Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Főszerepben: HearthStone, Heroes of the Storm és Overwatch:
Jöhetnek az új infók az új tartalmakról (új HS kiegészítőről)!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 20:09:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem tudom, hogy WoW-ozol-e, de másfél havidíjból már tudsz venni 15 paklit HS-ben. 😄 Legfeljebb addig nem WoW-ozol. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Arénát egyelöre felejtsd el. A következö, amit érdemes megcsinálnod, bár ehhez is Gold kell, az Naxxramas, onnan fixen jönnek lapok. A másik, naponta tudsz cserélni egy napi questet, érdemes próbálgatni, hátha beadja a nyerj 7 játékot-küldit, amit meg lehet csinálni gépi ellenfél ellen is, de csak ezt az egyfélét.
Ha megvan az 500 goldod, akkor meg nyitsz 5 paklit belöle, lehet vegyesen régi-új pakli, abból van 25 lapod. Mégis több mint a semmi, kezdésnek jó.
Az elején szívni fogsz, jóval többet, mint nyerni, de ez van. A játék több mint egy éve megy, ne várd, hogy aki az eleje óta játszik, azzal egy szinten leszel, nyilván, hogy több kártyája lesz, mint neked és jobbak is. De egyáltalán nem biztos, hogy vette, söt. Ha valaki jó arénás, akkor simán csak az arénáért kapott paklikból összejöhet neki az összes kártya.
Szóval annyit tudok mondani, türelem, türelem, türelem és kitartás. Nézz streameket, olvass utána a lapoknak, építs paklit, próbáld ki öket casual-ban és ha már jobban megy, akkor irány a ranked vagy az aréna.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerintem ez az a deck, aminél a legtöbbet kell előre gondolkodni. A sámánt is azért szerettem, mert az overloadokat folyamatosan számolgatni kellett, és tervezni kellett 2-3 kört. A rouge ugyan ez. Figyelni a kombókra, a boardclearekre és a burstre. Amúgy régen is azt imádtam a rugóban, hogy van egy kör, amikor csak rángatod az egeret és pörög a sebzés az ellenfél arcára. Valahogy fun. 😄
Nekem Sylvanas kellene, bár szerintem kiesni sosem fog Classic pack-ból. <#sir>#sir>
Még a végén beadom a derekam és veszek 20 csomag kártyát euróért, hogy le tudjam craftolni. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 14:56:10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Persze az is számít, hogy milyen decket akarsz összerakni alap lapokból, például druiddal és rogue-gal nem érdemes indítani.
ennél sokkal durvább pay2win játékok vannak (koreai mmo-k nagy része pl)
nincs az amit TE mint játékos nem tudsz összeszedni aki meg fizet igen -> nálam ez nem p2w
valamint, egy full basic deckel el lehet érni a legend rank-t ami elvileg a játék teteje (és a játékosok nagyon kevés része éri el)
nem mondom, hogy nem jut előnyhöz az aki fizet érte, de nem TUDÁS-t és erősebb lapokat vesz, hanem IDŐ-t! (nem is tudom ki mondta ezt itt korábban de igaza van vele)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A prep már egy ideje a listámon van, szerintem ez lesz a köv craft.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nagyon türelmesnek kell lenni hozzá, de olyan trükköket lehet vele csinálni, amit semmi mással.
Pap vs Pap
Thougsteal-el elhozok egy Keltuzadot a kezéből.
Kijátszom megy rá a death
Következőnek kijátsza ő. Nem tudok mit kezdeni vele (van még itt shredder meg pár minion mellette meg az én asztalom se üres. De ő tradel.
Mc tech. elhozza a shredderből kapott pala legendet (az új gvg uselesst)
Sylvanas elhozza 5 minion közül Keltuzadot.
Két kör múlva vissza MC-zi.
Nálam ezután topdeck a sajátom MC-m.
nyertem. Izgalmas volt 😄
Nincs valahol egy leírás, hogy mi hogyan hány méter? A help ami benne van, az is egy nagy rakás kaki. 😊 Köszi
Meg egész korrekt lapok potyogtak druidnak, hunternek, kár, hogy egyikkel se tolom... alapvetően nem volt rossz kör, bár 70dust így is termelődött :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
akik komolyabban tolták azok általában legalább rank 19-re esnek vissza
de eleve 1 héten belül a készebb deckek kijutnak a wooden league-ből
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak a hátlap érdekel (Rank 20 a cél). <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.18. 09:30:10
Kb. a legérzékenyebb a draftra.
Steam: greyfox
Ott adott meccsben nem számít, hogy mennyi pénzed van, vagy mennyit grindeltél össze. Csak az számít amit az rng kiosztott. Ez néha mocskos szar, néha fair enough, és amikor meg minden klappol, akkor meg tarolsz. Nekem volt olyan aréna runom, hogy 1. körben 7x nyertem, utána meg 1x és vége... iszonyat random, de nem csak neked, hanem az ellenfélnek is.
elég gány 😄