40521
  • Devv
    Draket én pár napja bontottam. :)
  • Zozo0122 #16683
    Amúgy tök fura, de nekem csak egy szánvókerem van. Sőt, tvájlájtdrékem még nincs is
  • Devv
    Írtátok itt délután a Sunwalkert, hát nálam bekerült a druidba az aggrok miatt.
  • Devv
    De hát ezt te is tudod...
    Éjszakázunk?
  • dave9004
  • Devv
    Dudu ellen nincs olyan, hogy jól állok. :)
  • dave9004
    egyszer állok jó druid ellen, akkor is belémver 34 sebzést 10. körben
  • Negritis
    nem tetszik a warrior kb ezzel tudom indokolni
    6-2t mentem vele rank 15n vagyok de nem "ízlik" vele a játék
  • dave9004
    nem mert nyersz vele mi?
  • Negritis
    összeraktam egy patron decket és működik de nem az én világom
  • Shep
    Mondom ,hogy itt páran totál hülyének nézik a másikat. Jó, azt aláírom ,hogy nem mindig alaptalanul de ááááááááááááááááááááááá Te meg amúgy roppant fárasztó vagy, de biztos mondták ezt már neked vagy 2x.
  • Negritis
  • Shep
    Ha úgy érzed ,hogy személyeskedek akkor biztos úgy is van. KGB meg már jó ideje nincsen, csak FSZB.
  • Negritis
    ej ej személyeskedünk? minjá rádküldöm a KGB_t :D
  • Shep
    Menjél már kapálni, mert rohadtul ki vagy pihenve, hogy 0-24-ben tudod ontani magadból az idiótaságokat!
  • Negritis
    inkább ő mint Fermat :D
    mondjuk ő Shep deckjét inspirálta mert csak sejtései vannak hol vannak az adott állítások bizonyításai :D
  • Shep
    Fibonacci Hellscream. They say if you repeat his name 3 times in front of the Hearthstone main menu he shows up and 3-0's you with warrior
  • sadface #16667
    A fibonacci grim patron témához visszakanyarodva ezt itt hagyom. :)
  • csoszi87
    Te állandóan eltúlzod ezt.
    Én komolyan írtam...
  • Negritis
    a sebzésük pedig legyen, hmm 15 és armoron átmennek :D
  • csoszi87
    Csökkentsük az RNG-t!
    A Boom Botok célpontjai legyenek kiválaszthatóak!
  • Negritis
    látod én alig játszok és 18on vagyok :D
  • Shep
    Éljen megint mindegy úgy megy, mint mindig. Harmadikán 14-15-ön vagyok utána meg vissza 17-19-ig. Hihetetlen ez a játék.
  • Negritis
    látod, a nők már csak ilyenek mindig késnek :D
  • Zozo0122 #16660
    "Ha nem nerfelik, még op-bb opciókat kell ajánlaniuk helyette, ami hosszútávon totál szét fogja cseszni a játékot."

Igen. Sok régebbi TCG küzd ezzel, konkrétan, hogy versenyekről kitiltanak egyes lapokat :( Ide nem kéne eljutnia ennek a játéknak.
  • dave9004
    és akkor egy ragnaros bomba után van pofája megkérdezni, hogy vannak-e sérültek :D
  • Negritis
    ˝de legalább ragnaros topdeckre mindig előkerül topdecknek :D
  • Shep
    Te tényleg hülye vagy :DDDDDDDDDDDDDDD de nyugi legalább nem vagy egyedül
  • karmacoma
    Hozzáértők...
    Azt se tudják mi az a northshire cleric, nemhogy milyen az ha bottom 5 lapban van mind a kettő.
  • Negritis
    én is szeretlek

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szolgáltató neve: Bizalom Lelki Elsősegély Telefonszolgálat
    Weboldal:
    Telefon: 06 (80) 505-505
    Tevékenység: Hívjon bennünket, ha úgy érzi, jó lenne megbeszélni egy hozzáértő segítővel nehézségét, megoldhatatlannak tűnő élethelyzetét, súlyos gondját.
    Területi illetékesség:
  • Shep
    Kurva anyját ennek a fosnak már!!!
  • Mephike
    Tételezzük fel, hogy nerfelnék Dr Boom-ot és az összes olyan lapot, amit nem szerettek. Akkor mi lenne? Jönne a világbéke? A fenéket, eltelne 1-2 hét (csak pár nap inkább), felállna az új meta. Előkerülnének azok a lapok, amik a nerfnek köszönhetően felértékelődnek, és kezdődne előröl minden. Lenne pár nap, ami erősnek számítana, azt akarná mindenki nerfelni, stb.
    Max egy lapot nerfelnék, az Dr. Boom lenne, de őt sem biztos, hogy mindenáron. Ha rajtam múlna inkább a véletlen eseményeket csökkenteném, az által sokkal komolyabbá válhatna a játék.
  • karmacoma
    Boomnak 5/5 test kéne fixen 2-t robbanó bombákkal. Így kb meglenne a mana/statpont egyensúly, és nem a bombák robbanása döntené el a meccseket. Ettől még 1 lap 3 lény lenne, nem vinné le BGH, de nem is nyerne insta meccset, ha nincs rá válasz. Jelenleg egy nevetségesen erős lap, ami önmagában meghatározza a metát(BGH majdnem minden deckben), és 4-5 manás lényeket vihet el az rng-je. Soha nem lett volna szabad ilyet kitalálni. Az általam javasolt formában még mindig lenne egy csomó deck aminek tökéletes 7drop(pl. Druid, sámán), de nem kéne besuvasztani minden egyes nem aggro deckbe. Az hogy ilyen op és be kell rakni miatta BGH-t egy csomó más lapot is leront. A meta uniformizálódásában is jelentős szerepet játszik ez. Ha nem nerfelik, még op-bb opciókat kell ajánlaniuk helyette, ami hosszútávon totál szét fogja cseszni a játékot. Valószínűleg kizárólag azért létezik még ebben a formában, mert a gvg legendekkel nagyon mellé lőttek.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.06. 14:54:12
  • dave9004
    az érzés amikor kezdesz belejönni vmibe, majd az egyel jobb ranknál belefutsz 10 zoo-facehunter-mechmagebe, és visszaesel majd két rankot :D
    egy napra végetvet a játéknak
  • Negritis
    szerintem BGH elég szépen countereli Boomot nem oldja meg tökéletesen, de tempo swing ha ott van kézbe
  • dave9004
    esetleg nem nerfelik és lesznek olyan hülyék h egy full counter lapot csinálnak ellene (mass dispel szerű miniont) és akkor megy majd az adok kapok, h mikor lesz több deckben boom és mikor lesz az előző (mint a bgh amit én személy szerint 5-6 manáért adnék))
  • Negritis
    a legnagyobb gond hogy midrange deckekbe lenne értelme nem sylva-emperor azok viszont nem common 6dropot fognak használni
    pl a shamannál ott van a fire ele, hunternek a scarface ...

szintén nagy gond hogy kevesen kísérletezgetnek ahogy te is említed így nehéz megtalálni bizonyos lapok "hasznát"
    viszont ezt én nem a blizz nyakába varrnám, szimplán 2015 ilyen mindenki mindenhez segédeszközt használ
  • dave9004
    kár boom mert ha lenne egy jó kis ctrl meccs, az ő rng-je dönti el. tehát ezt se lehet élvezni.
  • Zozo0122 #16646
    Még 2 érv:

1. A 6 manás minionok közül Sylva és Emperor kb. bárhova befér, míg a többiek csak direkt olyan paklikba amik részben rájuk épülnek. Mondjuk egy deathrattle deckbe bőven jó a Piloted is.

2. Dr. Boom már csak azért is a köv. kieg előtt lesz nerfelve, mert kell majd a hely az új aktuális OP legendnek, ezáltal el kell érni, hogy ne akard többé Boomot játszani, hanem az új legendre vágyjál, és meg akard szerezni.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.06. 13:45:41
  • Zozo0122 #16645
    Mondjuk inkább úgy, hogy szerinted nincs igazam.

Gadget - a miracle rugó nagyon ritka, néhányan próbálkoznak vele, de na, azért nem olyan mint rég.
    Piloted - jó, amíg nincs Sylva, most meg már emperor.
    TBK - jó tech lap, de most nem túl jó, szóval alig játszott.
    Sunwalker - jó lap, de nincs játszva.
    Volcanic Drake erejét tényleg nem tudjuk még.
    Lehet itt ilyenek mondani még, hogy Cairne, meg Argent Commander, meg mittudomén, most ladderen futtatható deckekben nem látod őket, tehát nincsenek a metában. 6 manásból nem fér be sok egy deckbe, és arra a kevés helyre Sylva és/vagy Emperor kerül a deckek 90%-ában.

Malygos legyen csak olcsóbb, a shaman egyébként is tud erőteljesen burstölni( rockbiter + doomhammer, flametongue totemek, stb), legalább tényleg erős tényező lesz a shaman a metában.

Tényleg nem tartod túl OP-nek Boomot? Csak azt ne mondd, hogy overrated Az esetek 90%-ban azonnal nálam van rá a válasz, ez eddig oké. De mert készülünk rá és elfogadjuk. De nem, Boom OP bakker, 7 manáért 7/7 + 2 lény, azok is sebeznek 1+(1-4)-et ! Cenarius mint class legend 9 mana, ez meg 7? (csak a párhuzam miatt, hogy ő is hoz 2 lényt) Ritkán kihasznált szinergia, de ráadásnak a kis boombotok még mechek is, ez is ad egy kis pluszt a dologhoz. Na meg az, hogy Boom egymagában board jelenlét, meccset tud nyerni/fordítani és mindenki használja szinte, biztos bérelt helye van a metában, akármilyen lap jön ki a közeljövőben, nála nem lesz erősebb. Nincs bajom azzal, ha kijátszák ellenem, én is játszom, jelenleg a játék egyik legjobb lapja. A baj az, hogy egyértelműen ez volt a GvG nagy aranytojást tojó tyúkja, vagy craftolod vagy kinyitod packból (ha kezdő vagy - veszel deckeket hátha nyitod, ha nem nyitottad a nehezen megszerzett dustból craft). Direkt ilyen pofátlanul erős, balanceolatlan a figura. De biztosan lesz nerfelve, majd a következő nagyobb kieg előtt, amikor újra jönnek az újféle boosterek.