40521
  • Malarki
    Azért az is megrohadhatna a pokol tüzén aki ezt a kötsög Dr. Boom-ot belerakta a játékba.
  • Negritis
    igazából azért lehetett sejteni a lassulást mert nem volt igazán aggro lap a kiegben
    emperor az a midrange-late deckekbe jó

egyedül a Zoo ami komolyabb boostot kapott a kiegtől a face hunterrel meg fölösleges foglalkozni, azok lesznek
    a játék nagy gondja ami a nagy előnye is hogy full online és 2015-t írunk
  • Shep
    Az ennek a játéknak a legnagyobb hibája ,hogy nincs lehetőséged az ellenfél körében lapot kijátszani.
  • Tinman #17201
    Fura, de ma nekem is ez volt. Sárkány ellen sárkányfű. Ha bunkóznak, bunkózz vissza. Verd le 1 HP-re, hadd égesse a madzagot és ne adj neki lethalt. Nekem a legutóbbi ilyen agyhalott addig várt, míg megtelt a keze és a húzott lapjai elégtek. Direkt nem adtam neki lethalt még ekkor sem, végül csak megtalálta a concede gombot.
  • Zozo0122 #17200
    Oké. Akkor a mai napon az összes aggro deck végigvárja kötélig az összes kört amíg máshogy nem döntök. Közben szépen elkészülgetek, megkajálok. Vagy ez, vagy felnyitom a gépet és belehányok a tápba. Az utóbbi nem tetszik, mert takaríthatok és lehet, hogy a gépnek is baja esne. Inkább leszek én is bunkó tapló kretén állat, mert ha vesztek is legalább felbaszom az agyát és könnyebben kikap a következő meccsén. Pszichológiai hadviselés. Pedig én jól viselkedek, köszönök stb.( kivéve hunter, azoknak csak az első hónapban köszöntem, azóta szinte soha) Ehhez a játékhoz vagy sok pénz, vagy ilyen suttyó mentalitás kell. Amúgy gratulálok a Blizznek. A kieg semmit nem javított a metán, csak még jobban szétcseszte. Lassulás? Ugyan már 20fucking15-ben mindenki felmegy hearthpwn-ra, na hol a legerősebb aggro deck? Leszedi és ladder. Well played. Na rage vége.
  • greyfox
    Egyetlenegyszer, bontottam egy goldent, szét is szedtem :)
  • Negritis
    sót neki!
  • qetuol
    édes faxom, hagyjátok abba a nyelvtannáculást
  • Zozo0122 #17196
    Nekem van :D Próbáltam vele baromkodni, de szar lap. Nem értem ilyeneket minek kell beletenni :D
  • DarkHorSe
    Anima golemet latott mar valaki a jatekban? :D
  • Zozo0122 #17194
    Az is egy rakás szar. Minek kell ilyeneket visszahozni a metába? Igaza van amúgy Madinak, ez a játék max belépő szint az agyatlan meta meg a kevés lap miatt. Jó a zoohoz kell valamennyi skill, de azért nem nagy észjáték az se. De francnak sincs ideje elkezdeni Magicezni vagy Hexezni...pedig jónak tűnik mindkettő, ezeket nézegettem.
  • Tinman #17193
    Majd ha az azzal játszók belátják, mennyire low life-ok :-D
  • Tinman #17192
    Arró' beszéjjé' mikó' regelté?
  • Tinman #17191
    "Facehuntert ajánlani mennyivel elegánsabb."

Grétsy úr, ez egy kérdés akar lenni? Mert azt illik még magának ilyen jelecskével "?" közzé tenni. Köszönjük!

Egyébként hát ki ne székelje le, hogy mit nyelvtani náciskodsz itt hmmm? Van ennek külön topikja, keress rá bátran, aztán a kis barátaiddal ott lehet kedvedre homokozni.

Tényéleg értékelném, ha legalább a játékról próbálnál meg hadoválni, mert jó mezei barázdabillegető troll módjára a személyeskedő kártyát már ellőtted párszor, aztán jött a nyelvtani kártya. Már várom a "mikor regisztráltál" és a "hány éves vagy" kártyákat.

Látod engem is belekényszerítettél az off tengerbe. Csúnya, rossz Grétsy copycat bácsi, nem szeretlek!
  • Negritis
    kezan mage ellen is kell a heal meg a zoo ellen is jó :D
  • Devv
    Én már örülök ha hunter jön: ha megfogom és nyerek az mindig élvezetes, ha nem tudom megfogni, legalább gyorsan végez. A tegnapi dudu vereségszériámat is egy hunter ellen tudtam megszakítani...
  • dave9004
    Zoot inkább. legerősebb pakli.
    minden normális streamer azzal lett legend kb. (nem mind persze)
    Reynad napok óta próbál paklikat és kb nem tud miattuk elmozdulni r3 ról.
  • dave9004
    Értem én hogy hajnalban tolni kell a zoot mert másként nem tud elmozdulni renk lowról de mi szarnak kell bmelni mikor nyilván ő is rohan a legendért a fosával
  • Shep
    Na elmegy a picsába ez a retkes szar, második meccs egymás után, hogy azért kapok ki, mert egyik auchani sem méltóztatik feljönni 20 lapból. Ma is igazán jó volt ez a játék, köszi Blizzard 1/2. Az ilyen szarok teljesen elveszik a kedvem az egésztől.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 23:29:52
  • Shep
    Engem most a retkes sámánok, meg az aggrofos rógok kínlasztanak. Hogy rohadna meg a Blizzard a tetves aggro metájával együtt!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 23:22:42
  • Zozo0122 #17184
    Srácok valaki mondja el nekem: mikor veszik ki ezt a takonyszar huntert? (bocs Shep, ez túl jó szöveg és tökéletesen illik az alanyra )
    Most kajak tegyek be a deckembe 1 kezant meg még egy healt, hogy lenyomjam ezeket a majmokat? :( Rank 7, tiszta szégyen ami itt megy, kb. nincs is kedvem küzdeni.
  • Shep
    Dehogy gáz, csak annyit jelent, hogy elfogytak a frappáns válaszok :)
  • Zozo0122 #17182
    Amíg le nem csap újra a Banhammer
  • Malarki
    Én is most kezdtem nem régen(3 hónapja kb.), szerintem jobban jársz ha veszel 7 csomagot. Az 7*5, vagyis 35 kártya. Ha egy szárnyat veszel az meg csak 5. És itt az elején az a fontos, hogy minél gyorsabban szerezz lapokat. Ha még nem is jó az amit nyitsz, de be tudod törni, és akkor csinálsz olyat ami kell.
  • Devv
    Ha a hejesirás kártja előkerül, az mán gáz!
  • Shep
    Látom jól elvagytok :D
  • 1Darton1
    Facehuntert ajánlani mennyivel elegánsabb. Legalább saját magadnak ne mondanál folyamatosan ellent.

(Az a rossz hírem, hogy az általad említettek még csak stilisztikai hibáknak sem minősülnek, nemhogy nyelvtaninak. Viszont a te rövidke hozzászólásodban, Spicli elvtárs, legalább hét valódi hibát találtam első pillantásra.)
  • Devv
    Resurrect mit ad vissza?: boombot DE még így is megvertem a nyóclegendes warit! :)
  • Darthmushroom
    köszi szépen :D oké megpróbálok nem meglepődni :D

este meg megálmodnom h a 700 goldomból (tavalyról ezek szerint sok maradt mert hétvégén raktam fel újra a játékot :D) kinyissam naxx köv. részét vagy vegyek 7 packot :D am jó mert a 2 pack nekem is járt most a karbantartásért, meg régen is nyitottam emlékeim szerint olyan 3-5 dbot.
  • Tinman #17175
    Lol, majd biztos kattintok egy netdekkes szemétre :-D Neki írd az ilyen félrevezetéseid, engem bátran megkímélhetsz tőle.

A magyar nyelvről dumálsz, miközben a legtöbb hozzászólásodban a "de" vagy "én" szavakkal kezded a mondat elejét, a hányinger stílusodról már nem is beszélve. Hát Grétsy bácsi, ez a fagyi visszanyalt :-D
  • Zozo0122 #17174
    Warrior?
  • dave9004
    Zetának még 2 sub és inner fire decket csinál :D
  • Tinman #17172
    Casual-barnnnn nincs velük semmi gond. Farmolják a goldot, jó helyen vannak ott... ja nem ez az utópiám. A valóságban meg rankeden is burjánzanak :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.13. 21:15:50
  • Tinman #17171
    Te nem ezt a tanácsot adtad, de máshol ezt kaptam. Próbáltam is, de nem a stílusom, viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt aranybánya :-D A gond az, hogy utálok arcra menni, még akkor is, ha gyors sikert garantál. Szeretem a fatique-eigeig elhúzódó meccseket, azok izgik. Ma is volt egy ilyenem priest ellen. Beteg ahonnan vissza tudja hozni a játékot és meg is nyerte... a kezét összecsókolgatnám annyira egyedi dekkel tolta (R13). Jó ok... mákja is volt, mert rohadék Shredder-bőllll robbanó birka esett, azt rögtön eldurrantotta és a sérült lényeim is mentek a levesbe. Ott már tudtam, hogy 100%, hogy vesztek.
  • Shep
    Hát az többször de a deadly poison, flurry a sláger :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 20:46:31
  • Zozo0122 #17169
    És hányszor volt oil + blade flurry?
  • Zozo0122 #17168
    Grat, komoly pack volt :D
  • Shep
    Kikérem magamnak, nem egyszer volt már a kezemben priesttel shadowflame :)
  • Zozo0122 #17166
    Tinman: ne szaporíjjad itt nekem a huntereket Van épp elég belőlük így is :D

Darthmushroom: üdv itt, sok szerencsét a játékhoz! Majd ne lepődj meg, hogy ebben a topicban néha a kártyák neve helyett hülyeségeket mondunk, pl. a Muster for battle = mustár, vagy hogy néhányan itt más hősök lapjait tennék olyan hősök deckjébe, aki azt nem is tudja használni Jah és persze magyartalan mondatokból meg netto f.szságokból sincs itt hiány, de épp ezért vicces ide minden nap feljárni :D

• Zozo0122 #17165
    SHADOWFLÉÉÉÉÉÉÉÉM :D Meg persze inner fire. Mostmár Negritissel toljatok egy meccset, spectatelni akarom :)