40521
  • qetuol
    mi közöm hozzá, meddig? nem az én dolgom.
  • Tinman #16963
    Meddig? 2 napig? :-D
  • Tinman #16962
    Minden játéknak van célja. Neked mi a célod ebben a játékban? Fogadjunk nem sokban különbözik a mások céljaitól, mert annyira nem sok lehetőség van benne. Ergo neki sem lehetnek más céljai... nem rohamozhatja meg benne Kínát, mert ilyen lehetőség nincs benne. Pár cél van csak a játékban. Ha megerőltetjük magunkat össze is tudunk szedni talán 5-6 célt: Rank 1 sokszor, sok aréna perfekt run, LVL60-as hősők, arany hősök, minden lap, ha lehet aranyból is. Hát kb. ennyi.

Erre azt mondod, hogy neki mások lehetnek a céljai? Mégis a fentieken kívül mik?

"általános kijelentéseket teszel a játék céljára vonatkozóan, holott az teljesen szubjektív és egyéni megfontolásokon alapul"
    Nem. A játékban alig pár cél van, fentebb kifejtettem.

Továbbra is, bármennyire is nem tetszik a másik véleménye, joga van leírni. Ha ezt felfogod, elhiheted, hogy sokkal előbbre leszünk.
  • Negritis
    ami egy magyarnak 7 pack annak a csávónak az 860k
    attól hogy neked kurva sok pénz, neki lehet hogy csak egy kávé

ha elvolvasod rendesen az intejrút ő is utal rá

Are you feeling any regrets?

There's a large number in my bank account that just became a slightly less larger number. I have enough money, to [the point] where I rarely look at my bank accept every few months to make sure it is going in an upward direction. This game is my biggest pastime. Let's say I've spent $5,000 on this game total, and received 1,000 hours of entertainment from it. That's only $5 an hour of entertainment. I'll spend 60 bucks on a game that I play for 15 minutes and never touch again. Spend money on what you enjoy! My best friend spent $20k on his motorcycle hobby that only lasted one year. Is this really any different?

innentől kezdve ismét nincs kedvem a hülyeségeidre reagálni, mert megint csak az van hogy szerinted marhaság szerinte nem
    de mivel szerinted az ezért elmeroggyant
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:09:56
  • qetuol
    az arany lapok örömet okoznak _neki_, számára ez a játék célja. fair enough?
  • Tinman #16959
    860k-róéltezeheg van szó. Nem 7 boosterről, nem Naxx-ról, nem Brm-ről. Szövegértésből egyes :-(
  • Tinman #16958
    Nem. Az arany lapokból semmilyen előnye nem származik. Semmilyen.

A játékok melyekkel rendelkezel, pedig olyanok, mint a könyvespolcon levő könyvek. Ha x-hez van kedved, csak leveszed és tolod, ha y-hoz, akkor meg azt veszed le. Használod, előnyöd annyi származik belőle, hogy közben jól szórakozol, gyakorlod a nyelvet, fejleszted a logikai képességed, fejlődik az ügyességed, a helyzetfelismerő és problémamegoldó képességed. Azt is leírtam, hogy az arra ismerősök és barátok kedvükre használhatják az adott accot, ergo ezzel másnak is jót teszel.

Az arany lapoktól mi fejlődik? Az e-péniszed?

Az, hogy a kedvenc kasztodhoz megszerzel minden lapot teljesen normális, ugyanis használni fogod, a meccsek során előnyöd fog belőle származni, ha a meta átalakul tudsz vele mozdulni. De az arany lap, csak egy szaros animált lap arany kerettel, amit már törni sem fogsz, ha megvan minden aranyból, meg normál verzióban sem.
  • qetuol
    azért, mert NEKED a játék célja az, ami, attól NEKI még lehet más a célja.
    az maga a erőltetés, hogy általános kijelentéseket teszel a játék céljára vonatkozóan, holott az teljesen szubjektív és egyéni megfontolásokon alapul. az meg, hogy szánalmat érzel iránta, teljesen irreleváns és kizárólag téged érint, nem hiszem, hogy bárkire is hatással lenne, szóval ilyen szempontból a megjegyzésed értelmetlen.
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.11. 10:01:14
  • Negritis
    Íme a ráerőltetés, amikor mást az alapján minősítesz hogy neked milyen "elveid" vannak.
    Van egy skatulyád aki abba nem fér bele az a szemedben 0 ember, ezt már nem egyszer kifejtetted.
    Cserébe itt vered magad ha valaki mégis úgy látja hogy hmm veszek 7 paklit mer mér ne.
  • Tinman #16955
    Ó bocsáss meg, hogy nem lehet saját véleményem, ami pontosan annyit ér, mint másé. Leírtam a véleményem, nem erőltettem senkire. Honnan szedted ezt a baromságot hm?
  • Tinman #16954
    Irigyli a halál... a szánalom az nem irigység :-D

Mi a faxt kezdjek már ezzel a játékkal, ha minden lap megvan? Ezt kéne irigyelnem tőle?
    Oké rank 1, meg 1 perfekt aréna sorozat, mert eddig csak 7 win-tetot sikerült összeszednem. A játék egyik célja pontosan az, hogy legyen egy kártya amire vágysz. Ha minden megvan, szart sem ér az egész.
  • Shep
    Mindent meg lehet magyarázni de az egyén szempontjából a lényeg ugyanaz, számára haszontalan dologra költ pénzt, bár az arany lapoknak nagyobb értelme van egy hajszálnyival, mint a sosem játszott játékoknak.
    Egyébként meg nekem is eszembe jutott, hogy az összes priest lapot meg kellene szerezni/legyártani aranyba, de hát rohadt sok dustba kerülne így egyelőre lemondtam róla.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 09:41:49
  • qetuol
    nincs különbség. SZERINTED az előbbi haszontalan, utóbbi hasznos. SZERINTE mindkettő hasznos, mert az arany lapok neki örömet okoznak. SZERINTEM meg mindkettő haszontalan. az a baj, hogy a saját véleményedet próbálod etalonnak tekinteni és mindenkire ráerőszakolni.
  • qetuol
    miért irigyled tőle? ha megteheti, egészségére. nem hiszem, hogy neked kellene meghatározni, mire költse a pénzét.
  • Tinman #16950
    Tegyél különbséget a totálisan haszontalan "ARANY kártyáim vannak" és a "rendelkezem egy csomó játékkal" felállás között. Mert előbbinek zéró értelme/haszna, utóbbi esetben pedig van egy nagy játék könyvtárad ahonnan kedved és hangulatod szerint tudsz válogatni, vagy épen megosztani a barátaiddal, így nekik is örömet okozol vele.

Baromira nem egy liga.

Ráadásul a sok apró vásárlással, sok apró támogatást nyújtasz kis és garázscégeknek is, de az ürge esetében odaqrsz egyben 860k-t egy olyan cégnek, melynek erősen jól megy a szekér, a te 860k-al és anélkül is kő gazdagok... a pénzéhes Activision-rererőlrúl már nem is beszélve...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.11. 09:35:54
  • Shep
    Vagy vehet belőle soha nem fogok vele játszani játékokat fillérekért, zsákszámra.
  • Devv
    Nyilván.
  • Tinman #16947
    Az ha valaki megveszi a Naxx-etoten vagy a BRM-eoetenet az egy dolog, az még aláírom, teljesen rendben van.

De 860k FELESLEGES pénzt sokkal értelmesebben is el lehet költeni. Pl. elvihetné szerencsétlen párját valahová, vagy felajánlhatná jótékonyságra. Ha nekem van feleslegem bármiből, el szoktam ajándékozni, de pénzt is adtam már ilyen célra.

Szerinte: "Do you think Hearthstone is pay to win? Absolutely not."

Tehát ilyen mennyiségű pénzt beleölni nettó baromság még szerinte is, hiszen ha nem pay to win, akkor minek elszórni rá 860k-t? Arany lapokért... oké, ebből 1 évig etetek 2-3 éhező gyereket. Amit ezek a gazdag ficsúrok tolnak, miközben laza 3 millárd ember éhezik, az nem kicsit bicskanyitogató.
  • Devv
    Látod, én összesen 16.77-ért vettem idöt, mégis elörébb vagy. Persze semmi jelentösége, hogy rankeden hol vagy. :)
  • Tinman #16945
    0 Ft-ból, kevés játékra fordított idővel, kevés ranked játékkal, saját dekkel.

Ellenben itt vagy nekünk te, aki már Rank 1 volt többször is... ennek megfelelő tisztelet is övez
  • Tinman #16944
    Igen, teljesen értelmes emberi lény, aki ennyi pénz elver egy FREE TO PLAY játékra ;-)
  • Negritis
    Alaszkában volt értelme :D
  • Pio
    Ez viszont szerintem remek lett, Tirionos és Nozdormus jelenet viszik a prímet:

• Pio
    Tinmant megpróbálni meggyőzni arról, hogy az is lehet értelmes, intelligens emberi lény, aki másképp áll az élethez vagy akár csa a HShez, mint ő olyan, mint szitába vizet önteni. :)
  • Negritis
    az gz :D Tasli jó de KT arany arénában :D
  • dave9004
    Sztem nincs rendben h 20 HP fölött fel kell adogatni a játékot, annyira esélytelen az egész. Challenge verseny mennyivel jobb volt bgh meg.silence nélkül
    Ott már csak az rng volt nevetségesen szánalmas
  • sadface #16938
    shepnek küldöm az energiát:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2x60g mage quest + 5mananál nagyobb szörnyek és ez:

• 1Darton1
    "I believe rank 8. It was just as high as I got from doing my dailies every day."

Egy pénzügyi elemző értelmi képességeit nézed le az alapján, hogy azt csinál a szabadidejében és a pénzével, amit csak szeretne. Biztos csak próbál olyan sikeres, boldog és jóindulatú lenni, mint te, de nem elég zseniális hozzá.
    Te bezzeg fél év alatt eljutottál rank 9-ig, ilyen teljesítményről más álmodni sem merne.
  • Zozo0122 #16936
    Örömmel látom, hogy a paladin még mindig életképes :) Csak ma rank 14-ről rank 9, 3 csillag. Kereken 75% winrate. Bár lenne időm most nekiszaladni a legendnek...de esélytelennek látszik most. Kevés idő, sok rák rankeden...
  • Tinman #16935
    "What’s the highest rank you have achieved?

I believe rank 8"

+ "I've most recently been grinding out wins with Mid-range Hunter"

Ennyit erről... a semmi hiányos dekkemmel + saját keverékkemmel R9 pár hete, 0 Ft-ból, kevés játékkal. A pénz mellé észt nem sokat osztottak szerencsétlennek...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.10. 22:44:06
  • Shep
    Akinek nem robbant fel a hőse :)
  • dave9004
    Ki nyert? Nem láttam a végét

• Shep
    Hát, így is el lehet verni 860 ezret.
  • greyfox
    Meet the guy who spent $3,200 on Hearthstone packs in one nightone night
    Na, ő nem rágta a szart, Tin! :D
  • Shep
    És helyre állt minden. Újra jönnek a lehetetlen matchupok és a zsinórban visszabukás.
  • Shep
    Silence megteszi :D
  • Zozo0122 #16928
    Sejtettem amúgy, hogy a mocskos hunterről van szó. Engem is csak azok állítanak meg a palámmal. De egy retkes deck miatt nem pakolok bele még több healt, mert most csak 2 truesilver meg egy healbot van benn.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.10. 18:58:39
  • dave9004
    Coint mivel helyettesíthetem?
  • Shep
    Nekem ma kétszer is ultimate kezdőkezem volt. 2 db. Light of the Naaru és 2 db. circle na meg egy coin.
  • dave9004
    Kibler hogy bealázta chakki warlockját priesttel :D