Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rossz draft ez...van minden...early game, fegyverek, gyógyítás, removal, AoE, jó tempo lapok, laphúzás, buffolás, taunt 😄 A pala amúgy is kemény. Így képzelem el:

nem vagyok Trump 😄 ha 4-5 győzelem összejön már örülök 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

7
lehet csinálni egy full aggro decket, de az már nax óta nem életképes
sajnos a prep lételeme a rugónak
kb olyan mint a Lore a Dudunál

közbe csak költöttem kis goldot és draftoltam egyet
jöhetnek a tippek hogy mi lesz a vége ( már mentem 2 meccset azért van kivágva a közepe 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

DarkHorSe
Annyira jo, hogyha nincs 2 preparation rugonal, kb semmi ertelmes paklit nem lehet osszerakni, szopki blizzard

Swedish people are albino monkeys

Shep
Ja, engem meg a QQ-zás idegesít 😄, az marhára nem, hogy ha valaki leírja ,hogy pechje volt már megint, ez egy fórum bőven elfér az ilyesmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Sírva fakadnál ha látnád miket művel velem a játék, csak mikor már nagyon elszakad a cérna akkor jövök ide, még mindig jobb, mintha törnék zúznék, vagy embereket dobálnék kővel az utcán, mint ahogy egyesek teszik. Tudom ,hogy senki nem hiszi el és nem is érdekel de hetente van kb. 10 meccsem ami korrekt a többi csak szívatás. Tudom hogy akik átlagos szerencsével bírnak ez hihetetlen és a szarul játszol, rossz a managörbéd meg a paklid is szlogent egyszerűbb rányomni mindenre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nincs semmi, megállt a népek nem hajlandóak lejátszani a hátralévő meccseket. => felesleges ide bármit is szervezni.

Jó döntés volt a 2 auchenai...gyönyörűen körbejátszotta 😄

amaznál mi ez a 300+ deck nyitás?!

engem is a nonstop QQ idegesít csak, és a mártírkodás

amúgy a versennyel mi van? kéne csinálni majd egy olyat, hogy valamelyik hétvégén aki ott van gyors "minitorna"
nem ilyen elhúzódó, hanem aki ráér mondjuk Szombat du 4kor azok között rendezni egyet
akár valami TS-re is felmászni és közbe Twitchen közvetíteni (ha addigra lesz rá időm akkor akár összehozom az OBS-t is és ha felvesznek az emberek akkor közvetítem)

Nincs semmi bajom, csak nem látok mást ha feljövök, csak azt, hogy téged szívat a játék.
A random csak ellened van, csak neked rossz a lapjárásod, csak te nem tudsz legendet nyitni.

Érdekes dolgok ezek. Szívat a játék, kilépek.
Rosszak a nyitásaim? (általában nem, mert azért van már 32 legendem) De pont ezért 7-10-essével nyitogattam eddig packokat, és nekem bevált. (pedig aranyat farmolni csak 2x farmoltam fél-1 hónapig)
Beteg, vagyok a héten itthon voltam arénáztam. 11 arénát játszottam ebből volt 1 12-2, meg 1 7-3 a többi 4-3 lett mert rossz paklikat építettem, vagy tényleg rossz volt a lapjárás, de nem ugrottam fel a fórumra minden rossz topdecknél.

De bocsánat tényleg visszaveszek.
Mert amúgy az a bajnokság ötlet viszont tényleg jó volt, meg nem ismerlek.
Igazábó nem lenne semmi bajom veled csak a nem mindig logikus gondolkodással.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.12. 17:07:04

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Marad még, egyelőre a druid a kedvenc 😊
dave9004
akkor megint cserélheted a logódat.
Én hasítok most priesttel, de a rógok engem is szokszor megtörnek...elég jó countere a priestnek, legalábbis annak érzem ezeket az új róg paklikat 😄 És tényleg sok lapja van, ami semmit se ér, ha elszeded. Egyébként gyártottam még egy auchenait, mert egyre jobban bejön a príszt...napok óta nem druidoztam 😄
Shep
Sosenem jártam még így 😊

Shep
Én nem értem mi a gondod, de te biztos tudod. Leírtam ,hogy jártam és ,hogy igen kicsi ennek az esélye. Úgyhogy te csak megint rugdosódni akartál, szép volt!

Devv
Persze baszhatom a 2 Cabalt, mert szar a paklim.
Ezt hívnák randomnak, de ugye az nem létezik, mert neked most 2 rossz lapot sikerült lopni...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Devv
Biztos buta vagyok, de ne tévesszen meg a smile. Kibontottam a Lorewalker Chot és gyártottam helyette egy Cabalt mert az jó.
Shep
powerd by Blizzard and the marvelous Hearthstone RNG.

Mephike
You made my day 😊

Shep
Az ok de annak mennyi az esélye, hogy 2 teljesen halott lapot szedjen át, marhára kicsi. Ráadásul nekem rohadt ritkán szed át igazán jó lapot, többnyire közepes vackokat kapok vele.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.12. 15:08:20

Shep
Na megtörte a lendületemet egy retkes róg.

kabel15
Nem mindig szedheti el dr.boom ot es archmage et 1 spell. Ja varjunk csak.

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Thougtsteal value: blade flurry ésdeadly poison. Kezdjél vele valamit hülyegyerek.

asszem fel kell raknom a trackert megint, úgy érzem hogy ha 2. vagyok handlockal akkor jóval nagyobb a győzelmi esélyem 😄

Mephike
Jelenleg én a classic set hiányzó lapjait craftolom le, és a GvG set csomagjait nyitom, így tuti nem lesz olyan, hogy kinyitom azt amit lecraftoltam. Legalábbis, amig vissza nem váltok a classic csomagokra ismét.

kabel15
Tudom. Volt par gold kartya de azok is csak common lapok. Kb 2000dust jott be ezzel. Az osszes common es rare lap megvolt mar amiket bontottam. Epic bol 2db dudu lap meg 1 murlock esett. Mondjuk a dudu lap az a combos 3db 2/2 es. Nevet nem tudom. A masik meg az 5/5 ami lehet 10/5 vagy 5/10. Most az a lerdes hogy dudu deck hez craftoljak vagy handlock. Dudu hoz megvannak a legendek csak 4 epic kene. Handlock meg jara+ 3 giant kene. (sorry telefonrol vagyok)

Shep
Az ám, pláne, hogy majd 1 év játék után is hiányzik millió lap.

Devv
Elnézést.
dave9004
jah. f2p vok, bontok dustot magamnak nagy nehezen, megcsinálhatok olyan paklit amivel nem szívok annyira. DE inkább ne bontsam le mert ha a napi 1 packból fél év múlva kibontom, akkor majd hú de bánom 😄 logic
Shep
Ez a kibontás hülyeség 😊 Ennyi erővel soha nem gyárts le semmit.

Devv
Utána kibontja. 😊 Na jó, dust azért van belőle.
Shep
Betöri és legyártja.

Devv
Ne haragudj, ez egy fos. Tényleg 2 jó epic-el jobban jártál volna... <#wow3>
Akkor is nyitottál legendet.
Örüljél neki! Az legalább 400 dust.

kabel15

Még nem volt meg.

Bocs, de ezt nem tudom kihagyni:
1 packból 2 legend!
Hagy te mekkora mázlista vagy... Nekem azok a kártyák még meg sincsenek.
<#idiota>

kabel15
Megvettem a 20 classic packot:
Common: 70db
Rare: 25db
Epic: 3db
Legendary: 2db

Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.12. 11:42:53

Tinman
Igen. Rankeden, azt hittem én nem értek valamit.

2/3-as fagyasztós görény fagyasztott le talán ha jól rémlik szintén egy ogrét. Köv. kör, nyilván fagyott lett, de leszedtem spellel a dögöt, viszont a köv. körben sem olvadt fel az ogre. Vesztettem is, de nekem nem volt reconnect.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Amikor mondtam múltkor, hogy Ysera-t akarok, mert eddig soha nem vesztettem vele, le lettem ugatva, hogy szar. Szóval, értsd meg, hogy szar! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dave9004
4-ért 2/5 és ha ezt leszeded (könnyen és meg se hal a lényed) akkor oda a hatása. vesd össze a nullifierrel az mennyivel jobb mint ez.
ez csak akkor jó ha két lény közé esik skygolemből 😄
Mit gondoltok erről a lapról? Még soha senkit sme láttam használni, pedig szerintem nagyon jó. Ha meglesz, majd kipróbálom...

Na előbb nyitottam egy packet és volt benne 1 Feign death és 1 Gazhrilla 😄 Pont a múltkor gondolkodtam, hogy vajon lehetne-e életképess Controll Huntert építeni és erre meg is ad hozzá lapokat 😄 Ezt valami jelnek veszem és megpróbálok készíteni egyet 😄
Ilyet tapasztalt már valaki? Aréna, öcsém ment egy mage ellen kiegyelnített meccs a végén felváltva ment a boar clear aztán majd fatigue
A mage kitett egy water elementalt majd mikor megint az ő köre jött beleütött öcsém ogréjéba ami megfagyott. viszont ki már nem olvadt mikor kellett volna. Épp néztük volna vissza , hogy mit néztünk el erre a játék reconnetet kényszerít pedig semmi probléma nem volt se nettel se a játékkal addig. egy pillanat múlva vissza is rakott de akkor már nem tudtuk visszanézni ,hogy mi történt. a mage nyert.....valami nagyon nagyon nem stimmelt. (ami még érdekes lehet, hogy ezekben a körökben hagyta leégni a kötelet a többiben viszont nem) reméljük nembug és mi néztünk csak el valamit.
Devv
Amikor a gólem kidob egy yetit, az nem rossz.
Unokatesóm írta, hogy aréna után bontott egy búmot. Szegényke...
kabel15
Én pár hete dudu küldivel szenvedtem, össze raktam egy Murlock Dudut. 6 ból 5 win. Totál másra számít az ellen mint amit csinálni fogsz. Roar ha feljön 4. körben vége a játéknak. +Innervate amikkel 2. körben már lent lehet 3-4 kis breki.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.11. 23:16:46

Úgy képzeld el, hogy Ysera és a golem minden deckemben benne van, annyira jók 😄 Meg hát ez van, de Ysera egyszerűen félelmetesen OP egy lap 😊 Sokak szerint nem, én már az első héten kinyitottam és az 1000 győzelmem legalább felét neki köszönhetem 😄