40521
  • Mitttomén
    Megtartom, úgysincs még arany legend lapom, pontosabban ez a második amit kaptam, de az előzőnél megvolt simából és betörtem az arany verziót.
    Később még jó lehet ez dust-nak, de most nincs semmi olyan lap ami kellene, minden használható megvan, a legend-ek is, sőt boom-ból mindjárt kettő is, de istenért se akarják nerfelni...
  • Tinman #17043
    Csak ma nyitottam 2 db. epicet :-D
  • Shep
    Az, lesz belőle egy kis dust :) Amúgy tényleg durva, hogy 2 db epicet nyitottam az idén és ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.12. 09:36:25
  • Shep
    Azt meg nem tudom de mindig úgy kezdenek, hogy első kör manaféreg, vagy coin varázslótanonc, fixen van benne 2 mirror és 2 counter, na meg a sok 1-2 manás varázslat és mindent szarrá robbantó flamewaker.
  • Negritis
    óOPé :D
  • Shep
    Akkor még nem jöttek rá ,hogy fel kell zárkóztatni a népeket :D

Ja, arany young dragonhawk-ot nyitottam, wááááááááááááááááááááá
  • TBTPumpa
    Bezzeg a játék szülinapjára lóf@szt sem kaptunk!
  • Negritis
    amúgy most esik le hogy elbeszéltünk egymás mellett :D
    engem a tempomage deck érdekelne nem a priest :D
  • Tinman #17036
    Múlt heti akadozás miatt.
  • kabel15
    Én kaptam egy Al'Akir-t blizz től. Amúgy ezeket mire kaptuk?
  • Tinman #17034
    Pyroblast epic be is ugrott + Watch & Learn quest. Helyes!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.12. 08:26:51
  • Negritis
    gz én kaptam semmit belőle :D
    de legalább már csak 100 dust kell az 1600hoz amiből kinéz egy gromash v tirion :D
  • dave9004
    1600 dust rulz. milyen legendást csinálsz belőle?
  • Mitttomén
    Végre egy normális kompenzáció blizztől...

• Mephike
    Küldtek nekem is a srácok két csomagnyi dustot... Mindegy, így meglett a hiányzó mennyiség és végre elkészíthetem a handlock deckem.
  • dave9004
    na nekem megjöttek a packok
    egy doomhammer epic. többi átlag.
  • Zozo0122 #17028
    Ahhoz előbb meg kő kapni a pakkokat :D Remélem lesz benne egy Grommash :D
  • dave9004
    zomg. Zozonak megint esik egy legendás? :D
  • 1Darton1
    We know access to Hearthstone in Europe was spotty last week. Sorry about that, and we really appreciate your patience as we worked to get the tavern back into shape. As a thank-you for bearing with us, all European region Hearthstone accounts created before May 3, 2015 will enjoy two free Classic Hearthstone card packs! Your free packs will be waiting for you in the Open Packs section of Hearthstone.

Nocsak, milyen adakozóak.
  • Shep
    Ja, egy random tapló.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 23:53:35
  • Zozo0122 #17024
    Nekem a "takonyszar" a kedvencem tőled, az kimaradt Amúgy ki az az MKaboom? Egy random tag akivel játszottál?
  • Shep
    Innen üzenem MKaboomnak ,hogy a rohadás esne beléd te büdös BM-es paraszt!
    Sajnálom de ezt le kellett írnom, mert az ilyen taplószar, büdös görények kikészítenek.
  • Mephike
    Csalódást kell okoznom, mert közbe rávettem magam a Zetalot nevű streamer nézésére, és most még rosszabbul érzem magam ;) Ennyi bűnt felhalmozni egy nap...
  • Negritis
    még nincs rendes netem mobilnettel meg nem tudok twitchet nézni :D
  • Shep
    Hát azt nagyon jól teszed, a mai szar ember vagyok pontjaidat már elhasználtad :D
  • Shep
    Lépjél be a streamjére, az előbb már másikkal nyomta ami majdnem az alap control priest kis módosítással.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 23:02:28
  • karmacoma
    Ja. Ha egy jó játékos nyomja Priestel, azt mindig élmény nézni. A mostani Patronos baszogást insta kinyomom. Az is egy nehéz pakli, de engem kifejezetten untat.
  • Mephike
    Kipróbáltam Kolento sámánját, amivel legend szinten játszott. Kellemes csalódás volt. (Értsd: megvertem egy facehuntert, 2 tempo maget és egy handlockot) Ugyanakkor most szégyenérzet fogott el, hogy egy másolt deckkel játszottam, megyek is aludni, akkor talán meglelem a lelki megnyugvásomat. ;)
  • Negritis
    linkeld már nekem azt a decket mer kivi vagyok rá :D
  • Shep
    Na megkérdeztem a Mestert és azt mondta, hogy van jó dragon priest de nem elég jó.
  • Shep
    ... és ő is ugyanúgy kikap a tempomage-től, mint én, mondom ,hogy nagyon felerősödtek, ha még ő sem bír velük.
  • Shep
    Te miről beszélsz? Minden hétköznap streamel olyan 7-től éjfélig. Jelenleg a Velen deckkel nyomul ami jó, de sajnos ha rosszul jönnek a lapok esélytelen. Ja, és Kolento sehol nincsen priesttel Zetahoz képest.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.11. 22:08:05
  • Pio
    Én mindig azon csodálkozom, hogy olyan kombókat észrevesz priesttel, olyan helyzetekben oldja meg azt, hogy a boardot is átvegye és még esetleg kisajtoljon 2-3 laphúzást is, ha van nála cleric, hogy hihetetlen.
    Zetalot tud még hasonló dolgokat művelni priesttel, de sajnos ritkán streamel (ha még játszik egyáltalán, rég nem láttam).
  • karmacoma
    Most nem láttam, de versenyre a klasszikus control pakliját vitte, de kivette belőle a recombót Boom kedvéért.
  • 1Darton1
    Shrinkmeister volt benne, azt hiszem abból nincs sok verzió.
  • Shep
    Melyik paklival nyomta most amúgy?
  • karmacoma
    Az a durva, hogy kinguin döntőbe is elvitte. Ott pedig ugye minddel nyerni kell, szóval volt benne kockázat. Asszem 2-1et ment vele az általam nézett meccseken. Nekem az tetszik a Priest játékán, hogy gyakran vállal be egy gyengébb, de már létező lépést, mint várja a nagyon jó kombót. Sok priestnél és magamon is látom, hogy néha várok még 1 kört, hátha jön a kellő lap, de ugye azért annak általában 10-25% esélye van, és a meccs is elmegy rajta addigra.
  • 1Darton1
    Én sem költöttem semmit a játékra. Closed béta eleje óta (ami több mint 20 hónap) 1600 winem van, aminek a nagy része questelés casual mode-ban. Számos saját decket próbáltam már összehegeszteni, amelyekből a legelső egymást buffoló lényekből állt, és legalább annyira számított egyedinek, mint amennyire nem működött.
    Hogy ez idő alatt mit értem el, és mennyire tisztelnek ismeretlen emberek, az teljesen mellékes. Sosem volt célom ilyesmivel büszkélkedni.

Ellenben te valami olyasmire vagy rettentően büszke (sőt már szinte felsőbbrendűnek tartod magad miatta), ami semmi teljesítményt nem igényel. Eközben az egész világot idiótának nézed, mert nem a te szélsőséges elveidet vallja.
    Gondolom ez valami kitekert logikájú pozicionálás, amiben a saját érdemeidet felnagyítod, másokat pedig nem létező érvek alapján próbálsz magad alá nyomni. Sok sikert!
  • 1Darton1
    Azon kívül, hogy most ez a hozzászólás több szemszögből nézve is rendkívül vicces (még önmagára is visszavetül), biztos vagy abban, hogy minden esetben jobb csendben maradni, és hagyni az általad helytelennek vélt viselkedést elburjánzani?
  • Shep
    Mákol szarásig :D