Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teamarchon néven elindult Amaz-ék honlapja

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
ne aggódj, a facehunterek után mostmár mid hunterek is vannak. kezd megint több mint a fele pakli hunter lenni 😄
Shep
A control hunter amúgy nem rossz, van benne némi taktika is, nem csak lény pakolás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt nem játszott ki 😊
nem lehet hogy spinner dobta a crush-t?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ezek a hunterek...7 életem van, 5 lényem a boardon, neki egy lap a kezében, következő körben nekem lethal, erre kibassza King Crusht. Ezt a szar topdeckelős nulla classt, te jó ég <#idiota> Ehhez aztán kell tehetség 😄 Szívesebben herélek ki terhes macskákat( <#conf>), mint hogy ezekkel még egy menetet lejátszak. Természetesen egy az egyben copy Xixo hunter volt, kivéve a Crusht, gondolom a gyökérnek nem volt Liroj Dzsenkinsze.
Malygos Shaman? 😊
Mephike
Ellennél Sylva 5/1-ben, nálam négy 1/1-es pók és cult master. Ütóm a pókkal Sylvát, hát persze, hogy a cult mastert lopja el a kis nem írok ide csúnya szót. 😊
De megérte ma sokat játszani, kaptam is egy jó lila lapot <#wilting>

Shep
Akkor mégiscsak az egészre vonatkozik a % 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogy, főleg disznó jön belőle 😄 95%-ban, ami felugrik 100-ra ha épp lethalje lenne vele.
Shep
Mondjuk az lehet, hogy be van állítva a % a szerveren, mint a nyerőgépeken és ha nincs szerencséd te a vesztes %-ból kapsz, a másik party meg a nyerőből, és ugyanez megy a mit hoz át, mit idéz stb dolgokra. Tehát arra célzok ,hogy nem a meccsen belül van random, meg % meg kutyafüle hanem az összes meccsre lebontva amik éppen zajlanak érvényesek a %-ok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.20. 16:55:45

Shep
Hát nem tudom nekem ma nekem is és az ellennek is szinte csak Leo volt, ráadásul Sylva ismét a legszarabb lószart hozza át, és az ellenfélnek is, valami nagyon nem stimmel itt.

6ból 1 volt ma leok ellenem 😄
4 röfi, kicsi a minta de nekem nem 😄

Shep
Az nektek is feltűnt, hogy az animal comp egy ideje leginkább Leo-t adja be?

Ezt a decket én is játszottam napi küldi erejéig.
Sneed's Old Shredderem van az asztalon, de ellenfélnél van 4 minion, kirakok 1 Deathwinget, és 1 Kel'Thuzadot kapok belőle.
Na az szemét volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

egyébként nekem se megy a játék most 😄

Nem egy mechmage.az egyszer biztos. Thadilock
Shep
Jó kész ennyi volt, 1 hete folyamatosan csak szívok, csak az nem ver el aki nem akar, ráadásul olyan fos paklikkal ,hogy hihetetlen.

Shep
Kiéget ez a szar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Nekem minden héten legalább 3 ilyen a többi, meg csak szimplán szar, de van hetente kb 1-1,5 órám amikor jól adja 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.19. 20:56:02

Rossz széria 😞 Pókerben még rosszabb az ilyen...
Cicafiu. Meow. 😄
dave9004
ezt a hónapot is feladom... ilyen napom még nem volt mint ez...
Oppsz. Mobilrol nem lehet javitani. Bocs a helyesirasert 😊
*felallt. (a csaj)
Valamelyik nap lattam egy csajt. Fogalmam sincs hogy hivjak. Azt hiszem kek ledek vilagitottak a hatterbe.
A csaj bordo kivagott felso meg egy feszulos leggingsbe volt. Oke! jol nezett ki.. Aztan felalt tekerte kicsit a feneket meg pucsitott.
Gondoltam, hogy a jatek itt a lenyeg. Aztan par perc utan kinyomtam, mert az ilyen picsa csinalas nem erdekel. Ha ilyet akarok mashol keresem 😊. Csak igazabol a lehuzas megy. De, ha valakit ez erdekel szive joga. Engem a minosgi jatek erdekel!
Meg az oroszokat is elobb megnezem. Azok legalabb viccesek.
dave9004
8-as vereségszéria. mindezt r6 5 csillagról. minden elveri valahogy a druidot ma.
sokan élnek ebből amúgy 😄 mármint csajok hogy mélyen dekoltált ruha + közepes játéktudás és dől a cash 😄

Basszus. Ezt az otletet en is felvetettem bnomnek. O frankon tud angolul en meg tudok jatszani ugy ahogy. Bar en nem csalasnak mondanam, hanem kiegeszitesnek 😄
igen, ennyit tudok én is meglepett a dolog és gáznak tartom
viszont akkor leiratkozok a csajról 😄
versenyen láttam ott meglepően tolta mage-gel ezért iratkoztam fel

dave9004
röviden annyi, hogy egy kanadai srác meg egy koreai csaj összeállt h temérdek pénzük legyen a csaj arcából és a srác játszott kb helyette.
reynadék pénzelték tudtukon kívül, twitchből stb sok pénzt kapott. (tornán cam előtt a csaj ült de nem ő gamelt.) ESL-versenyre most meg hirtelen "nem tudott elmenni" 😄
aztán kiderült. de am redditen van róla megathread

Shep
Azt sem tudom miről beszélsz 😊

Shep
ÚÚÚÚ te nézel Trumpot, meg Amazt? Szar ember vagy 😄DDDD

amúgy a magicamy botrányt valaki vágja teljesen? én csak annyit amit trump mondott stream közben

akkor lenne jó, ha mindenki elfogadná a másik stílusát és nem lenne lenézve azért mert valaki mondjuk nézi trump/amaz/kripp/kolento/firebat/strifeco ... streamjét és az alapján tanul-fejleszti a játékstílusát
és az ott látott dolgok alapozzák meg mondjuk 1-1 deckjét

nekem nincs bajom azzal ha valaki csak kísérletezget, de azt nem szeretem ha szar alaknak tartanak mert magamtól jobbtól tanulok és lesek el ötleteket/deck alapokat/fogásokat/trükköket ...

Shep
Pont ettől jó a topic, mert más nézetek ütköznek, amíg kulturált mederben folyik a beszélgetés addig nincs gond, már a felsőbbrendű dolog annyira nekem sem tetszik de hát ez van.

Szerintem meg kifejezetten jó, hogy sok a hasonló deck, mert ez teszi lehetővé a meccs közbeni tervezést, taktikázást. Ha egyáltalán ötleted se lenne, hogy mi várható az ellenfeledtől az sokkal inkább luck based-é tenné a játékot, pedig eleve eléggé az. Ezért se igazán szeretem az arénát.

De egyébként megint arról szól ez a beszélgetés, hogy valaki játszik valahogy (ami tök jó) és akkor mindenki más hülye gyökér agyhalott birka, aki másképp csinálja... egyszerűen elveszi az ember kedvét mégcsak a read only módtól is a topikkal kapcsolatban ez a mérhetetlenül felsőbbrendű, lenéző stílus.
Shep
Csináltam egy poén heal decket, casualban nyomtam 3 meccset ebből 2 feladta, rankeden vszinű. bealáznák de ha finomítanám talán lehetne kezdeni vele valamit.

dave9004
istenem a handlock ellen egy young dragonhawkkal nyertem (spinnerből) 😄
igen tudom hunter... midhunter mert most hirtelen kinőttek a földből (hearthpwn főoldal miatt)
Leírtam, hogy miért hibás a feltételezésed. Hogy más játékban milyen következménye van a felgyorsuló információcserének, az nem ide tartozik (valószínűleg nem értenénk egyet, főleg ok-okozati összefüggésben). Ezt a tendenciát lehet többféleképpen is kezelni. Úgy használjuk fel, hogy közben hagyjuk elsorvadni az agyunkat, vagy a teljes tagadásba menekülünk, esetleg előnyt kovácsolunk belőle.

Botond
Ennek a játéknak egy kis szeletét, de nagyon sok olyan akár blizzard akár egyéb kiadó játékát láttam még a gyerekek előtt, boldogult kocka koromban, ahol ugyanez volt az evolúció. Lehet, hogy ez a kivétel a sok-sok hasonló mintázatot felvevő massmulti játék folyamban, de nem hiszem. Ebből indul ki a feltételezésem, és ezt sem én vetettem fel, hogy dió2-3ban van copypaste, és az hova vezetett, de jogos a párhuzam, és mondjuk 15 éve daocban is ez volt, wowban is mindig volt talentozásban fotm, stb.
De mondom, én megértem a copypaste motivációt is, csak ez az én játékstílusomtól mindig messze állt.
Shep
Alap lapok nélkül persze ,hogy nem megy 😊

Én prep nélkül nem erőltetném azt a decket, a vanish mellé nagyon fontos lenne.

Mondjuk a BF-nél kevés hatékonyabb aoe van. Korai játékban meg azért végtelen lehetőség van boardclearre. DP, SI7, Backstab, Eviserate. Prep pont az ilyen prep+sprint+Deadly poison+BF kombókhoz kell.
Áhh, akárhogy szenvedek, meg alakítgatom, nem válik be rankeden a millrugó...kéne még 2 preparésön, kidnepper, stb...az a gáz, hogy a rugónak nincs igazán hatékony AoE-je, csak az oilos bladefurys combo, már ha nálad van és épp nincs más megoldás...
Én még mindig élvezem a pakliépítést, nem vész el a tapasztalatom, ha kijön egy kiegészítő, sőt még örülök is az új lapoknak, mert van min agyalni.

Pont az a lényeg, hogy nincs "énnyertem" pakli. És csak azért lelassítani az információáramlást, hogy ritkábban jöjjenek új lapok, számomra nagyon furcsán hangzik.
A copypaste paklik problémáját pedig a játék önmaga gyógyítja meg, mert minél több van belőlük, annál jobban elterjednek az ellenük hatékony verziók, és egy dinamikus egyensúly áll be elég gyorsan. Aztán ezt a monotonitást törik meg új kiegészítővel.

Az nekem egy kicsit különös, hogy te és Tinman is csak egy nagyon kis szeletét látjátok a játéknak állításotok szerint, mégis az egészre nézve vontok le következtetéseket. Éppen ezért többnyire hibásan teszitek azt.

Amúgy nekem is az volt a legszórakoztatóbb HS időszakom, mikor a sámánnal szenvedtem, hogy összerakjak valami jó paklit. Az a fő gond, hogy mire meglett a tapasztalatom ahhoz, hogy tényleg működő paklit pakoljak össze jött még egy kieg, és még távolabb kerültem attól, hogy szépen rakosgathassam a szükséges lapokat. Nyilvánvaló, hogyha az embernek van 2000 fölös dustja, akkor nem craftol le 3-4 epicet meg pár rare-t hogy az jó lesz az egyik ötletéhez, hanem megcsinálja boomot és imádkozik, hogy a következő kiegig kiessen legalább néhány olyan kártya amit szeretne.
Botond
Én inkább cél és egyén függővé tenném ezt a dolgot. Kinek mi a célja ugye az egésszel. Akinek a legend azonnal, annak nyilván nem praktikus egyedül mindent kitapasztalni egy elzárt helyen, aki meg csak kellemesen el akar lenni, annak lehet nagyobb öröm ha a saját kárán tanul (ez a része már egyénfüggő, hogy mi okoz neki örömet). Én nem ítélem el egyik módszert sem, ahogy írtam mindenki mindent ahogy neki jólesik. Azokat se akik keverik a két dolgot, azokat sem akik szigorúan az egyik iskolát viszik. Azzal viszont Tinmannal értek egyet, hogy a copypaste összességében nézve, hosszabb távon káros a játéknak. Ezért kellenek a kiegek, mert túl gyorsan letisztul az "énnyertem" pakli, míg ha mindig mindenki saját maga próbálkozna akkor azért végtelen sok idő lenne, mire egy-két közel tökéletes pakli összeállna, arról nem is beszélve hogy lehet össze se állna, mert nem a favoritofthemonth pakli ellen kellene buildet építeni, hanem random pistike még randomabb paklija ellen, amiben van 3 lap, ami amúgy totál baromság, de hopp a te paklid mégis pont telibek*rja. 😄
Mindegy, nekem így is azt adja amit elvárok tőle, se többet se kevesebbet, minden harmadik este egy kellemes órát, amíg lenyomom az összegyűlt 3 napit, ráadásul mindezt a gyerekekkel közösen ökörködve. 😊 Azé egy négy meg öt éves nagyon outofthebox megoldásokat tud ám javasolni. 😄