Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
1. késve kezdi a szezont
2. kezdő mint te
3. farmolja a "goldot" (vagy quest vagy heropower)
4. random összerakott deck, ami tesztelés alatt van
1.es csoport ellen nem biztos hogy van esélyed
2.es ugye egyértelmű
3.as meg sűrűn feladja magától is a meccset
4.es pedig adja majd az "izgalmat"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 20:28:13
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De nagyon utálom az ilyen Questeket, alig akarnak sikerülni. Az ellenfél meg ellenem küldi a komplett Naxx kártyacsomagját telis tele olyan lappal, amiket akkor láttam először. Azért a matchmaking lehetne egy kicsit "elnézőbb". Tudom, hogy kell a pénzem a Blizzard-nak, de ne szívassanak már ilyenekkel. Full Noob Basic Deck menjen egy Full Noob Basic Deck ellen, nem igaz, hogy a 75 milla játékosból nem talál még egy olyan szerencsétlent, mint én.
No, mindegy. Legalább másokat hozzásegítettem a Napi győzelmükhöz. Adni jobb, mint kapni! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 20:25:13
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy AI/Barát ellen miért nem adja meg a Daily-t? Miért csak PVP-ben? Mi ez a fasság a Bli$$től? Még a Heroes of the Storm-ban is teljesíthetőek a Daily cuccok PVP nélkül. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 20:15:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2 PWShield, 2 Pain, 2 Shrinkmaster, 2 soulpriest, 2 cabal. Ezekből neked csak 1 van, így nem lehet rendesen játszani vele, ezek mind kombók, ha csak 1 lapod van akkor alig fog jönni a kombó és szinte értelmét vesztik ezek a lapuk, jobban járnál olyan lapokkal amik azonos mana költségen több statot adnak. Owl-t se nagyon értem, ott a papnak a 0 manás silence ha már nagyon azt akarunk csinálni. 2/1 meg nem egy olyan nagy test amitől bárki is megijedne. +2 Velens Chosen se ártana.
BattleTag: kabel15#2672
+ Mind Control
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pyro és doomhammer eléggé specifikus deckekben jók
míg Cabal kb 10ből 7-8 priestben benne van és fontos lap
Miért jó dolog használhatatlan Legendet nyitni?
Mire jó az? (400 dust-on kívül)
Ne kapjak legendet, inkább normális epicet.
Attól hogy sárga a lap közepén a kavics attól még nem leszek szerencsés.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.09. 12:55:51
Handlockomban van 7db GVG lap és 3 db Nax
általában sem hiszem hogy egy handlockban ennél több lenne, és a handlock azért elég erős
(ramp dudumban 2 gvg lap van toshley és boom 😄 , amiből előbbi nem lenne ha lenne sylvanasom)
jött egy kieg ami a deck 25-50%át használja ki, tekintve a "trendet" amit a blizz akar szerintem ez a normális (nem mondom hogy jó/ideális)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 12:51:16
Viszont ami még fontos:
Legyen early gamed.
kb 6 db 2 manás miniont mondanak az okosak ami kell. 2-3, 3-2 is.
És előtte nézd meg ezeket:
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.09. 11:53:49
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Adok oldalat, ahol látod a kártyák értékét.
És ha kezdő vagy akkor sanszosan 0-3 lesz ami nem éri meg.
Amíg nem ismered a kártyákat addig nem érdemes arénázni. (hacsak nem érdekel a constructed és csak az arénát akarod megtanulni a játékból)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ezek a Mech lapok meg a TAKARODJ kategória............ekkora balfasz fejlesztőket......ezeket amúgy nem tesztelik? vagy most tegyek be én is,12 mech-et,hogy ne csak a szopóágon üljek?