40521
  • sadface #38150
    Nekem csak a paladin ribi van még meg, de nem direkt.. :D csak pont wowoztam is akkor...
  • Shep
    Gyakorlatilag csak priestezek de ezt a béna elf csajt nem csináltam meg pedig csak valami regisztráció kellett hozzá ha jól rémlik. Anduin a legjobb. Greetings :DDD Egyedül a róg avatar van meg, mert az ugye járt a 10 győzelem után.
  • JethroHUN
    Ezt a vicc RNG játékot. Elegem lett, hogy R20-róé elmozdulni nem tudok. Próbáltam Pirate warrior, igaz Patches nélkül. 0 gagyi deckektől kikapok folyamatosan. Elnyomtam 5k dustot erre a paladin deckre..,. és persze azonnal rommá is ver az első f2p noob cthun mage...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.05. 20:21:10
  • Renegade
    tettek egy ígéretet, hogy majd egyszer mi, Kelet-Európai minionok is hozzáférhetünk, csak eddig még nem sikerült kitalálniuk, hogy hogyan.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.05. 19:21:25
  • morcosqtya
    :)
    Kicsit unom Anduin fejét már. Viszont a pap az egyik legélvezetesebb játékstílus (lapok).
  • TBTPumpa
    Nem... Nekem anno ősszel sikerült német Amazon (Amazon Prime) hozzáféréssel megszerezni. Sajnos csak 1 kódot adott accountonként. Ha lett volna több, segítettem volna a többieknek a megszerzésében.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.05. 18:23:06
  • morcosqtya
    Pedig ez milyen gyönyörű hős volt!
    http://hearthstone.gamepedia.com/Tyrande_Whisperwind

Sajnos csak vietnámiaknak (stb) járt.... :((((

Miért maradok én le minden ilyen akcióról??
  • Daermon
    Biztos. HS oldalán fent volt mikor aktuális volt.
  • morcosqtya
    Lesz még majd valami ilyesmi fogadás? Ez hol lett meghírdetve?
  • Daermon
    Nem, pedig jöhetne.
  • anadrex
    A Hearthstone Collegiate National Championship -es fogadásért járó csomagokat ti már megkaptátok?
  • Daermon
    Heroic Brawlt tol valaki?
    Én gondolkodom rajta, bár magamat ismerve gyors kihullás lenne :D
  • 1Darton1
    http://www.hearthpwn.com/blue-tracker
  • oneal1
    azzal nincs gond, iphone7, akksi is bírja egész jól játék közben
  • morcosqtya
    Hearthpwn fórum?
  • Madi92
    Van olyan közösségi oldal, ahol Blizzardtól lehet olvasni véleményeket, híreket, sőt igazából bármit a Heartstonnal kapcsolatban?
    Pl érdekelne, hogyan értékeli blizzard a jelenlegi metát? stb.
  • Daermon
    Naptári hónap mindig.
  • morcosqtya
    Meddig tart egy ilyen "season" (amíg rank 25-ről eljut az ember ameddig el tud) a Hearthstone-ban?
    Mert Diablo-ban ugye kb 3 hónap, de itt gondolom kb 1 hónap lehet. Vagy pont naptári hónapra van beosztva?
  • morcosqtya
    Múlt héten utaztam a 4/6-os villamoson. Egy srác nyomta tabletról, odapillantottam, rank 4-es volt, warriorral nyomta... :)
    Nem Te voltál az?
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2017.05.04. 17:25:45
  • morcosqtya
    Azért telefon se mindegy, mármint a ram.
    Én anno egy Sony xperia T2 ultrán futtattam. Az 1 GB RAM igen karcsú volt neki, akadt stb...
    Persze az már nem egy mai telefon, gondolom most egy közepes samsungon/akármin gond nélkül elfut(hat).
  • Madi92
    Ez a warrior hero power néha fuu.
    Ha van fent valami nagy, több kicsit mellett, akkor azt lövi, de ha sok kicsi van fent, akkor meg face.
  • oneal1
    köszi mindenkinek aki írt a mobilnetes témára! :)
  • TBTPumpa
    Nem. Ennyi jár érte összesen, ha sikerül 12 győzelmet összeszedned. Én most nem tudok áldozni rá 10 eurót/1000 aranyat. :(
  • Renegade
    ha a tied, akkor nagy GG :)
  • vegicsek
    Sokat utazom, gyakran játszom telefonról.A nethasználata kicsi, bár most konkrét megabájtokat nem tudok mondani. De pl. amikor olyan csomagom volt, hogy a forgalom túllépése után 64kbps-re korlátozott, akkor is akadásmentesen mentek a meccsek. Az akkumulátort viszont nagyon zabálja,ahogy lentebb is írták, és eléggé melegszik is tőle még egy középkategóriás telefon is, szóval egy powerbankot mindenképp ajánlok hozzá.
  • vegicsek
    Na, ma végre sikerült először egy 12 wines arénát mennem :)) Beszéltem itt a heartharénárol, de ezt a priest decket pont nélküle, telefonról draftoltam össze. Csudiboldog vagyok.
  • morcosqtya
    Kazuároknak esélytelen...
  • TBTPumpa
    Heti Heroic Brawl jutalma:
  • morcosqtya
    Az aksit nagyon zabálja. Egy régebbi telóról ezért töröltem le anno.
  • 1Darton1
    Szerintem nagyon erős és kiszámítható pakli. Egy kissé egyszerű vele játszani, de ez nem feltétlenül hátrány. Viszont a mentális zavarban szenvedő ellenfelek ellen fel kell készülni a fél órás meccsekre.
  • sadface #38120
    1. Ha nem vagy hajlandó x kártyáért y dustot adni, akkor van egy rossz hírem ezzel a játékkal kapcsolatban.
    2. Pedig de igenis megéri. Amelyik pakliba kell, akkor kell kész. Nincs lap ami helyettesíthetné.
    3. Igazán nincsmit.
    / vagy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ja amúgy van tempostormon metasnapshot meg ilyenek, csak öt perc lenne utánanézni. Ahelyett, hogy más torkának ugrasz mert van véleménye, ahelyett inkább... *szemforgatás*

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.05.03. 18:25:33
  • dave9004
    Akksit nagyon, mobilnet elenyésző 2-300 mega kb.
  • JethroHUN
    Most nem tudom szándékosan akarsz másokat felbaszni? Mert, hogy nem értelmezted a kérdésemet az is biztos. Kiszúrtál egy számot a szövegben aztán jól köré képzeltél valamit.
    1) Baromira nem volt kérdés, mi olcsó meg mi nem.
    2) Kijelentettem, szerintem nem éri meg egy lap az árát.
    3) Rákérdeztem mások tapasztalatára a quest warrioros deckkel kapcsolatban.

Ez szerinted komolytalan... Akkor világosíts már fel légyszíves egy mesekártyajátékos topikban mégis mi számít komoly kérdésnek.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.03. 18:05:11
  • sadface #38117
    Komolytalan kérdésre, komolytalan válasz... ugye. :)
  • JethroHUN
    Ezt muszáj volt megosztanod, gondolom.
  • oneal1
    mobilneten mennyit eszik a játék? :)

nyomja úgy valaki?
  • sadface #38114
    Jót nevettem. A kalóz warri még olcsó deck. :DD
  • JethroHUN
    Üdv. Játszik valaki a quester warriorral EU szerveren? Mennyire jó még? Vagy ajánlás más stabil WR-es nem full rng-n alapuló deck? Ne pirate warrior mert én tuti nem adok 1600 dustot 1 mana 1/1 lényért.
  • cesar22
    nálam tele volt 8/8-as a boardja, amire eltoltam a tőle lopott blizzardot, és így csak a time warp után olvadtak fel, de pont azzal az egy húzással fogyott el a lapja, és kapta a fatigue damaget, ha tudott volna támadni akkor nyern
  • Zozo0122 #38111
    Így nyomtam le most a srácot, 2-1 re lehoztam, minden meccs kb. fatigue-ig ment. Nem volt alkalma kitenni a time warpot, így fatigue-nél poénból ellőtte, amikor már mindegy volt :D