Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.06. 19:51:11
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.04.05. 15:19:13
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha van goldod, és van lecraftolva szilvid, ragnaros és a többi, akkor szerintem most a Legends-et válaszd... vagy mindkettőt :)
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"
Kis történet.
Reno rouge-al játszottam.
Burgle adott egy cenarius meg a kun-t turn 3ban, ami az én deckben azért vicces, mert játszok shadowstepet meg shadowcastert.
Ha hiszitek, ha nem, üres boardon össze is jött az álom. Kun - Bran - Shadowcaster (kunon) - Kun - Cenarius (+2+2) - kun -kipakoltam még kicsit - majd Shadowstep Cenarius (+2+2).
Mondanom sem kell elég impozáns board lett belőle.
Gondoltam, itt már csak a csoda segíthett az ellenfélnek.
Hát jött is a csoda, olyan 6-7 spellel a tarsolyában. Az első 5 nem lett volna vészes, viszont az utolsó 2 spell...
Cabalist tome, majd shadowfalme Yoggon. Ennek ellenére is maradt volna fent egy 11/4-es kun, de hogy-hogy nem, a cabalist tome adott neki egy dragons breathet, ami mint sejthető 0 mana deal 4 dmg... Ó Máj Gád.
persze igen, Kazakus így megszívta és max priestben lesz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Megcsináltam. :D Tudom, hogy így nem fog működni soha az életben. De! Ez egy Kazakus, N'zoth, Quest, Elemental Priest. :D
Van benne jó pár heal, amivel ki lehet bírni, deathrattle is van benne elvileg elég a questhez, de +ban summon is előferdülhet.
Shadowvision jó eséllyel ad még 1 dragonfire potion, amivel a boardclear meg van oldva. Elementál sem elvetélt ötlet, mivel alapból van benne 1-2 elementál, viszont Igneouse ad a kezedbe 2db 1/2-es elementált, amivel könnyen lehet őket aktiválni és még deathrattle is.
Hm, nem is tűnik ez így rossznak. Oh wait, jadek.. :D
Szerk. Meg ott van Raza is.
Tudjátok, hogy szeretek ilyen játsszos deckeket összerakni, ez lesz az első, amit csinálni fogok. :D
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.04. 13:36:39
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.04. 13:33:17
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.04.04. 05:22:41
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

April 2: Journey to Un'Goro card pack (Vasárnap)
April 3: 50 gold (Hétfő - gyengén indul a hét! <#idiota>#idiota> )
April 4: Journey to Un'Goro card pack (Kedd)
April 5: The Golden Volcanosaur (Szerda)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.02. 18:58:58