40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #16764 mázlista :D -
Zozo0122 #16763 Egyetértünk mi sok mindenben, csak ugye a szélsőséges esetekre mindig jobban emlékszünk :D -
Arról szerintem én lemaradtam...
-
Negritis #16761 sztem anno a Loatheb nem túlértékeltben is egyetértett a társaság nagy része :D -
Naptárat elő emberek, ez a nap ezentúl piros betűs ünnep lesz!! Végre egy dologban egyet értünk Sheppel és Zozoval!!!!! -
Zozo0122 #16759 Jaja, elég jó munkát végeznek vele. -
1-2 lap hiba szokott lenni néha de az bőven belefér szerintem. Viszont legalább folyamatosan fejlődik a cucc, az elején még alig tudott pár dolgot megcsinálni, most meg szinte már majdnem minden benne van amire szükség lehet. -
Igen, írták is, hogy ezt sajnos még nem tudták megoldani, mert a tracker csak a lapokat ismeri fel, azt nem hogy mennyi van belőlük a pakliban, de szerintem még így is egyszerűbb mint egyesével megkeresgetni a lapokat. -
Zozo0122 #16756 Igaz, azt is lehet, de nálam az néha bugzik. Van, hogy nem rak be mindem lapot, vagy 1-2 lap nem stimmel. (legújabb verzió) -
Egyébként egyszerűbb ha az Import fülön keresztül importálod a paklid a trackerbe. -
Zozo0122 #16754 Ja, a Framework amúgy tényleg így van, az nem poén. Kell hozzá ! -
Zozo0122 #16753 Na, hogy illeszkedjek a mai trendhez, tökéletes magyarsággal írom le a dolgot :D
Rakjad fel a trekkert legújabb verzióst. Indíjjad el. Indíjjad el a hártsztónt. Ha már elindult, verj meg egy hántert, biztos ami talán. Ezután újat egy dekket tsinálj. Tsináld meg ugyanaszt a dekket trekkerben, oszt akko elvileg azonnal látni fogod a dekket oldalt.
Ha az eksze működése leállt, akko fel kell istrumentálnod a gépedre a framework 4.5.-öt !!!! Valószínűleg itt van az kutya elásva az esetedben teneked. Ha sikerült, 5 percen belül el kell verjé egy zút, különben a program blokkolja a tűzfalat, és onnantól kezdve csak a fórumosok közül sorsol neked ellenfélt
-
Akkor valami nem tetszik neki, nekem is csinált ilyet 1x aztán gép újraindítás megoldotta. -
és akkor kiírja, hogy a működése leállt. itt tartok. -
Kitömöríted egy könyvtárba és az exe-vel indítod. -
valszeg csak én vok hülye de hogy rakjam fel ezt a deck trackert? -
Az is jó lesz :) -
Negritis #16747 bocs én nem tudom megunni :D meló és upc után asszem nézem ma egy kicsit :D
jah és van kis ON része is mer szoktak kártyázni :D -
Negritis #16746 igazából martingált kéne rá csinálni asszem :D -
Ez is unalmas már :D -
Ennyi!
Srácok, jól felkevertük a szart a biliben! -
Ő nem azt mondta, hogy alig játszik és nem Legenda, csak jól adja elő? :) -
Ha szépen megkérjük Negri biztos felír nekünk rá egy egyenletet is, esetleg egy függvényt, talán még deriválja is nekünk, de legalábbis a görbe alatti területet kiszámolja nekünk integrál segítségével. -
1Darton1-re gondoltam, de rosszul emlékeztem. -
Negritis #16740 -
Ez egyébként kurva jó, szóval: Feljött már a FoN 6 meccs alatt. Ezek száma: 0
-
És a te hülyeségeidhez mit szólna? Bele sem merek gondolni :D -
Te kire gondoltál? Más nem írta a semmi perc alatt megvan-t ,vagy igen? -
Negritis #16736 van amiről lehet tudni hogy poén mer totál esélytelen lást az innerfire-s kreténségem
de van ami csak 1-2x poén utána már hülyeség, főleg 2015ben mikor a speedrunnerek brutális mennyiségű pénzt szednek össze 1 hét alatt jótékonyságra
pl az ff3at asszem 46 perc alatt viszik végig snes-en
betéved ide vmi új látja hogy oldalanként 3x leírod a "2 óra alatt legend"t aztán csodálkozik hogy 3 hónap után is csak rank19 a max mer veled vetekedhet a szerencséje -
Én azt hittem, egy másik kollégával kapcsolatban ironizáltál a 2 órával. Ez esetben Pio-tól elnézést kérek. -
Vagy csak te nem ismerni elég jól magyar nyelv. -
Mert nincs értelme, talán azért :D -
Atya ég, nyilván a 2 óra már csak ironizálás a részemről. NEM KELL MINDENT SZÓ SZERINT ÉRTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Csak poén volt ha nem esett volna le :D -
Te tényleg nem érted úgy látom. -
Negritis #16729 telekom túl drága lenne digi meg nincs :D szal marad ez
a gond amúgy hogy előző lakó hátralékot csinált és kéne tulajdoni lap vagy nem
az ügyintézők se tudják hogy mi van mert mindegyik mást mond :D
nah de off vége
a játék volt olyan kedves hogy ösztönözzön a grim patron használatára :D
megint wari/priest 5w questet kaptam :D -
Drága, jóöreg UPC
-
Most mivel mással bizonyítsam, hívjalak át, adjam oda az accom? -
Negritis #16726 a sima dudu QQ-ra nem reagálok nem 6 meccsen derül ki hogy jön-e vagy sem és a dudu lényei alapból meg tudják oldani
viszont Pio nem azt mondta hogy 2 óra alatt eléred a legendet hanem hogy napi 1-2 óra játékkal 2-3 hét alatt eljutsz rank5re
onnan egy hétvége alatt hogy ha ráfekszel akkor megvan a legend, persze kell ehhez sok minden de a lényeg sztem ettől még igaz (majd aki már próbálta így cáfol vagy igazol)
ha a UPC-vel nem lenne balhém lehet én is nekiállnék a legendnek de jelenleg netem sincs :( -
Nyilván feljött már 6 meccsből 1x sem.
Ez akart lenni?
"6 meccsből egyszer sem jött fel, nyilván."