40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
játszani akarsz facehunter ellen, sámánnal vagy?
netán eldobnád a fire elet és a flametongue-t h legyen esélyed?
blizzard visszaad egy másik fire elet meg egy flametonguet meg egy mana tideot. játszál. élvezd :D -
Csakhogy akkor a chat folyamatos késésben van, nincs meg az összhang a közönség és az előadó között. -
Nem szó szerint a kedvence, vagyis akkor ....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #16921 Egyébként annyi a teendő, hogy beállít késleltetést a streamen. De persze a streamerek lelki békéjének jobb nem ezt tenni és aztán mindig ha valaki nyom ellenük valami okosat arra fogni, hogy snipe-ol. :) -
Zozo0122 #16920 Control paladin?
-
Az RNG-t ne szidd, mert nincs azzal semmi baj! :) -
Malarki #16918 Istenem, ilyen okádék RNG-t mint ebben a játékban van én még nem láttam... -
Beszarok ,hogy ilyen emberek vannak.
Volt egy tök jó streakem. 15 semmiről 12 telire és a végén mi állított meg, na mi? Zozo kedvence :D -
jah. Egyik leghíresebb sniper a Huffernudes nevű játékos. Krippet szokta snipeolni arénán :d
van h napokig vár x winen vmi counter paklival és várja h streamer odaérjen. multkor Trumppal is játszott.
persze így se nyer mindig a nyomi :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.10. 16:40:38 -
Zozo0122 #16915 Arra, hogy aki ellen mész az ismer téged és nézi közben a twitchen, hogy mit művelsz. Ha van is delay, látja, hogy korábban mik voltak a kezedben/mik vannak a paklidban. Mocskos csaló 0 jellem emberek csinálják ezt, pl. ha összefutnak egy híres streamerrel. -
Pont erről beszélek, hogy nekem az jó meccs, nem igazán tudtak eddig elverni. Én azt vettem észre, hogy hiába rakták össze sokan a patront, nem tudnak játszani vele. Amúgy ez a lesnipeolás mi a fene, mert más chaten is látom ,hogy snipe, snipe de mit lőnek ,vagy mire értik ezt?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.10. 15:53:47 -
Zozo0122 #16913 Na most mentem egyet pap ellen palával, mindketten fatigueban voltunk, mire végre legyűrtem az 1/1-ekkel :) Ez nagyon jó csata volt, szépen szívattuk egymást :D -
nem verhetetlen az se. Tegnap Belezőt is szivatták, persze ő arra fgta, hogy lesnipeolja mindenki csak azért kap ki. -
Én meg alig találkozom velük szerencsére, vagy sajnos, hát mikor hogy, viszont megint elvertem egy patront, pedig még Gromash is volt nála. -
Zozo0122 #16910 Engem most lenyomott egy hunter. Már vagy 2 napja nem kaptma ki ezektől. Alig bírom megállni,hogy összetörjek vmit. Megint kikaptam egy ilyen szar decktől. (természetesen owl az egyetlen lapja kézben + skillcommand topdeck) -
Wahaha, az ilyen pillanatokért érdemes játszani. Zooman-nek kihullott a shredderből a pyro, kint volt neki még egy tojás is, amire rányomott egy overwhelminget, ekkor ugye mindenki sebződött egyet, majd leütötte egy lényemet, ezek után a másik lényemre nyomott egy implosiont és ekkor jött a röhögés :DDDD Röhögjetek velem ti is! -
És tényleg csak fos aggrok jönnek, hát hihetetlen. Na ennyit a nagy kiegről és a lassulásról. A legszarabb meta mióta játszom. -
még bízok kibler és lifecoach priestjében.
-
Pio #16906 Szerintem erre a versenyre SOKKAL jobb lett volna a conquest format, mert az azt teszteli, hogy tényleg minden pakli jól sikerült-e, így viszont, ahogy Te is mondod 1 kiemelkedő pakli is elég volt ahhoz, hogy valaki végignyerje az egészet. -
Akkor is a picsába! -
Üdv a klubban! Zozo egy világi makker amúgy :D -
40 dust, meg mellé kaptam 55 dustot, de mi a kurva anyámat csináljak a szaros dusttal?? Persze Zozo a szaros 3 winre kibontja a legendet, unokatesóm miket bontott aréna után? Dr Boom, utána Malganis... Nekem be kellett törnöm 6 epicet, hogy legyártsam azt a szemétládát! -
Ez a hátlap nagyon jól fog mutatni nálam :D
Az új mount meg HotS-ban pedig egy kártyalap lesz, amolyan varázsszőnyegként lehet majd "megülni".
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.05.09. 23:03:44 -
Na de mi volt a pakliban? -
6 winre kaptam 80 aranyat...
-
ez a Challenge Stone is csak egy zoo tournament lett -
te tolod a sámánt? régen azzal mentél jókat. -
Baszki, már 5-1-nél tartok arénában, eddig ez a rekordom, bár egyszer már megvolt az 5. -
Nem ez most a lényeg. Amúgy meg Negri ne lopd Pio accját!! :D -
Pio #16895 Az ember természeténél fogva fogékonyabb érzelmileg a negatív hatásokra, jobban megjegyzi és gyakrabban meséli a rossz, kellemetlen élményeit. Lásd híradó és Hearthstone. :)
Ha alszol rá kettőt és tudsz racionálisan gondolkodni be fogod látni, hogy semmi értelme az egésznek, ha egy matchupban kevésbé vagy esélyes, akkor a másik esélyesebb és máris borult az "elmélet". -
Hát elég rossz a hasonlat. -
1Darton1 #16893 Sokan dicsérik a fényevés áldásos hatásait is, de én azért nem ajánlanám nyugodt szívvel. -
annyit nem ér ez fos játék ,hogy még ezzel is szórakozzak de amikor egyre több embertől jön ez a panasz akkor az már gyanús, mert ha csak én mondom az nem jelent semmit de mikor már többen is ... -
Zozo0122 #16891 Rendelj a Blizz oldaláról, van minden hős képével :) Én már leadtam a rendelést 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
egy boxzsák segítene a szobában. -
1Darton1 #16889 Egy darabig én is poénra tudom venni a sorozatos szívást, aztán van az a pont, ahol elkezdem cifrázni. -
Én belezőtől vettem át egy szokást: elkiáltom magam: MI A ZSÁÁÁK! -
1Darton1 #16887 Ebben mélységesen egyetértek, velem is számtalanszor előfordult már. Kicsit püfölöm az asztalt, attól lenyugszom valamennyire, és elkezdek valami mást csinálni inkább. Jobb megoldást nem találtam eddig. -
én nem mondom h összesküvés, meg nem véletlen, viszont romboló hatása van az emberre, ha egy játékban nincs sikerélménye órákig. -
1Darton1 #16885 Már kis adatbázisban is ki lehetne mutatni, de gondolom egy hívő sem kívánja megalapozni az állítását.