40521
  • Negritis
    megint nincs igazad :D

a 6 manás legalábbis
    gadget-t használják a miracle rugók
    piloted sky golem is midrange mechmagekben valamint dudukban fellelhető (te magad is használtad tudtommal)
    tbk-toshley borderline legendek
    sunwalker sajnos belcher óta ritkán látott vendég, de azért ő sem rossz
    valamint a volcanic drake "erejét" még nem tudjuk

persze emperor és sylva kiemelkedik de ettől még más lényeknek is van helye

Malygos ne legyen olcsóbb mert akkor mindenki értsd mindenki miracle shamant fog játszani
    gondolj bele abba hogy pl 8 manás lesz az azt jelenti hogy turn 10 : instant 16 dmg arcba
    a Boom nerf nálam annyi lenne hogy a boombotok nem random enemy hanem random target és 1-3 sebzés úgy mint a mad bomber minjá nem lenne olyan erős, mer BGH így is jó válasz rá de akkor még jobb lenne, bár a "túl" OP jelző nálam továbbra sem állja meg a helyét mert 1 lappal ami nem legendary szépen kordában tartható akkor lenne túl op ha 3-4 lap kéne a "megoldására" mindenképp nem pedig az adott kezedtől függene hogy hogyan oldod meg

amúgy nem azért nincs másik 6drop játsza vert túl rosszak, hanem mert a 6 manás lénynek minimum Scavenging Hyena szintet kell hoznia hogy beleférjen egy deckbe mert mindenki aggrot akar játszani, az meg azért elég magas (az általad említett 2 lap szintjét megüti sztem)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.06. 13:14:57
  • Zozo0122 #16643
    Először is balance-ot kéne tartani a lapok között. Sok jó lap túl drága, őket olcsóbbá tenni pl. Malygos. Sok használhatatlan lapot buffolni pl. Hemet Nesingwary. Túl OP lapokat nerfelni pl. Dr. Boom. Hiába megvan, szeretem, de OP, akármikor, akármilyen indokkal tiltakozik a Blizz, kiadni se szabadott volna így. Meg azért szét kéne nézni...nézzük a 6 manás neutral lapokat. Az konkrétan 2 lapból áll: Sylvanas és Emperor. A többi egyszerűen NINCS játszva, mert ezek mellett egyszerűen túl rosszak.
  • Shiver
    az egész RNG rendszert élvezhetőbbé lehetne tenni ha mondjuk a laphúzási logikát átszabnák, pl:
    elejétől indulva
    1 manás kör - 1-3-ig érő lapok
    2 : 1-4-ig érő lapok
    3: 1-5-ig érő lapok
    és így tovább, ebben látnék fantáziát
  • Shiver
    egyre jobban szerencsejáték a hs, lehetsz kezdő, pro tudsz nyerni oda vissza. régen még számított ki mennyit játszott (milyen lapokat szedett össze), ez idő alatt milyen tudást szedett össze. most a hsben is az megy mint wow-ban ment végbe (ezért is hagytam abba). jön az új ember, megkapja a lvl 80as karit azt had szóljon és a többi.

A hs-nek a játékosszáma is vagy stagnálni fog innentől kezdve vagy lefele megy ha tovább eröltetik ezt a nagy RNG-jüket, ha eröltetik, engem biztos kihúzhatnak a listáról továbbiakban és nem hiszem hogy csak én gondolkozok így
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.05.06. 12:49:28
  • Shiver
    nem a skill alapján de a kártya amit kijátszottam az deal 2 dmg volt pl nem pedig deal 1-4 dmg if bla bla bla faszságok
  • Negritis
    jaja :D emlékszem anno magem ellen jött egy
    addigra volt pyroblastom és iceblockom csak azért nyertem :D
  • dave9004
    jaj a moltenes OTK? :D
  • csoszi87
    Szerintem nem.
    Végül is jó rugó fatig damig húzta a pakliját.
  • Negritis
    gadget laphúzása szerintem igencsak random volt :D

az unleash nem volt random, nagyon is jól ismerhető volt
    cserébe nem tudtál mit kezdeni vele

de ott van az OTK wari ami szintén nem random volt minjá visszasírom, jah nem :D
    sztem amúgy a patron warival is kezdenek valamit mert nem szeretik a "könnyen" kirakható OTK-t, főleg ha a deck mellé még hatékony is
    cserébe ha nerfelik kicsit akkor a patron megy is a kukába mert más nem fogja tudni használni
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.06. 12:11:58
  • csoszi87
    Az random volt?
  • Negritis
    a leeroy rugót nem említed? ejnyebejnye :D
    vagy a régi unleasht :D
  • csoszi87
    Mert régen a skill alapján adta a játék a kezedbe a Holy Novát?
    Régi szép idők, amikor nem volt még Lighting Storm, Knife Jugler, MC Tech, Avenge, Animal Comp, Sylvanas, Tinkmaster Overnerf, Ragna...
    Tényleg milyen jó is volt.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.06. 12:03:21
  • Shiver
    sőt a 2 holy nova ha nincs kézbe vagy cserére akkor rendre 15-20.l lap húzásánál jön az egyik, mire már rég késő.
    emléxem még a régi szép időkre ahol a skill számított. most már szinte tiszta rng a játék. a legtöbb új lap x-y dmg./random enemy/ random random. ezzel már nagyon tele van a faszom. gondolkoztam is hogy abbahagyom és megyek pókerezni, ott legalább pénzt nyer az ember
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.05.06. 11:27:01
  • Shiver
    engem speciel az rng szopat de nagyon mostanában. van benne kb 10 lap ami 1-2-3as és ezeket rendre a 7 kör körül szoktam megkapni, ez által loss általában:)
  • Shiver
    én főleg pappal játszom (az a main) 2 is van. egy face priest :) meg egy ...hmm..... többverziós :)
    50-70% winrate, 13.ig jutottam vele múlt hónapban, de heti szinten max 8-10 órát játszok
  • HunnernesKonge
    Én meg nyitottam egy kiquestelt paklit, volt benne egy golden flame leviathan. Azóta szarráverek mindenkit
  • qetuol
  • Negritis
    nekem grom-2ss-brawal ami hiányzik :D
    gore sztem nem annyira fontos főleg hogy van boom jó ideje :D
  • Tinman #16626
    35k-t ilyenre elverni? Hátizé. Vagy ennyi aranyad volt?

Utolsó 3 pedig jóféle... kéne.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.06. 10:22:11
  • qetuol
    amit nézegettem control warikat kell bele: sylvanas, geddon, boom, 2 shield slam, big game hunter, alextraza, ragnaros gorwhowl vagy bouncing blade, ezekre meg nem elég 5500 dust.
  • DarkHorSe
    En nyitottam 40 gvg paklit volt benne 0 legendary, kurvanyadblizzard
  • BlackWolf
    Millhouse meg Foe 800 dust :D + 109 packból jövő dust csak elég 3 legendaryhoz nem ?
  • Negritis
    harry-grom fasza control wari felkészül? :D
  • qetuol
    tegnap nyitottam 60 classico, és 49 gvg pakkot. reméltem, hogy a mágikus ragnaros-sylvanas-boom kombóból kapok valamit, de ehelyett:

- millsstone
    - harrison ford
    - foe raper
    - grommash
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.06. 09:57:06
  • Tinman #16620
    Na ezt én is pontosan így tapasztaltam... kivettem, sorban jöttek a palák, mage-ek. Visszatettem, warrior, rugó, priest. Rohaggyá' :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.06. 08:36:42
  • Tinman #16619
    Cleric windfury op!
  • Shep
    Ja és amúgy az összes BM-es rohadjon meg, csak mert ezen a héten még nem mondtam, de tényleg, akkora parasztok, hogy hihetetlen!
  • Shep
    Beszarok ezen a játékon. Ha beteszem Kezant nem kapok mage-et, viszont ahogy kiveszem egyből csak azok jönnek.
  • Devv
    Na, végül is ötöt játszottak:
    0-1
    1-1
    2-1
    2-2
    3-2
    Kolentonak :)
  • Mephike
    Nézem én is, az előzőeket ki nyerte?
  • Devv
    Kolento negyedszerre játszik ugyanazzal az ellenféllel. :)
  • Mephike
    Akkor én más vagyok, törtetek előre a ladderen, és elfogadom a hibáitokat :D
    Azt hiszem mára ennyi elég is nekem. Köszönöm, hogy trolkodhattam, elnézést ha túlzásba vittem, jó éjt ;)
  • Mephike
    Jogos! A csuhásra gondoltam, de tudod Te azt. ;)
  • Shep
    Azzal a clericcel amelyik nincs is a játékban? Legalább a kasztokkal legyél tisztában :DDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #16610
    Aki panaszkodik és rámutat egy játék hibáira, az nem feltétlenül béna az adott játékban ;) Kétféle ember van: elfogadó és törtető.
  • Mephike
    Igazad van, hoznom kellene a szentelt vizet és hirdetni az igét. :) Bocs, de belefáradtam, én csak elolvasgatom itt, hogy mások milyen jót játszanak a clericcel, és örülök a sikereiknek. Tudod én már csak ilyen kedves ember vagyok. ;)
  • Shep
    Ők legalább próbálkoznak, nem úgy, mint te :P
  • Mephike
    Igazán megható olvasni, hogy Dartonnal karöltve még mindig próbálkozol és próbálod oktatni, nevelni és jobbá tenni őket a játékban. A kitartásodért adnék neked egy piros pontot, ha kihozod az ellenőrződet ;)
  • Zozo0122 #16606
    Értem. A gond azzal van, hogy a hozzászólásából az jöhetett le, hogy copyztam a grim patron warriort, mert a magja hasonló. A valóság az, páran biztos emlékeznek rá, hogy ezt a decket már a kieg kijövetele előtt kitaláltam ( nyilván velem párhuzamosan még pár ezer ember is, én csak egy vagyok a sokból akinek beugrott az, hogy mennyire jó lap lesz wariban, nincs ebben semmi különös). Többen vannak itt akik rendszeresen spectalenek, nézzük egymás meccseit jókat röhögünk stb. és 1. wing 1. napján már patron wariztam. Csak ennyi. Egyébként nincs bajom azzal, ha bárki netdeckel néha. Azzal van bajom, hogy ÖSSZESSÉGÉBEN a játékosok legnagyobb része szinte CSAK ezt csinálja, ezzel rontva az élményt pl. nekem, aki utál agyatlan deckekkel megmérkőzni. Mind1, a patronos lenyom minden ilyet, ezzel most elmegyek warival level 60-ra. (most 54)
  • Shep
    Döghúst eszel? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ