40521
  • karmacoma
    Jól néz ki ez a hátlap az annyuk picsáját. :D Értenek a marketinghez Blizzék. Tutorialt le is nyomtam, megy is a fos gépemen, kíváncsi vagyok mi kell level 12-höz. Remélem ai ellen is lehet szintezni, mert nincs kedvem bénázva szétcseszni mások játékát.
  • Shep
    május 19-én az open béta indul és nem addig kell elérni a lvl 12-t.
  • 1Darton1
    Ritkán használt és nehéz nyelv az angol.
  • Zozo0122 #16841
    Ez jól néz ki. Nem fogom megszerezni, de jól néz ki. :/
  • NecroJoe
    Még mindig nem sikerült.
  • TBTPumpa
    Akkor tedd azt!
    "A new card back has been discovered in a Heroes of the Storm beta patch! This card back is a reward for getting to level 12 in Heroes of the Storm.

This card back cannot currently be obtained, but you can start leveling to 12 on Heroes if you have beta access. If you don't have access, open beta will be starting on May 19th."

LVL12-t írnak és nem Rank 12-t!
  • NecroJoe
    Lehet el kéne olvasni még egyszer a megszerzési feltételeket.
  • TBTPumpa
    Ha a Heroes of the Storm játékban május 19-ig eléred a LVL12-t (Account szint), akkor egy ilyen hátlappal gazdagodsz a Hearthstone-ban:
  • Shep
    Az átok téged is utolért :)
  • dave9004
    na r11 2 csillagról kilences vereségstreak és folytatódik
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.09. 12:45:20
  • Shep
    Kamu :D
  • Zozo0122 #16833
    Nekem azt adott :DDD
  • Shep
    Nem, először örülnék ,hogy na végre és csak utána írnám ,hogy egy hulladékot kaptam, amiben már minden lap 8x megvolt. Azért figyeljünk a részletekre! :D
  • dave9004
    ha kisorsolná akkor meg itt rageelnél a 40 dust miatt :D
  • Shep
    Hát én nem tudom mi van a küldetés sorsoló géppel de jó ideje csak róg, warrior és pala küldetések váltogatják egymást, bezzeg a városi legendát nem meri kisorsolni :)
  • Shep
    Velen deck szükség van ugye benne Thau-ra, na ki találja ki hányadik lap volt a pakliban és ,hogy mi lett a meccs vége pala ellen?
  • Negritis
    sokszor tévedek :D és nem vagyok tigris ty :D
  • dave9004
    imp gang boss se idéz ha 7 van lent, HS basics (beszólhattam végre Net Tigrisnek is) 4Head :D
  • Negritis
    a starfall nemidéztet le új patront?!

hmm asszem túl volt töltve a boardom a starfall pillanatában és hiába lett volna utána hely
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.08. 20:14:49
  • Devv
    Ugyanazon szeptember elején.
  • Tinman #16824
    Sokat játszol :-D

Amúgy mikor kezdted? Én tavaly szeptember közepe felé...
  • Devv
    1683.
  • Tinman #16822
    Hány win-nél vagy amúgy?
  • Devv
    Én már az első szárny 2. ellenfélnél elakadtam-kiakadtam. :(
  • Tinman #16820
    Igen :-D

Főleg arról szól nekem a HS, hogy 2-3 naponta lenyomom a napi questeket rankeden. Ha nagyon üresjárat van melóhelyen, akkor tudok több órát vele játszani, de a hétvégi játékidőm, már egy ideje másra fordítom.

Ezért is szoktam írni, hogy nekem ez ilyen 1 évtizedre tervezett játék, mindig van benne mit csinálnom, nehezen unom meg.

Le is nyomtam Wing 4-et is, elég felejtősek ezek a harcok normalon, megint elsőre meg volt az összes. Heroic sokkal jobb.
  • Devv
    Neee még csak most?
  • csoszi87
    Ott legalább Matyi vicces volt.
    Később már csak mausbattle bandája maradt, de ők inkább voltak idegesítőek, mint viccesek.
  • Tinman #16817
    Ehh, de keveset játszok... még csak most lett meg az 1000 win, kaptam 300G-t, tudom is nyitni Wing 4-et, király
  • dave9004
    nem néztelek amúgy hülyének. Láttam h felhúztad magad a mage secretjein (melyikünk nem szokta) gondolom segítek vmit hátha nem legközelebb ha tudsz felismered mi lesz (mert úgy írod be ilyenkor mint akinek tényleg fogalma sincs mi van :D).
  • Malarki
    Láttad volna a WoT topicot fénykorában. Ahhoz képest ez itt semmi.
  • 1Darton1
    Az durva, hogy valakinek véleménye van a másik véleményéről. De szerencsére itt van a Securitate, és majd rendet rak ebben a fertőben.
    A sok zoo controlrogue ellepte a játékot.
  • Devv
    Akkor jöhet a szarcunami!
  • Shep
    Csak aki úgy érzi. Én nem érzem úgy, mert én kezelem a zsilipet. Viszont láthatóan a többség élvezi ezt, mert nagyon jó partner a "játékban".
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még mindig nem késő szabályokat hozni, dühöngőt csinálni és házigazdát választani

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.08. 13:51:00
  • Devv
    Aki ide ír, az benne áll nem? :)
  • Shep
    Az csak akkor rossz ha benne állsz, de ha a partról nézed akkor nem :)
  • Devv
    Nem az a baj, hogy nyakig ér a szar, hanem hogy hullámzik.
  • Tinman #16808
    Minden napra kell 1 megmondóember, akinek a másik véleményével van baj... én még ilyen topikot az életeben nem láttam.
  • Tinman #16807
    Pár hónapja Greyfox jött velem szembe, elvertem... azt hittem dobja, majd itt a p.ü.-t, hogy anyámat, de semmi. Egy nick többször is szerepelhet, ezért van alszámhoz kötve pl.: #2777.

Ergo több Emez és Amaz is lehet...
  • Shep
    Ha tudnék érthetően fogalmazni (mint tudjuk nem tudok) akkor magam sem fogalmazhattam volna tökéletesebben és találóbban. Így csak elismerően bólintok.
  • Negritis
    nem, ő az az óvodás aki sárgahógolyót dobál