40521
  • Zozo0122 #16323
    Nekem warrior ellen adott shield slamet :D
  • dave9004
    én ma kivégeztem egy maget pyroblasttal :D (másik ice barrier volt, warriornak jól jött az is)
  • DonPedro22
    Direkt írtam ide mert itt gyorsabban választ kapok mint a hardwer topikban de köszi a választ
  • karmacoma
    Istenem de jó érzés. Nefarian vaule. Szerintem egész életemben erre vágytam. :D
  • Devv
    Vagy próbáld végig az összes variációt. :D
  • Shep
    Kicsit eltévedtél de az alaplap útmutatójában benne van, ha nincs meg, töltsd le a netről a gyártó oldaláról.
  • DonPedro22
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valki tudna segíteni? Új gépházat vettem és a frontpanel kábeleit nem tudom hogy kell az alaplapra csatlakoztatni és ezeketkellene rácsatlakoztatni erre nem tudom bekapcsolni a gépet mert nem tudom a power gomb kábelét hova kell tenni
  • Devv
    Annál tényleg jobb. Ezt meg használják, mert újdonság. :)
  • Shep
    Mégis sokan használják, mondjuk a gőzgépes zöld hányástól azért jobb.
  • Devv
    Ez a mostani egy rossz vicc...
  • TBTPumpa
    A mostani ugye a HS szülinaphoz volt köthető. Az a cukros tortás hátlap.
  • Malarki
    Na ez legalább jól néz ki, nem úgy mint az a mostani.
  • Devv
    Na, most jön a ninja hátlap: link
  • Shep
    Tényleg utál ez a kurva játék, csak sámánt, rógot mg mill druidot kapok ellenfélnek. Hol vannak a hunterek, meg mechmage-ek?
  • dave9004
    Friday 20:00 CEST
    akkor ez ma este itteni idő 8 lesz. (gondolom mivel Kölnből tolják majd mind a 4-en.)

közben Xixo már legend lett Patron Warriorral
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.01. 16:28:15
  • Shep
    Mikor kezdik?
  • dave9004
    ez is érdekes lesz
  • Shep
    Várom a tapasztalatokat!
  • Zozo0122 #16305
    Én msot dragon priestet raktma össze, meglátjuk hogy szuperál :) Van benne Chromaggus meg Nefarion, meg Corruptorok stb.
  • dave9004
    xixo patron deckkel tolja már rank2 :D
  • dave9004
    csinájátok az új paklikat.
  • Devv
    Én is 2 vereséggel kezdtem, aztán facehunter.
  • Shep
    Jól indul a hónap egyből 2 róg meg egy priest, ezeket egyből fel is adtam, róg ellen amúgy is értelmetlen szenvedni, a tükör meccs meg a legszarabb a játékban, 2-3 csillag ide-oda úgysem számít.
  • Devv
    Jó a ranked gyerekek?
  • Shep
    Jól nyomod, hónap első napján már top 8 :D
  • Tinman #16298
    Hmmm... 25 millió játékosból a top 8%-ban benne lenni nem is annyira gáz, főleg, hogy ezt csak úgy mellékesen tolom :-)
  • Malarki
    Ja, én is kaptam, bár azt se tudom mi az a Heroes of the Storm.
  • Devv
    Srácok nem ide tartozik, de kaptam Heroes of the Storm zárt bétára kulcsokat. Ti is kaptatok?
  • Zozo0122 #16295
    Na, vége a kalandnak, Nefarian elpusztult

Kemény szárny volt, de igazán csak Nefarian nehéz a 4 ellenfélből.

Omnotron: Olyan, mintha egy felturbózott mechmage ellen küzdenénk, egyből nyúltam a paláért :D Könnyedén le is nyomta a jelenleg rankeden is használt paladinom. (épp tegnap este rankedeztem vele) Vigyázni kell a hero power lényeivel, de gyakran előny is származik belőlük. Nem nehéz egyáltalán.

Maloriak: Na ez már nehezebb, durván csalás, hogy minden lénye +2/+2-t kap, de megoldható. A Doomsayernek egyáltalán nincs értelme, erre már utólag jöttem rá Legyen sok gyógyulásunk, mert az elején ő lesz előnyben, de okosan használva a sok boardcleart átvehetjük a tempot és agyon lehet verni. Ha secretet tol akkor Kezan, ha sok lénye van kinn akkor vagy boardclear vagy lopjunk tőle (Sylva, MC Tech) a végére pedig Kel'Thuzad nem engedi, hogy elpusztítsa a boardunkat. Well played.

Atramedes: Egyáltalán nem nehéz, talán a legkönnyebb, elsőre telibetaláltam ezzel a druiddal. A kulcslapok a 2 Ooze és Harrison, ezeket rakosgatjuk vissza kézbe a pandákkal, a végén pedig egy savage roaros combóval kinyírjuk. Így sose lesz erős fegyvere, így meg tudjuk tartani a boardot is. Ha ez a deck nem vált volna be, akkor rugóval próbálkoztam volna, ott van még pluszban a sabotage is fegyver elpusztítására, meg shadowstep stb...

Nefarian: Hú, na ez nagyon kemény :D Kellett vagy 10 próba...először palával próbáltam, végül átalakítottam a kedvéért a demonlockomat és sikerült. Minél előbb le kell verni a páncélját, akkor hívja Onyxiát, na itt van idő healelni meg lapokat húzni ( Harrison ide tökéletes), eddigre ő már valószínűleg kifogyott. Ezen a ponton tehetjük ki Jaxxot is, azt már nem fogja tudni 0 boardról legyőzni. Fontos, hogy ha Onyxia meghal, akkor Nefarion dühében elpusztítja az egész boardot, de nem baj, a 2 manás 6/6-ok onnantól minden körben csak gyarapodni fognak, mert nincs boardclearje, csak egy gyenge mindenre 2-t sebző lap. Malganis is nagyon jó, pár körig segít túlélni, ha lenn van tartsuk életben minél tovább, hogy sok lapot húzhassunk sebzés nélkül és erősítse a többi démont. Ennyi :)

Deckek:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.01. 03:56:32
  • Zozo0122 #16294
    Ez az igazi szórakozás: ledobott a HS és most cseszik belépni. Semmi baj, már telefonáltam, percenként kirúgnak a Blizznél egy fejlesztőt Hánehogymánelegyen új szárny.
  • Shep
    Azért szeretem azt a paklit, mert poén és igazából nem is olyan gyenge, sőt igazából szinte bármi ellen jó de a hó eleji aggro áradatban nem az igazi úgyhogy csak hó végén lehet vele jól szórakozni.
  • sadface #16292
    Mage mind games :D
  • karmacoma
    Hogy én is linkeljek shotot. ezen a ponton sajnáltam meg. Az elején egy BW techre nyomott frostboltot majd PW: shield+heal után fireballt. :D
  • Zozo0122 #16290
    Te aljas tholvalyh.
  • Shep
    Haha, portálból megkapta Velent, benyomta a hello-t. Hát ráfázott mert köv körben áthoztam, majd az azt követőben lefaceeltem, ezek után fel is adta :D
  • Zozo0122 #16288
    Lol, elővettem a control paladinomat, kicseréltem 2 lapot és rank 10-ről rank 7-ig jöttem úgy, hogy csak 1x kaptam ki :D Na de ennyi elég, pár perc és új wing :)
  • Negritis
    majd ha lesz időm akkor megnézem
    mai tanulság : rank 12 környékén jobban működik a demonlockom mint casualbe (az egyik 6/5 a másik 4/0 :D)
  • karmacoma
    Sajnos nincs. Boom amúgy elég jó bele, mert néha sok mindent elnyom az ellenfél a dragonokra, és nincs rá válasz. Nyilván ez yserára is igaz lenne.
  • Negritis
    ysriad van? mer boom helyén őt vagy emperort megnézném
    mondjuk én is lehet kipróbálom csak cabal helyett emperorral (cabalom nincs)
  • Negritis
    és tényleg :D úgy tűnik egy midrange mechmage már nem mechmage
    ma is tanultam valamit