tempo mage-be illik. -
Malarki #16018 Tudom hogy mindkettő elmebeteg OP, ezért nem tudok dönteni :D Ha lehetne mindkettőt beleraknám, de csak egyet tudok lecrafoltni :(
-
karmacoma #16017 Kolento kihagyta belőle a BWtechet. Úgy amúgy tényleg jobb. Inkább a midrange pala magasabbra curve-olt verziója. Én ilyet dobtam össze BW tech nélkül, ez jobbnak tűnik. A másik a halálba idegesített a végére. Délelőtt volt vagy 5 vereségem vele zsinórban. Ezzel most vertem 2 huntert. -
- 5/4 + 4 random dmg + lehet feltudod szedni és újra kirakni...
- akár hozza a win-t, vagy a kapitány papagáját. Nagyon igaz az a mondás, hogy vagy megnyeri a meccset, vagy semmit nem csinál.
Ha már mindenképpen választanom kellene a kettő közül, akkor unstable portal.
Tegnap 2 legendet hozott le egy meccsen belül, egyik Gromash volt, a másik Harrison. Instant win.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.24. 16:53:12 -
Malarki #16015 Mechmage pakliba második Goblin Blastmage vagy második Unstabel Portal a jobb? -
Negritis #16014 óvatosan az istenkáromlással :D
amúgy még várhatod jövő héten már van rá esély :D -
Ez a dragon pala továbbra is egy lassú fos! Várom a netdekket belőle... -
karmacoma #16012 Eddig a Fireguard sámán sokkal jobbnak tűnik, mint a Dragon Pala. Mondjuk Corruptort még meg kell várni, de most még nem érzem. túl sok a rossz matchup. Midrange Paladinnak se tesz jót az új zoo és a freezemage divatba jövése. -
Jah, Csoszi nem rakott ki még semmit, pedig ideje lenne már! :D -
Te vazelinnel szoktál sajtot reszelni? Azt azért megnézném :D -
Negritis #16009 mondjuk ezért sám ártana ha vki berakná a fontosabb linkeket, oktató videókat a bannerba :D
meg persze kéne már BRM-s kép is oda :D -
Negritis #16008 persze annak aki sajtreszelőt használt vazelin helyett miközben nézi Kovi műveit -
Ilyen hülyeséget kérdezni. Priest az OP ez nem is vitás :D -
Negritis #16006 szia
üdv köztünk :D
OP kaszt mindig érdekes kérdés, kezdőként én a warlock-hunter duó közül választanék mert azokkal lehet olcsó (értsd kevés dust kell a craftolásához) de hatékony decket csinálni
amennyiben az angol nyelv nem jelent problémát heartpwn oldalon keresnék
esetleg redditten de ott nem tudom hogy kell
Paladin a mostnai kieg előtt erős volt, de nem tudni milyen hatással lesz rá a mostani, most elég káosz van
face hunter ez és az ehhez hasonló deckek nagyon hatékonyak
új típiusú zoo
mechmageből nem tudom melyik lenne jó, de azok is erősek
én ezekkel kezdenék az elején, és néznék youtube és twitch videókat/playereket ott is sok budget deck és hasonlók vannak
a legendaryk jók, de nem mindegyik nélkülözhetetlen főleg ha aggro decket építesz
jah és javaslom hogy tanulj meg arénázni mert azzal a legkönnyebb deck készletet növelni :D
-
Mindenki a Facehunterre van kiakadva, hogy mennyire undorítóan erős. És alacsony rangon tényleg az, mert ott kb. senki sem tudja hogy hogyan kell ellene játszani. Midrange Pala működik, bács most inkább mindenki a sárkány Palára vár. A másik 3 pakli amit érdemes megemlíteni, az a Midrange Warlock, Combo Druid, és a Patron Warrior, bár ezek küzöl egyiket sem mondanám kifejezetten olcsónak, főleg a Combo Druidot. -
Sziasztok! Nemrég kezdte el játszani a játékkal (telefonon és gépen egyaránt), azért már nem vagyok új, kb. 3 hónapja fent van, csak mostanában volt több időm játszani vele... 200 meccs van kb. mögöttem, 35 ranked win, van egy 30as Palám, de eddig csak néha-néha rankedet toltam meg custom gameket.
Mostmár szeretnék elkezdeni komolyabban játszani, esetleg arénázgatni. Kérdezném, hogy mi most az OP kaszt, a Paladin mennyire jó, meg úgy általában milyen most a balance.
Köszi