Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért azt tisztáznám, hogy a felfedezés öröme attól még nem vész el, hogy tanulsz az okosabbtól. Az arány a kérdéses (ami életkortól és szellemi kapacitástól is függ), én egyik szélsőséget sem támogatom. Néhányan itt kicsit átestek a ló túloldalára.
az agyatlan birkák mindig megtalálják (és 10 éve is megtalálták) a módot arra, hogy 0 munkával legyen normális paklijuk
az idézőket több mint 10 éve játszottam, de már akkor is copypaste-lták a deckeket
és ez a trend nem változik, csak romlik
mikor az emberek egy Final Fantasy-ban netről nézik le hogy milyen csapatösszeállítást és kinek milyen fegyvert használjanak akkor sajnos lehet tudni, hogy ez régen rossz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Vagy ez képmutató emberekre nem vonatkozik?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ez az ON topik egyik része. Ha az élményeidről beszélsz, legyen az pozitív vagy negatív és azt a HS topikba írod, az pontosan ide való.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De. Vedd már észre az ég áldjon meg, hogy a meta nagyjából abból áll, amit ezek oda feltolnak! X próbálkozásuk tarol, 1 héten belül az összes bégető bari azt másolja. tisztelet a kis számú kivételnek.
"ha nem lennének akkor lenne 5 pakli és elég lassan jönnének az újak, hiába lenne fent mindenhol kész deck, nagyon kevesen tolnák mert nem hisznek a sikerében"
Ekkora baromságot legutóbb a kormány portálján olvastam. A Blizzard játékok nem azért sikeresek, mert a játékosok streamelik. Akkor is mocskos sikeres volt minden egyes Blizzard játék, amikor Kurjantó és Emez még meg a pelusba vizeltek. Lásd Blackthorne, Lost Vikings vagy a Warcraft. A Blizzard egyszerűen mestere a játékkészítésnek és annak, hogyan tegyen függővé milliókat. Ott a Diablo! Hol volt akkor még Stream? 33.6-os modemmel multiztunk és milliók függtek rajta évekig. A HS sikeres lenne streamerek nélkül is, mert simple but deep. Ebben rejlik a HS titka és nem a streamerekben.
"viszont ha azt látják hogy Amaz aláz a priesttel (na jó ilyen nincs mert a priest szar 😄😄) akkor mindenki megy priest decket keresni
mikor Xixo legend No.1 Hunterrel mindenki másolja és azt tolja az "agyatlan" csürhe"
Ez pontosan így van, de ennek SEMMI köze ahhoz amit előtte írtál -.-
"viszont ez nekem például előnyt ad, mert ha 3x futok bele ugyanabba akkor felmegyek megnézem miből áll és tudom hogy mire mi lesz a jó válasz és akár módosítok is a saját deckemen hogy legyen válaszom (pl ezért pakolgatom a low lvl lényeket és ezért van hogy néha csak 1 néha 2 siphon fut a handlockba)"
Eleve ha a probléma nem volna, nem kellene rá reagálnod. Ez neked nem jó, de persze bemagyarázhatod, hogy jó, de nem jó, főleg akkor érzed, hogy mennyire szar, amikor egész nap mechmage-ket írtasz, meg a xixo huntert. Ez annak jó, aki stream-el és degeszre keresi magát vele. Annak tuti szuper, a metának egy rák.
"valamint a legfontosabb előnye a streamereknek az ÚJ játékosok bevonzása,"
Igen, hiszen egy új játékos, ha akar játszani egy játékkal -ami ráadásul INGYENES-, akkor elkezd pro videókat nézni, ahelyett, hogy 5 perc alatt kipróbálná... Hát persze :-D
Nyilván ilyen is akad, de pro videókat már azok néznek, akik már elkezdték vagy haladók.
"persze ezek közül kevesen ragadnak meg mert 2 nap után nyertek 2-t és szívnak aztán azt kiabálják hogy P2W és esélytelen az egész"
Soha semmi gondom nem volt a napi questek, vagy éppen a ladder közepe tájáig eljutni, mégis az elejétől fogva mondom, hogy p2w. Egy kezdőnek a jobb lapok baromi sokat segítenek és ezt vagy kigrindeli, vagy megveszi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy én is állandóan nyomom itt a balhét, hogy ilyen gyökér vert el meg olyan, de legalább annyiszor hozok ellenpéldákat is, amikor éppen azt hiszem magamról, hogy mekkora királymódon alázok. Ne tévesszen meg senkit a sírás ( hamar fel tudnak idegesíteni és jó ez a fórum erre is, hogy kiadjam magamból, jobb mintha belépnék a mátrixba és a monitoron keresztül tépném fel a torkát a topdeckelős makkernek <#idiota>#idiota> ) nagyon szeretem ezt a játékot <#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
ha nem lennének akkor lenne 5 pakli és elég lassan jönnének az újak, hiába lenne fent mindenhol kész deck, nagyon kevesen tolnák mert nem hisznek a sikerében
viszont ha azt látják hogy Amaz aláz a priesttel (na jó ilyen nincs mert a priest szar 😄😄) akkor mindenki megy priest decket keresni
mikor Xixo legend No.1 Hunterrel mindenki másolja és azt tolja az "agyatlan" csürhe
viszont ez nekem például előnyt ad, mert ha 3x futok bele ugyanabba akkor felmegyek megnézem miből áll és tudom hogy mire mi lesz a jó válasz és akár módosítok is a saját deckemen hogy legyen válaszom (pl ezért pakolgatom a low lvl lényeket és ezért van hogy néha csak 1 néha 2 siphon fut a handlockba)
valamint a legfontosabb előnye a streamereknek az ÚJ játékosok bevonzása, persze ezek közül kevesen ragadnak meg mert 2 nap után nyertek 2-t és szívnak aztán azt kiabálják hogy P2W és esélytelen az egész
de aki kitart az tudja élvezni ( kivéve ha játsza a mártírt és nem hiszi el hogy ha 3 győzelemre jön 3 vereség az bizony RNG)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.18. 23:09:42
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és ha nem streamelne akkor 1 hétig is zúzhatna vele nyugodtan 😄
valamint felmerült benne egy újabb f2p run, remélem nekiáll
Vagy holnaptól csak facehunter 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.18. 23:00:46
van kb 3-4 értelmes deckem kevés dologra nem tudok rendesen válaszolni
meg eleve imádom a handlockot és nem tudok ráunni 😄
és akkor tartják az évi 2 kieg lehetőségét
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Értelemszerűen nem is neked szánom a kommenteket, pusztán nem szeretném, hogy mást is megfertőzz a butaságoddal. Így is van már egy rajongód, aki vakon követ.
Szerintem nézess fele ultraprókat, hátha majd megtanulja, hogy kéne játszania olyan kártyákkal, melyeket kb. 1 év múlva szerez meg. Ezt a sok marhaságot honnan szeditek azt nemtom, de az összes kezdőnek ezt toljátok. Rettenetes :-(
és nem is nézel videókat hogy mi történik mondjuk rank 3 környékén
sőt szerinted szánalmas aki teszi, csak akkor tudnám TE mi alapján alkotsz róla véleményt
nyilván ha most kezdi nehéz és szar lesz az elején, de ezt senki nem vitatta, az volt a kérdés hogy lehet-e márpedig lehet
kár hogy ezen a fórumon nem lehet letiltani 1-2 ember írásait mert jót tenne
Ez a srác, akinek itt toljátok a nagy litániát MOST kezdte nem olyan rég, nem 1 éve ;-)
rankedon legalább tudom nagyjából mi jöhet és onnantól a lapkészlet/szerencse/1-2 meglepő lap ami dönt
ma pl dudu 5. kör innervate A. War, 6. kör Coin-innervate Cenarius
én meg kivágom MCT-t elhoztam a War-t és concede 😄
hiába no, Handlocktól nem várja az ember 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.18. 21:12:53

ezért tudja hogy milyen volt close béta alatt a játék
és pont ezért tudja hogy most már lehetetlen felmászni legendre f2p deckel ( usa szerveren csinálta meg valamelyik streamer 0ról ráfizetés nélkül asszem múlt keddre)
Az a baj, hogy minél később csatlakoztál annál nehezebb, mert annál több kártyád hiányzik, kimaradtál Naxx 1. wingből, mikor free volt, meg hát nyilván a meta alakulásából is derekasan :-/
Ha free akarsz tovább játszani azt is lehet, de mocsok sok türelem kell hozzá, jóval több, mint azoknak, akik majd' 1 éve már tolják, mert ők ott voltak az elejétől. Az elején kb. 10x könnyebb volt rankeden legendnek lenni. Ma már? Fullos dekkel se mókavonat, ha nem ezzel kelsz és fekszel, mert olyan nincs, hogy minden mindenre jó.