Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beall a rend 😊
Hónap elején vérengzés van, és akkora aggroáradat, hogy az nem igaz.
Shep
Hónap végén könnyebb haladni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy darabig 😄

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.07. 14:27:54

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Nekem is ezt javasolták, de nem tudom, hogy miért...
Most mivel vannak különlegesebb játékosok, mint mondjuk a hónap végén?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.07. 14:27:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Honap vegen 😊
amikortól kedved van 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Srácok, lockal vágtam bele eddig egész jól megy, mikortól érdemes rankedet menni?

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Tegnap osszejott 150 gold. Gondoltam veszek egy paklit, mert arenazni nincs idom. Hiszen kene egy legendary 😊 tbk-t akartam. De edwin valcleef lett. De bejott, hogy lesz benne 😊
Devv
:'(
Shep
Ja, ezért nem kaptál semmit 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Én hiszek az rng-ben. 😊
Shep
De az 5 az semmi, legalább 7 kell hozzá 😊

Devv
Kipróbáltam azt az elméletet, hogy ha egyszerre bontok többet, akkor esetleg nagyobb az esélye egy legendary-nek.
Hajat mosni 😄 Én még 5 packig se tudok várni, ha van gold azonnal bontok, vagy aréna 😄
Öhh, tényleg ezt is félreértettem, elmúlt napon 2-ből 2, ki kéne aludnom magam, bocsi... 😄
Hazudok? Miben hazudtam? Benyalok egy félkegyelműnek aki engem aláz? Keresem a valóságalapot, de nem találom egyik megállapításhoz sem 😄 Ez ilyen végső megoldásként beírok értelmesnek tűnő mondatokat egymás után? Az benyalás, ha egyet értek valakivel egy adott dologban? Messze nem mindenben, lásd valódi pénz költése a gamere stb...
Devv
Lófasz... egy spellbender, egy második earth elemental, rare-ből egy injured blademaster ami nem volt meg...
Devv
Ja még nem nyitottam ki, előtte elmentem hajat mosni. <#idiota>
Shep
Ennyi legendaryt kaptál, hogy még mindig nem tértél magadhoz? 😄

kabel15
Nekem mar csak 400 gold kell 😄 Miket nyitottal?

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Na 5 pack...
viszont ha a játéktudás 80%os és van egy közepes leosztása akkor nehéz verni őket

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Handlock az Handlock, de nem feltetlenul tudja is jol jatszani az ellen. Nem olyan konnyu azt a paklit jatszani+ ha nem jon a lap akkor neki is vege lehet mint a botnak.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Handlock? Concede...
j0nNyKa
stílussal lesz baj megint, állíts rajta, köszi <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Shep
Na de itt meg lehet nézni a f2p deckjeit, https://sites.google.com/site/trumpdecks/freetoplay
pl. lightningstormot majdnem 3/4-év játék után nyitottam 1-et, knife jugglerhez is hónapok kellettek, argentekről és azure drakeekről nem is beszélve.

Shep
Na igen csak kellett neki hozzá vagy 400+ meccs amennyit átlag játékos 2-3 hónap alatt játszik úgyhogy ... 😊 Ráadásul f2p pakli, persze de nem mindegy, hogy miket nyitott ki ingyen, tehát ez is félrevezető kicsit.

Az azért elgondolkodtató hogyan tud annyira magasra jutni, free deck-el. Mert ahhoz szinte mindig tökéletes lapjárás kell. Szerintem cinkelik a lapjait. Bár mintha az utóbbi időben vissza vettek volna a rejtett karmáján a híresebb streamelők-nek. Vagy maradt a karma és a jobb játékosok utolérték őket.
Nekem van hasonló paklim. Az így néz ki. Én már régóta nem megyek a bloodlust kombóra. Még az elején használtam, de legtöbbször csak egy halott lap volt a kezemben így kivettem. Nem érzem win condinak, míg gyorsabb paklik ellen simán elbukhatja a meccset. Bolt vagy Crackle szerintem kéne a paklidba, Onixiat meg valami olcsóbb-jobb legendre cserélném. Gondolom a Bloodlust miatt van bent.
Tinman
Mindig meglep, hogy az evolúció milyen zsákutcákra képes, az Archeopteryx hozzád képest egy NB III.-as kosárfonó. Folytasd csak, ezzel a szinttel amit itt előadsz, gondolom az életben is sikeres lehetsz.

#10495-re:

Az IRL azt jelenti, hogy In Real Life, nem pedig azt, hogy képzeletben. Tanulj már egy kicsit, ne nekem kelljen mindent a fejedbe verni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na ezen mit nem lehetett érteni? ^^

Tudod mennyit kapnak a Youtube kattintásaitokért? Megsúgom, hogy bőven annyit, amiből kényelmesen lehet élni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A megtestesült két méteres kémiai lexikon, aki képzeletben bárkinek visszaüt. Engem megvettél kilóra.

Én nem értelek téged. Szemrebbenés nélkül hazudsz, miközben benyalsz csontig egy félkegyelműnek, aki téged is alázni próbál. De ezt valahogy észre sem veszed.
Azért mellékesen elárulom, hogy az Xixónak a saját deckje, és én sem használok másoktól ellesett paklikat.
Ezektől eltekintve még akár okos dolgokat is mondhattál volna.

dave9004
ugyanez volt nekem is ma
Végülis Trump csak olyan 6-8 free to play deckkel lett legendary, ha nem többel, ráadásul az ideje jelentős részében arénázni szokott... 😄D
Tinman
Pont így...

games4ever
Tudna valaki ötletet adni, hogy mit mire cseréljek még esetleg a deckemben? Egész jól megy vele, de néha úgy érzem hogy kicsit kevés és kéne valamit cserélni, de nem tudom hogy mit mire kéne/érdemes. Építő jellegű ötleteket előre is köszönöm.

Shep
Na én befejeztem ezt a fos játékot. Elegem van ,hogy ha aggro ellenes paklira váltok csak warriort kapok természetesen a fullos deckesket, ha visszaváltok tempora, vagy controllra akkro meg egyértelmű, hogy jön a sok aggro fos. Elmegy a picsába ez a szar játék. Pakli nyitások is egytől egyig szarok, semmi értelme ennek a szarnak. Trump, meg a többi nem tudom, hogy tud ezzel napi 6-8 órákat játszani.

Shep
Figyelj, törvényszerű, hogy fullos paklival is kell lenni valakinek r10-en, elvégre nem lehet mindenki legend 😊

dave9004
r 10-11 en bénázok a mechmage-ek miatt kb. de közben jönnek olyan sztárok fullos paklikkal, emoteoznak, rajoskodnak, égetik a kötelet stb de ugyanolyan nyomorék rankon vannak azok is. elvernek mert a a 2 meta pakli ellen vok készülve és rajolnak nevetségesek.
Tinman
Nemtom a filmet nézed-e, de innen indult: #10438

Nyilván te szó nélkül hagyod, de én visszaütök IRL is bárkinek. Rossz szokás, de állítólag 2 méter mélyen már elhagyja az ember :-D

Devv
A retkes papot akkor is gyűlölöm, amikor vele vagyok...
Shep
Nem az a gondja itt a többieknek szerintem, hogy a magad útját járod, hanem az ,hogy aki nem ugyanígy tesz azt gyakorlatilag semmibe nem nézed és elítéled, ráadásul olyan dolgokat adsz elő elég érdekes formában amikkel a nagy többség tisztában van csak ők nem verik rá a mellüket.

Tinman
Azt hiszem te érted... a saját magad által létrehozott BÁRMI általi siker, az jóval édesebb és örömtelibb, mint egy copypaste. Mivel ez egy játék és nem túlélési verseny, ezért úgy tudom belőle a legtöbb pozitív dolgot előcsalni, ha a magam útját járom. Pofára esik néha, de kit érdekel? Javítom a hibás elképzelést és legközelebb még jobb.

Ellenben a control palával nem nagyon tudok mit kezdeni, a saját buildemmel. Mechmage, control warrior, hunter, rugó szinte bármilyen másik priest nem nagy gond (sámán 50-50%-ban megy), ritkán vesztek, de a control pala mindig képes megfordítani a mecset. Hiába van board controlom, a legerősebb lényeim is ledarálja, lenyomj a hp-jüket vagy egyszerre, vagy egyesével, és végük. Aztán utána már szinte bármit is tesz nyert ügye van. Na de ha átalakítom control pala ellen, akkor meg a többieket nem tudom lenyomni... sigh :-(

Komoly állapotokban vagytok 😄 Mindig egymásnak estek, bár az is igaz, hogy 1Darton1-et eddig itt csak belekötni láttam másokba 😄 Maradjunk annyiban, hogy ha egy saját ötlet jól sikerül, az nagyobb dicsőség mint az, hogy más paklijával legend rankig mész. Vagy más: Xixo már legend az új hunterrel, más meg control priesttel. Melyik nagyobb dicsőség? Az egyéni kombinációkat meccs közben meg az adott helyzet szüli, ha van érzéked, akkor észre kell venned ezeket, ha magadtól rájössz, akkor az mindenképp jót jelent. Ha csak azért veszed észre, mert egy streamer már hasonló esetben megjátszotta ugyanazt, az kevésbé ad okot az örömre. Mondom ezt úgy, hogy én is nézek streameket. 😊
Tinman
Nem csoda... maga vagyok a víz. Annyit tanácsolhatok csak, hogy légy két hidrogén és egy oxigén és akkor menni fog. Szívesen!

Nagyon durva vagy, ilyen többszintű, kombinatív gondolkodásra kevesen képesek.

dave9004
jól van 7 csillagot buktam el kb sorozatban, mert bmire váltottam pont a counter pakli jött ellene. kösz de ezt nem.
Tinman
Belőlem úgy pattantak ki, hogy nem láttam mástól... hoppá ;-)

Én meg nézem a világbajnok streamereket, akiknek ilyesmi eszébe sem jutna (nekem meg mondjuk még úgysem). Belőled pedig erőlködés nélkül kipattannak az ilyen zseniális húzások. Ilyenkor nagyon kis porszemnek érzem magam.