Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
legnagyobb herélést a buzzard kapott amőúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 20:35:37
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
unleash
pyroblast
sőt, ha megnézed kb az összes lap ebben a patchben benne maradt a metában valamilyen formában
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 20:05:18
- a nép elkezd lázongani, hogy egy lap túl erős
- a Blizz szól, hogy calm the f*ck down
- eltelik 2-3 hónap
- a Blizz megnerfeli az adott lapot
Szerintem most arra várnak, hogy mindenki kezdjen BGH-t játszani, emiatt Dr. Boom kikopjon, ha ez nem valósul meg, nerfelik. De szerintem ez sose fog megtörténni. Ragnát is rengetegen játsszák, pedig azt teljesen hatástalanítja a BGH, Boom után viszont még akkor is ottmarad a 2 bomba, szerintem megéri vállalni vele a kockázatot, mert ha nincs BGH vagy más hard removal, akkor turn7ben kijátszva eldöntheti a meccset.
Sima midrange/control lapot amúgy emlékeim szerint még sose nerfeltek, lehet, ezért is tovább tart majd egy picit. 😊
Eddig úgy rémlik, hogy minden nerf vagy aggro deckre, vagy valamilyen speciális mechanizmusra (Nat Pagle, Leeroyos lock/rugó OTK, satöbbi) ment ki.
Amúgy a játék megjelenése előtt nagyon következetesen mondták, hogy ők csakazértse fognak változtatni soha a lapokon, hanem inkább új lapokkal oldják meg a balansz problémákat és emiatt is nehezen szánják rá magukat a változtatásra, de ez szerintem hiba, ponthogy ki kéne használni ezt az előnyt a hagyományos kártyákhoz képest és szerintem simán minden szezon vagy max minden második szezon közepén/végén lehetne egy balance patch. Amíg engedik, hogy max áron elbontsd a lapot addig szerintem csak jót tesz a játéknak.
Belchert is nagyon sokat szokás emlegetni, hogy nerfelni kéne, de ő például szerintem jó úgy, ahogy van, erős lap, de nem túl erős, úgyse lehet minden lap teljesen egyforma.
Boom meg abs. nem jól balanszolt, ezt már szerintem itt a gyakorlatban Day1 láttunk mindannyian.
Viszont nem kis öröm mikor legyűrsz egy olyan versenyzőt, aki Boom + 1-2 legendary-val jön ellened. Ilyenkor azért eléggé örülök :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy Dr. Boom: pont tegnap fedeztem fel hasonlóságot közte és Cenarius között. Ha nem a buffot kérjük, akkor mindkettő erős lény és 2 kicsivel érkezik, DE:
Cenarius teste 5/8, ennél Boom 7/7-e jobb, de oké elviszi a BGH. Cenarius hoz kettő tauntot, ami nem rossz, de a boombotok azért jobbak. ÉS Boom mindez csak 7 manáért, míg Cenarius gyengébb nála 9ért, sőt ráadásul még class kártya is, Boom meg bárhová befér. Elképzelni nem tudom mit ülnek még rajta, nerfet neki !
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Dobjon neki mondjuk max 5 manáig valamit és akkor még mindig rendi voltam...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Undertaker
- Coin
- Webspinner vagy Clockwork Gnome vagy Lepper Gnome
És akkor kint vani neki egy 2/3-as vagy 2/1-es lénye vagy a webspinnerből majd kapj a hunter még a finomat és ha nem tudod leszedni az Undertakert izomból (lehetett készíteni a 3-as sebzésű varázslatokat), akkor a köv. körben garantáltan kapsz a boardra még a fentiek közül valamit, vagy Hunted Creepert vagy Mad Scientist-et. Sehol sem vagyunk, de már eldőlt a meccs, főleg egy Hunternél...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.27. 19:34:10
Ez a nerf jogos, és a lapot nem fogja tönkre vágni, de Dr Boom nerfjének késése számomra érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 18:50:59
Azért mutatja a Blizz "nagyszerűségét", hogy a minap még arról beszéltek ,hogy az undertkaer még pont a határon belül van, erre nerfelik
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 18:48:40

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Undertaker now reads: Whenever you summon a minion with Deathrattle, gain +1 Attack.
Csodálom, hogy nem intézik el egy kalap alatt Dr. Boomot is.
én se teszem, Leeroyt se törtem vissza mikor nerfelték mert elfér
Nozdurmut betörtem anno, de ha most változtatnak rajta nem fogok sírni, hogy jujj mert nem látom értelmét 😄
nem az "életem" múlik rajta, egy játék amit élvezni szeretnék (ezért se erőltetem a priestet 😄) és az adott szituban legjobb döntést nézem a dust során