40521
  • Shep
    Hát nem tudom én csak ilyeneket fogok ki amiben ott van.
  • imikszde00
    sosem voltam egy magy aggro deckes, de ez a zoo most elegge bejon.
    Marcsak azert is, mert gyors meccseket lehet menni. Annyira nem is unalmas mint sokan gondolnak.

Paladinnal mentem meg jopar kort. Ugy vettem eszre, hogy mukodik. De a sima paladin. Nem rz a dragon kutyvalek :)
  • imikszde00
    rengeteg a zoo. En is azzal megyek, de jaraxxxus egyiknelcsem volt felfedezheto. malganist futtatok. Egesz jol mukodik. Rengeteg meccset megnyert.
    rank13 vagyok, de itt mintha beallt volna a mezony mage es warlockra. Huntert elvetve talamni.
  • karmacoma
    Ez mi volt?
  • Shep
    Na utolért a zoo áradat, természetesen mindegyiknél van Jax 10 lapból fel is jön nekik mindig, kénytelen leszek berakni csak emiatt egy pain-t, csak nem tudom mi helyett, vagy megvárom míg elhúznak a francba :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 13:33:52
  • Pio
    igen
  • Devv
    Strifecro és Kolento megnyerték a 4000-et?
  • Shep
    Olyan szintű paklikat, mint a handlock, kontrol wari, olajos rugó, amik szinte bármi ellen nagyon jó eséllyel veszik fel a versenyt, nyilván van mindegyiknek gyengéje csak ugye nem mindegy mennyi és milyen mértékben.
  • Pio
    Mit értesz erős pakli alatt?
  • Shep
    Akkor is gyengébb, mint a CW, ráadásul attól ,hogy gyorsan leszaladt vele legendig nem jelenti azt, hogy hú de erős pakli.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 11:48:16
  • Pio
    Grim Patronnal csinálta meg ebben a szezonban a world first legendet Xixo, szóval az azért egészen erős deck ladderen.
  • Shep
    Hát nem, sőt igazából eddig én még nem találkoztam erős kieges paklival, mind sokkal gyengébb, mint az eddigi paklik, persze lehet előkerül majd valami ütős deck. A Grim Patronos pl. sokkal gyengébb, mint a Kontrol W. csak hát ugye jóval olcsóbb, a sárkányos pala meg szinte életképtelen, vagy csak rosszul játsszák, nem tudom.
  • dave9004
    lehetett volna a pala sárkány neutral, mert a pala se lett jobb a sárkányokkal sőt :D
  • dave9004
    watch and learn valaki?
  • Shep
    A Grim Patron tényleg jó lap.
  • karmacoma
    Már 10-0 a bombázó sámánom. Ma rankedre is ráengedtem, és már ott is rank 17-re streakeltem gyorsan. Mondjuk segített, hogy Nefarian dobott egy flamestrikeot mechmage ellen. :D
  • dave9004
    Majd Sambool elutalja neki azt a pár ezret 1 hét alatt :D
  • Pio
    Ez mutatja amúgy, hogy Forsennek a stílusa olyan, amilyen, de azért alapvetően egy korrekt, normális figura. Szerintem lennének páran, akik ha ilyen módon buknának másfél millát, mint ő itt akkor felgyújtanák a stúdiót, ő meg közölte, hogy nem sajnálja Savjztól, mert nagyon komolyan vette, miközben ő lazázott és ezzel el van intézve.
  • dave9004
    igazából az a jó h mindenki látta mi történt és Savjz és Forsen is tudja h mind a ketten nyertek kb.
    Szóval h a trollok a neten hogy rendezik le az mindegy, nálam mindenki nyert kb.
    Ha Reynad nem hülyéskedik a priesttel, mechmage-el ő is odaérhetett volna.
  • Pio
    Azért lássuk be, hogy ez rettentő amatőr volt és lényegileg Forsen nyert volna, ha nem ennyire inkompetensek a szervezők.

A következő történt:
    - Forsen rank4 3csillagon áll
    - hirtelen a kommentátorok közlik, hogy a csillagok nem számítanak (ami hatalmas baromság lenne szerintem), csak a rank, ezzel a Forsenboyok telespammelik a donationt és a chatet
    - Forsen bepánikol (ketten is rank5-ön rajta kívül), kábé 5-10 percig szaladgál körbe-körbe, hogy megérdeklődje, mi az igazság
    - 5-10 perc alatt egy offline tornán nem talál egy kompetens embert se, aki pontosan tudná a szabályokat, nókomment
    - tanácstalan, elkezd gyorsan játszani, veszít két csillagot, rank4, 1csillag
    - ekkor közlik a szervezők, hogy mégis számítanak a csillagok....
    - végül rank4 1 csillagra ér Savjz is, döntetlen

Annak ellenére, hogy Savjznak szurkoltam úgy gondolom, igazságtalan lenne, ha nem kapná meg mindenképp Forsen is a fődíjat, ami azért nem kevés pénz. Játsszák le a BO3-at, jó móka lesz, de kapják meg mindketten a fődíjat, szerintem. Az ASUS pedig levonja a főszervező jutalékából az így kiesett összeget, mert ez elég szégyenteljes befejezés volt..
  • Negritis
    kiváncsi vagyok mi lesz a vége :D
    Reynad bohóckodott egy jót, Kungen elfáradt Forsen vs Savjz :D
  • karmacoma
    Ez mekkora volt a végén.
  • dave9004
    és beérte mindketten r4 1 csillagon fejezték am is be :D lesz ki-ki meccs :D
  • dave9004
    nekem is megvan hozzá a lapkészletem, valszeg eljön az az idő nekem is.

Közben Savjz és Kungen lehet befogja Forsent. Rájátszás lehet, mert elvileg nem számít egy rankon belül kinek mennyi csillagja van.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.02. 21:19:20
  • Negritis
    1 éve is ez volt a helyzet :D
    én most indultam meg ladderen duduval és elég macerás :D
    asszem ez a hónap a rank 19-20 körüli farmolásról szól majd :D
  • imikszde00
    Bacsanat, hogy en is szelesitem eme tabort! :)
  • dave9004
    Na jó ennyi Zoot még életemben nem láttam.
  • dave9004
    Kárpátia szól Forsennél plugdj-n :D
  • dave9004
    Shep neked most egy full antiaggro priest eléggé szárnyalhatna
  • Negritis
    asszem savjz-n rajta a shep átok :D
  • Pio
    Legendhez szerintem ha a skilled megvan, akkor csak annyi kell, hogy szépen türelmesen gyűjtögeted a lapokat és egyszer valamikor van egy szabad hétvégéd lehetőleg a hónap második felében, amit előre látsz és megpróbálod előtte legalább rank5ig elvinni (ez nem vár igazán plussz időt, csak ésszel dailyzést).
    Ez nyilván egy sokgyerekes családos workaholic politikai aktivistának nem fog menni, de szerintem gamer viszonylatban olyan nagy kockaságot nem feltételez.

Lapokhoz pedig annyit, hogy ha tényleg kevés az ember ideje érdemes aggro deckkel csinálni, azok pedig általában olcsóak. 1-2 drágább lap kellhet bele, de ha tényleg a legend a cél, akkor az disenchanttal simán megoldható.

Szerintem egy potenciális legend deck ha valakinek tényleg csak ez a célja 1 hónap alatt simán összehegeszthető, vannak 1000-1500 dust körüli jó aggro deckek.

Mondjuk szerintem nem érdemes erre hajtani, csak arra akartam kilyukadni, hogy akit érdekel, simán vágjon bele, mert egyáltalán nem csak az időmilliomos burzsujok úri hóbortja, sőt...
  • Negritis
    ha BRM és Nax nem goldból van megvéve akkor tartom hogy max 2 hónap alatt megvan a dust a maradékra
    kungen és forsen is 1-2 legendet használ 2naponta nyitsz egy paklit -> 2 hónap alatt megvan rá a dustod és akkor még nem is mentél arénázni
    budget aggro deckekkel mennek + adventure lapok ha célirányosan 1 típusú deck felépítésére játszol és alárendelsz neki mindent akkor ez az eredménye
    de persze ha valaki játszik heti 10 órát akkor nem fog könnyen idáig eljutni, de aki annyit játszik az nem is tervezi a legendet (ha mégis rosszul gondolja sztem)

persze egy casual player nem fog idáig jutni, de ha valaki most kezdi és komolyan gondolja (nax-brm megvétele cashből komoly commitment) akkor annak hasznos útmutatók ezek a "módszerek"

persze fasza a sírásod megint, csak 2.án kicsit más a ladder teteje is, sztem pl 15.én már legend környékén lennének
  • 1Darton1
    Pont ez a lényeg, hogy napi egy óra elég hozzá, hogy egész jó paklikat rakjon össze valaki szép lassan.
    Magasabb színvonalhoz az már édeskevés, de gondolom ez nem is elvárás senkitől.

Nem igazán értem, mit szeretnél a játéktól, ami máshol annyira egyértelmű, csak itt nem.
  • Shep
    Aha mindjárt oda jutunk,hogy 2 óra alatt megvan. Na jó asszem léptem mindenki nagy örömére.
  • Pio
    Én még a sok időhöz annyit tennék hozzá, hogy a szezon első napján vagyunk és teszem azt Forsen épp rank4 úgy, hogy koncepció nélkül ment neki az egésznek, aludt is egy keveset és a szerverek is elég sokáig rosszak voltak.
    Ha ezt elosztod 30 napra és figyelembe veszed, hogy az ember nem rank25ről indul és nem kell minden hónapban újra kifarmolni minden lapot....

Én most direkt visszakerestem, mit írtam erről annó, de jól emlékeztem, hogy nem kellett hozzá sok idő, egészen konkrétan egyetlen egy viszonylag szabad hétvége elég volt arra, hogy meglegyen a legend rank5-ről, rank5-ig meg sima dailyzéssel, esetleg 1-2 néhány órás sessionnel eljut az ember, ha komolyan veszi.
    Sőőt, még az a hétvége is olyan volt, hogy szombaton és vasárnap is dolgoztunk a ház körül pár órát, vasárnap koradélután pedig már pezsgőbontás volt. :)
  • Shep
    Persze de a játékosok nagy része max napi 1 órát játszik ez alapján értendő a sok idő.
  • 1Darton1
    A sok idő elég relatív. Néhány hét egy free to play játék esetében nem tétel.
  • Shep
    Amúgy igazatok van én voltam a hülye, hogy le mertem írni ,hogy aki eddig nem hitte most láthatja, hogy jó lapok és/vagy sok idő nélkül nem lehet legendre de még 5-re sem eljutni.
  • Shep
    Nézd már meg milyen paklikkal nyomják, szerinted mennyi idő kellene ahhoz, hogy totál nulláról megszerezd őket.
  • Negritis
    a sok idő kell de a jó lapok nélkül jutottak el rank 5ig a semmiből
    nyílván ez kb 1 hónapnyi játék amit most tolnak és nax/brm sokat dob de ettől még pont hogy nem kell minden legend ha célirányosan játszol