Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Druiddal igen, közben feljebb is jöttem. A mai nap eredménye: rank 14ről a jelenlegi 9-re.
Devv
Grat a 10-hez! Duduval másztál fel idáig?
I will hunt you down! I will hunt you down! I will hunt you down! Well fought! I concede! <#taps> Végem van 😄

dave9004
érdekességképp itt vannak az eddig nerfelt lapok
control warin kívül a többi ellen jó eséllyel indul amúgy, de laphúzás függő és nehéz ráérezni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Csak senki nem játssza 1-2 elvetemültet leszámítva 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ok meggyőztetek, csak a felét ölték meg, igazán biztató 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy régebbre tekintve Argus, Shattered Sun Cleric, Knife Juggler....
Flame Imp, Argent Commander, Defender of Argus, Shattered Sun Cleric, Unleash the Hounds, Sylvanas, ezeket mind nerfelték és most is nagyon jól használhatóak. De igen ott van a másik véglet is pl Blood imp, Novice Engineer és Starving Buzzard.
tarei freezemage óta minden klasszikus freezeben ott van mint finisher

legnagyobb herélést a buzzard kapott amőúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 20:35:37

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Nem, pedig jó lenne 😊

Devv
Nem lehet beállítani, hogy ellenfelek befogják a pofájukat örökre?
Shep
Pyro? Szinte senki nem használja, mert túl drága, unleash, ok fogjuk rá, na az íj az ok és akkor most azokat a lapokat amik majdhogynem kikoptak a nerf után? Ugye? 😊

Annak jó hangja van 😄
amúgy pár deck most kezdi újraértelmezni Leeroyt is és sztem lassan visszaszivárog a metába

hunter bow
unleash
pyroblast

sőt, ha megnézed kb az összes lap ebben a patchben benne maradt a metában valamilyen formában
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.27. 20:05:18

Shep
Na de visszatérve, mondjatok egy olyan nerfelt lapot ami a gyengítés után is használható maradt? (MC nem játszik 😊)

Boomot én is azért craftoltam le, mert nerfnél visszakapom majd a dustot. Tuti nem hagyják így. UT nerf érett már, én is örülök neki. Ez volt a leglogikusabb változtatás. egy jó 1 drop és ennyi. Talán most már látunk pár lassabb huntert is. Szerintem a lapjai megvannak hozzá, bár a heropower necces.
Shep
Hát ha van olyan erősnek mondható lap ami legkevésbé zavart az pont az undertaker volt, igazából én értetlenül állok a dolog előtt, szerintem az a lap pont úgy volt jó.

Szerintem mindig kivárnak, hogy elmozdul-e a meta. Legalábbis én az eleje óta játszom és ezt látom:

- a nép elkezd lázongani, hogy egy lap túl erős
- a Blizz szól, hogy calm the f*ck down
- eltelik 2-3 hónap
- a Blizz megnerfeli az adott lapot

Szerintem most arra várnak, hogy mindenki kezdjen BGH-t játszani, emiatt Dr. Boom kikopjon, ha ez nem valósul meg, nerfelik. De szerintem ez sose fog megtörténni. Ragnát is rengetegen játsszák, pedig azt teljesen hatástalanítja a BGH, Boom után viszont még akkor is ottmarad a 2 bomba, szerintem megéri vállalni vele a kockázatot, mert ha nincs BGH vagy más hard removal, akkor turn7ben kijátszva eldöntheti a meccset.

Sima midrange/control lapot amúgy emlékeim szerint még sose nerfeltek, lehet, ezért is tovább tart majd egy picit. 😊
Eddig úgy rémlik, hogy minden nerf vagy aggro deckre, vagy valamilyen speciális mechanizmusra (Nat Pagle, Leeroyos lock/rugó OTK, satöbbi) ment ki.

Amúgy a játék megjelenése előtt nagyon következetesen mondták, hogy ők csakazértse fognak változtatni soha a lapokon, hanem inkább új lapokkal oldják meg a balansz problémákat és emiatt is nehezen szánják rá magukat a változtatásra, de ez szerintem hiba, ponthogy ki kéne használni ezt az előnyt a hagyományos kártyákhoz képest és szerintem simán minden szezon vagy max minden második szezon közepén/végén lehetne egy balance patch. Amíg engedik, hogy max áron elbontsd a lapot addig szerintem csak jót tesz a játéknak.

Belchert is nagyon sokat szokás emlegetni, hogy nerfelni kéne, de ő például szerintem jó úgy, ahogy van, erős lap, de nem túl erős, úgyse lehet minden lap teljesen egyforma.
Meg lehet oldani Boomot, nem arról van szó, de akkora tempohátrány nekem leszedni, hogy nem igaz. Gyakran 3 lapot elvisz önmagában, mindezt 7 manáért...amúgy jó kis lap, aki megszerzi tényleg mindenhová azonnal berakja. Csoda, hogy zooban még nem láttam.<#idiota> Facehunterben természetesen már próbálkozott vele valami kretén a múltkor, mondom ez mi, már úgyis nyertél 2 körrel ezelőtt is látható volt, nagyon kell neked Boom is, hogy lássák mid van 😄
Tinman
Egyetértek...

Boom meg abs. nem jól balanszolt, ezt már szerintem itt a gyakorlatban Day1 láttunk mindannyian.

Viszont nem kis öröm mikor legyűrsz egy olyan versenyzőt, aki Boom + 1-2 legendary-val jön ellened. Ilyenkor azért eléggé örülök :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vagy lehetne úgy, hogy amit a webspinner ad, az 1 manával többe kerül mint alapból. Malorne pedig ne legyen beast.

Amúgy Dr. Boom: pont tegnap fedeztem fel hasonlóságot közte és Cenarius között. Ha nem a buffot kérjük, akkor mindkettő erős lény és 2 kicsivel érkezik, DE:
Cenarius teste 5/8, ennél Boom 7/7-e jobb, de oké elviszi a BGH. Cenarius hoz kettő tauntot, ami nem rossz, de a boombotok azért jobbak. ÉS Boom mindez csak 7 manáért, míg Cenarius gyengébb nála 9ért, sőt ráadásul még class kártya is, Boom meg bárhová befér. Elképzelni nem tudom mit ülnek még rajta, nerfet neki !
Well played!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tinman
Webspinnerre szvsz annyi nerf ráférne, hogy azé' 1 manáért ne dobjon már neki King Krush-t meg Savannak Highmane-t baze ^^

Dobjon neki mondjuk max 5 manáig valamit és akkor még mindig rendi voltam...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jó azért az sem volt egészen normális, hogy egy csomó kaszt fullba tolta a kretént ezzel:

- Undertaker
- Coin
- Webspinner vagy Clockwork Gnome vagy Lepper Gnome

És akkor kint vani neki egy 2/3-as vagy 2/1-es lénye vagy a webspinnerből majd kapj a hunter még a finomat és ha nem tudod leszedni az Undertakert izomból (lehetett készíteni a 3-as sebzésű varázslatokat), akkor a köv. körben garantáltan kapsz a boardra még a fentiek közül valamit, vagy Hunted Creepert vagy Mad Scientist-et. Sehol sem vagyunk, de már eldőlt a meccs, főleg egy Hunternél...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.27. 19:34:10

Mephike
Hm, szerintem valami hatodik érzék lehet nálam, de pont kb 1 hete vettem ki a pakliból őket, mert az utóbbi időben csak a gond volt velük. Nem jöttek első 1-2 körben, hanem mindig a késői játékidőben jöttek.
Ez a nerf jogos, és a lapot nem fogja tönkre vágni, de Dr Boom nerfjének késése számomra érthetetlen.

dave9004
na azokat miafrásznak. akkor már fireballt is nerfeljék ennyi erővel mindent inkább
Shep
Egyébként ezzel szerintem az undertaker ment is a levesbe a lightwarden mellé. A nerfelésük is olyan ,mint az rng-jük, 2 véglet van, ha túl erős egy lap akkor fogják és használhatatlanná teszik. Ez ám a profizmus.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 18:50:59

Shep
Beszarás de tényleg úgy néz ki 😄

Shep
Na a francba akkor most vehetem ki a priest pakliból.

Azért mutatja a Blizz "nagyszerűségét", hogy a minap még arról beszéltek ,hogy az undertkaer még pont a határon belül van, erre nerfelik
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.27. 18:48:40

Most olvasom, hogy ma jár le a botolókról a ban. Szóval be prepared! 😊
<#taps> Helyes Blizz, na akkor most jöhet a Skill Command és a Vebszpiner nerf 😄
Még a kis Kolento is hogy örül:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy az várható volt:
Undertaker now reads: Whenever you summon a minion with Deathrattle, gain +1 Attack.

Csodálom, hogy nem intézik el egy kalap alatt Dr. Boomot is.
Shep
Vagy fizess 400 dolcsit és megoldják helyetted 😄

dave9004
hallgass rám, törj és válj legendássá.
Elején én is így voltam, aztán belegondoltam, hogyha megvannak a deckek amikkel már szeretek játszani meg megvan minden benne, ami csak kellhet, akkor a dust gyűjtés meg a dust elhasználása ilyen lapokra már nem fog zokon esni 😄 De hát mindenki úgy csinálja ahogy szeretné, én nem szólok bele.
Meg én teljes lapkészletet szeretnék...és tegyük fel betöröm most az Anima Gólemet, utána 2 évig egy se jön belőle, craftolni viszont nem akarom 😄
Ja de akkor még nem toltam, nem volt kulcsom 😄 Amikor elkezdtem tolni már azzal a stattal rendelkezett, mint most. Kb nyílt béta előtt 3 vagy 4 hónappal kaptam az invitációt.
dave9004
pedig az volt 7/7-es és 7-et sebzett a hősödbe 😄
Gondolom még annyira sok lap nincs meg, így minden értékes 😄 vagy valami ilyesmi.
Én meg se szólalok, törnivaló szarságok tömegét tartogatom 😄
Még amikor az elején volt nagyon a játék akkor volt egy Arany pit lord lapom és azt is vagy 2 balance patchig tartogattam de feleslegesen 😄 Szóval thx a megerősítést a betöréshez mindenkinek 😄
ha a legend dobna a deckeden törd, felesleges utólag azon rugózni hogy jajj mi lesz most jajj mi lesz
én se teszem, Leeroyt se törtem vissza mikor nerfelték mert elfér
Nozdurmut betörtem anno, de ha most változtatnak rajta nem fogok sírni, hogy jujj mert nem látom értelmét 😄
nem az "életem" múlik rajta, egy játék amit élvezni szeretnék (ezért se erőltetem a priestet 😄) és az adott szituban legjobb döntést nézem a dust során

Emlékeim szerint csak nerfelni szoktak lapokat, buffolni nem igazán. És ha buffolnának se hiszem, hogy ezzel kezdenék (Magma Rager anyone? 😊 ). Szóval ettől ne tarts.
Ja én se találtam értelmes decket amibe ezt beraknám, amúgy annyira nem izgat, hogy arany csak ott van benne ma félelem, hogy tuti akkor változtatnak rajta valamit és akkor oda egy csomó dust, igaz erre nagyon kevés az esély, hogy pont ehhez a laphoz nyúlnak 😄 De ja hajlok afelé, hogy betörjem most egy jó legendary lapért, majd még meglátom mi lesz 😄
dave9004
na Amaznál láttam amit eddig nem 😄
Ha Starfire-el sokáig céloztok akkor holdfogyatkozás lesz 😄
dave9004
a 4. körben (growthal 5mana) kiinnervate-elt Yserával tudtam előbb megfogni egyet pedig r5nél már nem agyatlan hunterek vannak.