Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát szerintem felesleges bele 2 smite meg mellé még 2 pain is, naaruval jobban járnál, de szerintem a late game elég gyenge, kellene bele még erősebb lény, ha nincs Sylvanas akkor legalább egy temple enforcer. Silencenek sem látom most olyan sok értelmét, mire lövöd el a sok aggro fos ellen, control ellen lehet valami értelmes célpontja de szerintem elférne bele helyette pl. valami tauntot adó lap. Mind visiont meg bele ne rakd, egy hulladék lap, lecseréled a lapot egy random ellenfél lapra, totál értelmetlen, emrt nem nyersz vele, persze néha kihúzhatsz a kezéből valami nyerőt de inkább csak hátrányod lesz belőle.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.11. 17:16:24

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet, hogy a 2 holy smiteot cserélni kéne nem? Mind visionra gondoltam, vagy Naarura...
Itt van. Nincs 2 cabalom, se 2 auchenai és egy darab injured blédmaszter sincs 😞 Ami van abból ezt hoztam ki 😄 Mit gondolsz?

Shep
Mutasd a paklit!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gondolom a combók miatt, hogy gyakran várni kell. Azt vettem még észre, hogy mennyire jól használhatóak a class lapjai, a priest paklimban csak Ysera és egy Faceless a nem class lapok 😮 Kemény 😄
Shep
Majd szóljál ha már azt is érted miért utálom is egyben. 😊

Huh..olyan győzelmet arattam priesttel...kezdem érteni, hogy Shep miért szereti ezt a classt ennyire 😄 Nagyon óvatosan kell vele játszani, és gyakran türelmesnek lenni, az előbb egy control warit győztem le, de úgy...pedig volt olyan kör, pl. a 6. ahol egyáltalán nem játszottam ki semmit, nagyon fontos a türelem ennél a classnál 😊 A végefelé nekem 9 életem volt, neki 60 ! és tudtam, hogy Grommash még a pajlijában van, mert kétszer is azt vettem ki Thoughtsteallel...végig rettegtem, hogy feljön e...pl Caballal el kellett lopnom az acolyteot, nehogy belesebezzenek a lentlévő shadowboxerek ahogy folyamatosan gyógyítom magam...szerencsém volt, és végül legyűrtem, de épphogy 😊 Ez a vég:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Hát lehet 😊

Devv
De meglepődtél volna, nem? 😊
Shep
Ez nem aréna, hogy stormpikeoljanak 😊

Shep
Azt hiszem már válaszoltam neked, látom a jövőt 😄

Leeroy vagy Arcane Golem is adja nyilván 😄
de ott van még King Crush is 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Nem, Stormpike Commando + Hero Power <#banplz>
skill c?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Akkor egy feladvány tőlem. Hunter az ellen 4 hp-m van és ő köv körben meghalna, neki semmije nincsen se a boardon, se kézben. Na lehet tippelni mi történt. Igen, eltaláltátok.

Nem, az egyik telibe kapta 😄
Shep
Kifagyott a géped és ő nyert 😄

Az előbb volt kinn nálam 2 ragnaros, az ellenfélnek meg 5 lénye és 6 hp-ja 😄 Szerintetek mi történt? <#hamm>
Shep
Az ám a valami.

Tinman
Nekem ma rankeden egy olyan sámánnal volt meccsem, aki 14HP-ra levert és elkezdte nyomkodni a well played + sorry kombót, aztán 2 körrel később halott volt. Tudnám miért nem tudnak kussolni -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon sokan csinálják, jól néznek ki az arany lapok, magasabb szinteken meg nagyon lassan jön az xp...50 fölött kell vagy 15 győzelem 😄
xp maximalizálás, mert megy a 60as szintre?

Shep
Nyilván, persze, fullos paklikkal az xp-re hajtanak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.11. 13:12:44

Ez nem feltétlenül BM. Ha nem társít mellé 100 db greetingset meg thank yout meg mittudomén, akkor szerintem csak a több XP miatt teszi...én is szoktam néha kijátszani amit csak tudok, de nem BM-nek szánom.
Shep
Meséltem már azokról a parasztokról akik mikor tudják ,hogy nyertek minden szart kijátszanak direkt húzzák az időt majd benyomják a halálos kombót? Az ilyeneknek tuti ennyi örömük van az életben és ezen élveznek a kis szarosok.

Shep
Elméletileg, de a Blizz bevallása szerint is rosszul működik a rendszer és dolgoznak a javításán.

Tinman
De figyi... nem úgy van, ha sokat veszít, akkor egyre inkább szintén a sokat vesztőkkel sorsolja össze az rng? Vagy ez nem igaz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pontosan itt van, hogy sikerült. Na most ehhez vedd hozzá, hogy a topiklakók egy része szerint, én egy béna 20% winrate alatti, full amatőr vagyok, tehát ha csak kicsit is jobb vagy nálam HS-ban, akkor... :-)

~1 hónap = 4 wing

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.11. 12:15:46

Shep
Nyilván fog napi 30-at nyerni mikor állítása szerint csak szenved, ráadásul a napi 100 csak győzelmekért embertelen időt is igényel.

Mephike
Igen, kb annyi idő, de kétségtelen, hogy valós pénzzel rengeteg időt (idegeskedést) és aranyat spórolsz meg. Szerintem éves szinten egy ilyen megengedhető, de ez az én véleményem, és nem akarok vitát ebből ismét.

napi 100 goldot lehet szerezni play mode-ban úgy hogy 3 győzelem után kapsz 10et
+a küldetés, legyen átlag 50 gold (ha 40est kapsz eldobod hátha lesz belőle 60) ergo én 150et mondanék
azzal pedig 5 nap alatt

én 1 hete nem költöttem és 650goldom van, de ebben volt egy 100 goldos küldi

Tinman
Nekem annyi volt igen. 700G majdnem mindig meglett 1 hét alatt.

Ha goldal akarom kinyitogatni a szárnyakat akkor kb 1 szárny 1 hét ugye?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Tinman
Már egy Belcher-el meg tudsz törni egy jó tempót, szerintem Naxx lapok, főleg egy kezdőnek baromi fontosak.

Mephike
Jól tudom, hogy félévente jönnek majd az új kiegészítők? Valahol olvastam ilyet, hogy a Blizzard így tervezi. Rosszul emlékszem?

akkor ebből lehet hogy naxx szárny nyitás lesz... valszeg rááldozok egy kis pénzt mert már annyira levagyok maradva ...

Shep
... és ez csak egyre rosszabb lesz, minden egyes kieggel.

Tinman
Sajna elég szörnyű azt látni, amikor a gép összedob egy base dekkes ellenféllel, hogy mi történik... és az a szomorú, hogy lehetsz te vérprofi, akkor sem leszel képes a nyilvánvalóan erősebb/jobb kártyákat lenyomni. Ha még legendary is akad, akkor meg ott kb. rögtön fel is szokták adni. Viccen kívül: Szabályosan sajnálom ilyenkor a kezdőket, mert én is voltam ebben a cipőben, de nekem a NAXX szárnyak nyitása SOKAT segített...

Néha direkt nem is teszek már ki minont, mert látom, hogy szenved szerencsétlen, de hiába mert a kint levőkkel se tud már nagyon mit kezdeni base dekkel :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.11. 11:05:44

Shep
Ezzel próbálkozhatsz, csodára ne számíts de azért némi sikerélményed lesz vele. http://www.hearthhead.com/deck=45964/all-basic-zoo-lock

valaki nem tudna nekem mondani vagy mutatni egy versenyképes paklit? Lockal vagyok, és még csak basic lapjaim vannak.... :/ de állandóan cumizok...

Shep
Gondolom te azt is nevetve viselnéd mikor zsinórban csak buksz akármit is csinálsz, közben meg látod, hogy az ellen még szarul is játszik, de nem tudsz ellene tenni, mert folyamatosan be vagy szívatva a bámulatos rng által.

kabel15
Már van.

Ha minden jól megy ma nyitok 20 classicot. Bár előtte még van 1 küldi meg farmolni is kéne 70 goldot. De ha nem csesz fel nagyon a játék talán megcsinálom ma.

BattleTag: kabel15#2672

gondolom nektek sincsen szeró

Szegény...sajnáltam emiatt. Pofátlan azért ez 5. körben 😄

Hohó, meglett az 1000 win 😄 nem is számítottam rá, mert a questlogban még csak 872-t ír, de gondolom összesítve vagyok 1000-nél.
ha ennyire frusztrál sztem hagyd rá
mindenkinek jobb

Shep
Na az biztos nem én voltam 😊

Arénában shamannak 4 hexe volt 😄 Vagyis, annyit bírt kijátszani mielőtt meghalt, ki tudja volt e még a pakliban...
Shep
Tök jó 13-ról vissza 18-ra. Ezt csináljátok utánam!