40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Itt egyetlen trollról tudok, akiből csak úgy dől a sok haszontalan marhaság. Éppen vele játszok :-) -
1Darton1 #17123 Legalább az új játékosokkal ne akarj kitolni. Mi már megszoktuk, hogy úgy trollkodsz, hogy nem is tudsz róla, de a nemrég jött fórumozók könnyen ráfázhatnak. -
Mi az, hogy akinek nem inge? Tőlem idézett. Miről beszélsz? -
Ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a hunter úgy jó ahogy van, mert a kezdők is sikereket érnek el vele. Ja mégsem, mert ha én mondom, akkor az már nem tetszik. Van itt baj rendesen ;-) -
lásd be, hogy a hunter casualban arcra menésnél 100x jobb tanácsot is adhattál volna (adtál is, de ez hülyeség volt :D) -
Negritis #17119 akinek nem inge
mégis kevésbé volt idegesítő mint a facehunteres tanácsod -
Beszólogatás nélkül még egy nyomorult tanácsot sem tudsz adni egy kezdőnek. Grat! -
1Darton1 #17117 Casual mode-ban nagyon sokat kell veszítened ahhoz, hogy egy idő után többnyire hozzád hasonló játékosokkal fuss össze. Ugyanis, ahogy már írták, a láthatatlan ellenfélválasztó mechanizmus alapból egy tapasztalt játékosnak tekint.
A ranked mode ennél kiszámíthatóbb, de ott sem lehet elkerülni, hogy régebbi játékosokkal találkozz.
Ha nem szenvedsz olyan betegségben, ami megakadályozza, hogy egyéb forrásból is tájékozódj a játékról, akkor például Trumpnak vannak remek videói kezdők számára, és lehet találni nagyon olcsó és jó paklikat, amikkel szinte bármilyen drága paklit el lehet verni. Ezek alapján érdemes a goldköltésedet megtervezni.
Eleinte néhány alappack megvásárlása az ajánlott, mert azok nagyon sokat tudnak dobni a helyzeteden. Aztán viszonylag sokat kell játszani, és közben el tudod majd dönteni, hogy milyen típusú paklit akarsz építeni. Akkor majd nyithatsz Naxx és BRM szárnyakat, vagy ha jobban belejössz a játékba, akkor mehet az aréna. Free to play játékosként meg kell tanulni ügyesen arénázni, mert azzal tudsz a leggyorsabban lapokat szerezni, és egyébként is remekül fejleszti az alapképességeket.
A "hunterrel casual mode-ban arcra menj" című tanácsot kipróbálhatod, de nagyon nem fog működni. Az esőemberen kívül valószínűleg senki nem javasolná. -
Jelenleg nem játszom azzal sem igazán. Mondjuk az vicces, hogy köpködtök de szerintem egyikőtök sem próbálta ki.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 13:10:34 -
Negritis #17115 ai IW még mindig nem megy elég jólk?:D -
Ha rám hallgatsz most azonnal uninstallálod az egészet és még a játékot is elfelejted. :) -
Negritis #17113 szerintem igen, de nem biztos hogy minden szárnyat megéri már az elején kibontani
így érdemes ránézni hogy milyen deckkel is szeretsz játszani hogy az "egyből" kapjon boostot az új lapokból -
Ez egy örök kérdés.
Ha az időd drága, akkor meg kell venni, de ha nem annyira drága, sőt kihívást látsz abban, hogy saját erődből, a győzelmeid által nyisd meg őket, akkor irány a napi küldetések teljesítése. Ezt utóbbit csináltam én. (Arénát direkt nem mondom, mert az kezdőnek nem fogja megérni.)
Annak is azért számolj utána, hogy 3500 aranyból 35 booster vehetsz, ami 175 db. lap és ez csak akkor a Naxx, ugyan ennyi, tehát összesen 350 db. lap. Ez rettentő sok, főleg egy kezdőnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha goldból nyitod meg őket azt is lehet (lásd a spoiler mögött, a saját ténykedésem), de ezzel egyrészt fix kártyákért (Naxx + BRM) feláldozod azt, hogy 350 lapod legyen (ebből biztos, hogy rengeteg lesz meg majd többször, tehát dust lesz belőle), másrészt hátrányba kerülsz rögvest azokhoz képest, akik megvették pénzért a két kieget.
A fenti képhez még annyit, hogy ehhez nem kell rommá grindelnem magam. Ehhez a napi küldetések teljesítése kellett, meg néha még szoktam 1-2 meccset menni, az 3 win után további 10G arra a napra. Max 100G-t szedhetsz így össze/nap, de ez már inkább farmolós munka, sem mint öröm, elvégre 30 ellenfelet kell lenyomnod, ez időben sem kevés).
Nehéz ügy :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.13. 12:01:23 -
köszönöm a válaszokat. még 1 kérdésem lenne, megéri 700 goldért feloldani naxx meg a blackrock részeit vagy inkább paklikat vegyek? -
Negritis #17110 casualben a belső matchmaker sorsol bizonyos pontszámok alapján
rankedon pedig az az azonos rankon álló elenfelet kapsz tehát ha te rank 22 vagy akkor az összes épp játékra váró rank 21-23 ellenfél közül kapsz valakit (vannak nagyobb eltérések is de az lényegtelen most)
mivel vannak akik "farmolnak" rank 19-20 környékén így nem csak gyenge ellenfél jöhet
köszi Mephi az infot én lemaradtam róla -
Heroic módnál csak hátlap jár és az is csak akkor, ha az összes heroic ellenfelet lenyomtad. Az utolsó kérdésed rá is világít a játék egyik legnagyobb hibájára. Random összeszórja a full kezdőt az 1 éve állandóan játszó játékossal.
Mi a megoldás? Hunter, casual módban, csak az arcára menjél, aztán a küldetésekért járó aranyból vegyél booster paklikat és egyre több lappal, egyre jobb leszel. -
sziasztok! nem vagyok egy nagy heartstone játékos, tavaly csak kipróbáltam most meg újra elővettem, az lenne a kérdésem h pl. naxxnál a heroic módnál is járnak új lapok vagy csak a normálnál jár? másik kérdésem meg az h normál játéknál mi határozza meg az ellenfelem? szinte kezdő paklijaim vannak de olyan ellenfeleket kapok h csak pislogok h milyen lapjai vannak. -
Pedig a karbantartásért is adhatnának. -
Bejelentett karbantartás van, csak a híreket kell olvasni. Szóval nem lesz booster ;) -
Át szoktam hozni :) -
Na igen priest PWD-vel megeszi reggelire :-) -
Negritis #17103 végülis egy legendre most van elég dustom :D
csak nem tudom hogy mi legyen, mert a control warihoz még mindig nincs shield slam és brawl valamint grom
viszont palából már csak tirion hiányzik a fontosabb lapokból
de lehet h cenarius lesz mer duduból kb csak az hiányzik -
Hátha kapunk majd megint 2 pakkot :) -
Negritis #17101 engem sem enged fel telóról :s -
Ellenem ha kirakták megnyerte a meccset, csak nem neki :) -
Kezdek rájönni egyébként, hogy ez a legjobb ami történhet. Pont ezért tudom elverni a control és patron varit, a mechmage-etot, a tempo mage-erott, az olajos rugót, mert 1-1-baneben tudom, hogy mit fog kitenni. Sok polyzott játékosnak még arra sem futja, hogy legalább kicsit a saját szája íze, vagy a változó meta szerint alakítsa át a netdekkjét. Nem. 1-1-ben u.a., mint amit a google kiköp magából. Helyes! Könnyebb haladni... mondjuk úgy R10-ig, ahol aztán már értelmes emberkék tanyáznak, sokszor komoly meglepikkel :-D
A mustáros vagy zoo-ett toló palákra, warlock zoo-rera, meg a hulladék hunterre érzékeny vagyok... ha szar a kezdő kezem, ott már borítékolom is a veszteséget. Egyszerűen nem hiszem el, hogy van olyan dekk, ami minden ellen jó. Ok, ha jó a kezdő kezem, akkor nekem is jók az esélyeim. -
Egyetértek.
Eddig ellenem játszották ki párszor, de egyrészt a testtel is nehéz volt ott és akkor már mit kezdenem, másrészt baromi jó lapokat kapott az ellenfél, kb. meccset is nyert neki mindig. Jobban rá kell figyelnem erre a lapra és nem korábban elszórni az ágyukat kevésbé veszélyesekre :-/ -
már megint nem lehet felmenni a szerverre? :-/ -
1Darton1 #17096 Kibler is valami hasonlóval játszott nemrég. -
Zozo0122 #17095 Most viszont megint eléggé eltávolodtam a szokásos palától :D De jól működik, pedig nincs benne se Tyrion se Sylva. Kivettem Sylvát, egyszerűen nem kell, mindenkinek van rá azonnal megoldása és a paladin pont nem tudja kedvére megölni mint pl. egy Priest, Warlock stb. Ebben most Thuzad sincs, se Lay on hands. Van viszont avenging wrath, 2 solemn vigil, Nefarian stb...Bolvart kivettem, tetszik a lap, de Loatheb azért mégiscsak rohadtul OP, szóval őt le nem cserélem :) -
vágja. a palája is mire meglettek a lapjai, olyan lett magától mint a streamereké.
ennyi laból előbb utób egyre lyukadnak ki
közben nyitottam egy Mimiron Fejét. Egyszer megpróbálom a voltront megsinálni mielőtt betöröm. -
1Darton1 #17093 Egy demon lockot elég könnyen összerak magától bárki, nem kell ahhoz senkit sem másolni -
Akkor én csak belefutottam egy ilyenbe, a másikat többnyire verem de ez most nem jött össze, mert az auchani elszökött valahova a pakli aljára. Mondjuk most nem volt rossz vertem 2 rógot, mágust is, patron továbbra sem ellenfél a priestnek de a streakemet sajna megfogta a zoo. -
Zozo0122 #17091 Hát most rank 7-en vagyok :D Ha itt vannak ezek most (zoo+hunter hegyek) akkor itt letáborozok pár napra szerintem :D -
Zozo0122 #17090 Nem, hanem az újfajta midrange szerű zoo. Még mindig utálom amúgy ezt a csordaeffektust, hogy a streamerek az istenek és majdnem mindenki egy az egyben másolja a deckjeiket...ez olyan rossz. Mintha ugyanazzal játszanék újra és újra. Ha warlock,mage,warrior,druid vagy rogue jön, akkor egyértelmű netdeckekre lehet számítani. Palánál, priestnél és shamannál lehet néha kreativitást felfedezni. Huntert nem említem, fölösleges. Várom már a szenvedést, amikor utoljára azzal megyek majd level 60-ra, vagy akár arany herora, ha a többi már megvan...:D -
Na utolérted a metát? -
A króm mágus meg tök jó lap, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz, simán befér priestbe, nem lehet bgh-zni a meccs vége felé kijátszva meg akár meccset is nyerhet, feltéve, hogy nem a clericeket duplázza :d -
Csak nem hógoblinos? Ha az, akkor elmehet a francba, azzal a mocsokkal!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.12. 23:37:04 -
Zozo0122 #17086 Ez a fos Kolento féle zoo is nagyon kellett. Nem is néztem a srác streamjét mióta ezt kitalálta...:D -
Malarki #17085 Kösz, holnap megnézem, most telefonról nem tudom.