Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most 4 különbözö paklival nyomom, mindegyike mechre épül, illetve egy nem, az a FaceHunter. 😄 Egyébként MechMage, MechShaman meg Mechdruid, ami egy kicsit tempo is.
A mechduduval jelenleg zsinórban 5 gyözelem, ebböl az uccsó egy nagyon jó meccs volt aggrolock ellen. 😊 Most állok 14-en, tegnapelött 23-on voltam, tegnap meg nem is játszottam. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kabel15
Azt a lényt általában nem hagyják életben, minden cast nak megvan a maga 3 at sebző spellje amivel simán meg tudja ölni kézből. Sokkal inkább látom azt, hogy az emberek elcseszik a körüket arra hogy azt a lényt bármi áron lecsapják. És ez talán nagyobb értéket ad neki.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Ez hülyeség. Több millióan vannak akik rank 5 ön vannak jelenleg, nem hiszem hogy pont azzal az 500 emberel fogja össze sorsolni a gép aki nézi. Ráadásul annak mondjuk 20% lehet rank5 vagy környékén.

Konami kombó?
Ilyenről még nem halottam.
Hatásos?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lényeg, hogy van esélye az embernek.
Mephike
Nyugi szerencsére a kis robot a rockbiterrel nem kombózik... ja várj, mégis 😊

Azt már nem merem. Felébreszteném a családot.
A pulyka hangokat így se nagyon tolerálják. Az ugrálást még be tudom adni, hogy tornázok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát, aki kitalálta a shamannak ezt a Zap-o-maticot, nem gondolt bele, hogy egy "kicsit" OP lesz???? Beteszel a pakliba 2 olyat, meg 2 tong totemet, ha bejön a kezdőbe coinnal a 2. körbe 10-ez sebzel... nem OP dehogy...
dave9004
6 és 5 közt ingázok pár napja én is. sablon druid hajnalban, midhunter-druiddal nappal viszont szopó.
lehet sámánozok, úgyse lesz legend ebből. (belező csabi is r5-nél ragad. mondjuk streamen lesnipeolják a francba őt is)
dave9004
én konami kombóval nyitom.
le előre előre vissza negyedkör le negyedkör le vissza vissza maj fel.
kabel15
Próbáld ki úgy hogy közben Balázs Palit hallgatsz.

<#taps>
Shep
És ennyi, ott vagyok ahol kezdtem. Zsinórban 8 bukó. Hihetetlen az egész. Ugyanaz a pakli ugyanazon paklik ellen hirtelen semmi nem sikerül Roppant érdekes az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De azért te is kipróbálod, nem? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Oks, ezen durva jót röhögtem. 😄

Shep
Hát ezen jót röhögtem 😄

Shep
Az nekem csak álom, de tényleg nem értem, nem értem miért ennyire fos ez az egész. Miért csak a végletek vannak. Egyre inkább a törlés felé hajlok, semmi értelme így, hogy csak ide-oda hintázok.

Akkor itt van minden bajod forrása!
Épp kabel-el beszéltük, hogy én a 2. gvg hátlappal nyitok paklikat babonából.
Meg van 1 kis rituálém hozzá.
A boostert 3x óramutató járásával ellentétesen körbejáratom az "oltár" fölött. Majd elengedem. Miután látom a kártyák hátlapját megvizsgálom őket. Comon és rare lapoknál nem csinálok semmit. Ha epic akkor pulykahangokat adok ki nyitás előtt. Ha pedig legend akkor fél lábon ugrálok mikor nyitom.
Namármost, hogy hatásosabb legyen a szeánsz 1 száraz csirkelábat szorítok a bal kezemben (nem, levesből vagy pörköltből maradt csirkeláb nem jó mielőtt kérdeznétek). Ha van olyan szerencsétek és Pataki Attila előtte megáldotta ezt a lábat, akkor nagyobb eséllyel nyitsz jó lapokat. Viszont alufóliával köre kell tekerni a fejed, nehogy a gonosz ufók devizahitel átkot szórjanak rád.

Nem akarom elkiabálni, de 7-10 paklinként van benne 1 legend.

kabel15
én rank5 be 😄

Shep
Hát ennyi volt, ismét jön a bukó széria. Úgy tűnik nem enged 12-től tovább. Egyszerűen nem értem, ahogy ide elérek egyből jön a semmi nem sikerül, azonban az ellenfélnek meg minden összejön. Úgy tűnik be lettem zárva 12 és 14 közé.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 21:35:19

Shep
Én sosem nézem végig a színeket, csak gyorsan végigkattolok 😊

Shep
Na most letopdecketl egy retek hunter. Animal fosból persze ,hogy a disznó lett neki. Ezzel oda is lett a streakem, hogy égne el az összes lapja!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 21:24:53

Az érzés amikor látod sárga fény rajzolja körbe a kártyát...
Az izgalom, hogy ugyan milyen legend lesz benne...
És még epic is van mellette...
Ez már csak jó lehet!
Óvatosan felfordítod a common lapokat. Mind megvan, de kit érdekel...
Jöhet a rare. Az se baj, hogy használhatatlan.
Epic sámán murloc. Olyan még úgy se volt.
És akkor remegő kézzel az egeret az utolsó lapra irányítom, kattintok.
Epikus LEGENDARY kiáltás.
Alig várod, hogy eltűnjön a sárga fény, és akkor meglátod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Családod legújabb tagja: Hemet Nesingwary. <#sniffles>

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.23. 21:17:39

Shep
Hát figyelj, ha nem tudod legyőzni őket állj be közéjük 😊

kabel15
Ez az új csoda fegyvered? 😄

Shep
Hah, a fullmechpriest ellen feladta az olajos rugó 😊

kabel15
Sámimat megfogják sajnos.

Shep
Most is elvertem egyet. Szerintem gyengébb, mint az eddigiek.

dave9004
a druid áradat ellen kapták fel a mult héten. nem nagy szám.
Shep
Freezing, nem? Akkor azt már láttam, hát nem nagy szám, azt még a control priestem is elverte.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 20:33:54

kabel15
Belcher van benne meg dr.boom. Most próbálgatom. Ja és frost trap van benne.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.23. 20:31:35

Megint van új? 😄 Gondolom van benne 4 skill command ja meg 3 flamestrike, mert miért ne és egy beépített topdeck generátor <#idiota>
Shep
Melyik az új hunter?

A magyarok is kedvelik az uj huntert. Pannonpuma 😄
Ha olvassa a forumot akkor fuck neki 😄
Nyissá' a Paxig úgyis csend lesz, utána meg legalább egy hónap mire kijön a kieg...meg előtte azért esedékes 1-2 nerf is.
Shep
Majd a Paxon lesz info.

Arról van valami infó, hogy mikor jön az új kieg, és milyen finomságok várhatóak?
Hallottam valami 2v2 modról.
Csak mert összejött megint 1000 arany és nem tudok dönteni, hogy nyissak, vagy tartalékoljak.

Shep
Összekártyázott már több, mint 8 milliót.

Helyes, nyerjen is ő 😊
Devv
Kolento
én 2 sanyit ismerek
Torghellét és a Kirány Sanyit 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Air Sanyi? 😊

Sanyi?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Sanyi megint nyert egy tournamentet.
Jól látod. Azok a szerencsések, akik korán kezdték, vagy rengeteget játszanak 😞 Én tegnap óta nem toltam, talán este ráveszem magam.
Shep
Ja amúgy összeraktam egy full mech priestet nincs benne semmi csak mech meg két naru, 2 holy n, 2 chosen, 1 cabal meg voljin ja és a clericek. Durva, hogy mennyire működik, de elég kiábrándító ,hogy gyakorlatilag arról szól a játék ,hogy ki tudja hamarabb lejátszani a warpert, vagy esetleg ki nem tudja leszedni a másikét egyből. Ez így rohadtul nem kóser szerintem, még akkor sem ha most ezzel a paklival zsinórban nyertem 5-öt. Úgyhogy nekem rohadtul nem tetszik amerre ez a játék tart. Egyre inkább úgy érzem ,hogy semmi értelme tovább játszani. Aggrokra hamar ráunok, control meg életképtelen ennyire aggro játékban, kivéve a nagyon drágákat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 17:59:27

Shep
Hát ennyi ha nem tudod leszedni egyből a warpert gyakorlatilag vége a meccsnek, csak még nem tudod. Ha meg kinyom még egyet akkor már a rá következő 2 meccset is buktad. Nem értem a Blizz mire vár? Annyira a nerfért kiált a lap, hogy még a világűr legtávolabbi pontján is hallják. Eleve azt sem értem ,hogy hogyan gondolták a dolgot. kiadnak egy szinte csak mechekből álló csomagot meg egy ilyen lapot és nem sejtik előre, hogy ez lesz? Most ezek vagy tök hozzá nem értők,vagy pedig direkt trollkodnak.

Mephike
Like! 😄

Attól függően ,hogy mit ad az Oscar op-nak tűnik. 5 mana 7/7 és még csak nem is legendary.
TBTPumpa
True Story:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.23. 13:39:27

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."