Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A végén még kénytelen leszek legyártani. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Boom elvileg a win condition
szal Ragna-Old Shredder amire azt mondom hogy megfelelő csere
esetleg egy Alexa, de az nem az igazi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Boom helyett szerintetek melyik a jobb Thuzad, vagy Sylva, esetleg Lóbogár?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.05. 23:54:41

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tényleg durva ez a mechmage, lazán lementem vele vesztes meccs nélkül 17-ről 14-re ahol is megfogott egy másik mechmage, mert ugye mikor kellene egy mech persze ,hogy nincs egy sem. Kell csinálni egy anti mechmage priestet, mert úgy tűnik 14-től már kezdenek jönni.

nem a stream undorító hanem hogy mennyire működik a deck 😄
amúgy cherrywarriort vagy leát is nézhetnék (esetleg Zeke-t amint Nosgothozik 😄)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
savjz handlock esetleg szórakoztatóbb. v csaba aréna
nézi az ember trumpot a mechmage-el és hát, undorító 😄

dave9004
az jó mert akkor bontanám boomot egy Malorne-ért
Tényleg nerfelni kéne a Mechwarpert...legyen mondjuk 2 manáért 2/2. Dr. Boom meg maradjon így, csak 9 manáért.
Devv
Akkor házi feladat: megfejteni a szitut! 😊
Devv
Wrath, frostbolt, warrior fegyó, stb.
Shep
Persze csak az egyik 2 hp a másik 3, nem mindegy 😊

yesname
Persze, de ha peches vagyok akkor nem. 😄
Főleg, hogy a háromból 1-nek 2, másik kettőnek 3 HP-ja volt.
Nem lehet valahogy visszakeresni a játszmát?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.05. 20:02:11

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Devv
1000 féle variáció lehet még. 😊
unstable portal mellett bármi belefér 😄

Devv
Azért a 3. körben nem szabad engedni hogy ez legyen. El lehet intézni a mechwarpert, ahogy el lehetett intézni az ut-t is.
yesname
Oké, de nem mechek voltak az tuti és a harmadik körben mindhárommal már támadni tudott.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Shep
És ez mennyire tipikus. Jöhet akkor a mechwarper nerf, hogy abból is legyen egy használhatatlan lap 😊

Devv
1. kör, 1 mana + coin = mechwarper (2)
2. kör, 2 mana = spider tank (3)
3. kör, 3 mana = piloted shredder (4)
TBTPumpa
Nyomtam 2 casual játékot. Mindkettő win lett, így fél év kihagyás után. Meg is lett valami Daily. WTF Pedig nagyon noob vagyok én ehhez, érzem. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.05. 19:07:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

yesname
Hogy van az, hogy (első alkalom, hogy ilyennel találkoztam) Mage-nek három mannánál lent volt 3 darab lénye összesen 9 sebzéssel...
Az a baj, hogy nem néztem mit csinált, mert közben filmezek és utána a dühtől feladtam anélkül, hogy jobban megnéztem volna.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.05. 19:07:08

Szerintem nyugodtan told rankeden, az elején még könnyebb is lesz, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, hogy casualban sokkal több fullos deck toltja. Más részről meg semmi hátránya nincs rankeden tolni, mivel kapja az ember már a cardbackeket 20-as ranktól, amit könnyű elérni, meg itt a winek beleszámítanak az 500 wines jutalmhoz, ami pedig az Arany Hős. Ha meg csak X rankig jutsz el meg vesztesz és néha visszább dob kisebb rankra abból meg nincs semmi hátrány. (20. rank alá már nem dob szóval a cardback az garantált már onnantól)
Csináld nyugodtan, lazán meglesz.
Shep
20-at basic decckel is el lehet érni lazán.

TBTPumpa
Tetszik ez a Lunar-os kártya hátlap, de látom ehhez rankedezni kéne. Azt meg nem merek... Főleg úgy, hogy a Naxx kiegészítőből is csak az első szárnyat teljesítettem, a Goblinos cucc pedig teljesen kimaradt. <#idiota>

Mindegy, marad akkor a Warlords-os hátlap. <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.05. 17:39:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ja boccs, abban egyetertek. 😊
Shep
17-nél hagytam abba, mikor elvert a pala, lehet a mage-ek már lentebb járnak, mint te is 😊

Örülj neki 😄 Milyen rankon tolod most? Csak mert mindenhol kb. mechmage meg az új Xixo hunter van Leeroyal stb. Nyomorék meta ez...
Shep
Én nem találkozom se hunterral, se mage-el, csak zoo, meg warrior, ja és elvétve pala aki jól el is vert. Próbáltam kihagyni BGH-t de nem lehet a hülye bombás miatt. Lehet kellene egy Voljin aztán mehetnek ezek a vackerájok a túróba.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.05. 15:02:09

Mind1, alakítottam a palán, most ezzel vágtam magam keresztül a mechmage felhőn, 14-en vagyok most, itt aránylag kevesebb van belőlük. Az új Leeroyos huntert is lenyomja. Nyilván egy Tirion azért jó lenne bele, esetleg Boom...

Most már nem dühít annyira, az undertaker nerf tönkretette a régi facehuntert, az újabb, amit most mindenki tol a Leeroyos szerintem gyengébb annál. Most inkább felállítanék egy olyan korlátot, hogy egyszerre maximum 1000 mechmage lehet a szerveren 945532123130 helyett 😊
Tinman
És a mana görbém is szar volt, meg a k. rng :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha priest-el vagyok kénytelen vagyok olyan dekkel menni, ami hunter ellen jó leginkább. Tehát a helyzet az, hogy egyetlen kaszt miatt muszáj átvariálni azt az elképzelést, amit az összes többi ellen tartogatsz és ennek továbbra sem tudok örülni, de ez van, alkalmazkodunk...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Zozo még most is akarja 😊

Shep
Hát akkor meg pláne szarul játszott. 😊

Mephike
Na látod milyen gyengék a huntik, pár hete meg még magát a herot is bannolni akartátok 😊))

Tinman
Ez nem az első 10. kör ^^

Nem volt neki mivel... a kis hunter képességével szívott le ennyire, minden más vackát letakarítottam, ahogy kell. Most vertem el 17-en egy control palát, már a vége felé mikor mindig minden szemetjét leszedtem folyamatosan nyomogatta a threatent :-D

Szeretem amikor priesttel bejönnek a dolgok, mert ha bejönnek, akkor nagyon bejönnek :-)

Shep
Hát azt a lapot el kéne égetni 😊

Devv
Többször is volt már róla szó, hogy a Lorewalker Cho egy átok. Azt dobta az előbb egy priestnek, én direkt fent hagytam, aztán feladta.
Shep
Hát szerintem szarul játszott a gyerek ha 10. körig nem tudott leverni és még 2 lapja volt. 😊

Tinman
Egyenhunter, egyenvégjátékkal <#finom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Majd kap az is egy nerfet aztán nem fogja játszani senki 😄

Devv
Tényleg beteg ez az Unstable Portal: most Sunwalkert kaptam 3-ért. <#mf2>
Shep
Ki mondta, hogy most OP a mikro? Én nem, csak azt mondtam ,hogy jobb, mint a mostani taker.

leeroy inkább kérdés 😄 mondjuk lehet hogy a "csak" 7 spare part kevés, de anton több meccset is lehozott
főleg ha tudtam rá stealth-t rakni 😄

qetuol
az antóniosz nagyon nem passzol bele...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
üdv a Hearthstone topikban 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Tinman
A microlófax szerintem sem ügy, 2HP, könnyen leszedhető, soha nem okozott még gondot, de ha én raktam ki akkor is seperc alatt eltüntették. A meta egy ideje erre már eléggé felkészült, senki nem hagyja megszaladni.

En nem ertelek egyszer azon panaszkodsz, hogy pay to win utana meg azon, hogy a common micro machine amit olcso rush deckek hasznalnak OP.
Egyszeruen csak szeretsz panaszkodni? 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.02.05. 06:47:59
összeraktam egy mechmaget én is, casualbe próbálgattam de nem éreztem még rá az ízére

ez volt az alapja
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.05. 01:42:05