40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #16083 mikor az rng-t szidod az sírás
mikor azt mondod hogy "jajj én szegény nem élvezem a játékot" az sajnáltatás ahol arra játszol hogy majd vagy lesz valaki aki veled együtt szidja vagy egyetért hogy unalmas ...
rengeteg hibája van a játéknak, ha azokat szidja valaki elfogadom, de mikor értelmetlenül csak a rage miatt akkor szoktam "belekotni" az emberekbe
és én elvagyok magammal, szerinted a fórum sírásra van és arra használod
szerintem meg arra hogy beszélgessünk a JÁTÉKról
versenyek-buildek-meta egyéb "taktikák"
érdekesebb boardok satöbbi
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.26. 14:35:42 -
Te beteg vagy, leírtam ,hogy hogy érzem, szerinted ez mi? Nem azt írtam ,hogy mert mindig kikapok, meg rng, meg kutyafüle, csak egy érzést, hogy már nem tud igazán érdekelni a játék, még a napi 1-2 meccs is unalmas már. Mondjuk neked valami beteges kényszered van arra, hogy folyton belém köss, ez elég szar lehet amúgy, úgyhogy én sajnállak téged.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.26. 14:28:05 -
1Darton1 #16081 Én nem érzem, nekem még mindig változatos és izgalmas. Persze én nem játszom túl, ez is okozhatja. -
Negritis #16080 aki csak priestet tol az nem csodálom hogy "ugyanaz" folyik életérzéssel játszik
és megint nem véleményt írtál hanem sajnáltatod magad -
Nem GTA-ba de tegye fel a kezét aki nem érzi az egészet kicsit egysíkúnak, nem a kazuáros bohóckodásra gondolok, bár igazából ott is jórészt ugyanaz folyik. -
Azért, mert leírtam a véleményemet még nem kell taplóskodni!! -
rendben szia! -
hát én is vártam, hogy átmegy GTA-ba de nem úgy néz ki :D
komolyra fordítva: sokkal több lappal lehetne, v más játékmódokkal. egy darabig én is arénázni fogok. -
Hát nálam egyre inkább kezd érdektelenné válni a játék, ha marad a tendencia, pár hét és 0-ra redukálódik az érdeklődésem és elfelejtődik az egész. Valahogy kifulladt a game, túl sok színt a kieg nem igazán hozott eddig, sőt igazából szinte semmi nem változott.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.26. 13:17:04 -
-
Negritis #16073 laza félórás meccs :D és a végén a madzag döntött :D -
Negritis #16072 belenézek ebbe a pgl-hs versenybe
erre lothar vs impact , control wari vs control wari
hááát nem kicsit fárasztó nézni :D -
Változatlan, én nem érzek különbséget. -
Rugoe, Facehunter, Handlock, mind jó ellenne, legfőképp a Handlock.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.25. 19:39:13 -
a druidot és minden mást.
gang boss ellen még a swipe pont jó mert buggal megöli a keletkező impet.
de mégis tiszta szívás ellene menni bármivel... -
Megfogja a Druidot + Imp Gang Boss -
kinek hiányzott ez a zoo h ennyire el kellett billenteni a metát megint? -
Hát nekem se jön be. Hiába 1 cost minion de akkor is. Sőt ez az egész dragon szinergia nem jön be. -
4. hét után se lassul a játék....
Shep Priesttel mi a helyzet? -
Persze, mivel alig játszok :) Ma megcsináltam az 5 win huntert és ennyi, este lehet még benézek rankedra de most nem igazán hoz lázba a játék. -
imikszde00 #16063 Akkor vege az atoknak? Nyeresben vagy? :) -
Az Priest lap, csak elfelejtették beszínezni :) -
karmacoma #16061 Eddig a hungry dragon se győzött meg. Sámán deckbe próbáltam olyan tempót összerakni, ahol nem gond lekapni valamivel az 1 dropot, de még így se jöttem ki jól. Mondjuk az évszázad szar húzását kaptam végig, de lehet csak a gyenge pakli miatt érzem így. Majd Palába próbálgatom, ott a mustár/minibot/fegyver charge segíthet. Druidába se volt jó, mert ott se akarsz boardot csinálni az ellenfélnek, vagy számolgatsz, hogy ok még nem rakom ki, mert kövi körben lehet mellé swipeolni és talán beledöglik az 1 drop. A dream(coin+inner+HD) meg nem jött össze sajnos. -
csoszi87 #16060 Uhh előbb ledobott a játék aréna meccs közben, épp a köröm elején.
Hatalmas mák volt, hogy visszaértem és ki tudtam rakni amit akartam. -
imikszde00 #16059 Egybe szamolja. beleptem, megneztem es a lockomnal 450et ir. -
hawkie22 #16058 Ennél azért kicsit bövebb válaszra számítottam, de ezek szerint ti sem tudjátok. -
Igen, kivéve a facehunter. :) -
Akkor neked minden 0-án áll? :DDDDD -
Ha facehuntertől kapsz ki, akkor levon egyet! -
A Flamewaker a legjobb Cabal célpont ever! -
hawkie22 #16053 Annyit kérdeznék, miért van az, hogy jelenleg a sámánom mellett rankeden 23/500-at mutat? Tableten játszom, meg telefonon, meg néha gépen is. Viszont meg mielött elkezdtem volna tableten/telón játszani, már jóval 100 felett volt a ranked gyözelmem sámánnal. Akkor most mennyi is az annyi?
Vagy minden új szezonban újrakezdi a számolást 0-ról? Vagy esetleg minden új eszközön 0-ról indul a számláló? -
Negritis #16052 ismerem :D de jah :D -
Pio #16051 -
Más se tud belépni v csak telefonon szarakodik?
-
De itt írja a lap ,hogy minden ezután kijátszott ... Az viszont tény ,hogy a Blizz sok lapnál elég felületesen fogalmaz és sok mindenbe bele lehetne kötni, de ez mondjuk pont nem az a lap. -
Negritis #16048 NEKEM újdonság volt, nem sűrűn találkoztam vele eddig ugyebár eddig nem is tűnt fel
a charge beast rhino ad magának is ezért hittem hogy ez is -
Mi ebben az érdekes? Értelmezni kell a lapok szövegezését!
Van újfajta facehunter, van benne déltengeri kalóz, meg missdirection. -
Negritis #16046 valamiért úgy rémlett hogy a sajátját megkapja
köszi -
Zozo0122 #16045 Jajj ne, akkor holnaptól a nyájösztönnek köszönhetően rengeteg zoo lesz... -
1Darton1 #16044 A warsong commander után kijátszott lények kapják meg csak a charge-ot, szóval az első commander sosem kaphatja meg a saját buffját, se a másikét.