Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

equa, consec, guardian of kings, truesilver (sztem legjobb fegyó a játékban), aldor
ad egy olyan olcsó gerincet a decknek amivel lehet menni aggro és control irányba is

locknál ilyen nincs, de én a handlockot nagyon élem, alig várom hogy legyen sylva&jarax

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sztem jobb is. 2 equality és 2 Aldor ami sztem nagyon kell, onnantól totál versenyképes pakli, akár basic lapokkal is. GVG-ből Mustár és Minibot ajánlott. Ami nekem a soulbound lapokból nagyon bejött hozzá, az a Stormwind chapion és a Hammer of wraith, amíg nincs Quatermaster és lay on hands.
Kipróbáltam a paladint, nem tudom nekem valahogy jobban megy palával mint lockal :S

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Ha kiesne orulnek, de craftolni nem akarom. Golden flame leviathant szetszednem, csak nem tudom mit craftolhatnek, hogy mire lenne erdemes tradelni 😊
Nekem megvan, de néha megszívatott, szóval kivettem a palából, pedig abban nagyon jó tud lenni 😊
nem igazán 😄
shaman-pala szokta használni amúgy
az a gond vele hogy nagyon szituációs és nem könnyű "value"-t szerezni vele
ettől függetlenül nem érzem halott legendnek(mint pl cho/millhouse), de igazán jónak se

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

En herrisont, tbk-t vagy thinkmaster oversparkot akarok.
Thinkmaster annyira megtetszett. Nem ertem mert nem hasznaljak 😊 mikor nincs kint semmi csak az ellenfel nagy lapja, akkor mindegy h 1/1 vagy 5/5 😊 szerintem eleg op 😊
Lenne értelme, mert aki mostanában kezdi, az nagyon lemarad.
"A proktól várja a valamirevaló decket" - pontosan. Amúgy most eljutottam arra szintre, hogy úgy gyűlölöm a mechmageket. Egyszerűen okádék, meg lehet fogni, persze, de már a világból kikergetnek azzal, hogy megint ezzel a szarral kell megküzdenem. Antonidast meg nyugodtan át lehet írni Mechmage Antonidasra <#idiota> Csak ne azt bontsak legközelebb, hanem Sylvát vagy Tiriont...nem akarnék mechmagezni, hogy 231341414. ként beálljak a sorba, köszi nem 😄 Kérlek Blizz 😄
En a kiegeszitotol nem csak lapokat varok. Tobb tartalmat. Ujabb napi questeket, ami nem csak 5 meccsig ad ertelmet. Tobb goldszerzesi lehetoseg.
Oda hogy majd az alap lapokbol senki nem fog hasznalni semmit. Majd aztan ujra divatba jonnek, es lesznek retro deckek 😊
Igazabol szakadek lesz 😊 meghozza jo nagy. Aki f2pbe tolja ugy lemarad, mert nem tartja a lepest. Aki fizet meg a boseg zavaraban fog szenvedni es a proktol varja a valamirevalo decket 😊
Mint most 😄
Én se. A sima warcraftokkal játszottam még régen(Az 1 az első eredeti játékom volt), és mikor a HS megtetszett elolvastam a magyarul megjelent regényeket.
Sosem wowoztam, a loret sem ismerem semennyire sajnos. Viszont megnézném, csak egy gyors betekintés erejéig, hogy 5 év múlva hová fejlődik ez a játék 😊
Ja, én is ilyesmit várok már nagyon. A loreban elég fontos szereplők a sárkányok. Meglepett pl, hogy Korialstrasz még nem kapott egy lapot. jöhetnének a grifflovas törpék is(BGH szerű battlecry-al).
Én Naxxhoz hasonló single cuccosról olvastam valahol pár napja, de csak pletyka. Engem jobban érdekel a témája, például adhatnának értelmet pár lappal a "dragon" fajtába tartozó minionoknak és jöhetnek a dragon szinergia deckek 😊
Sztem Naxx-szerű. Azt úgy is gyorsan megveszi mindenki, addig is gyűjtögetik a gvg pakkokat. Talán balance tekintetében is könnyebb kordában tartani.
Amúgy pár hete írtam, hogy sztem a rouge vissza fog térni, és most pl kolento nagyon hasít vele. Paladinnal is a legszarabb matchupnak éreztem, és a Mechmage-et is nagyon el tudja kapni. Ugye a rá jellemző overextend ellen brutális a blade fury(pláne hogy a mage nem tud új után tölteni, mint egy zoolock). Kár hogy soha nem esett ki a prep meg Thalnos, nagyon kipróbálnám. Más amúgy nincs is benne drága lapból. Violet teacher-es miracle GA nélkül, olajjal és egy shade-el. hunterek szétgyalázták ezeket, de a mostani meta elég kedvező.
Szerintetek kiegeszito vagy csak egy naxxramashoz hasonlo dolog fog kijonni aprilisban?
2 conceallel nem lehet rossz deck 😊 Ráadásként Gallywix + 2 master of disguise és van egy nagyon kreatív decked 😊 Én kipróbálnám, csak semmi lap nincs hozzá 😄
kabel15
Kapunk majd egy NFS-t ahol csak a "W" kell nyomni, ha beállítod Expert fokozatra és 1-2 dolgot át írsz a fő könyvtárakban akkor lehetőséged nyílik használni majd az "S" bár a készítők szerint óvatosan kell bánni mert rendszer fagyásokat és mentés törléseket vonhat maga után.

Imikszde00: Pár hete csináltam egy mech rogue ot fun ból mimiron head miatt, szórakoztam vele kicsit 7 ből 5 win megvolt, persze nem rankeden, bár lehet hogy rank 10 ig az is rendben lett volna.

BattleTag: kabel15#2672

Igazad van. Holnap ki is probalom 😊
Mimirons headet is teszek bele. Hatha 😊
Shep
Mondom még mindig nincs moltenem úgy meg szar, persze lehet vele nyerni így is de nem az igazi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

2015 van, a hate menő nem csak itt mindenhol
valamint nézd meg az EA nemrégi nyilatkozatát, ahol azon idegeskednek hogy 1-1 játékos 2 (azaz kettő!!!!) órát nem biztos hogy rátud szánni az irányítás/játék mechanika megtanulására, ezért a jövőben jobban odafigyelnek erre

részben ez az oka, hogy egy alapvetően egyszerű játék ilyen népszerű lett

kabel15
Nem konkrétan rád gondoltam, csak ment itt anno a Hunter utálat aztán volt némi Handlock utálat de az nem tartott sokáig, majd most a mech mage. Senki sincs bannolva mage ről és nem is kell bele 10 legendary hogy működjön, tessék játszani a paklit és meg lehet tanulni játszani ellene is.

tolj handlockot 😄 minden meccsen azon stresszelsz, hogy van-e kombó ami megöld mert folyamat 10-15 hp között rugózol 😄
ha meg 20 fölött, akkor esz az ideg hogy ott csücsül a 2 molten a kezedben és nem tudod kirakni 😄

Shep
Unalmas az a baj, a zoo is, a mekelekmédzs is. Pár meccsig vicces, meg szórakoztató de utána nem. Mondjuk a priesttől meg idegrohamot kapok. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem van egy mechmage variánsom, és nem könnyű
bár lehet van effektívebb belőle már (sőt biztos)
mondjuk én soha nem szidtam 1 decket se, mert tudom hogy az esetek nagy részében vagy az rng istenek vannak ellenem vagy rosszul játszottam mikor kikaptam
előbbi miatt mit szidjak? nekem is volt már olyan mákosguba top deckem, hogy csöndbe maradok
az utóbbi miatt meg szidjam az ellent? könnyebb, de nem szokásom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 23:39:23

kabel15
De miért kell mindig deck et szidni? Próbáljátok ki, játsszátok. Ha eljuttok vele legendig és azt mondjátok róla hogy túl OP elhiszem. De addig amíg csak külső szemléélőként nézitek vagy mentek ellene nem nagyon kéne lenézni vagy utálni azokat a játékosokat akik azt használják.

Persze hogy nem. Kis szarosok a mechmagere verik. De mar nem csak a mage, hanem minden.
Ez nem siras, mert lehet nyerni ellenuk. Csak ha nem ugy jonnek a lapok, nem tudsz forditani. Hiaba tudod mi lesz a kovetketo lepese.
hát, ha nem a void hívja le hanem ő játsza ki akkor lett volna esélye
de nem véletlen ma a 6-7 vele
ettől függetlenül nekem tetszik mert nem a hagyományos zoo / handlock vonalat képviseli, de nem ez fogja uralni a metát 😄

Shep
Hát ok, de szerintem ha nagyon elhúzódik annak a paklinak nem sok esélye van, ahogy most el is verte egy druid,

annyi hogy van esélye late game-ben, mást nem ad
azért az a hero power elég brutális ha nem tudod "fogni"

Shep
Nem teljesen látom értelmét Jaxnak benne.

nézem Trumpot ezzel a control zoo-val, és nem hiszem hogy én tudnék ezzel játszani 😄
de nézni jó 😄

Shep
Na gyártottam egy Voljint, hát mit ne mondjak elég jól muzsikál, úgy érzem jó döntés volt.
A 2 nap szünet is jót tett, nem idegesít fel annyira.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.09. 22:50:49

kabel15
Ja csak én úgy gondoltam hogy az a lap már le került az asztalra, és utána húz be egy lényt, de ezek szerint nem így van, egyébként jellemző hogy 3db 1/1 meg 1 Knif közül pont azt húzza be. Na mind1 ma már játszottam több mint 2 órát, hagyom a francba majd holnap.

Battlecry esetében előbb maga a battlecry lép érvénybe és utána megy az asztalra a lény. Tehát a Knife juggler az MC tech miatt lőtt. (szerintem)
Shep
Mert a törpét lejátszottad, ez olyan mint mikor shadowval áthozod pl a pyromancert és utána nálad aktiválódik a mindenkit sebző képessége.

kabel15
Hogy van az hogy MCtech elszedi a Knifejugglert majd az lő egyett úgy hogy nem volt utána kijátszva lény.

Shep
Elő kell venni akkor valami jófajta zoo-t, hátha azzal sikerül.

kabel15
Ja elég idő igényes, de végülis van még 19 napom, megpróbálom hátha össze jön, de szerintem többet nem fogok itt erőlködni ez miatt.

Druiddal mesz?
nekem még mindig függőben van a meló így nem merek nekiállni 😄
de ha nem lesz semmi (sajnos) akkor OBS-t leszedem és nekiállok
igazából a handlockom megvan hozzá, onnantól csak meg kell tanulni játszani vele elég jól

kabel15
Nem <#shakehead>
Ilyenkor mindig el megy a kedvem ettől a mérleg hinta effektustól hogy 5win 4 vereség.
Múlt hónapban rank3 ig mentem, de itt lent már mindenki megtanul hirtelen játszani.
De egyébként 7 körül áltam neki játszani akkor még csak rank 9-10 környékén voltam, de szinte veretlenül eljöttem idáig.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.09. 21:12:04

Grat, hajrá ! Voltál már legend?
már nem azért de Rankedon minek legyen MM?
1-25 között random kapsz valaki aki közel van hozzád
legenden meg ELO rendszer

Casualon aláírom hogy nem működik kezdőbarát módon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 21:01:19

kabel15
Már csak 305 gold kell és nyithatom végre a 20 paklit 😄

gogo 😄

kabel15
Na elérkeztem ismét rank5 höz, kezdődhet a szenvedés 😄

Tinman
Bizony, ez az egyik legnagyobb hibája a játéknak.

Worthy opponent... mindig, az, mindig. Aztán a valóságban nem. Egyszer játszol piros hátlapos, tele gold és legendary kártyás játékos ellen, majd 20 perccel később (tök8, hogy casual vagy ranked), bedob egy kezdőt, aki még a base dekkből is a legszarabb lapokat válogatta össze a és az 5. körben kínjában concede-t nyom. Értelmes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.