40521
  • Mitttomén
    Lehalt az egész szerver, nálam is eldobta magát, persze pont egy 20 perces csata legvégén mikor 1-2 körön belül eldőlt volna ki is nyer....
  • Tinman #16362
    Olyankor mi van, ha rányomtam az end turnre és beállt az egész játék, nem megy az idő, nem adja át a kört az ellenfélnek. Adjam fel én? Ranked, nem akarom feladni, főleg nem nyerő helyzetből. Ilyenkor mi van?
  • Shep
    Reynad meglepően jól nyomja azzal a mechpriest féleséggel.
  • Shep
    Nem értem mit bírnak a népek Forsenben, folyamatos káromkodás a tag.
  • Tinman #16359
    Talán 10.-re összejött... mentem 2 meccset rankeden, a 2. winnél a nyerés pillanatában amikor a tűzijáték megy, beállít az egész, majd kis idő múlva kivágott. Netemmel semmi gond, ezzel van a baj :-(
  • Devv
    Engem se engedett be elsőre, másodikra már igen.
  • Tinman #16357
    PC-ről vagyok, most sem megy. Ehhh... most gyűlt össze köv. wingre a lé, és pont most nem jó :-/
  • imikszde00
    Eb telefonrol probalkoztam, de nem engedett. Majd letoroltem es ujra feltettem. Akkor beengedett, de ha kilepek es vissza akarok lepni, akkor mar ismet gondok vannak.
  • Tinman #16355
    Nem tudok belépni, el sem jut a menüig. Nektek megy?
  • dave9004
    °"banoltak" :D
  • dave9004
    Baloldal classokat de savjz és forsen egymásnak meghagyta a warlockot. Azóta savjz palota van, kungen mechanikus mage reynad meg r16 váltott mage re
  • dave9004
    Na meg ez a pack szavazósdi. Mindenki forsennek szavaz. Kicsit ellent unfairbe a verseny. De ezt mindenki tudhatta
  • Negritis
    annyit vágok csak hogy ő démon irányba ment-e vagy a brm zoo-t csinálta meg ő is azt nem figyeltem
  • 1Darton1
    Egy hunter bőven elég lenne.
    Savjz is lockkal nyomja.
  • Negritis
    úgy értem hogy annak kevés értelme van hogy 4en ugyanúgy hunterrel menjenek legendig 24 órán keresztül
    attól még magát a decképítést amúgy megmutathatnák, de nem bánom hogy 3-4 különböző class indult (svajz nem vágom mivel van :D főleg hogy most már nfl draft 2. nap megy így nem is nézem a streamet)
  • 1Darton1
    Mármint minek van értelme?

Gyors, olcsó és hatékony deckeket megmutatni szerintem mindenképp hasznos, mert nem mindenkinek egyértelmű ezek összerakása. Aztán meg kilómétereket panaszkodnak kudarcsorozatokat és rossz szerencsét emlegetve.
  • Shep
    Hát így elnézve ezek lazán el fognak jutni legendre vagy ha oda nem is de 2-3 környékére tuti.
  • Negritis
    szerintem van értelme promó szempontból
    amúgy ha 1 valakinek nem bannolják a huntert az nem lett volna rossz, de a facehuntert sztem guide nélkül is összerakja az ember :D
  • Shep
    Hát a Króm Mágus nagyon jó lap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha az ellenféltől szeded át :DD
  • karmacoma
    Eddig 6-0 ezzel a deckel. Még a BRM kártyák kijövetelekor kitaláltam, de csak funnak hittem, de eddig verte olaj rugót, mechmage-et, huntert és egy nagyon rosszul játszó Druidot is. Nefarian helyett Alakir lenne az optimális esetleg Ragnaros, de nagy előny, hogy Dragon.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.01. 23:47:32
  • 1Darton1
    Értem én, de arra utaltam, hogy a hunter a kezdőknek egy nagyon jó opció.
    A "verseny" maga úgyis érdektelen, mert nem egyenlőek az esélyek. Ettől még érdekes, hogy ki milyen stratégiát választ, csak a végeredménynek semmi jelentősége.
  • Negritis
    asszem ő nem csinálta az uccsó szárnyat még :D legalábbis ahogy nekiállt abból nekem úgy tűnik :D
  • Negritis
    ez olyan mint az SZJA attól hogy van még nem jelenti azt hogy ez baj
    persze kellemetlen és idegesítő sokszor de a rendszer nem tervezi kivenni így fogadjuk el hogy van :D
  • Zozo0122 #16340
    Hát ja. MINDENKI azt tolná, mert azzal jutnának leghamarabb legmesszebbre. A hunterrel az a baj, hogy VAN.
  • Negritis
    a wari érdekesebb lenne, a hunterrel az a baj hogy mind a 4en azt tolnák így viszont talán lesz vmi kis változatosság
    legalábbis a mechmage - priest - zoo alapján úgy tűnik hogy nem ugyanazzal meg mindenki :D
  • 1Darton1
    Ez nagyon jó promó a játéknak, és még segítséget is nyújt a kezdőknek.
    Nagy kár, hogy a huntert nem mutatják be, az lenne az igazán nagy vonzerő.
  • Negritis
    Kungen mechmage-e nem néz ki rosszul már most :D
  • Negritis
    Shep nézd reynadot :D
  • Negritis
    úgy van hogy "szűz" acc de nax és brm van rajta 3 classt bannoltak (hunter-wari mindenkinél és 2-2 mage/lock)
    aztán pár óránként nyithatnak pár decket és úgy kell minél tovább jutniuk :D
  • Zozo0122 #16334
    Mi, ezek miért Naxot tolják most? Hogy van ez? Nem laddereznek?
  • Negritis
    van egy olyan kezdeti verziója amiben nincs 4 mana feletti lény
    kb mint egy facehunter haver is azzal tolja amúgy és egész hatékony
  • dave9004
    és mit csinálsz anti és dr balanszolt nélkül a mechmage-el? semmit kb
  • Negritis
    azért ott a mage is a másik 2nek :D
  • dave9004
    áh kicsit el lett baltázva, hogy forsen és savjz használhatja a warlockot, így kettőjük közül vki nyeri tutira.
  • Shep
    Egyelőre semmi érdekes nincs, mert kell nekik a nax ugyebár
  • Negritis
    meg voltak a bannok elég érdekesnek tűnik én a fő csatin nézem :D
  • Devv
    A legjobbkor bontottam egy Twilight Drake-t, még nem volt meg...
  • Shep
    Nem tudom, mert én többnyire fos szarokat kapok belőle
  • dave9004
    lassan kezdi a 24h challeneget

itt is, és a saját streameken is lehet nézni majd.
  • Tinman #16324
    Öööö... mondjuk mert reggel belépve nyomta a képembe? ^^

Inkább azt mondd meg, hogy lehet az, hogy priest táfsztílje, hogy a francba, hogy mindig a legjobb lapjaim másolja le? Nem ám a 2 manás fost, hanem legtöbbször fireballt vagy flamestrike-ot. Grrr.