40521
  • karmacoma
    Nincs ebben semmi meglepő. Eddig is a Priestek flame-elték tele a topicot. :D
  • Negritis
    well done my padawan :D
  • dave9004
    a hét fénypontja ez a shadowflame :D
  • Shep
    Az ám, mindenki azzal játszik, mert annyira OP, meg noskill :D
  • Devv
    Priest az egy beteg OP kaszt! De komolyan!
  • Shep
    Ja, gyűlnek a klasszikusok :D Egyébként priestben még van is rá esély, ha átlopod :)
  • Devv
    "Shadowflame amúgy nem jó lap, de egy aggro priestbe elengedhetetlen."

Mehet aláírásba!
  • Shep
    Ja, most úgy csináltam, mint az inner fire-ös gyerek :D Shadowflame priest :D
  • 1Darton1
    Eleinte classic, kivéve ha már tudod, hogy valamilyen mech alapú decket szeretnél.
    Classicban sokkal több széles körben használt lap van.
  • karmacoma
    Classic. Egyrészt Goblin úgy is jön majd arénából másrészt egy-egy jó deckbe átlagosan 4-6 GVG lap kell, amit egyszerűbb a rossz/duplázott classicokból lecraftolni, mint classic helyett bontogatni.
  • Devv
    Classic.
  • Devv
    Akkor nézeteltérés, beszélgetés, stb.
  • Darthmushroom
    Classic vagy Goblin pack? :D
  • Mephike
    Vita? Az, hogy nekünk itt írja a dolgait, megszoktam, igazából nem is foglalkozom vele, mert aki csak azt hajtogatja, hogy a "hunterhez nem kell ész", az még nem érett erre a a játékra. Aki a huntert összemossa a a facehunterrel, az megint nincs képben. Vita az, amikor ész érvek vannak, Tőle ezt nem várom el.
  • Devv
    Shadowflamet néha átrakom warlockba, ott is tök jól szokott működni.
  • Shep
    Ja, én azt hittem arról a pakliról, meg srácról beszélsz amit pár napja rakott be valaki.
    Shadowflame amúgy nem jó lap, de egy aggro priestbe elengedhetetlen. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 17:06:07
  • Devv
    A kezdő srác aki tanácsot kért, és amiatt megy a vita. A shadowflame-t gondold újra!
  • Shep
    Aki most kezd játszani kezdje priesttel, ha azzal megy, menni fog bármi mással is :D Mondjuk kínlódás lesz ,de hát valamit, valamiért :)
  • Shep
    Lehet nekem is azt kellene, csak előbb kell hozzá egy shadowflame, amúgy pontosan melyik srác, melyik paklival?
  • Mephike
    Ez a kedvencem, ne használd helyettem :)
  • Devv
    Srác közben meg már rank5-ön van a facepriesttel.
  • karmacoma
    Mondjuk az elején pont a hatékony questelés a lényeg, ahhoz meg játszani kell megtanulni, és ha valaki csak face hunterrel tolja, az életben nem fog egy ötös Sámán vagy Priest küldetést megcsinálni. Face hunter a rankedes grindelésre való, nem a casualon való tanulásra.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.13. 16:56:54
  • Shep
  • 1Darton1
    Én például ezt ajánlanám.
    De fel tudnék sorolni még legalább tíz olyan paklit, amivel élvezetesebb, tartalmasabb és hasznosabb a játék, mint facehunterrel.

(Neked megy a különbségtétel: "zoo paladin", "face mage". Mint ahogyan magyarul is kiválóan tudsz.)
  • Mephike
    Most őszintén kérlek adj egy normális indokot erre a két mondatodra: "Mi a megoldás? Hunter, casual módban, csak az arcára menjél, aztán a küldetésekért járó aranyból vegyél booster paklikat és egyre több lappal, egyre jobb leszel. "
    Ha anno kezdőként én neked ilyen tanácsot adtam volna, mit gondoltál volna?
  • Tinman #17139
    Az ürge szerint semmi sem haladhat gyorsabban a fénynél. Hogy is volt ez az ősrobbanáskor?

Jah és ne feledd: "Use the force Harry!" - Gandolf
  • Mephike
  • Devv
    Köszi!
    (Dudu 2 win küldim volt, mentem is egy 2-5-öt, felfújtam a pofám, aztán vettem két pakkot.)
  • Tinman #17136
    Teljesen hibás elképzelés, hogy magadból indulsz ki, nekem ugyanis megy a különbség tétel.

Totál kezdőnek meg sem merem kérdezni, mit javasolnál... gondolom építőkockát, meg zsírkrétát. Ezek vannak a facehunter alatt.
  • Tinman #17135
    Baz! Gratula ^^
  • Shep
    Persze, ezt Zozo nyitotta :D
  • 1Darton1
    Facehunterrel is kell ismerni az alapokat, mert most meglepő dolgot mondok, de azzal is kell trade-elni néha. Viszont tanulni nehéz vele, ezért nem ajánlott totál kezdőknek. Itt a fórumon is láthattál már olyat, aki szívott vele, mert nem érezte a lényegét.
    Mondjuk neked magyarázhatom, te különbséget sem tudsz tenni a paklitípusok között. Gondolom az undertakeres huntert azóta is facehunternek hívod.
  • Devv
    És az Argent Squire is divatos mostanában... :)
  • Negritis
    gz az earth ele hasznos tud lenni shamanban és a blade furry is alapja az olaj rugónak :D
  • Malarki
    Peeeerszeeeee :D
    Mondjuk én sem panaszkodom, tegnap sikerült arany Worgen Infiltrator-t nyitni
  • Devv
    Tegnapi helyett
  • Tinman #17128
    1 éve? 1 éve még nem is játszottam a játékkal. Szeptember végén kezdtem, ergo ha 1 éve valaki neked ilyet mondott, az 100%, hogy nem én voltam. Egyébként a zoo és az ut még mindig kombósabb, és több gondolkodást igényel, mint a facehunter, ami szerintem is faék egyszerűségű. Bosszantóan az. 10 perce sincs, hogy elvette egy csillagom, kvázi full alap dekkel R13-on -.-

Az alap lapjai megvannak, ergo minden kasztot kipróbált már, a célja pedig innentől az, hogy még több kártya tulaja lehessen. Ezt a legkönnyebben rákkal tudja megtenni. Miért ne próbálhatna mellette mást is? Senki nem mondta, hogy ne tegye, mondtam neki a legegyszerűbb megoldást.

A kezdő sokáig tudja élvezni a facehuntert, mert gyakori sikerélményt fog tőle kapni...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.13. 15:58:02
  • Negritis
    jaa tehát amikor én azt mondtam 1 éve hogy a zoo és az undertaker hunter kezdőknek megfelelő tud lenni akkor hülye voltam viszont a face hunter most ideális
    rendben

amúgy azért nem ideális amiért ha valaki meg akarja ismerni a zenét annak nem azt mondod hogy hallgass dubstepet hanem hogy íme 10-15 stílus nézd meg mit szeretnél ha megvan akkor mondom tovább

a facehunter talán a legmonotonabb deck ami a játékban van, a kezdő szerintem 2-3 óra után nem tudja élvezni mert nem látja miért jó neki azzal tolni akkor pedig a fene megette
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.13. 15:51:17
  • Tinman #17126
    "van a face hunter ami egyszerű mint a faék"

Egy kezdőnek pontosan ez kell.
  • Negritis
    van a face hunter ami egyszerű mint a faék
    viszont van a midrange hunter amivel egy kezdő tud sikereket elérni viszont nem annyira aggro és egész jól tud működni
    egész pontosana SenX félére gondolok amibe kb elég ha raksz rare lapokat asszem

az hogy az emberek egy része nem tud különbséget tenni nem feltétlen a hunter játékosok hibája

az akinek nem inge az arra a beszólásra vonatkozott ami a mentalitásodra utal és nem arra hogy az adott hülyeséged bírálja