Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek is frissített a kliens? Nekem igen, aztán bedobta megint az undertaker nerfes changelogot 😄 Hát mi van ezzel?😮
kabel15
Max ha a kártyáknak lenne értéke és az adott kiválasztott deck értékéhez keresne hasonló értékű ellenfelet, aki hasonlóan áll lejátszott meccsek és win rate alapján

BattleTag: kabel15#2672

Igen, hát az ellenfelek sorsolása: egy rakás szar. Sajnos ez van, meg kell békélni vele, kezdőket simán összetesz prokkal, max lapkészleteseket basiccel. Ne aggódj, hamarosan neked is egyre több jó lapod lesz és szép lassan behozod az előnyüket!
érdemes rankedon próbálkozni rank 20 környékén minden hónap 10-15.e környékétől mert ott ilyenkor 3 fajta játékos van
1. késve kezdi a szezont
2. kezdő mint te
3. farmolja a "goldot" (vagy quest vagy heropower)
4. random összerakott deck, ami tesztelés alatt van

1.es csoport ellen nem biztos hogy van esélyed
2.es ugye egyértelmű
3.as meg sűrűn feladja magától is a meccset
4.es pedig adja majd az "izgalmat"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 20:28:13

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Nekem most olyan Questek vannak, hogy Druid vagy Warrior 2 győzelem és hasonlók. Bezzeg Mage most nincs.
De nagyon utálom az ilyen Questeket, alig akarnak sikerülni. Az ellenfél meg ellenem küldi a komplett Naxx kártyacsomagját telis tele olyan lappal, amiket akkor láttam először. Azért a matchmaking lehetne egy kicsit "elnézőbb". Tudom, hogy kell a pénzem a Blizzard-nak, de ne szívassanak már ilyenekkel. Full Noob Basic Deck menjen egy Full Noob Basic Deck ellen, nem igaz, hogy a 75 milla játékosból nem talál még egy olyan szerencsétlent, mint én.
No, mindegy. Legalább másokat hozzásegítettem a Napi győzelmükhöz. Adni jobb, mint kapni! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 20:25:13

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

van olyan amit megad a 7 győzelmet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Akkor Basic Deckkel neki se álljak Daily Quest-eket csinálni? <#idiota>

Amúgy AI/Barát ellen miért nem adja meg a Daily-t? Miért csak PVP-ben? Mi ez a fasság a Bli$$től? Még a Heroes of the Storm-ban is teljesíthetőek a Daily cuccok PVP nélkül. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 20:15:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Lehet meresz kinelentes volt. Foleg, hogy akkora az aggroaradat. De ez csak az en tapasztalatom volt 😊
Mephike
Attól függ hol, ma volt időm végre játszani (összejött 3 napi küldim), és pappal 7 meccsből meglett az 5 win. Kettő warriort buktam (lévén, hogy aggro ellen van összerakva a deck), de a mechmageket, és egyéb rush deckeket simán vertem. Szóval van létjogosultsága a papnak, kérdés csak az melyik szinten 😊

Devv
Akkor del. Köszi!
Shep
Egyébként van "olcsó" mechpriest ami egész jó és abba nem kell pl. cabal sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a baj ,hogy ez így semmire nem jó. Se nem aggro, se nem kontrol de még csak de még csak nem is tempo. Ez olyan, mint a gulyásleves, mindenből van benne egy kicsi. Faceless-t én kivenném, nem mondom ,hogy használhatatlan de ... Baglyot szintén, helyette inkább egy shadow madness, Gólem helyett Sylvanas, a 4/3-as mech sem annyira nyerő inkább a jeti. Úgyhogy van itt gond bőven, nem csodálom ,hogy nem nagyon tudsz nyerni vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Handlockkal es paladinnal megyek. Priest meg nem igazan vert el . Velemenyem szerint ebben a metaban nem versenykepes :/
kabel15
Az a baj vele hogy alapból nincs meg a pap gerince.
2 PWShield, 2 Pain, 2 Shrinkmaster, 2 soulpriest, 2 cabal. Ezekből neked csak 1 van, így nem lehet rendesen játszani vele, ezek mind kombók, ha csak 1 lapod van akkor alig fog jönni a kombó és szinte értelmét vesztik ezek a lapuk, jobban járnál olyan lapokkal amik azonos mana költségen több statot adnak. Owl-t se nagyon értem, ott a papnak a 0 manás silence ha már nagyon azt akarunk csinálni. 2/1 meg nem egy olyan nagy test amitől bárki is megijedne. +2 Velens Chosen se ártana.

BattleTag: kabel15#2672

dave9004
hát szinte semmi lategame, 1 pw shield kevés sztem így elsőre ezek ugrottak be. még egy auchenai esetleg. shrink sztem fölös
Devv
Rájöttem, hogy nem tudok priest-tel játszani, mert tőlük mindig kikapok, nyerni meg nem tudok vele. Ez rank 16-on tényleg gyenge? Segítsetek!
+ Mind Control
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
ne aggódj majd most ki fog esni, legalább nincs annyi hunter és előretörnek a sámánok.
Olyan szívesen kipróbáltam volna a mech sámánt már az első gvg kártyákat látva, csak azóta se volt hajlandó kiesni a powermace, meg a nullfier. Azt hittem legalább 2 meglesz ezekből 70 pakli alatt.
dave9004
úgy fest beindultak a sámánok mechanikusan.
Shep
Vagy inkább egyet sem.

Shep
Ja és de szerencsésebb vagy, mint az akinek folyton csak 1 rare van benne és az is olyan ami már megvan, mert azt hiába töri be nem tud belőle egy jó epicet csinálni.

Mephike
Egyet értek, ha nincs még cabalod, akkor 1 kötelező (lehet a mostani meta megbír akár 2-t is).

ez 3 teljesen különböző lap
pyro és doomhammer eléggé specifikus deckekben jók
míg Cabal kb 10ből 7-8 priestben benne van és fontos lap

Shep
Betöröd és gyártasz belőle egy jó lapot. Na ki a hülye?

Devv
Az lesz, a kérdés hogy cabal vagy pyroblast esetleg doomhammer?
rossz legend = jó epic 😄

Az ilyenektől kiakadok.
Miért jó dolog használhatatlan Legendet nyitni?
Mire jó az? (400 dust-on kívül)
Ne kapjak legendet, inkább normális epicet.
Attól hogy sárga a lap közepén a kavics attól még nem leszek szerencsés.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

nekem egy leeroy 1 órája 😛
Devv
Sokáig nem nézegettem, már meg sincs. Fél év alatt a harmadik (!) nyitott legendem (Harrison, Deathwing). <#levele>
Shep
De legalább kaptál 😊

Tinman
És meg is adom, nekik amennyit csak akarnak... legalább 10k aranyat már elverhettem, azért az nem kevés!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Na nem maradt el a legendary nyitásom 1 pakkból: Lorewalker Cho. Felgyújtsam a monitort szerintetek? Vagy magamat?
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.09. 12:55:51
nem szar a többi sem, és nem is kell agyonpakolni mechkel a deckeket
Handlockomban van 7db GVG lap és 3 db Nax
általában sem hiszem hogy egy handlockban ennél több lenne, és a handlock azért elég erős
(ramp dudumban 2 gvg lap van toshley és boom 😄 , amiből előbbi nem lenne ha lenne sylvanasom)

jött egy kieg ami a deck 25-50%át használja ki, tekintve a "trendet" amit a blizz akar szerintem ez a normális (nem mondom hogy jó/ideális)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 12:51:16

Shep
Nem, a blizz pénzt akar méghozzá jó sokat.

akkor nekem az jött le,hogy most MECH-el kell játszani,mert a Blizz azt akarja...a többi szar atm
Devv
Nem mindenki mech-el nyomul. Amúgy használják a crab-et, ha a webspinner kidobja. <#idiota>
(ez csak segítség, csak ez alapján nem lehet tökéletes decket összerakni, mert nem figyeli a mana görbéd, stb) Arenavalue

Viszont ami még fontos:
Legyen early gamed.
kb 6 db 2 manás miniont mondanak az okosak ami kell. 2-3, 3-2 is.

És előtte nézd meg ezeket:

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.09. 11:53:49

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

qetuol
igen, használnák, mivel sok a mech deck. ha mindenki murloc deckkel nyomulna, akkor tuti használnák a crabot is.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

azt megköszönöm 😊!

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

azt próbáld csak meg. de várj!
Adok oldalat, ahol látod a kártyák értékét.

azért lehet hogy az első arénát ami free megpróbálom

3 vereségig, vagy 12 win.
És ha kezdő vagy akkor sanszosan 0-3 lesz ami nem éri meg.
Amíg nem ismered a kártyákat addig nem érdemes arénázni. (hacsak nem érdekel a constructed és csak az arénát akarod megtanulni a játékból)

Hidd el olyan kezdés után, én már annak is örültem volna ha 5öt megyek és kapok 60 aranyat meg 1 packot.<#nevetes1>

ha befizetek arénára akkor meddig játszhatok ott?

Devv
Kurva anyját, hogy minden második napi küldi a rogue or warrior. <#levele>
Shep
Elég sovány. 12 győzelemért azért többet várnék.

410 aranyat kaptam, 1 decket, meg 1 arany Mana Tide Totemet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Devv
4. kör után már használhatatlan. (szerintem)
az elmúlt 25 évem alatt amióta számítógépes játékkal játszom ennél elbaszottabb,ennél idegesítően agyat felbaszóbb játékot a földön még ki nem találtak

ezek a Mech lapok meg a TAKARODJ kategória............ekkora balfasz fejlesztőket......ezeket amúgy nem tesztelik? vagy most tegyek be én is,12 mech-et,hogy ne csak a szopóágon üljek?
Mephike
A mech decknek a mechwarper a rákfenéje. Vagy drágábbanak kellene lennie, vagy csak az első mechet olcsósítja, vagy max egy manával tenné olcsóbbá a mecheket. Gyanítom már rég készen van és tesztelték a várható megoldást, a köv kieg el is fogja hozni a neret rá.