40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #38271 LOE óta nem fizetek a játékért, nem nagyon láttam, hogy büntiben lennék :) Ha egy fokkal jobb arénás lennék, akkor úsznék a dustban meg a goldban. Ja várj, szerinted ez is hekkelt :(
igazából a legtöbb F2P játékos szerintem magával basz ki, negyedévente 20-30 K HUF vs rohadt sok farmolás.
nem hülye vagy, hanem paranoiás
-
anadrex #38270 Nevek mintájára csináljunk egy excel táblázatot amit mindenki tud szerkeszteni és külön vigyük bele a goldos és a realmoneys nyitásokat. Meg fogjátok látni, hogy pénzesnél jobb a drop. Akinek az nem elég amit a pitytrackerről írtam, az azért nem hiszi el mert álomvilágban él. Szerintetek tényleg ugyan azt kapja aki csak ingyen játszik meg aki valós pénzel fizet a pakkokért? Én érzem hülyén magam, hogy egy ilyen kérdést fel kell tennem. -
Na fene túlléptem az időlimitet.
Egyébként ha belegondolsz mi történne, 2 hétig menne a hú a mocskos Blizz, aztán mindenki elfelejtené, mert jönne egy újabb botrány amire figyelni kell és minden menne tovább, max arra a két hétre visszaesne a pénzes vásárlások száma, de még így is bőven megérné nekik. Nem mondom ,hogy tuti meg van piszkálva de mivel pénzről van szó ezért elég nagy esélyt látok rá, főleg, hogy minimális kockázat mellett tehetik meg. Meg egyébként is le van valahol írva a HS szabályai között, hogy a boosterekben random esnek a kártyák, vagy pedig csak irányított random van? -
Aha, jól van, hagyjuk inkább. -
Renegade #38267 Persze, hiszen ott el lehet sípolni milliárdokat, nem hinném, hogy a Blizzard megkockáztatna emiatt mondjuk egy 10%-os részvényár esést.
-
Renegade #38266 ha innen lesz valaki, akkor szívesen drukkolok neki :) -
Hátha valakit érdekel, van az indulók között ismert arc. Holnap délután jön a GWENT Challenger esemény. ITT lesz nézhető délután 3-tól. -
Renegade #38264 mágia :) -
Igen, léteznek. Feleségemnek tegnap jött egy ilyen 100 aranyért, hogy játsz ki X db battlecry-os lényt. -
Milyen botrány? Online pokerban ami kicsit komolyabb és nagyobb üzletág is voltak csalások, terem bezárások, bíróság, börtön, mégis él és virul az üzletág. Ez meg csak egy szaros játék. -
anadrex #38261 Szerintem pitytrackerék abból élnek, hogy blizzard megkeni őket, hogy ne lehessen külön listázni a goldos és realmoneys statisztikákat. Én személyesen is tapasztaltam, melóból régebben néha toltam egy arénát, amikor kp ból vettem volt, hogy 4szer is tudtam legendaryk közül pickelni... goldból vett arénánál már 1nél is örülök mint majom a farkának. -
Renegade #38260 ha ez kiderülne (és nem csak egy konteó lenne), akkor abból nagy botrány lenne :) -
Zozo0122 #38259 Na, ébredeztek? :) Tudod hányszor megpróbáltam kifejteni, hogy miért érné meg rohadtul (bármilyen cégnek) ha a pénzért vett packoknak jobb lenne a droprateje? Hagyjuk is. De amúgy a másik oldalon is nagyon jó és erős érvek vannak, ez tény. Én csak azt mondom, hogy megérné, de nem vagyok biztos benne, hogy meg merik próbálni. -
anadrex #38258 Viszont csak a pénzért vásárolt csomagok droprate-jét kellett megerősíteni. ( kínai törvények miatt ) A goldból vett az nem számít szerencsejátéknak. Ott szorozd be kettővel.
Érdekesnek tartom, hogy https://pitytracker.com/ -on beállíthatod, hogy pénzért vagy goldért vásároltad a csomagokat, de külön nem mutat róla statisztikát, csak egybe... -
Renegade #38257 vicces az a meta, amikor egy kutyulós dudu is elég (valószínűleg) R10-ig :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #38256 igazi troll deck, nagyon mulatságos :) -
Renegade #38255 :D
-
Kedvenc deckem. Nem T1-es, de nekem az előző szezonban R10ig tökéletes volt. -
Matte #38252 "Átlagosan minden 20. csomagban van Legendary lap"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát hogyne. -
Madi92 #38251 :D rouge ellen ez mi lenne :DDDD -
Renegade #38250 persze kikaptam, mert csak teszt deck, de vicces volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #38249 volt már?
esport1-röl, a Blizzardnak hivatalosan is meg kellett erősítenie:
Miután az évek során rengeteg statisztika készült már, ezért tapasztalati úton korábban is sikerült kideríteni, hogy az egyes ritkaságú lapok milyen valószínűséggel bonthatóak a Hearthstone csomagokból. Most azonban már hivatalosnak mondhatjuk az alábbi esélyeket:
Minden csomagban van legalább 1 Rare vagy ritkább lap
Átlagosan minden 5. csomagban van Epic lap
Átlagosan minden 20. csomagban van Legendary lap
A fentieknél jóval fontosabb, hogy a Blizzard megerősítette a Pity Timer létezését. Ha esetleg nem tudnád, mi ez: a Pity Timer lényege, hogy minél több csomagot bontasz úgy, hogy nem esik belőle Epic vagy Legendary, annál inkább nő az esélye annak, hogy esni fog ilyen. Az Epic lapok esetében (ugyanazon kiegészítőt bontva) a 10. csomagnál éri el a 100%-ot a bontás valószínűsége, míg Legendary lapoknál a 40. csomagnál kúszik fel 100%-ra az esély az eddigi - korábban is igencsak megalapozott - feltételezés alapján.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.11. 09:04:30 -
hawkie22 #38248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szép volt, fiúk! -
Renegade #38247 eredményt, csak spoilerbe pls.
-
hawkie22 #38246 Mi lett az eredmény? -
Pio #38245 Bezonyám. -
Renegade #38244 basszus, ma volt a Magyar - Portugál? o0 -
Renegade #38243 elég vicces deckkel mászik be Savjz Legend 10-be, pl van benne két bane of doom is :) -
Matte #38242 oksi, én mindent elhiszek, jó adag nép lemegy r10-re, r5-re, sőt szerintem ebben a hónapban is lesznek legendek. A hiba nyilván nálam van, nem játszok jól és/vagy nem játszok eleget. tempo mage-el kb 3 óra alatt lementem egy hete 15-re, azóta nem jutok 14-re (semmivel), de úgy nem, hogy 2 csillag fel, 2 le, és ez 7 napja, napi 10-12 meccs. :D Shit happens.
-
Madi92 #38241 Qtrouge-on kívül más aggrok ellen is nagyon jól működik. Persze, kell hozzá jó draw, de hidd el, nem controllpaladinok hátán vitorláztam le eddig. :D
Sőt, quest warrior nagy ellenfele a decknek.
De hogy csak megmutassam. Statisztika amit szeretek. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez így 60-43 58% winrate.
Druid 6-5
Hunter 11-9
Mage 8-5
Paladin 10-4
Pap 6-1
Rouge 5-5
Sámán 4-4
Warlock 1-2
Warrior 9-8
Szóval szerintem eddigi statisztika is mutatja, hogy nem halott a deck. És ilyennel is lehet érvényesülni az aggro hordák hátán. -
Matte #38240 nem vagyok egy nagy játékos, nem is hiszem magamról, jó ha háromszor lementem r5-ig eddig, pedig azóta játszom, mióta megjelent a HS. Ahhoz, hogy most ezzel a deckkel lemenjen valaki, szerencse kell, nem is kevés, ha miss mázli azt mondja, hogy minden második ellenfeled pwari, qróg vagy midhunti, akkor ezzel te nem mész sehova. ctrl ellen nyilván jó, de szvsz van ennél életképesebb pap most.
de jól beszélsz, a lényeg, hogy szeresd a decket. én most pl. mindegyiket utálom, mint a szart, ahogy az egész játékot. :D
viszont már egy hete r15-ön szopom a nyelest, lassan meglesz az arany mage is, its something.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.05.10. 15:42:37 -
Madi92 #38239 Pont ezért mutattam meg. :D Ránézel, látszik, hogy nem e meta szülötte. Mégis hónap elején már R8-on vagyok. Akkor annyira szar nem lehet. -
1Darton1 #38238 Haha, óvatosan, mert kiakad a szarkazmus-méter. -
Matte #38237 kipróbáltam, jó kis deck, aggro druid, priate wari ellen nyomtam egyet-egyet, tetszik, hogy optimalizálja az időveszteséget, egyik meccs se tartott 3 percnél tovább. -
Matte #38236 casualban nincs olyan, hogy működő. -
Van működő c'thun warrior. Ez quest mage ellen volt:
-
szerintem jelenleg nem számít mikor játszik valaki, hónap végén is tele lesz minden rank pirate warriorral meg quest rogueal. mindkettő piszok olcsó és legend képes. -
Renegade #38233 igen, ezért nem ő volt :D -
Renegade #38232 átfutottam, marha jó, nem is értem, hogy nem jött ez az oldal, eddig szembe velem o0 -
Daermon #38231 És nyertél ellene? :D