40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Még Zozo jön egy túl sok az aggro és utálom a huntert szösszenettel és teljes lesz a kép :) Ami engem amúgy nem zavarna.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:38:53 -
Na, azt meg inkább hagyjuk! Gyerekek, mit kapunk ezért... -
De ez csak egy k. fórum, nem a disszertáció kerül ide... nekem most 4 sg fórum ablak van nyitva ahová írogatok, meg 1 steam ablak, meg egy levelezés. Nyilván utóbbira jobban figyelek. -
Azért mert berakott egy képet? Ugyan már, bármikor összeütök neked egyet én is :D
Amúgy meg, legenda, legenda, de hol van a másik kollégához képest, aki 2 óra alatt is legenda tud lenni? :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:33:28 -
De ő legenda, ő beszólhat! -
:) -
Gondolom ezt nem tudta értelmezni. "Nyilván feljött már 6 meccsből 1x sem" Pedig a magyar nyelv pont az ilyenek miatt olyan szép. :) Jó az igaz, hogy vesszőhiányos, de ennyi talán még belefér.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:32:06 -
Akkor még Muhi-t nem is említetted :D -
Jogos -> "vágynak" :-D -
Nálad is mi ez a színvonal bakker? Nem tudsz fogalmazni? Mi az hogy "Druidnál a legtöbben a nagy áhított kombóra vágyik" ? Teljesen értelmetlen, vegyél vissza légy szíves!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.05.07. 13:16:04 -
Ezzel most én sem tudom mi a bajod. Druidnál a legtöbben a nagy áhított kombóra vágyik, nem jött fel neki 6 meccsből sem. Leírta. A játék topikjában mi a bánat baj van ezzel? -
És akkor Negritis még itt sincs. Mindjárt jön és köt. Beléd. Vagy belém... :) -
Nyilván nem esett le neked miért írtam úgy ahogy de hát nem is vártam el tőled. Egyébként meg hiányzott már a rugdosódásod, merre jártál vagy 2 hétig?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.07. 13:04:41 -
Ha már a hozzászólásaid gyakoriságán és színvonalán nem tudsz változtatni, legalább megpróbálhatnál normálisan fogalmazni! -
Én a héten már a második 5 win rogue or warrior-t nyomom el egy szar 40-esért, de nem is bánom.
-
Druid 5 win. Nyilván feljött már 6 meccsből 1x sem a FoN. Na ezért nem váltok druidára. -
hawkie22 #16708 Én kb. 1 hete szoktam rá, hogy meló elött még lejátszok egy meccset úgymond nyugtatóként. xD A mai meccsem nagyon izgalmas volt, nálam midrange-mechsámán, az ellennél Patron warrior. Valahol 7-8. kör környékén járhattunk, ahol felhúzta az egyik patront, de addigra már csak 14+7 élete volt, nekem 24. Szépen körbejátszottuk, hogy ne legyen belöle még egy Patron, ment tovább a játék, majd 3-4 kör múlva jött a következö.
Lényeg a lényeg, nagyon izgalmas volt a meccs, a végére bizony elfogyott a paklija, szépen leszedegettem minden minionját, nekem meg volt még 7 lapom a pakliban, szóval feladta a meccset. :D Na ilyen meccseket szívesen játszanék minden nap, ahol ténylegesen agyalnod kell, hogy mi mi ellen jó, hogy tudod a legjobban körbejátszani a lapjait, stb.
Már jól indul a napom (bónusz streak, jelenleg Rank15*-on állok, igaz baba miatt csak napi 1-2 meccs fér bele). -
És azt bírom, ott nyomorékoskodnak r13-on mert őket is agyonverik és nem adják fel tolják a szarukat -
Mi a fun még most is facehuntert tolni? -
Zozo0122 #16705 Jó ötlet lenne. Kis plusz, aztán ahhoz, hogy megszerezd 100 wint kell nyomnod a hőssel. :) -
Jó lenne, ha a hösökhöz is csinálnának hátlapokat aztán valahogy meg lehetne szerezni öket, mert ezek a havi hátlapok gyalázatosan szarok. Tudom, nem számít, de egy kis plusznak jó lenne.
Kíváncsi vagyok mennyi hátlap van elfekvöbe a fejlesztöknél... -
Ne tetézd! -
Elment neked az eszed, a naxot sem csináltam meg heroicon, mert ott is durván csalt a gép, ja nem az ai lett túl jó, meg a random, meg a nem tudom mi :D Amúgy priesttel csináltam őket. Na meg egyébként sem tetszik a hátlap. -
Zozo0122 #16701 Shep nyomd le a heroicot, előre szakadok azon, hogy milyen őrjöngéseket levágnál :D Némelyik boss nem elég, hogy rohadtul unfair, de még 3-4 kör alatt le is tud verni, ha nincs tökéletes kezed :D Amúgy legtöbbjük ellen elég jó lennél priesttel.
-
Az nekem sem sikerült elsöre. Elég fosra csinálták az a druid dekket. -
Mondom hogy utál a játék 3. szárnyat kinyitottam, druid kihívás és folyamatosan a 8/4-es lényt tokenezte kifele én meg tele voltam 6-7 manás lapokkal, aha köszi, úgyis leszarom azt a hulladék druida lapot :D Persze 2-3 nekifutásra biztos meglenne de nem érdekel különösebben a mindent überelő OP priest lap a tw whelp az megvan. Azért így belegondolok ,hogy a priestet megint arcon köpték, csak röhögök magamban. -
Én kevesebbet mondanék, de aki többet játszott vele az majd pontosít.
Múlt hónapban azzal toltam r10ig és kb. a felét nyertem "csalással" vagy még kevesebbet. Sok volt a hunter. -
Hát azért 80%-ban igen :) -
*1 FoN-om van -
Hunter/zoo ellen nem azt a 3 lapot várod. :) Egyébként nekem is csak 2 FoN-om van és nem mindig kell, hogy nyerjél. Na mindegy... -
Hát de mondom zooztam, huntereztem ugyanez. Druida meg esélytelen, 3 lapra kell várni, nyilván feljönne nekem 10-ből talán 1x. Őrületbe kergetésre kiváló lenne. -
Egyébként tényleg azt kellene, simán meg lehet szeretni egy másik kasztot is. -
Zozo0122 #16692 Herojik mód :D -
Zozo0122 #16691 Az a királyság, meg a paladinnyó. Én ezt a kettőt szeretem legjobban, csak már 60-asok és nincs kedvem tolni velük... -
Nyitottál már szárnyat? Szórakozz egy kicsit! -
Dudut, a dudut! :P -
Zozo0122 #16688 Hagyd a papot végre, már kiégtél tőle teljesen. Tanulj meg egy újabb kasztot, akár zúzz be más classok lapjait, és tákolj vmi újat magadnak, hátha bejön. -
Legszebb, hogy mikor megpróbáltam a zoot csak másik aggro jött ellenem, aki természetesen jobban húzott és legyorsult. Rohadtul igaza volt Shivernek reggel. -
Hát én feladtam, ha aggro ellen megyek csak tempot meg kontrolt kapok, ha váltok akkor meg fordítva. Ez már több, mint véletlen, ilyen véletlen nincsen. -
Ez a rohadék emperor sosem jön fel, elátkozott egy lap ez is.