Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kurvára nem 0 az undertaker, a micro machine pedig nem OP
mondjuk az tényleg vicc h a playerek 60-70% mech mage, most ez a menő olcsó deck
és én egy mechwarper nerfet vizionálok, a micro machine jóval kevesebb embert zavar

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Most indítottam egy arénát hunterrel (<#idiota>), mondom lássuk. 4 webspinner, 4 animal companion, 2 skill command, 1 gladiators longbow és 1 sneeds old shredder 😄 Beastet amúgy alig ajánlott, de erre így kíváncsi leszek mi sül ki ebből 😄
Shep
Ahhoz képest én csak olyanokat kapok akik meg igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
senki nem játsza kb.
Shep
Nem értem a Blizz logikáját, lenerfelik az undertakert lesz belőle egy nagy nulla de a mikrosütő meg ott van és sokkal durvább.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kaptam de igazából szarokat 😊

Mé' hagynád abba? Kaptál legendaryt a packokból 😄
Shep
Amúgy meg ahogy a trailer is mondja "its free to play, but pay to win" 😊

Shep
Remélem nem, bár lehet addigra abbahagyom 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.04. 23:02:30

Amúgy a Lil' Purifier nem is lenne rossz ha mech-es lenne. Kíváncsi vagyok mi lesz a balance a kiegben.
Áprilisban érkezik 😊
Nem valószínű, hogy buffolják az undertakert, és hirtelen nem is kap mindenki egy rakás legendary-t a control paklikhoz. Szóval lehet várni a következő kiegészítőt.

avengir
Nekem soha nem dob mech decket, csak hunter vagy wari.

https://hotshu.wordpress.com/

dave9004
egy hulladék a meta. kb 2 pakliról szól az egész ladder.
Tinman
Egyetértek... ezért is muszáj ehhez alkalmazkodva már a kezdő kézben arra gondolni, hogy ezeket úgy szedd le, mintha soha ott sem lettek volna. Aki ilyenre épít és keresztbe teszel neki, az utána már csak szerencsétlenkedik, könnyű célpont.

Néha tényleg nem értem, hogy a picsbe tudnak emberek, egyetlen szaros combora ráépíteni mindent, aztán amikor beleköpsz a levesbe, onnantól meg a csak az égő kanócot látod 2 körig, amíg le nem vered végleg :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Borzasztó unalmas már szerintem is, kb 2-3 napja ezért nem játszok mert tudom hogy 90% mechmage jön a maradék 10%-ban meg a többi kaszt mech deck verziója 😄 Najó Handlock még szokott lenni ezek mellett néha-néha, de ott is ott van a heal robot ami szerintem borzasztó op lett néhány deckben.
Egyre jobb meccseket nyomok arénában. A mostani meccs megint warrior ellen volt, neki volt még 9 élete, nekem 2. 😄 Nem volt lapja, viszont a paklijában még maradt kb. 10, nekem meg kb. 7.
Tök jó volt, a végén, nekem volt fent egy 9/6-os minion, meg még 4db 1/1-es imp, neki semmi, viszont neki volt armorrl 15 HP-ja, nekem meg csak 1 és nem volt tauntom. Két kört kellett kihúznom, de sikerült. Nagyon élvezetes volt.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Nem tudom, csak engem zavar már ez a rohadt nagy mech özön, minden hiró csak azokat nyomja. Gyakorlatilag alig van olyan mikor az első körük nem coin mechwarper, vagy a 2. kör nem mw.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.04. 20:24:35

Mit dobott a Portal?<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kicsit szégyellem is magam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
2 Thuzad azért nem gyenge előny 😊

a fő kérdés hogy mennyi időt akarsz a játékra szánni
ha van elég, akkor én azt javaslom hogy csináld a questeket és nézz oktató videókat youtube-n
valamint streamereket

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Ha kezdő vagy, akkor elsőnek türelmet javaslok. Ne akarj rögtön a topba kerülni, egyszerűen csak játssz és élvezd a játékot.
Másodszorra a könnyű acsik megcsinálását javaslom, ha még nincsenek meg.

Srácok, kezdőként mit ajánlotok mit csináljak? simán Playeljek és gyűjtsem a goldokat? annyira nem akarok rákölteni:S

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Mephike
Na kipróbáltam a sokak által új kedvencnek tartott mechhuntert. Édes istenem az a deck 😊

Shep
... és ez mind így is van 😊

Shep
Hát én 1x kaptam legendaryt arénában.

jazzy
😄DD

ahogy nézem csak szivatta a chat hogy annyit fog menni
mert telefonálás közbe csak azt láttam hogy 100 packlit vesz ha 1-3 lesz és most 3-0nál áll 😄

Amaz 0-3at vagy 1-3at ment arénában? 😄
vagy rosszul láttam? 😄

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Azért utolsó palánál is csak ott volt Tirion, de előtte is kaptam a szépeket...

Mondjuk az a vicc, hogy ezzel a fos 1 db. győzelemmel is egész jól jöttem ki, mert kaptam 30 Goldot, meg nyithattam egy GvG paklit (amiben 1 említésre méltó volt hunteremnek).

Tehát igazából 20G arany bukta, az meg semmi és ha tovább jutok, hamar pozitívba fordul a dolog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én tegnap mentem 1 arénát 😄 mage-gel 😄
első pick : millhouse - ALEXA - cho 😄
második : PYRO - 4/1es mage - meg még vmi
onnantól nem volt túl jó a draftom, és csak 4 győzelem jött össze pedig az első 2 után bizakodtam hogy fasza lesz

A megoldás nagyon egyszerű: concede
Ezt most viccen kívül mondom, ha az első 2-3 körben túl sokat agyal az ellenfél mostanában simán feladom, olyan mindegy az az egy csillag ide vagy oda, inkább mint hogy ezen idegesítsem magam és tartson háromszor annyi ideig a meccs, mint normális lenne.
Értelemszerűen ez arénára nem vonatkozik.

Shep
Legendary? Te álomvilágban élsz 😊

Tinman
Az kimaradt, hogy

- no legendary.

Le is ment az utolsó meccs is, csak 1 Hex lett volna már jó... aoe, álom. -.-

Tinman
Aréna, shaman.

- no aoe
- no frog
- no bloodlust

Kész csoda, hogy egy meccset már nyertem, de kettőt eddig buktam...

Lifecoach ellen még csaltak is versenyen, mert annyit agyal, hogy 4-5. körre beérte a csúsztatott stream. 😄
Azon a versenyen, amit láttam, 5 perc volt a korlát. Az HS-nél szerintem nagyjából vállalható.
Pont az lenne a lényeg, hogy még pörgősebb legyen. Minek másfél percet várni minden egyértelmű döntésre.
Massan a jobb játékosok közé tartozik, de amikor egy percet képes várni az 1-2 manás köreiben, akkor kapásból kilövöm a streamjét.

madi tolta vmi kártyajátékkal múlt héten ahol 20 perced volt az egész meccsre elvileg
amúgy, sztem a "sakkóra" épp hogy még pörgősebbé tenné a dolgokat

Vagy lenne plusz egy játékmód, amiben maximalizálnák az összes felhasználható időt, mint a sakkban. Úgy jobban kijönnének a képességbeli különbségek, habár ez pont nem célja a játéknak, de legalább nem aludnék el közben.
Twitch-en láttam egy hasonló versenyt, rettentő élvezetes volt.

dave9004
vagy csak simán nozdormu mód
Shep
Vicces lenne 😊

qetuol
amúgy van egy ötletem, nozdormu lehetne egy 0/5-ös legendary stealth-tel 😄 mondjuk 4 manáért. sztem eléggé balanszolt,

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Szerintem az ilyenek élvezik ahogy ég a zsinór.

qetuol
tudtátok, hogy vannak olyan idióták, akik nem tudják, hogy ha már nem csinálnak semmit a körükben, akkor a zöld "END TURN" gombot megnyomva átadhatják a kört az ellenfélnek? ehelyett mindig megvárják, míg leég a zsinór? <#falbav><#falbav>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Én mikor a naxra gyűjtöttem asszem 1x nyitottam paklit a 2,5 (5000-et gyűjtöttem) hónap alatt.

Shep
Én is rankeden csinálom a küldit kivéve, ha pala, hunter, róg, warrior, druid, mage, vagy warlock 😄DDDDDDDDDD Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni 😊

igazából nem hiszem 😄
2 dolgot tartok be februárra 😄
csak rankedon tolok küldit (kivéve ha rugó-wari-pala-hunter van kötelezően) és nem költök goldot
tekintve hogy volt már ilyen hónapom, és napi 1-2 óránál többet amúgy sem játszok nem félek a megcsömörléstől

Devv
Kibírod? 😊
Shep
Ha csak a napi küldiket csinálod olyan 1500-200 között. Amúgy ennek a módszernek az a hátránya, hogy nagyobb eséllyel unsz rá a játékra, mert közben nincs meg a pakli nyitás élménye, csak a folyamatos gyűjtés. Úgyhogy én inkább 500 goldonként nyitok úgy nem annyira vészes.