40521
  • Negritis
    tévedsz és hülyeséget veszel magadra :D
    amúgy ha odafigyelnél nem csak beszólogat de az marad meg mert az emberi agy olyan hogy a negatív dolgokra fogékonyabb

pl lentebb valaki említett olyat hogy lenooboztuk Yseria miatt, de ez sem igaz hanem azt közöltük hogy nem a legerőssebb Legendek közé tartozik, aztán persze ha nem oldják meg akkor kikap az ember, de ugye mire nem igaz?
    az más kérdés hogy az emlékezete bizonyos embereknek addig jut hogy amit Ő nem tud megoldani egyből párszor az OP, de mivel szerinte más lapokra van megoldás azok emiatt gyengék

ellenem eddig pl Dudu-n kívül senki nem használta hatékonyan az emperort, de én elég sűrűn (kedvencem mikor mirrorba rakják aztán leszedik és arra meg duplicate :D)

Yseria is jó kivéve ha nem tudod felhasználni a lapokat amiket kapsz belőle (kedvencem mikor lényeket kapott belőle de a boardja fullos volt én meg freezemagel toltam egy board cleart aztán "terített"
    persze késő volt mert addigra megvolt a kombó :D

amúgy Darton kötekszik, de azért általába igaza van
    például nekem hiába mondja valaki hogy a sült hús nem sült hús, mikor egy csirke comb van megsütve
    persze nem sült oldalas de attól még sült hús lesz
  • Shep
    Ahogy látom rank 5-től csak patron van, na addig kellene eljutni az lenne az én világom :D
  • Zozo0122 #16602
    Van egy ötletem. Újfent csatlakozom azokhoz akik ignorálnak téged az itteniek közül - kivéve ha bemutatsz nekem egy képet, ahol legend rankon játszol/épp eléred. Olyan szilárd meggyőződés sugárzik minden hsz-edből, hogy most már kíváncsi vagyok mire fel. :D Nem értem miért jó neked, hogy CSAK beszólogatsz, de érdemi dolgokat nem mondasz igazán. Most éppen engem találtál meg, mert Shep kérésére bedobtam az általam használt warriort. Ja, egyébként ne aggódj: egyelőre megbocsátok.
  • TBTPumpa
    ikszdé.gif
  • 1Darton1
    Valami motiváció kell nektek, hogy kimozduljatok a holtpontról. Én pedig remekül szórakozok a nárcisztikus és nem túl logikus hozzászólásokon. ikszdé
  • Zozo0122 #16599
    Vegyük az én példámat - a most divatos patron wari deckhez képest 9 lapban tér el az én verzióm. Hozzátenném, majdnem ugyanígy nézett ki az 1. wing megjelenése utáni 1. napon, ugyanis az általam legjobban várt lap a grim patron volt a kiegből, jó előre megvolt már fejben a deck nagy része. Nem tett jót a szabadságod azt már látom, minden nap lökni fogod a cinikus meg célozgató beszólásaidat továbbra is :D
  • Shep
    Szarkazmus van a levegőben :D
  • 1Darton1
    Patron warriorban vagy mech mage-ben kicserélni két lapot olyan mértékű kreativitásra utal, hogy azt már földi halandó fel sem foghatja.
  • Shep
    Leírtam már ,hogy tök mindegy a pakli mindegyikkel ugyanúgy haladok akkor meg ...
  • Tinman #16595
    Nekem most picit jobban tetszik a meta... ma control wari, demonlock, mechmage, freeze mage, az a mage amiről beszéltetek, kevés hunter. Elég változatos volt, jól elvoltam vele. A 100G quest rankeden meg is lett 8 meccsből.

"Mostanra elért ez a játék oda, hogy a playerek 90%-a azonnal szalad Hearthpwn-ra és már nézi is le az aktuális legjobb deckeket, kreativitás nulla."

Vigyázz mit írsz, mert itt ezt nem szabad ;-)

"BRM heroic mode, utána meg büszke magára."

Hát baz, ma ebéd után 4-5 órát toltam :-D

Első 5 enemyt le is nyomtam. Grim Guzzler-en nagyon nehezen verekedtem át magam (korábban már 1-2 órát próbálkoztam vele), meg a Baron Geddon volt nekem kemény azzal a laza 100HP-val :-) Elég dühítő volt, hogy levertem 10HP alá és a final blow előtt azért döglöttem már meg, mert nem tudtam mire elkölteni egyetlen szaros manát. Hát ez qrvára nem volt fair -.-
  • Tinman #16594
    Secretet vagy elszeded vagy körbejátszod... már ha van early gamre való minionod, ha nincs, akkor nem csoda, hogy rosszul vagy.

Eleve nem kéne ennyire görcsösen csak priest-el menned. Váltogatom én is. Hol mage, hol priest, hol warlock.

"de kirakja és nem is a lénytől és a sebjeitől félek hanem a hangeffekttől :)"

Ez jogos! Első blikkre mikor láttam azt hittem, hogy 4dmg megy ki fejenként. Nagyobb a füstje, mint a lángja :-D
  • Tinman #16593
    Pedig mókásabb, mint az aggrocunami.
  • csoszi87
    Ma Malygos sámival csináltam a 60as küldit.
    Pont 500 aranyam volt, vettem 5 klasszikus boostert.
    Maygos sámán LEVEL UP!
  • Shep
    Ne tőlem kérdezd :D Majd próbálkozok még vele mert warrior küldetésem van.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.05. 19:24:34
  • Zozo0122 #16590
    De hogy? Rohadt sok laphúzás van a deckben :DD
  • Shep
    Nem tudom mivé lenné nélküled és a mindent megmagyarázó képességed nélkül ez a topic :DDDDDDDD
  • Shep
    Én is kipróbáltam se a berserker se a patron nem jött fel :D
  • karmacoma
    Sajnos ez ilyen. Blizz játékokban még ilyenebb. Az emberek 80%-a a legkevesebb energiabefektetést igénylő, legerősebb buildet keresi. Diablo 3-ban is volt aki képes volt 1000+ órát végig whirlwindezni barbárral.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.05. 19:20:08
  • Zozo0122 #16586
    Haha, annyira jó ez a warriorom amit az előbb tettem ki :D Jött egy tempomage, egész meccs alatt nem sebeztem meg, aztán 30 HP-ról OTK Hozzáteszem, a Grim Patron fel sem jött, commanding shout + 2 berserker viszont tette a dolgát rendesen :D
  • Negritis
    ha tényleg szar lenne, nem pedig csak bizonyos embereknek nem tetsző akkor nem nőne a játékosbázis
    attól hogy a játék nem bizonyos emberek szája íze szerint néz ki még nem lesz rossz

ha annyira szar lenne aggroval játszani mint néhányan előadják akkor nem lenne népszerű és vicaversa
  • TBTPumpa

A játékosbázis nő, a játék meg egy sz@r marad...
  • Negritis
  • Mephike
    Jók ezek a Patron deckek, remélem még sokáig jönnek. Rexxar lájkolja ezt :)
  • dave9004
    volt egy druid elleni meccsem.
    jó voltam csak nem játszottam körbe az rng-t.
    2 shredderből pagle, kis trogg, nagy shredderből Pit Lord...
    majd 10. körben ofc fon roar inner roar.
  • Zozo0122 #16580
    Ilyen jelenleg. Nem egy tipikus netdeck grim patron, sok meglepetést okozok vele :) Sajnos Grommash kéne bele.

• 1Darton1
    Van egy deck, amit szeretsz és még erős is. Szomi.
  • Zozo0122 #16578
    Na az meg pláne. Mostanában én is inkább arénázgatok, jobban élvezem kb. mint rankedet. De erről kizárólag a meta tehet, ez egy király játék egyébként, de ráfér még pár év és pár kieg. :) Meg jöhetne 2 vs 2, az lenne igazán fun.
  • Shep
    Milyen a warrior decked?
  • Negritis
    tévedsz, már a kezdetekkor is az emberek jelentős része csak reddit/hearthpwn-ból élt
    annyi hogy most már a játékosok bő fele arénához is segédletet hasnzál
  • Shep
    Azt szoktam ha feljönnek a cabalok, de sajnos mostanában valamiért a pakli aljára keverednek.
  • Zozo0122 #16574
    Így látom én (szokásos nyers meglátás lesz :D).

A meta egy rakás szar. Kijött egy tök jó kieg, érdekes lapokkal, rengeteg újfajta kombinációs lehetőséggel, erre mit történik? Feltámadnak a régi rák deckek és elözönlik rankedet. Mostanra elért ez a játék oda, hogy a playerek 90%-a azonnal szalad Hearthpwn-ra és már nézi is le az aktuális legjobb deckeket, kreativitás nulla. Sőt, az olyan szintű challengeket is netdeckeli, mint a BRM heroic mode, utána meg büszke magára. A legend elérése is kb. farmolás és az aggro elleni tökéletes alkalmazkodás kérdése. Eljutottam oda, hogy újra patron warizok, mert

1, élvezem, mert eléggé skilles deck, és kb. az egyetlen aminek igazán van most létjogsultsága ebben a metában és nem full aggro
    2, megfogja a zoot meg a huntert, a mechmage meg 50-50.

• dave9004
    Cabalozd el a flamewakert afrancba tőlük :D aztán buffold halálra
  • 1Darton1
    Nekem mage-ek ellen a két kill command vált be.
  • Shep
    Én meg vagy 3 napja ott állok, igaz napi 1-2 meccset játszom rankeden, na meg el kellene találnom a megfelelő deck összeállítást ami jó a mage-ek ellen.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.05. 16:32:10
  • dave9004
    most épp top deck a Zoo. feltámadt az imp gang bosstól, mech mage se rossz még (de van flamewaker-es aggro mage ami szinét tetszhet neked.
  • Nirz
    mostani top zoo deck?
    Xixo óta le vagyok maradva-
  • Negritis
    a zoo most támadt fel megint :D
  • Nirz
    megint gondolkozom a visszatérésen, hogy áll zoo és mechmage a két kedvencem?:D
  • Devv
    Meches, Flamewakeres mage-el ha nem kaptam 6 Time Rewinder spare partot, akkor egyet sem. De jól jött. :)
    Elértem a 15-öt, na innen lesz szép visszabuktázni...
  • dave9004
    Corruptornak is odaadták a fel cannon effektjét. so original :D