40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mitttomén #16363 Lehalt az egész szerver, nálam is eldobta magát, persze pont egy 20 perces csata legvégén mikor 1-2 körön belül eldőlt volna ki is nyer.... -
Olyankor mi van, ha rányomtam az end turnre és beállt az egész játék, nem megy az idő, nem adja át a kört az ellenfélnek. Adjam fel én? Ranked, nem akarom feladni, főleg nem nyerő helyzetből. Ilyenkor mi van? -
Reynad meglepően jól nyomja azzal a mechpriest féleséggel. -
Nem értem mit bírnak a népek Forsenben, folyamatos káromkodás a tag. -
Talán 10.-re összejött... mentem 2 meccset rankeden, a 2. winnél a nyerés pillanatában amikor a tűzijáték megy, beállít az egész, majd kis idő múlva kivágott. Netemmel semmi gond, ezzel van a baj :-( -
Engem se engedett be elsőre, másodikra már igen. -
PC-ről vagyok, most sem megy. Ehhh... most gyűlt össze köv. wingre a lé, és pont most nem jó :-/ -
imikszde00 #16356 Eb telefonrol probalkoztam, de nem engedett. Majd letoroltem es ujra feltettem. Akkor beengedett, de ha kilepek es vissza akarok lepni, akkor mar ismet gondok vannak. -
Nem tudok belépni, el sem jut a menüig. Nektek megy? -
°"banoltak" :D -
Baloldal classokat de savjz és forsen egymásnak meghagyta a warlockot. Azóta savjz palota van, kungen mechanikus mage reynad meg r16 váltott mage re -
Na meg ez a pack szavazósdi. Mindenki forsennek szavaz. Kicsit ellent unfairbe a verseny. De ezt mindenki tudhatta -
Negritis #16351 annyit vágok csak hogy ő démon irányba ment-e vagy a brm zoo-t csinálta meg ő is azt nem figyeltem -
1Darton1 #16350 Egy hunter bőven elég lenne.
Savjz is lockkal nyomja. -
Negritis #16349 úgy értem hogy annak kevés értelme van hogy 4en ugyanúgy hunterrel menjenek legendig 24 órán keresztül
attól még magát a decképítést amúgy megmutathatnák, de nem bánom hogy 3-4 különböző class indult (svajz nem vágom mivel van :D főleg hogy most már nfl draft 2. nap megy így nem is nézem a streamet) -
1Darton1 #16348 Mármint minek van értelme?
Gyors, olcsó és hatékony deckeket megmutatni szerintem mindenképp hasznos, mert nem mindenkinek egyértelmű ezek összerakása. Aztán meg kilómétereket panaszkodnak kudarcsorozatokat és rossz szerencsét emlegetve. -
Hát így elnézve ezek lazán el fognak jutni legendre vagy ha oda nem is de 2-3 környékére tuti. -
Negritis #16346 szerintem van értelme promó szempontból
amúgy ha 1 valakinek nem bannolják a huntert az nem lett volna rossz, de a facehuntert sztem guide nélkül is összerakja az ember :D -
Hát a Króm Mágus nagyon jó lap
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha az ellenféltől szeded át :DD -
karmacoma #16344 Eddig 6-0 ezzel a deckel. Még a BRM kártyák kijövetelekor kitaláltam, de csak funnak hittem, de eddig verte olaj rugót, mechmage-et, huntert és egy nagyon rosszul játszó Druidot is. Nefarian helyett Alakir lenne az optimális esetleg Ragnaros, de nagy előny, hogy Dragon.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.01. 23:47:32 -
1Darton1 #16343 Értem én, de arra utaltam, hogy a hunter a kezdőknek egy nagyon jó opció.
A "verseny" maga úgyis érdektelen, mert nem egyenlőek az esélyek. Ettől még érdekes, hogy ki milyen stratégiát választ, csak a végeredménynek semmi jelentősége. -
Negritis #16342 asszem ő nem csinálta az uccsó szárnyat még :D legalábbis ahogy nekiállt abból nekem úgy tűnik :D -
Negritis #16341 ez olyan mint az SZJA attól hogy van még nem jelenti azt hogy ez baj
persze kellemetlen és idegesítő sokszor de a rendszer nem tervezi kivenni így fogadjuk el hogy van :D -
Zozo0122 #16340 Hát ja. MINDENKI azt tolná, mert azzal jutnának leghamarabb legmesszebbre. A hunterrel az a baj, hogy VAN.
-
Negritis #16339 a wari érdekesebb lenne, a hunterrel az a baj hogy mind a 4en azt tolnák így viszont talán lesz vmi kis változatosság
legalábbis a mechmage - priest - zoo alapján úgy tűnik hogy nem ugyanazzal meg mindenki :D -
1Darton1 #16338 Ez nagyon jó promó a játéknak, és még segítséget is nyújt a kezdőknek.
Nagy kár, hogy a huntert nem mutatják be, az lenne az igazán nagy vonzerő. -
Negritis #16337 Kungen mechmage-e nem néz ki rosszul már most :D -
Negritis #16336 Shep nézd reynadot :D -
Negritis #16335 úgy van hogy "szűz" acc de nax és brm van rajta 3 classt bannoltak (hunter-wari mindenkinél és 2-2 mage/lock)
aztán pár óránként nyithatnak pár decket és úgy kell minél tovább jutniuk :D -
Zozo0122 #16334 Mi, ezek miért Naxot tolják most? Hogy van ez? Nem laddereznek? -
Negritis #16333 van egy olyan kezdeti verziója amiben nincs 4 mana feletti lény
kb mint egy facehunter haver is azzal tolja amúgy és egész hatékony -
és mit csinálsz anti és dr balanszolt nélkül a mechmage-el? semmit kb -
Negritis #16331 azért ott a mage is a másik 2nek :D -
áh kicsit el lett baltázva, hogy forsen és savjz használhatja a warlockot, így kettőjük közül vki nyeri tutira. -
Egyelőre semmi érdekes nincs, mert kell nekik a nax ugyebár -
Negritis #16328 meg voltak a bannok elég érdekesnek tűnik én a fő csatin nézem :D -
A legjobbkor bontottam egy Twilight Drake-t, még nem volt meg... -
Nem tudom, mert én többnyire fos szarokat kapok belőle -
lassan kezdi a 24h challeneget
itt is, és a saját streameken is lehet nézni majd. -
Öööö... mondjuk mert reggel belépve nyomta a képembe? ^^
Inkább azt mondd meg, hogy lehet az, hogy priest táfsztílje, hogy a francba, hogy mindig a legjobb lapjaim másolja le? Nem ám a 2 manás fost, hanem legtöbbször fireballt vagy flamestrike-ot. Grrr.