40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #16243 A három csoportra van egy roll először, és aztán abból a csoportól kapsz egyet, onnan már egyenlő eséllyel.
A középső mondatodat nem értem, az utolsó pedig nem igaz, legalábbis a tudomásom szerint.
A többi 40 goldos küldetésnek csökkent minimálisan az esélye, de a másik két csoportra semmi hatása nincs.
-
Flamewalker tényleg erős, de priest szerencsére azért elég jó ellene, ahogy a patronok ellen is, jó sárkányos paklit meg még nem láttam igaz van még 1 szárny hátra. Patronost én játszottam mikor olyan küldetés volt és én nem élveztem, gusztustalan mikor bejön a kombó és mivel van laphúzás is benne pont elég, jó eséllyel be is jön. -
Nekem azt elég nézni, nem hogy még játsszak is vele :) Ja, tegnap szinte csak pala ellen nyomtam, mind a sárkányossal jött, hát nem igazán győzött meg az a pakli a hatékonyságáról. -
1Darton1 #16240 Azon kívül még jött egy flamewakerre épülő cancer, meg ugye a nem túl erős dragon deckek.
Szóval nagyjából a patron deck, ami komolyabb változás, de azt nem lehet mondani, hogy felborította volna a metát. De legalább a többség túl buta hozzá, másfél percig gondolkoznak, aztán elrontják a körüket. -
csoszi87 #16239 Igen 3 csoport van.
De mivel nincs olyan, hogy 40es helyett csak 40est kaphatsz szerintem van rá hatása.
Hiszen az összes küldiből xy%, hogy épp melyik küldit kapod.
-
Úgy értem hogy a 7 win meglehetett volna könnyebben a szárny lejátszásával. Nem mintha így gondot okozott volna...
Ja a kieg egy kalap szar... -
Mit akarsz, lekraftolod a FoN-t és mehecc csalni te is! ;D -
Én meg továbbra sem látom azt a nagy változást amit a kieg hoz/hozhat. Everyone get in here-en kívül mi változott? -
Én is 100 goldos questet kaptam ma és okos voltam mert meg is csináltam az 5. szárny megjelenése elött. :) -
Tényleg a 40-es kategóriában van? Azt a büdös, akkor tényleg nincs szerencsém ebben a játékban. -
1Darton1 #16233 A csávó már két hét után megállapította, hogy kivették a 100 goldos questet.
Hogy a kezdők sorozatos kudarcainak mi köze az egészhez, azt legfeljebb egy tenyérjós tudná megmondani. Bár lehet, hogy neki a 100 goldos küldetés is nehéz, mert practice mode-ban is halomra verik.
Ha jól tudom három csoportra vannak osztva a questek, és a watch and learn a 40 goldos kategóriába került, ezért a többi esélyét egyáltalán nem befolyásolja. -
2-t vettem és majdnem bejött druida ritka volt(keepr meg bite :DD), de volt benne hunter common, lényegében említésre méltó lap semmi. Lényegében 200 goldért vettem 95 dustot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.30. 13:37:44 -
Ennek örömére nyitok is egy paklit ha már nyerni nem tudok ma. Hátha lesz benne 2 Lgnóm, meg 1 szar hunter ritka.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.30. 13:32:01 -
csoszi87 #16230 Megjött a myghtbuster.
Nekem december volt utoljára 100 goldos küldim. Az is a W/L miatt volt?
Sőt, úgy emlékszem 1 éves pályafutásom alatt volt eddig 3-4.
W/L-t a bevezetése óta kaptam 3 ingyen boostert.
Annyival kevesebb 100 goldos küldi van, hogy 1el több a lehetséges küldik száma.
-
Hát sajnos nem így van, bár ha úgy vesszük marha szerencsés vagyok, hiszen van mit enni, van fedél a fejem felett és még élek, az emberek nagy többsége ezt nem mondhatja el magáról tehát jogos az észrevétel. -
na ennyi végre van egy jó paklid erre két hete nem használod, de esszét írsz a facehunterről h mennyire utálod mikor azzal 70%ban verted :D -
te vhol máshol használod el az életben a szerencsefaktorod -
1 hónap alatt 2 db 60-as és ma 1 db 100-as küldetésem van, többi mind 40-es. -
Viszont cserébe azóta csak egyetlen 1 db. 100G-s küldi és csak 2 db. 60G-s küldi volt. Ergo a watch & learn csak látszólag jó bolt a játékosnak, mert ha cserébe ennyire nincs 100G, akkor inkább ne is lenne W&L. Eleve a 100G-t beforgathatom arénába, ahonnan jobban ki lehet jönni, 1 pakli, meg ott is garantáltan megvan.
Végül is ha úgy nézzük, akkor ezt a kezdők miatt tehették be, mert így biztos, hogy sorozatos kudarc ellenére is nyithatnak boostert.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.30. 12:42:07 -
Az kamu, mivel az egész csak legenda, nem létezik :) -
Nekem is még csak 3 volt eddig :-D -
Kezdem egyre inkább városi legendának vélni ezt a figyelsz boostert kapsz küldetést :) -
karmacoma #16221 Quest miatt én is toltam vele múltkor egy 5-2-t. Sajnos berserkerem nincs, így raging worgennel csináltam egy dupla kombós paklit. Azért kemény, hogy honnan tud visszahozni meccseket. Amúgy nagyon sokat kell számolgatni. Már az ellenfél körében érdemes kalkulálni a kombót és/vagy a boardcleart mert baromi hosszú animációja van a patronoknak, nincs idő nézegetni, ahogy kijönnek és akkor agyalni hova húzod. Hosszútávon szerintem nem élvezetes pakli, kicsit frusztráló a kombógyűjtögtés, de heti 5-10 meccs kifejezetten üdítő.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.30. 11:05:08 -
Negritis #16220 -
Zozo0122 #16219 Há' mondtam én :) Mondjuk az én verzióm eltér a most futó verziótól kicsit, de akkor is gyakori, hogy bőven kötél ég mire kitalálom mi a jó lépés. Bár nem warrioroztam vagy 2 hete :D -
Durva hova nőtte magát ki a Patron Warrior. funból legnehezebb agyalós paklivá, ami már a ctrl warriornál is jobb. -
Az is tök jó, hogy arénában constructed mage jön... -
Tök jó meccsek van erre jön egy retkes facefos. Tényleg jót tenne a játéknak a ban lehetősége. Bár akkor a sok hunter csak egymás ellen nyomná, vagy nem találna nekik a gép ellenfelet? :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.29. 22:55:56 -
1Darton1 #16215 De legalább a piros színt szereti. ikszdé -
R10. Piros hátlapos öreg motors priest, jó dekkel. Addig-addig játszogatta körbe a secretjeim, míg a végén akaratlanul elégette a lapjait, közben HP-ban is lesoványodott, vacak lényekkel vertem szépen lefelé... mire esetleg fordított volna már vége volt. Szerintem is okosan a secretek ellen, de ez már paranoid volt. -
imikszde00 #16213 Engem is felvehetsz . WannaPr0d#2306 -
dave9004#2820 -
Malarki #16211 Nem játszik most valaki? megint Watch and learn küldit kaptam. -
Negritis #16210 haver aktívan magicezik és mesélt szép dolgokat, de nincs az az isten hogy abba belevágjak :?D -
magic the gatheringből keress rá a a turbo fog paklira :D az kb az, hogy veszíts el bármilyen barátot 10 perc alatt :D
Nekem a kedvenc fun paklim a self milles volt. mikor az egész paklidat belevágod a temetőbe, aztán kivágod a hatalmas lényeket ebből kifolyólag -
Nekem bejött. mukla helyett nálam mech yeti van, ugyanúgy millel kb és ha kapsz belőle freezet vagy time rewindert még jól is jön. Nekem a két panda túl lassú, ezért van benne shiv, hogy hamarabb megtaláld a gangupolt miniont, sabo meg a rengeteg olaj rugó, control warri ellen oké lap.
edit. most nézem a yeti már nincs benn, nem tudom már mire cseréltem ki :D
edit2 asszem a táncoló kardokra
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.04.29. 13:17:15 -
Napi value.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #16206 igen azokat csak craftolni lehet ha arany verziót akarsz :D -
csoszi87 #16205 Ez mennyire hatásos deck?
Nekem kicsit más.
Abban van mukla + 2 kicsi panda
És nincs Shiv + Sabotage -
Ma játszottam egy warrior ellen, akinek MINDEN kártyája arany volt.
Még a friss BRM kártyák is, amiket nem is tudom, talán csak kraftolni lehet aranyban?