Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Borzasztó, a legutolsó szarul játszó, hulladék paklis játékos is elver, folyamatosan túlhúznak. Próbáltam már mindet, zoo, lock, mage, ugyanaz a móka. Lehet mégis az uninstall fog segíteni a dolgon.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 23:26:04

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem megy nekem az ilyen full agro szar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pyroblast nem is hülyeség, kösz.

Shep
Hát ez kész. lent van két lény taunt kellene lenyomom a mechanot mindkettő windfuryt kap, visszaveszem parttal megint lejátszom erre mmindkettő shieldet kap. Ki is kaptam. Az RNG égjen porig ott ahol van!

Priest aréna: 3 shrinkmaister, 2 cabal, 1 holy nova, 2 pain, 1 mountain giant, 1 blood knight 1 mind control 😄 Na nézzük...
2 wisp + 1 war golem 😄
mid van?
olyan legend kell ami képes eldönteni a meccset
Sneed/Ragna pl
ha nincs akkor esetleg egy Pyroblast (nálam)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.10. 22:26:55

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Boom helyett mit? Ötletek?

Shep
Ez jónak néz ki, laphúzás tényleg nem árt bele, mert ahogy én látom a mechmagenek az a nagy hátránya, mert ugye zoolocknál nincs ilyen gond de itt elég hamar elfogy a kéz aztán lehet várni a csodát.

A pap nagyon megy ma nekem is, az előbb 2 thougtstealem: Juggernaut, armorsmith, Juggernaut, Ragnaros. Egyébként úgy veszem észre, hogy a pap magabiztosan veri a control warriort és a handlockot, legalábbis ma még egyszer sem vertek meg pappal. Bár más pakli sem 😄 Ha meg váltok warriorra vagy druidra széjjelvernek...mind1, úgyis pap quest van.
kabel15
Nem csal a játék, pap 2 elszedéssel kiszedi a paklimból Dr.Boom ot meg ArchMaget

BattleTag: kabel15#2672

Ne is mondd, sosem volt még ilyen divatos a ramp druid. Én is frissítettem a druid paklimat a dailyhez, és játszottam már vele akkor jó pár meccset. A mirrorokon kívül nem sok esélye volt az ellenfeleknek, aggrótól egyszer sem kaptam ki.

kabel15
4. dudut kapom sorozatban.

Nekem az ilyen jellegű tetszik a leginkább, de elég gyakran belenyúlok. Például Antonidast bele kell tunkolni, meg lehet még valamilyen laphúzást, esetleg elvinni midrange felé drágább lapokkal. Attól függően, hogy épp milyen ellenfelek vannak többségben.

a freezemage-hez kell egy "kattanás" hogy játszd 😄

amúgy én az echo-controlon gondolkoztam az is fun lehet 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Beleneztem frosenlol streamjebe, de lejart a mobilnetem . :/
De az freezmage. Es nekem ez a koncepcio jobban bejon, mint a mech. Csak mindig vartam h esik a legend :/ de hetvegen mar meg is lesz a dust 😊
kabel15
Kolento féle elég jó. Én múlt hónapban rank 3 ig mentem vele. Most megnézem újra. De ez sem megy úgy hogy össze rakom és nyerek vele 10 et zsinorba ezeket tanulgatni kell 20-30 meccs minimum, tudni kell a lapkészletet fejből miből mennyi van. + nem árt kitartás is hozzájuk.

Shep
Tud valaki jó mechmage-et ajánlani amivel akár a legend is megostromolható?

Shep
Hát ez egy hulladék. 2-3 kör alatt elfogy a lap és utána csak a topdeckre várás marad. Nem való nekem az ilyen aggro fos. Mondjuk lehet nem volt túl jó kezdésnek a pala ellen sem. Pala amúgy rendre elver, nem tudok velük mit kezdeni, mindig ott az egyenlítő meg a koncert, de ha az nem akkor a lay, vagy a kis fosai a HP-ből.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 21:07:38

Shep
Na akkor jöjjön Kolento mekmédzse, lássuk mit tud.

kabel15
Rank 5 nél jelenleg van egy fal. Legalábbis számomra. Ezen a szinten már nem lehet játék mellet facebook youtube és még közbe tévét is nézni. Szóval változtatnom kell a szokásaimon ha fel akarok menni Legendig. <#falbav>

Shep
Az a gond, hogy jelenleg nem tudnám mi helyett beszúrni, talán az egyik holy nova helyett de a 2 gyógyulás meg az esetleges laphúzás azért hiányozna. Mondom ,hogy kevés az a 30 lap, +5 jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 20:17:35

Tinman
Mentem párszor már priest vs. priest meccset és vesztettem már nem is 1x a lightbomb miatt, szerintem priestnek 1 db. annyira kell, hogy arra szavak nincsenek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ok, de főleg priestezek és a lightbomb meg nem létkérdés csak jó lenne ha lenne a 2 moltenért meg sajnálok 800 dustot, ez van.

Melyik handlockot ? Mert abbol is mar van eleg sok valotzat. En a hegyi oriasokat ki is vettem belole meg ragnarost. Bar passan inkabb hibrid, mint klasszikus handlock 😊
Jaja, főleg 2 moltenre egyszerre 😄 Gyártsd le a handlock maradék lapjait, ha megvan hozzá a dustod.
Érdemes, persze. Ha most kezdted, akkor meg inkább egyelőre csak classicot vegyél.
Devv
Epic-re várni nem érdemes. Majd kibontod, ha legyártottad.
Shep
Persze, hogy érdemes, tele van olyan lapokkal amik nélkülözhetetlenek.

TBTPumpa
Classic Pack-okat érdemes még venni, vagy már jobb a 100 Goldot a GvG kártyákra költeni?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Én nyitottam egy simát meg egy gvg-t, annyira jó volt mindkettő ,hogy csak na, de legalább már van 2 light of naarum, de szar molten, vagy lightbomb az persze még mindig nincsen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 19:32:01

Devv
Ennyi!
(Mondjuk én eddig nem tudtam kipróbálni, de ma bontottam 1 pakkból 2 tankot. Rendesen örültem neki, jobban, mint a névtelen rare-nek.)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.10. 19:28:06
Ezt mondom GvG megjelenés óta 😄 Mondjuk 2 tankot, vagy 2 recombot azért már soknak tartanék, de ha az adott pakli nagyon hiányos, akkor meg lehet próbálkozni ezzel a kombóval...de hosszú távon inkább csak fun.
Devv
A lényeg, hogy tankot éri meg legjobban átalakítani.
LOL, hülye voltam bocsi, azt akkor Yserából kaptam 😄 Lényegtelen, a régi palámban volt egy tank meg Ysera, ez a 2 volt mindig a recombo célpont, ha megérte 😄
Shep
DE ő kapott 😄

Shep
Ezt én is tudom ,csak azt magyarázom ,hogy akármilyen 8 manás lényt többnyire óriást alakítottam eddig át mindig óriást kaptam vissza, Ragna meg hasonlókat egyszer sem, de még csak tankot sem.

Devv
De tankból nem kaphatsz king krush-t, mert az 9 manába kerül. Nem véletlenül linkeltem a 8 manás lényeket.
De te most szórakozol nem?😄 Ha sea giantet alakítasz át, akkor jöhet: újabb sea giant, deathwing vagy Thaddius. Mind jobb mint a sea giant, mert ha újra azt kapsz, akkor is azt full élettel kapod. Ha mountain giantet alakítasz át, akkor az vagy újabb mountain vagy clockwork, ezek kb egyenlők. Ha moltent, akkor abból csak újabb molten jöhet max élettel. A recombobulator 8 mana fölött bármire rátéve hatalmas előnyt ad. Legrosszabb esetben gyógyítottál egyet. Jó mondjuk egy Yserát ritkán éri meg recombozni, max ha kevés élete van, de sokszor nyertem már úgy, hogy tank - ragnaros, vagy tank - king crush 😄
Shep
Ezt mondom, hogy hiába nagy a választék mindig valamelyik óriást kaptam vissza, soha semmi egyebet.

Devv
8 manás lénynél érdemes, azért ez elég pazar választék:
8 manás lények
Shep
Jó a szart, soha nem kaptam óriáson kívül mást.

Devv
Essél be 20 alá és onnan már nem eshetsz vissza. 😊
na így már mingyárt más, már megvan a 23-as rank ugye ha a 20-at elérem akkor 20 alá már nem eshetek be?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Mondtam, hogy jó 😄 Sőt, 8 manás lényre nagyon jó 😄
Devv
Kipróbáltam a force tank max + recombobulatort egy fun dudu-ba -> ragnaros. Mech mage ellen...
az valszeg a control wari volt 😄 az teng túl epic-legend lapokkal
és elég érdekes deck, egy ideig eltart mire ráérez az ember de utána brutál (öcsém tolja azzal)

nem semmi ez a pala pakli, lényegében basic kártyákkal alig tudnak megverni sőt általában nyerek, ráadásul most is csak úgy tudott megverni egy warri, hogy szinte csak epic meg legendary kártyákat hozott elenem és így is majdnem megfogtam 😄

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Devv
Semmi szükség mechwarper nerfre, különben csórikám hogyan nyerjen rank17-en?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Olyan priest paklit csináltam, hogy még ha kikap az ember akkor is élvezi, mert kabaré az egész. Elszedegetni az ellen lényeit, így úgy trükközni velük még a bukást is megédesíti 😊 Egy ruszki küldött is barátfelvételt, gondolom be akar szólni 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 12:48:02