40521
  • csoszi87
    Tehát te vagy az az óvodás, aki mivel nincs Óvónéni úgy érzi, hogy nyugodtan odahugyozhat a homokozóba amíg a többiek ott vannak.
  • Shep
    Valamit benéztél de nagyon. Amúgy meg azért írok ide, mert látom ,hogy idegesít titeket. Mondjuk mikor ti vergődtök az ugye nem gond, csak a másiké. Túlzásba viszem és? Mondtam ,hogy legyen házigazda, dühöngő stb, le se szartátok akkor egyétek amit főztetek.
  • BlackWolf
    Ki hogyan foglalná össze Brm-et ? egy mondatban :D:D láttam erre egy frappánsat

༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽
    EVERYONE, GET IN HERE!!!
    ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽

:D:D
  • csoszi87
    Épp a másik (HS-nél 1000x jobb) játékban sincs szerencséje, ezért visszatért ide, hogy elmondja nekünk mennyire nem jó ez a játék.
    És mivel a játékról van szó, miért ne tehetné meg. Akár napokon keresztül.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.08. 12:13:53
  • Negritis
    egy szóval nem mondom hogy OP a priest, csak azt hogy kicsit túlzás ez a méretű sírás amit előadsz vele kapcsolatban
    nincs szerencséd és .
    a többi priest viszont ellenem pl folyamatosan f&5zmákol TS-el boom-yseria-fon+sr ...
    kivéve mikor dupla swive vagy gorehowl amit átvisznek
  • Shep
    A vége egyel korábbi hsz-hez akart menni.
  • qetuol
    sajnos pont akkor figyeltem fel a nickjére, amikor szétrobbant a hőse, és már késő volt. nem érdekel, ha nem hiszed el :)
  • Shep
    Ebből is látszik, hogy csak szerencse kérdése az egész :D Amúgy meg találd még ki ,hogy a priest OP és nerfelni kellene :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.08. 11:07:51
  • Shep
    Senki nem beszélt kivevésről, haversrác!
  • Devv
    képt!
  • qetuol
    na ki jött velem szemben arénában tegnap? :D igen, Amaz!!4 és szarrá vertem ^.^ #azéletapróörömei
  • Devv
    Dudu, 14.
  • Negritis
    all tables full ilyen üzit is rég láttam HS-ben :D
  • Negritis
    engem meg a szájbavert toughsteal idegesít, mert sose a fost hanem mindig az ideális lapokat lopja el vele a priest
    vegyük ki azt is

sőt minden deck álljon 30 Dr. Boomból
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.08. 09:07:29
  • hawkie22
    *patronok
  • hawkie22
    Én most a midrange-mechsámán deckkel állok a legjobban, meg a Demonlock, amit párhuzamosan futtatok. Jelenleg Rank16***, bár mint pár hozzászólással korábban írtam, napi 2-3 meccs, ami rankeden lemegy. Patron warrival nem vagyok annyira eredményes, eddig 3-at játszottam vele, a patronom mind3 alkalommal a pakli legalján voltak, buktam is mind3 meccset. xD
    Aréna még mindig nem megy, tegnap is csak egy 3-3-ra futotta lockkal. De majd belejövök valamikor, még van kb. 3-4 runra goldom.
  • Shep
    Köszi, hogy megint hülyének néztél. Írtam már ,hogy nem az a gond, hogy körbe kell játszani, hanem az ,hogy rohadt nagy tempoelőnye származik belőle. Mirrorba mit adsz neki pappal cabalt, vagy esetleg egy belchert, mert a 2 cleric amit oda lehet adni neki az nyilván olyankor nincs nálam. Counter spell ugyanez, holy novát adsz neki, esetleg egy cicrlet amivel amúgy lehet meccset tudnál nyerni. Ez a gond. Elhiszem, hogy warriorrral meg a többi kaszttal ami tele van fos lényekkel odalöksz neki valamit és meg sem érzed a priest nem ilyen. Varázsaltból is megfog mondjuk egy shield slamet nem a világ vége de gy lightbomb már nem ez a kategória. Tudom erre majd az lesz a válasz, hogy PWS-et neki, aha ha nincs nálad, márpedig ha counterje van szinte sosincs nálam apró varázslat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.08. 08:35:20
  • dave9004
    na de egy hét eltelt májusból. ki mivel menetel legjobban és legrosszabbul?
    én most patronnal állok legjobban és sárkányos warlockkal, druidom visszaesett.
  • dave9004
    Segítek mit kell körbejátszani
    Mage mechanikus sejtette mirror . Tempó magának két mirror egy counter
    Freezenek Barrier, blokk. Grindernek duplicate esetleg counter. V a lapokból ismered meg a paklit v a secretből. Addigra lehet megszívod de utána javítható ha tudod mi várható. Rank 15 és alatta már nem tudom mit raknak
  • csoszi87
    Mert akkor Shep örülne, hogy erős a pap és van neki értelmes legendje.
    Meg akkor megnyugodna, mert minden kaszt tudná játszani azokat a secreteket, amiket Ő most sem tud körbejátszani. (de legalább mindenkinek lenne)

Igen, őt értettem.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.08. 00:07:27
  • Zickler
    Archmage alatt Antonidast érted?

Szerintem nagyon jó ez class-kártya kombó rendszer úgy ahogy van, max. egy külön játékmód lehetne, ahol abból állítasz össze paklit amiből akarsz.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.08. 00:04:51
  • csoszi87
    + a class kártyák is teljesen értelmetlen dolgok.
    Milyen epic paklikat lehetne összerakni, ha mindenki használhatna minden kártyát...
    Papban az Ősmágus például tök jó lenne. Archmage + PW shild 2x + Conceal
  • Shep
    Azt is támogatom.
  • csoszi87
    Teljesen 1et értek a secretet mindenkinek felvetéseddel.
    + legyen minden kasztnak fegyvere is.

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.07. 23:40:01
  • Shep
    Mi a túró ez a sok legyőzhetetlen mágus? Egyszerűen nem lehet velük mit kezdeni. Körbepakolják magukat a sok retkes secrettel és ennyi. Egyébként ezt sem értem ,hogy miért nincsen mindenkinek secret, miért csak a kiváltságosoknak, vagy ha már nincsen akkor lenne mindenkinek secret pusztítója, mert az a szar kezan semmit nem ér.
  • WagnerUr
    Felvehetnék valakit ismerősnek egy Watch and learn küldi erejéig?
  • Devv
    Csak mage jön ellenem.
  • Shep
    Jó neked.
  • 1Darton1
    Az igaz.
  • Zickler
    Negritis óta nem lehet tudni, hogy mi az elírás, és mi a vicc.
  • karmacoma
    Loatheb Hunter ellen is lehet meccsnyerő lap. Alapvetően olyan classokhoz való, amik tudnak és akarnak boardot építeni, esetleg burstre építenek és jól jön 1 plusz kör. Priestbe vagy Control Wariba nem raknám be, mert másképp kezeled a szitukat velük. Druidba 90%-ban az a cél, hogy előkészítsd a kombót, és megvédd a kint lévő minionokat egy boardcleartől. Ugyan ez igaz Paladinra is. Persze ez megfordul, ha hátul vagy, akkor nagy segítség, hogy taunt+Loathebbel kiraksz egy erős boardot ahol nem tudja spellekkel megtámogatni a trade-eket. Sámánnal leginkább úgy jött ki vele, hogy mikor én is és az ellenfél is előkészítette a burstöt, kiraktam Loathebet, így az enyém talált be előbb. Üresbe csak a legrosszabb lapjárás mellett raktam ki az öreget. Sylvanasnak totál más a funkciója, és aggro mezőnyben lassan kezd is gyengülni. Nekem az egyik kedvenc lapom mióta megvan, de régen sikerült már olyan effektíven használni mint pár hónappal ezelőtt kb minden második meccsen. Az ellenfelek is okosabban játsszák körbe, mint régen. Meg ugye zooval, olaj rugóval, Patronnal vagy facehunterrel nem is nagyon kell nekik. A jelenlegi metaban Loatheb hasznosabb lap mint Sylva, aki inkább handlock vagy control wari ellen tündököl, manapság lassú.
  • 1Darton1
    Úgy érzem ehhez nem kellett kirakni a szarkazmus táblát.
  • Zickler
    wut?
  • 1Darton1
    Kiraknak egy rakás sárkányt, aztán nyomnak egy flémsztrájkot.
    Kivehetnék már a játékból őket.
  • Tinman #16770
    Olajost már 2-3 hete nem láttam... csakafacecsakazmegy :-)
  • Negritis
    az meg mi? :D
  • Zozo0122 #16768
    Loathebet amúgy meg kell tanulni játszani. Vegyük azt az esetet, hogy oilrugó vagy combo druid az ellenfél. Ott Loatheb konkrétan játékot tud nyerni. Csak hát ugye jókor kell kirakni. De nagyon hasznos minden kaszt ellen, de talán leginkább az olajos az, amit egymaga le tud hozni.
  • 1Darton1
    Szemét face handsámánok!
  • Tinman #16766
    Nekem sem az nem jött be, hogy nálam van (pár hétig használgattam), sem az, hogy ellenem kirakják. Ahogy az inglish mondá' vala: "Avoriding die evitapbel."

Valahogy mindig úgy jött ki, hogy akkor tette ki az ellen, amikor üres boardja volt, én meg jól álltam, így nem hatott meg... a másik verzió hogy, akkor tette ki, amikor már amúgy is elbuktam a meccset.

Jó lap, de túlértékelt, beteszek a helyére inkább egy Sylvát.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.07. 15:40:07
  • Zozo0122 #16765
    Tinman szerint Loatheb nem olyan erős lap, mint az mindenki mondja. Gondolom az ő deckjeiben annyira nem jött ki az ereje, nekem pl. top 5 lap között van a játékban.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.07. 15:25:36