Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nerfelések utáni kérések mindig általában azért jönnek, mint azt a példád is hozza, mert képtelenek megoldani egy előállt szituációt tapasztalatok vagy ötlet hiányában.
Nekem a kedvencem az, hogy a kis pók mindig king-et vagy Malorne-t ad. Persze elhiszem én ez, hogy ez megtörtént párszor valakivel, hogy ilyen lapokat dobott a pók. De nekem kb 2-2 alkalommal jött ez az előbb említett lappáros. Abból emlékszem Mukkát sosem játszottam ki, mert nem volt olyan szituáció, amikor örültem volna a banánoknak, Malornet 1 alkalommal kijátszottam, a másiknál nem lett volna jó döntés kirakni. De a rákokat már le se merem írni hányszor kellett kitennem... vagy a kapitány papagáját. Mégsem jövök olyan ötlettel, hogy módosítani kellene a randomitást a játékba, hogy ezt a két lapot nekem ne adja a játék.
A hiéna csak a fullos beast deckben lesz hatékony, jelenleg az pedig normális laphúzás híján nálam felejtős.
Aztán paródia topic, amin sikítozva röhögtem:
"I think we can all agree, Cobalt Guardian is insanely OP, and now that Undertaker has been nerfed, this should definitely be next.
First of all, it's 6 attack, for 5 mana, and his health is basically infinite. As Druid, I hero power into his Divine Shield, but he keeps playing Mechs! They are so cheap and easy! Next turn I attack him again, to pop his shield, but it just comes back, and I take 5 damage every time! I started running double Healbot/Tree of Life, but it only buys me a couple extra turns against this monstrosity.
This is obviously breaking the game, and making the druid class completely unplayable. A nerf needs to happen, soon."
Sry a hosszú idézetért, nem tudom mennyire szabad linkelgetni. Érdemes megkeresni az eredetit pwn-en, vannak jó kommentek.
Amúgy tényleg a mechmage lesz a következő sláger. Mondjuk ahhoz kell Boom+Antonidas, hogy halálos legyen. Azok nélkül egy hatalmas rush, folytatás nélkül, szóval azért nem lesz a ladder 50%-a az. Hunterek meg nem értem miért a hiénát mondják, és nem a Harvest Golem felé mennek. Az is olyan minion, hogy 3 manaért legtöbbször üt 6-ot.
Ez is mit csinált? Mikor már látta, hogy veszít, kivárta az utolsó ezredmásodpercig az idejét, majd akkor tett ki egy nagy büdös semmit... ezt 3x eljátszotta mire megdöglött. Nem értem miért kell hunter kaszttal többnyire tirpák parasztnak lenni?
Amikor hunterrel tolom soha nem viselkedem így... én még Undertakert se használtam, mert control hunter buildemet csinosítgatom ilyenkor mindig. Nem tarolok, de nem is kapok ki vele állandóan... olyan közepes egyelőre, persze szeretnék még bele lapokat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Winstreak 15. szintig, aztán jött egy hunter. Rommá szívattam :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont ha minden igaz, akkor ha nagyon sokat vesztesz egy idő után hozzád hasonló kezdő ellenfelekkel fog összerakni...
+annyival kiegészíteném, hogy Android tableten vagy kis ügyeskedéssel telefonon ha elindítod akkor is kapsz egy bonus boostert.
Ezt az utat jártam végig az elmúlt 4 hónapban és 0 Ft-ból 60%-os win rate-el megyek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.28. 22:55:20
én spectate-eltem, de azért nevettem egy nagyot az első moltennél

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 21:40:26
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.28. 21:27:19
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
hogy rohadna meg...
Warriorral már a második körben leszeded egy fél fiery war axe-szal, vagy egy egész execute-ot rá kell pazarolni, és már ki is nyírtad a early game-jét.
Druiddal is a második körben általában szétesik az undertaker, és neki is egy rakás eszköze van arra, hogy gyógyítsa a hősét.
Van pár control, akiknek szar matchup a hunter, de ezeknek pont nagyon nem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 20:01:40
Ahogy gyengítik az olcsó paklikat, az nekem mindig egy újabb kis lépés a p2w felé. Velem nem tolnak ki, mert minden használható legendary megvan, de nagyon unom a félórás meccseket.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 19:58:10