40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ja, David HasselHOFF :D -
Tegnapról 2 db. 40G-os quest betárazva. Ma reggel kaptam egy 60G-ot érőt. Elnyomtam az egyik 40G-os küldit, 100 goldost kaptam. YESSSS! Utolsó szárnya is seperc alatt meglett a lé :-) -
Malarki #17362 A Hitler az a 4/2-es rohamdisznó? -
Druidnak a 2.körben growth, wwarrinak axe, roguenek backstab, priestnek a csaj, hunternek bármi. Ha ezek nincsenek meg az elején akkor rossz játékos vagy :D
Ha animált kompánia nem Hitlert dob, akkor az már nem is aggro -
Na végre shadowflamet nyitottam végre nekiállhatok a priestnek -
nem baj, jól mutat a két ingyen pack a 7 wines quest mellé 
az előbb ilyet ír, hogy még 885 perc . szerintem kivárom:D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.17. 01:42:50 -
Need more packs -
Valaki megint ráöntötte a diétás kóláját az EU szerverre.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.17. 01:35:44 -
csak nálam halt meg a bnet? -
Am csak pár napig keveset tudok játszani így a kevés is hamar kedvet ront. -
Te is csak azért jössz, hogy sajnáltasd magad :D -
Áh lehangol a játék. Nem ez nem sírás
Csak ez van. Ut nerf után volt minden classnak min egy jó paklija most van 3-nak kb. Nyerek mondjuk párat a heti top paklival de aggro ugyh megunom majd ezektől sorban jön a lose
És friss kiegészítő után távolról se látszik változás. -
Malarki #17352 https://sg.hu/forum/tema/1431706439 -
Ez mi mert teló nyitja meg -
Úgy érzem idén még 2 kiegészítő lesz. Egy boosteres nyár közepén végén meg egy más karácsonyra -
Zozo0122 #17349 Ja, úgy fogják cisnálni, hogy boosteres, köv negyedév adventure. Ennek a mintáján elvileg még jó ideig. De azé a 2vs2 nyugodtan jöhet akár egy peccsel. -
Hát csak ezt be kellene tenni a bannerba, mert így nem sokat ér. -
Hát én most nagyon azon vagyok ,hogy minél hátrébb kell csúszni, mert akkor legalább jönnek érdekesebb paklik, amiktől lehet ,hogy pont a váratlan miatt kikapsz de legalább nem ugyanazt látod századszor, hogy voidwalker-coin flame-imp, vagy a másik kedvencem a pala coin knife jugler, na és az utolérhetetlen első körben mindig ott van a mana wyrm de ha az nincs valami programhiba folytán akkor coin varázslótanonc -
1Darton1 #17346 Pedig Devv csinált egy remek dühöngőt, ott aztán lehetne káromkodni, nyafizni és látványosan szenvedni a játéktól. -
Csak a köv már tuti boosteres lesz. De,hátha kevés lappal és akkor nem kell sokat craftolni -
karmacoma #17344 És igazából a streameket nézve legend környékén is hunter-zoo-valami-hunter-zoo-zoo-valami a sorminta amiből a valami legtöbbször patron. Lejjebb annyival rosszabb, hogy van mirror image-es tempo mage is. Mostanában casualon questeltem, na az meg már kizárólag agroról szól. Paklit tesztelni lehetetlen, mert kb ott is counterrel kell menni ha akarsz pár győzelmet. Nekem is aranyból lesz a következő kieg, mostantól meg megyek arénázni és nem sírok itt többet a meta miatt. Amúgy már volt ennél rosszabb kétszer is. Az Uleash-Starving Hunter és az UT Zoo/Hunter idején. Mivel a játék nem létezik túl régóta nem nehéz felismerni, hogy 1,5 év alatt 4-5 hónapig volt élhető meta(Szándékosan nem játszhatót írtam mert persze ha valaki counter deckekkel akar ladderezni, azt bármikor lehet), és levonni a következtetéseket. -
Zozo0122 #17343 Én is találkoztam vele asszem kb. 1 hónapja. Emlékezetes meccs volt, ezért tudom, csakhogy nálam jött az eq+consec, szóval vesztett :) -
WTF ezzel a csávóval én is összefutottam ma, akkor is Sámánt tolt, ugyanezzel a hátlappal. Worthy opponent 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.16. 18:32:13 -
Zozo0122 #17341 Hát srácok...az utóbbi napokban szinte csak idegeskedek a játékon. (amúgy mindenki más is, az utóbbi napokban közületek is majdnem mindenki panaszkodik, olyanok is akik amúgy csöndben vannak, és van is miért) Ennyire szar meta még nem volt, ez rosszabb mint a mechmage aranykora.
Az utóbbi 1-2 hét tapasztalataiból azt gondolom, hogy újra a zoo a játék legerősebb deckje. Bármivel megyek, ha zoo jön, majdnem mindig, decktől függetlenül megvan neki az 50% esélye ellenem, annál kevesebb nemnagyon. Hiába játssza a Blizz az agyát, hogy balance meg mittudomén: az NINCS ebben a játékban. Megint van egy top pakli, aminek rohadtul nem kéne. Úgyhogy elmehetnek az anyjukba, tegnap vettem utoljára boostert, valamint a következő kieget is biztos, hogy goldból farmolom ki. Ez a véleményem a balanceukról. 3 napja rank 8-on állok, bár nem játszottam túl sokat, mert rendszeresen felidegesít a game :/ -
Malarki #17340 Fantasztikus ez a mai nap, R14***-on kezdtem, most vagyok R16**-on...
Utolsó meccs, eddig a best of bullshit: KÉP
És ezt úgy, hogy Ragnarost és Sylvanast is rakott ki korábban. GGWP. 10 lap volt még a paklimban, abból kettő Equality, de hát persze a kedves rng nem azt adja a kezembe, nehogy meg tudjam már nyerni. F2P, az a f*szom...
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.05.16. 18:15:10 -
r5 környékén ahol nincs már streak csillag, változik kicsit a dolog. a meta ott lassul vmit. persze zoo ott is lesz, de más agyatlanság kevesebb jóval. -
Ez a bajom nekem is, hogy a design és a felépítés mind nagyszerű, sőt a leg felhasználó barátabb amit eddig láttam de ahogy megboldogult nagyapám mondta mindig - "Mit ér a szép tányér ha üres?". -
karmacoma #17337 Szerintem amúgy túl sokat várunk a HS-től. Mikor a Blizzard bejelentette, hogy megítélésük szerint a játékostáboruk túl retardált ahhoz, hogy a mostaninál több deckslotot kezeljen, nagyjából felvázolta mire számíthatunk. Egy gyors, egyszerű és szórakoztató játékra amivel mobilon is lehet csapkodni kicsit ha van 20 perced. Nem hiszem, hogy nagy változások lesznek a játékmenetben. Annyit lehet tenni, hogy addig a pontig játszol amíg élvezed, tudsz röhögni az RNG-n és se időből se pénzből nem áldozol többet rá, mint ami feleslegesen van. Kár érte mert a design és az UI remek, a világot meg alapból szeretem. HOTS-ba se fektetek több időt napi 2-3 játéknál, mert biztos vagyok benne, hogy a vége annak is ez lesz, hiába nagyon ígéretes most. -
wat -
Negritis #17335 30.án azért jövök haza hogy a Szegedire menjek :D -
Srácok, érdekel valakit a Fireside hátlap (Játssz 3 meccset legalább 3 barátoddal egy közös alhálózaton)? -
Én se nagyon fizettem: 17 ajró 9 hónap alatt. -
Hát akkor így jártam, meg ők is :)
Tökéletesen egyet értek. -
Bli$$ard logic:
Nincs bevétel = minimális sikerélmény a játékos számára
Jó, hát a Batman meg a Witcher 3 nem igazán egy súlycsoport ezzel a F2P mocsokkal. A két játéknak sértés, hogy egy lapon említed őket a HearthStone játékkal.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.16. 14:20:28 -
Szerencsés nyitás volt... -
Ja hát az lehet, de nem is igen fogok, annyira nem jó ez a játék ,hogy pénzt öljek bele, ráadásul tuti valami hót fos paklikat nyitnék, akkor meg csak a hajamat tépném. Batman meg W3 azért kicsit komolyabb cuccok, mint ez, azokra érdemes volt költeni, erre nem annyira. -
Ez mind azért van, mert nem fizettél eleget a Blizzard-nak.
-
Neked nincs is rá szükséged, mert mindent kinyitsz ami kell :D -
Zozo0122 #17326 Én még mindig nem törtem be a Golden Chot :D Ráér az még... -
Jó hát akinek arany van, nekem 1 év alatt nem jutott 1 db arany legendary sem, igaz sima sem túl sok-