40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #16283 Természetesen nem jobb csak más. itt nem a Blademaster/laphúzás/pyro/Soulpriest kombók darabkáit rakosgatod, hanem már 3. körtől kezdesz küzdeni a boardért, az Azur Drake meg nagyon sokat segít a beragadó clericek esetén. -
karmacoma #16282 Kíváncsi vagyok Corruptor mennyit dob majd a dragon deckeken. -
Negritis #16281 nah trump dragon palázik szal ez lesz a kövi sztár? :D -
Igen, elvileg -
akkor eddig bugolt, most már nem? -
az nem bug, hanem feature -
na mirror entity megint bugol a scientisttel...
amivel megölöd a tudóst, rögtön triggerel ez a fos, szal figyeljetek megint... -
Kösz, nem tűnik igazán jobbnak, mint az eddigi control priest. -
karmacoma #16275 Na itt a deck. Zoolock ellen egész jól fut, hunter ellen 2-1re emlékszem, de nem akarok kamuzni egy nagyon csúnya vereség rémlik. A sok gyógyítás segít agro ellen, de tuti gyengébb, mint a klasszikus Pyro-s, Blademasteres felállás. Általában elvan az ellenfél a Bw Tech-el míg jön pár értelmes minion és a boardclear. A priest mirrorokban éreztem rettentő gyengének. -
Gábor #16274 Köszi! MGabe#2567 küldtem requestet.
Utoljára szerkesztette: Gábor, 2015.04.30. 19:02:11 -
Muhee#2716
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.04.30. 18:54:37 -
Gábor #16272 Sziasztok!
Játszik most valaki, akit felvehetnék listára watch and learn quest miatt? -
karmacoma #16271 7-8 körül bemásolom, most még melózok. -
Foshunterek ellen? Paklit megmutatod (én továbbra sem nyitottam még meg a szárnyakat, mert nem láttam értelmét, de ha jó az a sárkányos akkor lehet rászánom magam)?
Ja, közben eszembe jutott még egy matchup ami szinte nyerhetetlen. Freezemage.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.30. 17:24:20 -
karmacoma #16269 Velük nem akadtam össze, de lehet csak nem emlékszem. Két hete próbálgatom. Azt tudom, hogy combo druid egyszer menthetetlenül elpusztított. Főleg a Handlock meccsek maradtak meg, mert azok iszonyatosan szórakoztatóak voltak.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.04.30. 17:22:59 -
Olajos, vagy miracle róg? -
karmacoma #16267 Handlock ellen játszottam a legtöbbet. 3-at nyertem 1-et buktam. Mind lapfogyásig és lord Jaxxig ment. Az enyémben van bgh és lightbomb is az sokat javít a matchupon. Általában Chromagus nyerte meg, mert nem maradt rá removal és még tudtam húzni 4-8 lapot a végén maradt 2-4ből. -
Jön valaki? -
Kontrol meccseket eddig is lehetett hozni, ahogy az aggrot is a kérdés inkább az ,hogy az eddig szinte esélytelen meccseken, rogue és handlock paklik ellen mire képes.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.30. 17:05:17 -
karmacoma #16264 Hogy valami értelmes témára tereljem a szót. A legtöbb dragon priest deckben látok BW tech-et. Én is belepakoltam mikor összeraktam egyet, de megéri vajon? Cultist 3 manáért 1-el kevesebb HP de brutál DR. A Hungry Dragon bejövős, és az Azur Drake-ek is jól szuperálnak, de lehet a Bw tech fölösleges. Azért érdekes téma, mert 15-20 meccs után eléggé működőképes decknek tűnik. A Control meccseket nagy arányban hoztam, míg zoo/agro ellen hoztam az elvárható százalékot. Lehet van végre új viable Priest deck? -
Ez van, ha valaki túl jó :) -
na EU-n nem talál ellenfelet :(
(•_•) I guess there are no more... ( •_•)>⌐■-■ WORTHY OPPONENTS (⌐■_■) -
1Darton1 #16261 Úgyis megmagyarázza, hogy kicserélt benne két lapot, és az úgy már teljesen más.
Nekem meg még nincs meg a gold az új wingre, ráadásul watch and learnt kaptam ma. Kénytelen leszek kill commandot csattogtatni mások arcába. -
Feltünt fiam. Mindig ö kezdi.
Én nem is szólok hozzá. Vagy lehet hogy mégis, még eldöntöm. -
1Darton1 #16259 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit túlbecsülöd a rokonod képességeit. Ha jól rémlik, legutóbb is Sheppel mókázott, amikor kimondtam a sokak által ismert tényt.
És teljesen egyértelmű volt, hogy a 007-es rögtön segítségért fog rohanni. Egyszer végre nem nyúlt mellé, és nem röhögték körbe. Hálás lehetne nekem.
Nem illendő dolog csúnyán beszélni egy nyilvános fórumon. Ejnye-bejnye! -
Sajna ahhoz fel kéne venni a friends listemre, az meg nem kicsit lenne paradoxon
-
Nem tudom feltűnt-e de nem én kezdtem, a kutya nem szólna hozzá, ha nem tolná a hozzám a intézett agyatlanságait. Ezt kinövi majd egyszer? Vagy így megy majd nyugdíjba is? :-D -
A mechmage fogalmát sem ismered. Nem mechmage-el játszom. Kezan, Ooze, Poly, Thaurissan, Mad Scientist, etc. is vannak benne többek között.
Már szezon közepén R10 voltam, de megnyugtat a tudat, hogy ekkor te már legend voltál... ja nem, az más volt, aki ért is a témához :-D
Készülj fel egy kicsit jobban, mielőtt legközelebb olyan dolgokhoz hozzászólsz, amikről rendre bebizonyosodik, hogy sok közöd nincs hozzá ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.04.30. 16:09:32 -
Negritis #16255 akkor nemcsak nekem tűnt fel :D
remélem ma lesz időm letolni pár küldit dudu és lock 5w kell abból lesz 12g :D priest és pala talán a "pár"
mondjuk otthon leszek sztem összerakok egy midrange shamant is ha már itt a fireguard :D -
Ott a pont! -
1Darton1 #16253 Practice mode-ban azért elboldogulok még én is.
Tudom, hogy mechmage-dzsel játszani a szezon végén rank 10 környékén sokkal nagyobb teljesítmény, de nekem csak ennyi jutott.
Majd ha felnövök arra a szintre, akkor én is írok beszámolókat, meg csatolok screenshotot az értékes győzelmeimről.
-
Hülyeség, döntsék el random paklis meccsel ki a keményebb :D -
Zozo0122 #16251 Nagyon beteg ez a fórum, mindig jókat röhögök
-
Má megint kezditek. Csikarj ki belöle valami személyeskedést aztán baszasd ki megint egy hónapra. :D -
A többség túl buta hozzá, szerencsére itt vagy nekünk te
-
Nem megállapította, hanem kérdezte. Ráadásul a szokásos szövegértelmezési gondokkal küzdesz, amihez nem kis türelem szükségeltetik. :-( -
80%-ban 40G-s küldetést kapok nap, mint nap. -
Zozo0122 #16246 Látom értjük egymást :D A facehuntert kb. az összes paklimmal 50% fölött verem(talán a mostani shamannal nem), de attól még gyűlölöm. Jó paklim meg van pár, combo druidba minden megvan, palába is ami kell (Tiriont úgy döntöttem nem craftolok, mert rohadt gyenge silencere, ezzel lehet vitatkozni, de szerintem jelenleg NEM alapszükséglet palába, inkább egy Ysera vagy Kel'thuzad, főleg, hogy használok Coghammert), stb...az mind1, hogy rank 10-en hülyéskedek, az azért van, mert próbálgatom a BRM lapokat és többre nem telik azokkal a deckekkel amiket még csak tesztelgetek. Jelenleg épp a shamant. Meg kit érdekel a ranked, ha a meta egy fos, a heroic mod meg jön este? :DD -
Negritis #16245 ha legit lesz akkor megjelenik egy újfajta priest ami szerintem nem rossz
a zoo is újra életre kelt
kiváncsi vagyok a control deckek hogy alakulnak majd -
1Darton1 #16244 A dragon pala kicsit erősebb lesz holnaptól, viszont nem vagyok róla meggyőződve, hogy gyakran látjuk majd versenyeken.
Láttam már tervet egy masszívan lényekre épülő priest deckre is, de az meg elveszti a priest korábbi erősségeit.