40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ne csináld már ember! Nem vannak itt a népek az ilyen békítő és okos hozzászólásokhoz hozzászokva, mondj valami "okosat", nyilatkoztass ki, ragyogjon körbe az általad tudásnak vélt fény, és rúgj bele a másikba. Mondd meg a frankót, és én is jobban foglak kedvelni.
// gúnyolódás off -
Pio #17003 Boccs, hogy visszakanyarodok ehhez, de számomra most is és sokadszor is egy nagyon nagy tanulsága van a Tinman VS world vitáknak és annyira jó látni, hogy a Te szavaidből tudat alatt is, amikor a lentebbi balhéra próbálsz hasonlatot írni nagyon jól átjön, hogy miről szól ez az egész, ez pedig a, hogy Tőled idézzem:
"nekem...tartani" - ezzel el is mondtad a varázsszavakat.
Szent meggyőződésem, hogy a legtöbbeknek azért nyílik ki néha itt a bicska a zsebében, mert XY (teljesen mindegy, hogy ki, általános tanulságnak/javaslatnak szánom) egész egyszerűen nem ilyen stílusban kommunikál, egyfajta megalkuvást nem ismerő magabiztossággal objektív tényként közli azt, hogy valaki hülye általában pusztán azért, mert másképp gondolkodik/tesz, mint ő. Egyszerűen ezek nem ilyen fekete és fehér dolgok, meg kell tanulni a "szerintem", "én úgy gondolom, hogy..." jellegű árnyaló szavakat/szóösszetételeket amellett, hogy a negatív jelzőket is lehet jobban árnyalni annál, hogy idióta, retardált, fogyatékos, satöbbi...
Szerintem ha lentebb azt olvassuk, hogy "Szerintem baromi nagy felelőtlenség ilyen sok pénzt elkölteni erre, még ha most meg is teheti, mert egyrészt ki tudja, mit hoz a jövő, másrészt ha már ennyi felesleges pénzem lenne én például hálát adnék érte a Sorsnak és jótékonykodnék belőle" nem pedig azt, amit, akkor egészen biztos, hogy nincs ez a teljesen felesleges vita.
TL;DR - ha egy szubjektív témában a saját véleményünket fejtjük ki, akkor ennek megfelelő szövegkörnyezetben tegyük azt és ne használjunk szélsőséges jelzőket. Ezzel a topikban levő felesleges zaj 99%-át elkerülhetnénk, ami hosszú távon mindenkinek hasznára válna. -
Beszarás, hogy Kolento mit csinál a Priesttel! -
Ja akkor már értem miért olyan "jó" lap most, Blizzard és az ő nerfjei. :D -
amúgy ha hiszed ha nem, ez is nerfelve lett. ugyanis ez anno minden ellenséges lénybe sebzett annyit amennyi az attack
(tehát volt normális leszedése a druidnak) -
Ennyi :D -
de tényleg az lett, hogy előbb örültél neki, aztán belinkelted a HS legjobb kártyáját :D -
Jól van szerencse ismét mellettem, mágus akikkel amúgy sem bírok ebben a hónapban, sőt szerintem 1x ha tudtam nyerni valamelyik ellen, mit szed ki a lopós sárkánnyal, na mit, holy nova meg shadow madness. Nem indulok amúgy is rohadt nagy hátránnyal. Na de sebaj, lassan visszabukom azt a streaket amit tegnap csináltam. -
beszélik -
na kint az új kieg? -
Ú olyan lapot kaptam az ingyen pakliból, hogy na csak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
- Sziasztok! Béla vagyok. Hunter. 1 éve nem áll fel.
- Szia Béla! Mi is hunterek vagyunk, nekünk se... de kezed az van nemde?
- Az sincs, mert annak feltétele egy működő agy. Ellenben Kill Command-dezemer az van.
- KC? Az már fél siker Béláim. -
Ez a topic egy pszichológia szakos hallgatónak, a diplomamunkájához kész aranybánya lenne :) -
Jól teszed... éppen most aláztam romba két lúzerhuntert R14-en. -
1Darton1 #16990 A többség a szocializációja során megtanul különbséget tenni az elfogadás és a megbélyegzés között.
Ha ez nem megy, akkor furcsán fognak rád nézni.
De inkább megyek kutyvalékokat alázni tempo handhunterrel. -
Olyan hosszú volt a meccs (amúgy jó volt), hogy már el is felejtettem a Sprintet, elvoltam nélküle. Mondjuk nem lenne rossz, ha nem akkor jönne fel, amikor megöl a fatique miatt :-/ -
csoszi87 #16988 Nem számítottál rá?
Vagy ha utolsó előtti lapnak jön fel akkor jobb? -
karmacoma #16987 +++++++++
Az egyetlen értelmes hsz a témában. Kár ezen ennyit pörögni. Szerintem is eléggé fölösleges egy ekkora beruházás, és én nem is találnék túl sok motivációt utána a napi szintű játékhoz, de lehet az arcnál ez csak gyűjtőszenvedély. Ha MTG-re szór el ennyi pénzt, senki nem szólna egy szót sem, mert a játékboltban nem lehet legálisan questelni. :D Hozzáteszem, fingom sincs hogy gondolkodnék, ha több milliót keresnék havonta. Lehet én se arénáznék 2 évet megállás nélkül, mire összegyűlnek a gold lapok.
Btw. Cherrywarriornak a napokban lett meg a 10k win arénában, és még messze van a full gold készlettől free to play accon. -
Ohh a kedvenc fórumom csak úgy pörög. Jönnek ezek a hosszúra nyúlt értekezések a fal színéről, és arról, hogy ki mire kellene költse a pénzét. Próbáljátok meggyőzni egymást, miközben a szeretet átitatja a mondanivalótokat, tetszik, nagyon tetszik. ;) -
Na megint hunter hegyek, 5 kör alatt megölnek, hihetetlen az egész. Milyen fos játék már ez, hogy tele kell pakolni a paklit gyógyítással, hogy legyen némi esély ellenük. Azt meg mondjuk végképp nem értem, hogy lehet azzal a hulladékkal 3 meccsnél többe játszani, annyira élvezhetetlen az egész. -
Na mégsem városi legenda a figyelős, végre én is kaptam egyet, már csak találni kell valakit akit nézhetek. :) -
Bee #16983 Marhának tartod a csókát, szíved joga. De elköveted az a hibát, hogy magadból és a lehetőségeidből indulsz ki.
Tőlünk nyugatabbra nagyobb a jólét, és más a gondolkodásmód. A nagyobb jólét több elkölthető (elverhető, eldorbézolható, eltékozolható) anyagi javakat jelent, a gondolkodásmód különbsége pedig abban áll, hogy felmérik az ár/érték arányt.
A csóka úgy gondolja, hogy a szórakozására érdemes költeni. Igaza van, nyilván a mértéke az értékrendi különbségek miatt hülyeségnek tűnik. Engedd meg, hogy példát mondjak: fiatal koromban kocsmázni jártunk a haverokkal, évfolyamtársakkal, buliból-buliba szédelegtünk. Egy este 4-8k HUF is elröppent, heti 2 alkalommal ez 8-16k. Minden héten. Ehhez képest a játékokat warezoltam, nem költöttem rá 1-2 havonta 8k-t, mert rohadtul drágának találtam. Mégis viszonylag sok időt töltöttem játékkal, többet, mint bulival. Akkor hogy is van ez?
Felnőtt fejjel úgy gondolom, hogy a szórakozásra érdemes pénzt kiadni. A WoT-ra több, mint 80k forintot költöttem, de ezt 3 év alatt, és úgy gondolom, hogy jó üzlet volt. Nekem megérte.
Az pedig nagyon gyenge érv, hogy a pénzét miért nem osztogatja hajléktalanoknak. Néhány elhivatott vagy mélyen vallásos emberen kívül csak a bolondok szórják el így a pénzt. -
Rugó. Control wari ellen. Majdnem elfogynak a lapjaink... mi volt az utolsó húzott lapom. Sprint. Rohaggy' meg rng -.- -
Van az a pénz amiért kattintanék
-
közvélekedésre hivatkozás -
Az előny nem csak megfogható dolgot jelent amúgy. Neki ez lehet örömet szerez, neked meg az, hogy krumpli nudlikat vásárolsz. -
Melóhelyről vagyok, rendszergazdai feladatokat látunk el. Úgy tűnik nem is annyira rosszul, mert mostanában nyugi van, de a helyemet NEM hagyhatom el (azért ma már volt 4 távkontaktom). Ha úgy tetszik készenlétben vagyok, csak nem otthon. Az aranykártyás témához meg a közjó érdekében már nem szólok hozzá. -
Negritis #16977 jah igen adhatná hajléktalanoknak is, mondjuk te is fórumon irogatsz meg játszol ahelyett hogy azt az idődet arra fordítanád hogy ruhát varrj vagy ételt ossz a rászorulóknak
szerintem is marhaságot csinált a srác, mert felesleges ennyit rákölteni még mielőtt az jönne le hogy ez a normális szerintem is
VISZONT ettől még nem értem hogy ez miért fáj itthonról nekünk
főleg úgy hogy a srác egybe csinálta meg azt amit pl a hőn szeretett streamerek hosszútávon csinálnak meg
1 különbséggel a streamer a nézők pénzét költi ez a srác pedig a munkájában szerzett casht szórta erre (tudom a streamerség már munka és el is fogadom, csak azért vicces hogy ő kapja az össztüzet mer kiáll)
ha ÉN keresnék havi 5millió forintot akkor lehet leszarnám és fél évente belevernék 500kt a játékba mert megtehetem
(sajnos ennyit nem keresek de pár havonta 7pack belefér :D)
valamint engem nem az zavar (legalábbis elsődlegesen) hogy a vásárlás tényét minősíted, hanem hogy az embert nézed semmibe azért mert ilyet csinál
ahogy ugyanezt állandóan elmondod az ellenfeleidről is akiket ha "meta" deckel jön akkor semmibe nézel
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.11. 10:44:22 -
Ez a véleményed. Pont.
Meg van másoké, mely erősen egyezik az enyémmel. Olvasd el belinkelt interjú alján, hogy az 590+ hsz-ből hányan bírálják. -
Malarki #16975 Tudom hogy senkit se érdekel, de szerintem:
1. A csávónak joga van arra költeni a pénzét amire akarja.
2. Nekem jogom van idióta agyatlan vadbaromnak tartani ha olyanra költi a pénzét ami szerintem a világ legnagyobb hülyesége.
3. Ha az első pontot el tudjátok fogadni, akkor a másodikat miért nem? -
lol, nem kérdeztem semmit, költői kérdés volt. a srác számára a játék célja az arany lapok megszerzése, ez okoz neki örömet. pont. remélhetőleg idővel sikerül majd megemésztened. ^_^ -
Jah, én látom, hogy 2 színe van, mert 2 oldala van, te meg az egyik oldalról ordibálsz, hogy itt fehér és különben is, hogy merem én azt állítani, hogy fekete. -
NEM rólatok van szó, JÓ REGGELT! -
Negritis #16971 elég nehéz úgy érvelni hogy van egy fehér fal amiről azt állítod hogy fekete mi elmondjuk hogy milyen a színe, mi van a festékre írva és minek látja a világ 99%a de te mindenre azt válaszolod hogy az bizony fekete
miközben tudjuk hogy fehér -
Negritis #16970 ha sikerül más emberekről emberien nyilatkoznod majd mi is úgy kezelünk téged, tekintve hogy ez nem megy így fogadd el ezt -
Ha már elfogynak az érvek csak a személyeskedés marad? -
Szóljak egy moderátornak, vagy visszaveszel magadtól? Első figyelmeztetés, kapd össze magad. Ha sikerül emberi hangnemben kérdezned, tedd fel újra, válaszolok rá. -
akkor összefoglalom
Tinman szerint az emberek:
- ha arra költik a pénzüket, amire Tinman is költené: normálisak
- ha nem arra költik a pénzüket, amire Tinman is költené: nem normálisak
Konklúzió: Tinman egyszerű, mint egy marék lencse :)
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.05.11. 10:20:44 -
860k nem annyira sok pénz, de ERRE rettentő sok.
Semmi baj nincs azzal, ha valaki 860k-ból elmegy a barátnőjével 1 hét 5* tengerpart. Teljesen normális, mert ebből rengeteget profitál.
Igen, elolvastam és undorodom tőle. Egy gazdag gerinctelen féreg, aki az e-faxát növeszti, miközben 2 utcával arrébb a csöves meg halálra fagy.
Az pedig, hogy reagálsz-e a véleményemre vagy sem, a legkevésbé sem érdekel, mert az enyém is egy vélemény, amivel lehet egyetérteni, meg lehet ignorálni. Fogalmam sincs miért nem az utóbbit választottad? -
te tényleg ennyire hülye vagy? nem nylvánvaló, hogy az ő célja az arany lapok megszerzése?