Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Amúgy most is túllőttek a célon, most meg minden meccs majdnem fatigueig megy, ami szintén nem jó. Ja, és a CW úgy fest visszatér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pár embert tuti öngyilkosságba kergetne 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

törli az összes kártyádat és újraindul nulláról, mint a No Man's Sky 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shep
Akkor ha minden arany akkor vége a játéknak, kiírja, hogy gáme óver (ahogy anno egyik ismerősöm mondta)? 😄DDD

Ha a pap már arany, akkor vége, azt a kasztot végigvitted, semmi értelme azzal játszani 😄 Menj át másra 😛

Nálam csak a pala arany, azóta alig játszottam vele, pedig kedvencem. Viszont ami az utóbbi időben nagyon top nálam, az a róg. És mindehhez nagyon szeretem a shamant és a warriort (semmiből sem aggrot), a legkevésbé kedvelt classom pedig összességében és játékidőben is a mage.
egyedül a mage questet craftoltam le, de az tuti volt, máshoz nem nyúlok, most játszom mage + paladint, aztán kivárok.

Mephike
Semmit ne craftolj most, várj 2-3 hetet. Tudom nehéz megállni, de most mindenki csak próbálgat. Abból főzz, amid van 😉

Shep
Ja és a játék továbbra sem lép ki, hanem lefagy.

Shep
Szerintem nem érdemesm ost semmti kraftolni, azzal kell még szórakozni pár napig ami van, aztán mikor megvannak a netdcekek akkor el lehet dönteni mit akarsz játszani és mi kell még hozzá.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.07. 13:04:23

kripp hunter questes paklija elég jónak tűnik, szinte már op, de legalább úgy op hogy nekem az jön le, elég nehéz vele játszani, tehát nem kattintani arra ami zöld
Shep
Azt nen értem továbbra sem, hogy ha egyszer set hero hp to 40 van írva akkor az miért gyógyítás és ókenájjal -hp? Na mindegy azt hittem most már ez a dolog javítva van, hát nem szóval 7/1-et mentem emiatt. Persze az is igaz, hogy amúgy is ki akartam próbálni. De ez a profizmusukat tükrözi ,hogy egy ilyen egyszerű dolgot sem képesek megcsinálni rendesen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.07. 13:05:26

most az a legfőbb bajom (SEGÍTSETEK) hogy mivel csak pala questet nyitottam, nem tudom mit kellene craftolnom. Szívem szerint pappal kezdenék, de az pont arany már, szóval kicsit felesleges.
Mage ellen játszottam az előbb, elég jónak tűnik, de úgy is a földbe döngölt, hogy a quest reward ott volt a kezében 😄 Áhhh, tanácstalan vagyok...

Shep
Igen, ez a baja a játéknak, szóval ma kell kiélvezni .)

Shep
Hát nem tudom ,most hogy máshogy válogattam össze 8-9 kör környékén megvan. most amúgy volt egy róg, negyedik körre már megvolt a kvesztje és utána az 5/5-ök elég kemények, de mégis feladta a végén.

holnapra elmúlik 😄

Quest priest egy rakás szar, nincsenek jó deathrattle lapok, csak wild-ban, ott viszont erős lehet.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Én a Kazakus Quest Priestet szeretném már összerakni.
Ha szarul is nyitok, a dustomból elvileg ki kéne jönnie. Annyi hogy egy razat is kell csinálnom még hozzá pluszban.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.07. 12:39:55
Shep
Hát eddig 6-0. Látszik, hogy még nincsenek kint a decklistek és a népek maguktól nem tudnak normális decket csinálni 😄DD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.07. 12:33:19

Shep
Amúgy úgy érzem a control priest erősebb lesz, mint a kvesztes.

Shep
Ez a Maiev a róg hős amit meg lehet kapni 10 győzelem után?

Shep
Hát ilyen taunt dr kveszt priestet amit összedobáltam gyorsan.

mit jászol?
Shep
Hát eddig egész poén a játék, kár hogy 1-2 nap és kijönnek a decklistek és megint vége a mókának.

kijöttek, csak lehet, hogy nem neki. Én se nagyon tudnék értelmes úgy decket összerakni abból, amit nyitottam 😄

Most várni kellene, hogy lássam mit érdemes craftolni, mert dust az éppen maradt 15k.

TBTPumpa
Hátha működik még, gondolja a paraszt. Pedig egy másik nagy hazai fórum lakói szerint az színt hozott a játékba. Aki nem ért velük egyet, az egy szemétláda. <#idiota>

Én 80 pakkot fogok majd nyitni, ha egyáltalán kedvem lesz hozzá. 😊 Biztos vagyok benne, hogy egy rakás hulladék fog esni megint, értelmesebb lapok helyett. Legalább lesz dust kraftolni valami csöcsös lapot a teknős és dinós kiegészítőben. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.07. 12:10:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Hát ki is kapott _.DDD

Shep
Hát beszarok. Kijöttek az új lapok és a kalóz lószart nyomja.

57 pakk kinyitva, 2 legendary, pala quest + warlock legó. Természetesen x rare-ből 8-at nyit, y-ból egyet se. 😄

Tulajdonképpen csak 1200 paklit kéne nyitni kb, hogy a lényeg meglegyen ebből a kiegből <#idiota>

kinyitottam az ajándék 8 pakkot, második pakk golden warlock quest, nyolcadik pakk warlock legó 😊

nem, akkor sem fogok discard zoot játszani 😊
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2017.04.07. 11:58:35
Shep
Hát én nem látom ezt a priest kvesztes decket, gyakorlatilag nincsen jó dr lény amit be lehetne rakni a pakliba.

mondjuk az nagy jóság, hogy hozzám vágtak 6300 dustot.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

handlock

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Aaa én meg direkt fent maradtam 1-ig,hátha megjön a kieg, de nem jött. Most meg várhatok délutánig. 😄

Meta hogy néz ki? Pirate/Jade még mindig népszerű?
Shep
Na hát a vége 28 boosterből
4 legendás, mage és priest kveszt, warrior és hunter legendás
4 epic meg a rare-ek. Ez most meglepően jó nyitás volt, bár a commonok azok szinte mind egyformák 😊

Shep
Whahaha első booster priest kveszt 😄DDD Na nézzük a maradék 27-et. Asszem a kvesztek dropratejét felhúzták, mert a negyedikben meg mage kveszt volt
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.07. 09:59:20

dave9004
8 packot nyitottam, Druid quest volt benne 😄
van még 6k dustom meg pár törhető lap. mondjuk játszani nem fogok csá all 😄
Mephike
100 boostert nyitottam én is.
gold legend: 0
legend: 4 (hunter és sámi Q, 2 King Mosh :S)
gold epic: 2
epic: 17
gold rare: 10
gold common: 10

+2810 dust
Maradt még 820 gold nálam, ez a köv kieghez fog menni. Van Ragnaros és Szilvike miatt több mint 11k dust nálam. Most várok, meglátom milyen lesz a meta.
Sajnos én is csalódott vagyok, főleg ha azt nézem, hogy az utóbbi időben hozzászoktam, ahhoz hogy ha legendásat nyitok, akkor 3 legendásat ajánl fel a játék és abból én egyet kiválaszthatok.(Gwent) Ez a 2 King Mosh nagyon zavaró...
A köv kiegre biztos nem fizetek be, mert lesz elegendő goldom addigra.

Egy kis bontás statisztika, ma kb. úgyis ezzel lesz tele a fórum. <#smile>

100 pack (8 ajándék + 92 goldból):

gold legend: 0
legend: 4 (mage, lock és rugó Q, a rugó duplán)
gold epic: 2
epic: 20
gold rare: 7
gold common: 5

A legjobb pack így nézett ki: 1db legend, 1 gold epic, 1 epic, 2 rare

2740 dust a betörésekből.

Összességében erősen átlag alattinak mondanám, legutóbb 7 legend jött 102 packból.
Az utolsó 32 pack-ban nem volt legend sem, szóval aki mondjuk csak 30-at nyit és egyet se kap nagyon ne lepődjön meg....

Sheltem

Ő esett 8 pakliból, hátra van még este 16.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

lwb
57 pakkból 4 legendaryt nyitottam. Kicsit ront a képen, hogy ebből 2 duplikáció volt, de legalább az egyik golden.

Na, én még fenn vagyok, bár eredetileg más okból. 47 packot nyitottam goldból + ajándékok. Jött egy Swamp King Dred, egy Lakkari Sacrifice és egy The Caverns Below. Mindháromnak örülök, mert ki akartam őket próbálni. Összeszámolgattam, hogy miket akarok még a kiegből és 14400 dustra van szükségem, és van is kb. 15000, szóval elvileg oké vagyok. Egyelőre holnap összedobok egy quest rugót és elszórakozok vele.
Nálam ugyanez. A másik meg: nálam eddig kb. 50-60 kinyitott legendary-ra jutott 1 golden legendary. Mibe, hogy most, hogy kb. leszarom, tuti dobni fog legalább egy aranyat...😄D
igen, ma én is megörültem hogy óóó 53 pakkot tudok nyitni... aztán leesett hogy az 1 legendary 😄DDDDDDDDDDD

amúgy itt a baj: most jutott eszembe, hogy jön a kieg, mondom felnézek hogy mizujs. Egy éve még tűkön ülve vártam volna... most már kb leszarom. Jelzésértékű.

Ééés kijött a Legends kieg 😄 Ezt nevezem időzítésnek 😄 Azonban egyelőre azt se rendeltem be...

Azért egész jó kis trailert kapott:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.06. 23:13:46
Shep
Nekem is van 5e gold de nem nyitok csak annyit amiből esik egy legendás, ez az eddigi tapasztalatok alapján 38 boosterből fog kiesni. Aztán megfogom és letörlöm a játékot 😄DDDDDDDDDDD

Hát, megszültem a döntést: nem rendelek elő, nyitok goldból kb. 50 packot és elleszek belőle, a maradékot crafterino, ha viszont nem lesz élvezetes meta, akkor elhagyom a játékot. Mármint hideg fejjel, nem dühből szünet vagy ilyesmi. De egy hónapot azért adok neki erre 😄
TBTPumpa

TBTPumpa