Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több mint százezer ember nézi twtitchen hogy all tables full, remélem bródék picit szégyenlik magukat
Ó, te troll. Már azt hittem Eu jött meg. :D
TBTPumpa
NAXX OUT:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lwb
Én is. Egész jól tolta, de most megint kutyabuzerálás van. :(

nyolcvanezren nézik ahogy kripp aknakeresőzik
:D vicces. Bár a deck maga elég félelmetes. BGH comeback?
Trump már épp a saját deckje ellen játszik az 5.meccsen :D
TBTPumpa
Megérkezett az idegbeteg, ám csöcsös Maiev is:
//www.youtube.com/embed/5Pd8FAC9D2g
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.06. 19:51:11

Mephike
A streamerek többsége már nyitogatja a boostereket. Gyanítom valamikor hajnalban már mi is nekiállhatunk.

beleraktam evolve sámánba és azzal bohóckodtam kicsit, jópofa

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Hát nézni vicces de amúgy meg ennyit tudok hozzáfűzni
//www.youtube.com/embed/8tOyGJkUxZc

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

//www.youtube.com/embed/YFcPD4f1V84

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én is erre panaszkodtam. Várni kell az elején aztán beenged, de ha megnyomsz valamit akkor kifagy.
Shep
Ugye milyen jó lett? :DDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Öcsém már ezt a szánalom bandát, kilépeget a game meg fehér képernyővel kifagy, mindezt minden 2. elindításnál. Gratulálok a patch-hez.
Mephike
Szavazás volt a várható legjobb questről.

Shep
Hát nagyon jó ez az új patch, nem lép ki a a játék, csak ha feladatkezelőből leállítom.

Eu-ban hetedikén lesz, ez fix. Legutóbb is megjelenés után 1 nappal jött eu-ba. Most is hallani lehetett már erről. Szerintem holnap itteni idő szerint este 7 fele NA, eu meg majd péntek este.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.04.05. 15:19:13
Szerintem ma éjfél után kéne.
Ez biztos? Azaz csütörtökről pentekre?
holnap éjfél után maximum

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

sadface
Rugó kveszt.

I decide when I'm done.

Éjfél után már lehet nyitogatni? Vagy hogy lesz?
Elise esélyes, meg ja, Kali.
Van még rá fél napunk, így előláthatólag mit gondoltok, mindent figyelembe véve melyik a kieg legjobb lapja? 1 db lap és legyen collectible. Szerintem Kalimos :D
Devv
Grat!

Ellen neve:
Sikerült szépen búcsúztatni Renot

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Prey 2 :D

Mephike
Nos én biztos vagyok benne, hogy ha kijön élesbe a GWENT és ott lesz valami akció, akkor abba fogok egy kevéske pénzt fektetni, mert jelen pillanatban jobban leköt, mint a HS.
Ha van goldod, és van lecraftolva szilvid, ragnaros és a többi, akkor szerintem most a Legends-et válaszd... vagy mindkettőt :)

Ha valakit érdekel, időközben bemutatták az összes lapot a Legends kiegből is :) Na, mi legyen, mi legyen, csak egyiket szeretném megvenni...
Már megvan, csak várni kellett a betöltőképernyőnél 20secet. Ha kattintottam vagy valami, akkor hibával kidobott.
Telefonról vagy gépről? Telefonon patchelésnél csomószor elromlik akkor delete azt tedd fel újra.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"

Jó patch volt, nem tudom elindítani a játékot. :D
Hogy lesz most ez a rota? Most is az lesz az adventure-kel (brm+loe), mint legutóbb, hogyha nincs meg belőlük legalább 1 szárny, akkor már meg se lehet venni őket az "új évben"?
sadface
Fun and interactive. :)

I decide when I'm done.

öööö
Kis történet.
Reno rouge-al játszottam.
Burgle adott egy cenarius meg a kun-t turn 3ban, ami az én deckben azért vicces, mert játszok shadowstepet meg shadowcastert.
Ha hiszitek, ha nem, üres boardon össze is jött az álom. Kun - Bran - Shadowcaster (kunon) - Kun - Cenarius (+2+2) - kun -kipakoltam még kicsit - majd Shadowstep Cenarius (+2+2).
Mondanom sem kell elég impozáns board lett belőle.
Gondoltam, itt már csak a csoda segíthett az ellenfélnek.
Hát jött is a csoda, olyan 6-7 spellel a tarsolyában. Az első 5 nem lett volna vészes, viszont az utolsó 2 spell...
Cabalist tome, majd shadowfalme Yoggon. Ennek ellenére is maradt volna fent egy 11/4-es kun, de hogy-hogy nem, a cabalist tome adott neki egy dragons breathet, ami mint sejthető 0 mana deal 4 dmg... Ó Máj Gád.
kibler és trump is említette, hogy Reno bekorlátozta a control deckeket és így azok nagy része nem tolt semmi duplicate-t
persze igen, Kazakus így megszívta és max priestben lesz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Deck

Megcsináltam. :D Tudom, hogy így nem fog működni soha az életben. De! Ez egy Kazakus, N'zoth, Quest, Elemental Priest. :D
Van benne jó pár heal, amivel ki lehet bírni, deathrattle is van benne elvileg elég a questhez, de +ban summon is előferdülhet.
Shadowvision jó eséllyel ad még 1 dragonfire potion, amivel a boardclear meg van oldva. Elementál sem elvetélt ötlet, mivel alapból van benne 1-2 elementál, viszont Igneouse ad a kezedbe 2db 1/2-es elementált, amivel könnyen lehet őket aktiválni és még deathrattle is.

Hm, nem is tűnik ez így rossznak. Oh wait, jadek.. :D
Shep
Ja ki lehet, de én annyira nem szeretem az 1 lapos paklikat, szóval biztos nem ezzel fogom kezdeni :) Inkább a fun laplopós, tippelőssel :)

De a questig csak ki lehet bírni valahogy, az meg egy jobb Reno ugye.

Szerk. Meg ott van Raza is.

Tudjátok, hogy szeretek ilyen játsszos deckeket összerakni, ez lesz az első, amit csinálni fogok. :D
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.04. 13:36:39
Shep
Tudni tud a 12-őt gyógyítóval, de azért nem ugyanaz, Na meg már Justicar sem lesz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.04. 13:33:17

Priest szerintem tud játszani reno decket reno nélkül is.
még mindig tartom, hogy Reno-t teljesen faszság volt nem standardban tartani. A kieg semelyik lapja sem indokolja, cserébe kb bye kazakus, szép 3 hónap volt.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sheltem
<#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.04.04. 05:22:41

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dave9004
Mondjuk ez tényleg szomorúra sikeredett. Them feels BibleThump
<#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Trump most kezdi a nagy "elkövetkező" meta elemzését, akit érdekel.
TBTPumpa
Az ajándékkosár hamarosan kifogy:
April 2: Journey to Un'Goro card pack (Vasárnap)
April 3: 50 gold (Hétfő - gyengén indul a hét! <#idiota> )
April 4: Journey to Un'Goro card pack (Kedd)
April 5: The Golden Volcanosaur (Szerda)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.02. 18:58:58

TBTPumpa
2017. áprilisi jutalom: