40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
szóval mint az aréna, csak saját lapokból -
egy teljesen egyszerű dolgot kéne bevezetni: a rank pakkhoz kötött lenne, amivel kezded azzal kell tolnod amíg meg nem unod vagy legend nem leszel, szóval ezzel arra ösztönöznék a jó népet hogy többet játszon minden classal és legfőképpen jól gondolja meg mit rak bele mert az lesz végig és lehet eljut r10-ig aggróval de van akik controllal jutnak el odáig és megragad r10nél :) ez az én ötletem -
Tö jó dolog huntert verni, én is szeretem ha összejön. Hunterként kikapni viszont nem nagy kaland, bukott pár percet. Ezek valószínüleg már 8-9-en vannak vagy még lejjebb. -
R10** megint egy hunter. Gyertek csak köcsögök 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #16159 ej-ej már a control ellenfél sem jó? :D
kajak sajnálom azokat akik teljes lapkészletből játszanak és összeraknak valahogy 1-1 hatékony decket
mert ha control azért szar, ha kombó azért ha meg véletlen aggro akkor szánalmas lufasjános lesz :D
bezzeg ha nincs meg minden lapja akkor a handlockba alexát rak minjá mennyivel innovatívabb :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.28. 16:28:08 -
1Darton1 #16158 Én még sosem láttam huntert veszíteni, még hunter vs hunter meccsen sem. ikszdé -
R11****, 4. kör hunterfail.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.28. 16:14:29 -
1Darton1 #16156 A jutalmazási rendszer átalakítása már régóta érik. De sajnos nem látni rá jeleket a készítők oldaláról.
Azért aki hosszú meccsekre vágyik, az most is megtalálhatja a számítását, csak tennie kell érte egy keveset.
Én még csak nem is akarok hosszú meccseket, és tegnap mégis 20-ból 18 a warrior/priest/handlock unalomarmadából származott. -
Thomasovics #16155 vagy amikor 2 van belőle, egy van a kezedben és visszadobod, jön a másik párja :D -
karmacoma #16154 Ezért is írtam no aggro casual csoportot, ahol azért goldot meg questet lehetne termelni, de nem lenne aggro. Tudom, hogy ez elég nehezen megvalósítható dolog. Talán a régóta emlegetett bannolás ladderen lehet a megoldás, esetleg megreformálni az egészet, hogy ne az autopilot agyatlan grindről szóljon a játék(Bár Blizz a D3-nál is megelégedett ennyivel).
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.28. 15:56:23 -
Zozo0122 #16153 A mulliganelős módszer amúgy jó dolog egy ilyen játékban :) Viszont ez a coinos megoldás - szar. Decktől is függ, de a coin legtöbbször előny. -
Malarki #16152 Na hát az is nagy kellemes tud lenni :D Ezek húznak fel a legjobban. -
Negritis #16151 nyugi legalább 10 manás körben jönnek az 1-2 manás lények :D -
Malarki #16150 Annyira kimondhatatlanul jó érzés, mikor a kezdőkézből eldobott 8 manás lapot az első húzásra visszakapom... Ezt csak azt übereli, ha a második húzás meg 7 manás... -
csoszi87 #16149 Arcvadász 1ből feladja, ha kirakod az életfát. Az vicces szokott lenni.
Viszont ha nem húzod fel, vagy 7. körben ellenfélnek legális sebzése van az szomorú. -
Zozo0122 #16148 Abból nekem is van 2, kéne valami elmebeteg druid decket csinálni, amivel az aggro elleni meccseket kihúznám fél órásra, hadd idegeskedjenek :D -
4-3-as aréna jól kijött: 1 pakk + 70 gold (bontottam egy tree of life-ot). -
60G-s hunter questem van, már tiszta nyál a tükröm -.- -
Én is aréna belépőt vettem. :)
Kicsit beálltam facehunternek én is, csak így sikerült a rank9.
-
Köszi! -
csoszi87 #16143 Nekem ez a tree of life dudu jó volt a mechmágus ellen, illetve skillhunter ellen is megvolt a 60-70%.
Control warit is vertem ha volt korai játékom amivel az armort le tudtam verni róla.
Kombó dudu is meg volt vele.
Viszont szinte minden más nehézkes volt. -
Negritis #16142 handlock ellen működött első körben a deckem, de vissza a melóhoz :D
mondjuk a handlock vs dudu elég hasonló a priest vs handlock matchuphoz :D -
csoszi87 #16141 Duduból az én Tree of Life druidom a menő, csak mostanában ritka vele a sikerélmény.
-
kb 300 dust és nekem is meglesz a handlock, hasonló ármányra készülök én is :) -
Negritis #16139 amúgy duduból most melyik deck a menő?
hasból raktam össze egy kombós verziót ahol shade helyett DL van
tasdingó helyére hungry dragont rakok és egy argus is bekerül
viszont nincs bent sylva, otthonról majd másolom ha van rá igény jelenleg tesztelgetem hogy mennyire trágya :D -
Negritis #16138 nekem meg megint össze kéne tenni a hagyományos handlockot a demonlock nem túl jó az új zoo ellen -
Negritis #16137 van különbség a "nekem semmi nem jó a játékban már" és az "unom az aggrot" között
de gondolom ez neked magas -
+1
ha zoo a népszerű akkor a ctrl warrior is népszerű, és cirkulálódik :D -
Jaj, jaj, jaj, csak a sajnáltatás megy. Meg lehet keresni az uninstall gombot! :D -
+1 -
Pontosan ez a helyzet. Megcsinálom a napikat, hogy ne bukjak goldot, de hosszabb játékra most nincs időm, és hangulatom. Jelenleg R7-en vagyok, és még ott is temérdek gyors deck van, azzal megyek én is, általában ellenük nyerek, de ha jön egy control wari, vagy egy control priest, akkor az megzabál.
Szerintem ha kijön az összes lap az új kiegből, és beáll a meta, ismét kicsivel kevesebb lesz majd a gyors deck, de most sokan nem óhajtanak az új lapokkal próbálkozni/kockáztatni. -
Negritis #16132 sajnos ezen van a "hangsúly"
én mondjuk még mindig bizakodok hogy normalizálódik a meta 2-3 hét múlva
de az hogy megint divat lett a zoo nem túl bíztató -
1Darton1 #16131 Úgy is lehet nézni, hogy aki nincs rank 5-ön belül az miért játszana lassú paklival? A daily questet megcsinálni vagy goldot farmolni azok nem túl hatékonyak. -
karmacoma #16130 Főleg, hogy van vagy 4k dustom és nincs kedvem craftolni semmit. Legót fölösleges, mert a legtöbb midrangehez kellő megvan, Yseráék meg max arra jók, hogy legyen mit nézegetni a kezemben míg a hunter agyal milyen sorrendben rakja ki a burstot. -
Zozo0122 #16129 Hát ja. Rohadtul nem tudom most én se élvezni. Shamannal próbálkoztam ma, kb. 50%-os sikerrel. De nem ez a baj, hanem hogy nagyon unalmas. Jelen pillanatban a játék legélvezhetőbb része amúgy a BRM heroic :D És ez komoly. Mind1, holnap ami goldom van azt elköltöm arénára :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.04.28. 02:22:52 -
karmacoma #16128 Ma toltam 14 meccset. 2 db midrange pala, az összes többi aggro. Nyertem kb 60%-ot, de akkor is. Fasznak van ehhez kedve. Még Reckless Rocketeert is láttam, az már tényleg az alja. :D Míg nem volt questem éjfélig inkább MTG-ztem. Jó lenne ezzel valamit kezdeni, mert alapvetően szeretem HS-t, de baromi unalmas a mezőny. Valami irányítottabb matchmaking, no aggro casual csoport vagy valami kéne bele, mert a rák megeszi az egészet. Hozzáteszem a control meccseket is eléggé kinyírták Boomal, mert kb a bombák rng-je dönti el őket(Meg hogy ki húzza ki curve-ön). Sylva vagy Ragnaros RNG-je még egy kontrollálható dolog volt, de ez már tényleg sok. -
Tartalmas volt a mai fórumozás skacok! :D
És egy kis csemege, ez azért egy kicsit undi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
köszi :D -
Malarki #16125 Amúgy boldog születésnapot! :D -
Negritis #16124 the curse of shep :D