Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na elmegy a, na oda 0-3 gyakorlatilag már a 2. körben tudtam hogy esélyem sincsen, de hogy ne legyen elég rúgjunk még egyet a barom játékosba..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem volt még belőlük csak vagy 5, kivéve a boxert.
Asszem ezzel meg is dőlt a rossz aréna után jót ad elmélet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na asszem vagy 2 hónapig megint nem arénázok. Constructedes paklik jönnek arénában, vicc.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 23:06:49

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na nyomok egyet, olyan szar lapokat kaptam ,hogy esélyem sincs, 0-3 lesz. Varázslatot csak chosent, pws-et meg 1 deatht adott. Esélyes?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 22:58:39

Nem tudom, az aréna nekem nehézkesen megy...talán azért mert túl random és gyűlölöm, ha valaki szerencsésebb mint én, igazságtalan egy játékmód az aréna, csak azért szoktam néha tolni, mert jók a jutalmak. Egyébként soha nem lépnék be oda. A legrosszabb az egészben, hogy ahogy elindítom az aréna meccseket, már várom a végét és a jutalmakat...nem is élvezem...random szarokkal megyek más random szarjai( vagy éppenséggel majdnem hogy constructed szintű) ellen. Van, aki meg szinte csak arénázik, hát különbözőek vagyunk 😊
Shep
Jó neked én meg csak kapom a sok retek mekmédzset amivel nem lenne gond mert ha megfogom az első rohamot akkor fordítok de hát ugyebár ha nem jön ami kell akkor 5-6 kör és vége a dalnak. Aréna is ilyen fos most, még mindig full aggro az egész?

Lehet 😄 De ma már szerencsére nem volt rákfolyás rankeden, szóval elég jó meccseket mentem 😊
Shep
Üdv a klubban. Szerintem már az is bejátszik ,hogy visszatorlódik a mezőny.

Shep
Én mondom ,hogy van ebben a játékban egy beépített % amitől nem nagyon hagy eltérni a játék. Szépen visszanyerem magam oda ahonnan elkezdtem a bukást és hirtelen megint jön az eszméletlen szar leosztás, ő a 3. körben kirakja a kezét én meg csak nézek, mert nincs nálam semmi amivel tudnék takarítani pws nem sokat ér pyro nélkül, ahogy a circle sem auchani nélkül. most akkor megint buknom kell 6-7 meccset, hogy ugyanide vissza tudjak jönni?

Áhh, nem bírok ma lejjebb menni mint 14 😞 Mindenkinél van Búm, Sznídszoldsredör és az adott kaszt legend bármivel is jönnek 😄
nyilván, de a control wari az ami pl Naxból is a legkevesebbet "változott"
beltcher+deaths bite - loatheb a többi ember függő

darkbomb jó (én is használom) de sokan még mindig inkább soulfire-t tolnak
Malganis sztem nem releváns, Boom meg mindenbe benne van 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Hát azért, healbot, darkbomb, boom, sokaknál ott van Malganis is és recomb.

amúgy pl a handlock se sokat változott és én imádom
mondjuk a healbot elég sokat adott hozzá a dolgokhoz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

mondjuk nekem gromash-shield slam - brawl kéne még egy control warihoz 😄
szal azom se lesz 😄 Baron talán megvan

Shep
Juggernaught-ot nem nagyon láttam még egyébként, sőt szerintem 1 kezemen meg tudom számolni az eseteket. Ráadásul akkor sem értek vele túl sokat. Priest elég jó counterje a control warinak, kár ,hogy másnak meg nem nagyon 😊

Na megvan a 7 győzelem, ennyire nehezen szerintem még sosem lett meg, de legalább visszajutottam 14-ig.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 22:07:11

Néha kettő is belőle 😄 Meg sokaknál Dzsuggernaut is 😄
Shep
Ja, tényleg, igazad van. Így legalább mindennapos a 20-30 shield pont. 😊

nana shieldmaiden is belekerült! 😄

Shep
Az a baj ,hogy már marha unalmas ellene játszani, mindig ugyanaz történik és azon múlik ,hogy ki nyer, hogy éppen ki húz jobban.

A control warrior nagyon jó deck, csak mocsok drága 😄 És ellene menni is mindig jó 😊
Shep
Ja, azóta sem sikerült megnyernem a 7-et, még az utolsóval küszködök.

Shep
Ezt a control warriort sem értem, mióta kitalálta valaki azóta annyi változott ,hogy belerakták a bombást és ennyi. Komolyan nem rohadt unalmas hónapokig ugyanazt játszani? Tényleg nem értem az embereket, ennyire nincsenek ötletek, hogy csak majmolás megy?

na a mázlifaktor ma velem volt . Ilyen még tuti nem történt a játék során.
Hunter ellen. utolsó kör.
Ha topdeckkel. márpedig egy hunter mért ne ? akkor ő nyer, ha nem akkor én 😊
lejött neki leeroy jenkins . Mondom ne már ! így kapok ki ? megyek a feladásra:....
látom knife jugger dolgozik. első 1/1-es BUMM bele. a második is BUMM bele. 😄
A végét már mindenki tudja 😊

Szerencsére engme most elkerülnek, pedig most secret palával nyomom...ez ellen esélyük nincs a mechmageknek. Amúgy a Coghammer a legjobb új fegyver szerintem, kár hogy csak 1 esett még 😞
Devv
Hozzám kegyes az rng, múltkor tirion jött át, utána belcher, persze jött kisebb minion is...
Shep
Kevés? Tegnap is meg ma is 1-2 handlockot kivéve csak mage jött ellenem.

Shep
A törpe egy kalap szódavíz, mindig az 1/1-es token fost hozza át, vagy ha az nincs akkor a legszarabb semmire nem jó lényt.

Devv
Mindig mással. Rugó, warrior, warlock nem nagyon... Fun dudu most nagyon adja. Majd elmúlik ez is...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.17. 19:21:55
Attól függ mivel játszol 😊 Druidnál pl állandóan számítanak rá. Mivel tolod legtöbbet?
Devv
Tudja, hogy nálam van?
MC techet mindenki próbálja körbejátszani, gondolkodom is rajta, hogy helyette berakok egy Kazánmisztikust 😄 Bár most újra kevés a mechmage meg a hunter...
Devv
Rájöttem, nem a FoN az OP, hanem a savage roar. 3 lénnyel is bebasztam 21 sebzést, pedig előtte gyógyított magán az ellenfél és gondolom megnyugodott... Ja és a mind control tech is OP! 😊
Semmivel, csak jól néznek ki. Amik meg nem basic lapok és goldenek, azokat több dustért törheted.
JethroHUN
A Golden kártya variánsok amiket a karakterek 10 feletti szintjeiért járnak azok mivel jobbak mint az alap kártyák?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tinman
Sony Xperia Z1C

Mikor kb. 1 hónapja próbáltam kifogástalanul ment, viszont mivel ez nem mobilos verzió egy picit kicsinek láttam a kártyákon levő betűket.

A patch óta nem próbáltam... asszem van már rá mód, de most éppen nincs rá időm, hogy meglessem, meg gépen tolom nem kis kijelzőn.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csak egy pici ironia volt. Engem is idegesit az ha jugger nem lovi le az 1 hpt 3 minionbol. Vagy szilvike a legrosszabbat hozza 3bol . Persze korbe is lehet jatszani, de vannak helyzetek mikor nem es megkovetelik a batorsagot 😊
Nincs bajom a jatekkal csak bosszant mikor ilyen aprosagon tud bukni a meccs.
En s3 minon nyomattam, de miutan kijott a nerf azota nem indul. Meg nem talatam/kerestem mukodo verziot. Igazabol akadozott, de ha fuggo vagy jatszhato. Haverom s3-as telojan kevesbe akadozott, es azon mar siman lehet jatszani. Galaxy expressen is megy jatszhato lagg-al.
Mas telefonrol nem tudok velemenyt mondani.
Ha megvan a rendszerigeny, akkor elfut. Csak nem ugy ahogy szeretned, mert nem valami optimalizalt a jatek.
Remelem nem uj tartalom lesz a nagy bejelentes, hanem a mobilos verzio
dave9004
aki mobilon tolja annak milyen telefonja van?
Shep
Kijelenthetjük ,hogy tényleg utál a játék. Továbbra is a mindegy mivel vagyok nem nyerhetek móka megy. Na jó mondom mechmage és mi történik? Kézben a 2 goblin a fogaskerék mester és a 2 technikus, majd ezek után körökön át egy db. mech nem jön, hát köszi. Na de ez hagyján köv meccs, eljátssza ugyanezt. Mondjuk csak 6536 mech volt a pakliban, szóval teljesen érthető. Bár a tegnapi leaper-abusive kombót nem überelte 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 17:24:38

Shep
Értem az iróniát de sajnos tényleg így van. Valahogy nem tartom jónak, hogy egy olyan játékban ahol igen nagy szerepe van a szerencsének még pluszba berakunk egy csomó véletlenszerűségre? épülő lapot. Persze így minden hétre jut 2 trolden video 😊

Tul sok a random a jatekban. 😊 ez itt a baj 😄
Shep
A shredder fos is természetesen alexet dob neki, mert hát ugye nincs elég hulladék legendary lap, csak a jókat dobhatja. Fogadni mernék ,hogy ha legyártanám nekem mindig csót meg pecást adna, esetleg egy vérmágust.

Devv
Bontottam egy golden knife-ot és egy golden hungry crabet. A crab csábító, hogy betörjem. Remélem nem jön egy nagy murloc áradat... <#buck>
Én arénára használtam, mivel sokszor volt, hogy vasárnap összeraktam a decket, aztán jövő hét szombaton játszottam csak le a meccseket.
Ott jó volt.

Bár tényleg kitakar 1-2 dolgot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Én egyszer bekapcsoltam, hogy mit mutat meccs közben és borzalmas, nem igazán lehet testre szabni mit hol jelenítsen meg, kitakarja a gombot stb. Nekem egyedül az kellene belőle ami mutatja ,hogy hány lap van a kezemben, hogy ne kelljen számolgatni, mikor van 7-9. Úgyhogy csak a pakli mentésre meg berakásra használom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.17. 14:18:00

Nem pont tökéletes megoldás, de van 1 progi (állítólag legális), amivel akár netről is le tudsz menteni deceket (a sajátjaidon kívül persze) és 1-2 kattintás és betölti neked játékba magától.
Ez mellett ha beállítód mutatja játék közben milyen lapok (és hány) vannak még a deckeben (főleg arénára jó ez). Az ellenfélnek mik mentek ki.
Menti a deck statjait is.
Deck Tracker

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szinten igy kaptam en is. 😊 de hat az rngre nincs panasz 😄
Shep
Úgy tűnik a játék golddal próbálja kompenzálni a rettentő szar rng-t amivel napok óta meg vagyok tisztelve ugyanis 3 napig csak 60 goldos küldetésem volt ma meg megkaptam a 100-ast 😊 Mondjuk amennyire megy lehet gép ellen fogom lenyomni 😊

Illidant semmiképp, bár a BGH túltengés miatt most nem használható, de ha lenne én használnám pár szituban
Cho-t már hamarabb zúznám, bár ha lenne csak funból beleraknám a Zoomba 😄
Mogor nekem is megvan, azt is használják páran

szóval én ezeket nem zúznám be, nem kiemelkedő legendaryk, de szituációüs lehetőséget adnak

valamint a Handlock a jelenlegi metában nem a legjobb a sok dudu miatt

Mephike
Van pár felesleges legendás lapom (Illidian, Lorewalker cho, Mogor), szerintetek megérné darálni őket, és az így nyert dustot egy értelmes handlock pakli összerakására áldozni?

Tinman
<#kuss>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.