40521
  • dave9004
    ma blizz szerint ne adjak fel lottót.
    ragnaros 50%-ot nem tud eltalálni 3x zsinórban, ilyenek történnek ma :D
  • dave9004
    a pap ellopja tőlem a warsongot meg a grim patront ty
  • Devv
    Pont watch and learn küldim van, úgyhogy felveszlek.
  • csoszi87
    Engem Gruul múltkor megszívatott rankeden.
    Annyira nem számítottam rá, hogy nem is tudtam mivel leszedni.
  • qetuol
    aki gondolja, vegyen fel barátnak. pl. küldiknél segíthetjük egymást... qetuol#1432
  • karmacoma
    Amúgy baromi profi közvetítés volt. Néhány kisebb hanghibától eltekintve, kb így kéne kinéznie ennek a dolognak. Szimplán jó volt nézni, még ha nem is volt túl sok bevállalós pakli. A későbbi győztes hozott kombó nélküli dupla baglyos, Earthen Ring Farseeres druidot. Az érdekes volt.

Ma nyomtam egy ts->Doomguard majd shadow maddnes topdecket az ellenfél voidcallerére. De szép lenne ha mindig összejönne az ilyesmi. :D
  • Negritis
    sajnos vonaton voltam, de amiket láttam egész nap missplayek voltak
    mondjuk a mechshaman tényleg olyan hogy turn 3-4be simán nyer ha olyan a "lap" :D
  • sadface #16116
    Ez a mai nap... Gruul, meg Malygos... egyik haszontalan a másik megvan.:DD
  • Zickler
    Blackwing Lair... Mindjárt meglesz, miután kétszer adott 230 goldot 12 winért, és kb. 39-szer 160 goldot 7-8 winért a rendszer, végre összekuporgattam a 700-at. Nem szeret ez a rendszer (de legalább már megint van annyi dustom hogy a következő kiégészítőt egyben le fogom tudni majd craftolni az első napon).
  • Pio
    Dreamhack döntőt nem tudom néztétek-e, de volt egy turn3 lethal win mechsámánnal, van egy olyan érzésem, hogy benne lesz a következő funny and lucky-ban. :)
  • sadface #16113
    Személyszerint ha olyan lenne mint bossként 8 mana 8 armor, már használható lenne.
  • Negritis
    ez is jó :_D
  • Negritis
    nem tudom hogy lehetne használhatóvá tenni amúgy
    de jó lenne egy neutral "hőscsere" legend
  • Pio
    Hát ez valami zseniális :D

Akinek nem lenne tiszta: az egész HS közösség egyként mondja a Blizznek, hogy Majordomo jelen formájában egy játszhatatlan lap. Ezzel persze nem lenne baj, sok játszhatatlan lap van, de Majordomo annyira kúúúl, hogy kár érte, na mindegy.

Ennek legtökéletesebb bizonyítéka a fenti link mögött található: Nefarian mindgames-el Majordomot idéz, majd az AI rövid gondolkodás után lesilence-eli a saját Majordomoját. :D
  • Shep
    Jól van, úgy látom te sem értetted a lényeget.
  • sadface #16108
    Félreértesz. :) Csupán ennyire unalmas a sírásod. Megértelek, de akkor szüneteltess. Amióta játszok csak rogue, sok mindent láttam már a játékban de ha kellett/olyan kedvem/időszak volt abbahagytam. Ez csak egy játék, ne legyél mad! :)
  • StrikeFor
    jól megszivattuk Nefariant :P

• dave9004
    ma kipróbáltam, hogy ha van egy secreted és ellopsz az ellentől egy ugyanolyat, akkor lehet e 2. sajna nem :(
  • Pio
  • Malarki
    Ez igaz, ezért is próbálok egyre többet arenazni. Csak kár, hogy GvG-t ad, a classic-nak jobban örülnék.
  • dave9004
    arénából arénába viszont 3+ winekkel eléggé gyorsan nő a packmennyiség. gvg legalábbis.
  • Malarki
    Igen, 30 győzelem után tudsz venni 1 paklit, vagy 45 után egy arena kulcsot, ez igen :D
  • Mephike
    :D
  • Devv
    Én 100 aranyért szoktam venni 40 dustot.
  • Negritis
    erről volt szó korábban, és a szintlépés jutalmazását tervezi amúgy a blizz
    mert az újak nagyon lemaradnak

a ranked jutalma pedig az öröm hogy játszhatsz :D
    a 3win/10 arany pedig a semminél azért több :D nem véletlen farmolják jópáran rank20 környékén :D (én is tervezem amúgy)
  • Malarki
    Aha, szóval semmit...
    Csak én érzem úgy hogy a játék jutalmazási rendszere enyhén szólva hiányos? A napi questeken kívül kb. semmi jutalom nincs. Én játszok 2 hónapja, de már most is csak addig lépek be amíg megvan a 40/60 arany, meg még pár meccs esetleg és annyi, hétvégente 1 arena. A győzelmekért nem jár semmi(3 win/10 arany az a semmi kategória), a ranked helyezésért nem jár semmi(ja de, egy hátlap...).
    Miért nincs olyan pl. hogy aki felér Legend-be az kap 300 aranyat, aki 1-10-be az 200-at, aki 10-15-be az meg 100-at. Vagy miért nincs valami jutalom a szintlépéshez? 10 arany vagy egy kis dust már sokkal nagyobb motiváló erő lehetne.
  • Zickler
    Semmi hátlap? Nekem az a kedvencem :(
  • Shep
    Hátlap meg az érzés amit a legend nyújthat :)
  • Negritis
    csak a hátlap
  • Malarki
    Ha valaki elér Legend rangra az kap valami extrát szezon végén vagy csak azt a semmi hátlapot?
  • 1Darton1
    Az ellenfél pakliválasztását is illene tiszteletben tartani, nem csak mások véleményét. Hogy egyesek még emberileg is lenéznek valakit a paklija miatt, az különösképp megkérdőjelezhető. Talán nem az ilyen mentalitású egyén a megfelelő arra, hogy tiszteletről prédikáljon.
  • Devv
    Ezzel egyet értek!
  • Mephike
    Részemről bárki írhat bármit, max jót röhögök rajta.
  • Shep
    Kb 2 hete már csak a küldetéseket csinálom, alig játszok priesttel, többi kaszt meg ugye a küldetések miatt mennek de azok egyáltalán nem érdekelnek. Úgyhogy nálam 1 kasztos a HS.
  • Tinman #16089
    Az a rettentő zavaró benne, hogy van, hogy legyorsulom, tudok védekezni ellene, van, hogy olyan a kezdő kezem, hogy látom én már itt csak veszthetek. Aztán amikor tolsz egy élvezetes és kiélezett meccset laza fél óra alatt és szerzel egy csillagot, majd jön egy agyhalott hunter, vagy egy warlock zoo és az 5. körben lethal, akkor úgy elveszted a hited az egész játékban. Ez piszkosul, mocskosul zavaró. Ha meg elsősorban ellenük rendezkedsz be, akkor nem lesz normális late gamed és a normálisan játszók vernek majd rommá. Nem egyszerű.
  • Tinman #16088
    Megmondom mi van... az van, hogy egyesek nem bírják elviselni mások véleményét, holott azt a játékkal kapcsolatban írják le. Tiszteletben tartani meg aztán végképp nem sikerül, ahogy másikat se nézik semmibe sem.

Engem egészen addig a pontig nem zavar senki hozzászólása, amíg a játékról beszél... legyen az negatív vagy pozitív. A negatív kritikának egyébként legalább annyi alapja van, mint a pozitívnak. Aki ezt nem látja, be az nem kicsit buta, elvégre olyan, hogy tökéletes, olyan nincs. Aztán itt jön képbe az önigazolós effekt: "Hát nehogy már én olyanért fizettem, amivel valami gond van? Hát az én döntésem, csak helyes lehet és ha beledöglök is kiállok emellett."

Az viszont tény, hogy néha nem árt hetekre félretenni a kedvenc kasztod és beletemetkezni egy másikba. No meg a HS-t egy kiegészítő játéknak tekinteni valamilyen más single élmény mellett. Így a szavatossága évekre kitolható. Múlt héten 1-2 nap belecsúszott 5-6 óra játékidő/nap és az már egy idő után nem szórakoztató... főleg akkor nem, amikor az rng halálra szívat.
  • dave9004
    am valszeg ja. szünetelj. nagyja lapod megvan, kiegig ráérsz jönni amikor kedved is lesz hozzá
  • Shep
    Akkor egyszerűen csak beleuntam és sajnáltatom magam.
  • dave9004
    igazából változatosabb mint régen, mert minden classból van olyan ami életképes a rankeden. változtatni kell rajta v magát a paklit az ellenfelek gyakorisága miatt. és ebben változatosabb mint azelőtt. még jön pár sárkány is a héten, aztán kb 1 hónap és tisztul megint a meta.
  • Shep
    Értem tehát akármit írok én vagyok a hülye, ok igazad van, te meg kezeltesd magad!