40521
  • Shep
    Jó, mondjuk ez igaz, de az is, hogy priesttel 1x kaptam ki tőle. Először, mikor a meglepetés erejével hatott.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 20:32:36
  • sadface #16483
    rip miracle rogue

most én is freeze magel csapatom, tegnap egy laza winstreakkel elmentem 16-ig aztán jött egy control warri... :/
  • Shep
    Játszottam vele, nem jött be pedig nyertem vele. Warri 5 winnél kipróbáltam.
  • imikszde00
    pedig jo deck. Probald ki : )
  • Devv
    De mindig feljön. :)
  • Shep
    Lehet ,hogy skilles de a control warriortól gyengébb, ráadásul ha nem jön fel a kombó akkor szart nem ér.
  • Zozo0122 #16478
    Próbáld ki, elég nehéz jól játszani :D
  • karmacoma
    Köszi!
  • Devv
    Király!
  • Devv
    Nyilván nem csalás. Ahogy belezőt néztem nem nagyon rágta át a dekkje 80%-át, de lehet, hogy csak jól húzott.
  • Zickler
    Jaa, tényleg csalás... Elvégre csak a paklid 80%-án kell átrágnod magad hogy működjön
  • Negritis
    ezzel vitatkoznék, egy fasza miracle decknek tűnik
    de nekem ebből a fajtából a freezemage a kedvencem (vagy a leeroy-pow-faceless lock)
  • Zozo0122 #16472
    Jelenleg a játék legskillesebb deckje :)
  • Devv
    Nézem ezt a péniszarcú belezőt, éppen patronozik. Hát ez a fos pont nem hiányzott a játéknak, hogy 30-ról leverd az ellenfelet... Szerintem ez a csalás, nem a dudu. A dudut azért ki kell építeni.
  • Devv
    Ez volt az: Blackrock Team Brawl
    És Crolento nyert.
  • Pio
    disconnect-elt
  • Devv
    Az nem tudom mit jelent. :)
    Jobban játszott, viszont tetű lassan, azért untam meg. De nyertem...
  • Pio
    Lehet leDCzett és azért untad. :)
  • dave9004
    na ezt én is kipróbálom
  • Devv
    Alt+F4, mert meguntam a csicska gecit, erre:
  • Shep
    Csakhogy én nem azokkal játszom.
  • Negritis
    nem vágom, ellenem eddig csak sárkány és control priest jött a hónapban azokat meg összeraktam a demonnal
    meg az elmúlt 3-4 hónapban is a handlock/demonlock a priestet összepakolja
    kivéve ha jó a toughsteal de tényleg azon múlik kb minden nekik
  • Shep
    Jól látod.
  • dave9004
    sztem most legit a priest legalábbis az antiaggro
  • Shep
    Erről jut eszembe, szerintem a rankednél a % az fixen van belőve, egyszer odaírták és kész, ugyanis 15-nél most is 30%-ot ír, mint múlt hónap közepén, ami azért cseppet gyanús. 2 nap alatt a játékosok 30%-a már 15-ön túl jár, nehezen hiszem, persze nem kizárt de ...
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 17:30:53
  • Shep
    Ok, csak folyton magyarázzátok ,hogy miért priest, meg az szar stb. Én meg leírtam már párszor, hogy ha a priest nem lenne a játékban már rég nem játszanék vele, mert egyedül azzal élvezhető számomra a játék, meg még a handlock ,csak hát moltent azóta is nyitottam vagy 100-at.
  • Devv
    Én egy nagyon lelkes amatőr vagyok! Am egy idő után azért megindul a szekér.
  • imikszde00
    Nem a prosagrol van itt szo. Mindegy is. Ha te igy elvezed a jatekot akkor a szived joga :)
    En csak kozoltem veled, egy eszrevetelt. Nem tamadasnak szantam.
  • Shep
    Mert te is amatőr vagy, már rég legenden kellene lenned, 2 óra alatt megvan :D
  • Devv
    19 a legjobb hely: hátlap pipa, sikerélmény pipa, gold ugyanúgy jön!
  • Shep
    Hát momentán sokkal jobb az arány ellenük, mint a róg ellen, szóval ... Az a mechpriest meg amúgy egy szar, el lehet vele szórakozni de nem véletlenül hagyta ott ő is, sőt igazából hülye volt, hogy egyáltalán azzal állt neki.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 17:13:00
  • Negritis
    mer a handlock/demonlock ellen jobb a priest?
    ha feljön jaraxus az elején és akár van egy emperor akkor a priest meg van lőve
    turn 10 jara + infernalra nem igazán van válasza (vagyis van instant concede)

a reynad által próbálgatott mech priest amúgy lehet hogy verné a moltenes lockokat de nem hiszek benne
  • Shep
    Nem kezdem el neked magyarázni ,hogy a róg, freezemage ellen nem tudsz mit csinálni priesttel 30-35% ami hozható, ennyi kész, akkor most nyilván olyan hülye vagyok ,hogy azért, hogy 10 meccsből megnyerjek 3-at a többi 7-et végigszenvedem. Én elhiszem, hogy itt mindenki akkora pro, hogy minden ellen hoz 75%-ot, meg 2 óra alatt legenden van, arénában meg 15+ az átlaga.
  • imikszde00
    Ez nem felhivas volt keringore.
    Meg h most te barki ellen kiallsz Nem nagy dolog. van aki nem mer kiallni ellened ? :D Nem egy olyan verre meno ez a dolog. De ha szeretnel holnap delutan raerek vagy most is.:) csak dolgozom, es igy korulmenyesebb telefonrol.
    Meg ha igy allsz hozza, hogy bizonyos hosoknel feladod, akkor megiscsak kene valami verfrissites annak a priestnek.
  • Tinman #16450
  • dave9004
    nekem most szó szerint olyan gondom van, hogy ha aggro ellen megyek (taunt-ramp druid) akkor 6meccsből csak 1 aggro az is mid hunter.
    Ha váltok, akkor 6/6 Zoo-mage-hunter. Gyomromban érzem a tumort :D
  • Shep
    Mert neked nem? Jól van ... Amúgy mint mondtam, bárki ellen bármikor hajlandó vagyok kiállni, kivéve ha sámánnal ,vagy róggal jön, mert annak semmi értelme, ill van, egyből feladom :D
  • imikszde00
    mert a veresegert is csak kinlodnod kell :)
    Kiveve,ha bedaralnak az aggrok :) ami most eselyes is.
  • Shep
    Tök mindegy mivel játszom ugyanoda jutok, akkor meg miért játsszak olyan paklival amivel nem szeretek. Többször megpróbáltam már én is aggroval de élvezhetetlen számomra, akkor meg .... Egy jó és szórakoztató meccs többet ér, mint a győzelem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.03. 15:22:29
  • imikszde00
    Neked jelentosen valtoztatnod kene. Nagyon nem vagy fogekony a valtozasra :)
    Meg mindig azzal a priesttel mesz amivel nem jutsz sehova es csak bosszankodsz.