Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
-1600 + 400, hogy a fenébe profit?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Kérlek taníts még: "tuti váltok" csak akkor tudok váltani, ha már megvan a Boom. Nem óhajtom úgy befejezni a mondatomat, ahogy te tetted...
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.02.25. 16:00:56

Devv
Negyedik nyitott és első gvg legendarym: Mekgineer Thermaplugg. Valahova beszorítom... 😊
lecraftolod boom-ot nerfnél meg betöröd. profit. megköszönni ráér később is.
Remelem a mobilos verziot is bejelentik.
500 körüli dustom van és 0 prepem 😄
szal én maradok a seggemen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Lassan megvan az 1600 dustom megint. Nagyon azon agyalok, hogy várok vele, hogy lesz-e fr. boom nerf, és ha igen és használhatatlanná nerfelik, akkor tuti váltok 2 prep-re.

simán 😄
amúgy se vagyok híve ennek az utáljunk bizonyos classokat dolognak
ha lenne 2 prepem simán tolnám rugóval is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
képes lennél az ördög lapjait a kezedbe venni? 😊

holnap lehet előveszem a midrange hunter-t csak mókaképp 😄

dave9004
hát még ha a handlock erős is lenne ebben a metában... így is jó volt
Mephike
Nem kell a rizsa, tudjuk, hogy csak szerencsével kapaszkodtál fel a rank11-re is 😛 😉

amúgy tudom hogy "mosdatás" de ennyit nem szoktam hibázni 😄
mondjuk volt ahol nem fizettem meg érte, de volt ahol kifejezetten zavart hogy elbaktam 😄

11ről indultam ott is maradtam 😄 5 győzelem 8 vereség lett talán a vége
holnap Kingsmant nézek moziba, de csüt sztem megint "jelentkezek"

Összedobtam egy control maget, eléggé bejön, simán meg is csináltam vele az 5 wint. Mondom én, hogy állandóan mással játszok...nem merek rámenni egy paklira 😄
Shep
Na, meddig jutott a handlock mester?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát rohadt halk az egész, annyit hallok ,hogy beszélsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Első körös sámán mechre? Te tudhatsz valamit 😄

Mephike
Jövök, nézem, utána szétekézlek 😊

nem is fogod 😄

Sehol nem látom a Donate gombot.<#awink>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

twitch streamem nah elkedztem, várok tanácsokat a minőséggel és a játékommal kapcsolatban is

dave9004
én vágom 😄 ligh of the naaru auchenai meg lent van 😄
v 2. shagowform
Baromi jó meccsem volt az elöbb warriorral. Warrior ellen. Nalam Armorsmith-Warrior, neki Control-feleseg, de csak Ragnarosja volt. Odaig mentünk, hogy elfogytak a lapjai, a Board üres volt, nekem meg volt 1 lapom a pakliban. Nekem 8HP 1 Armor, neki 11HP 6 Armor. Mi volt az utolso lapom? Shieldmaiden. 😊
Nem örült neki, a 2. Fatigue Körben vegul feladta. Baromi elvezetes meccs volt, még ha kicsit hosszura is nyult, függetlenul attol, hogy nyertem a meccset.

P.S.: az ekezetekert elnezest, ipadrol irtam. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Ez csak egy becslés a valóságot szerintem még maga a Blizz sem tudja 😊

Devv
Akkor én nagyon szerencsétlen vagyok. 😊
én úgy tudom hogy 1/20 a legendary nyitás esélye, ezért mondtam azt

kabel15
Ott a pain ami mondjuk korlátlan sebzés, vagy a Holy smite is leszedi. Nem akartam minden hero minden spell jét ki vesézni. De a lényeget értitek.

BattleTag: kabel15#2672

Az az 1/20 hogyan jött ki? Tudtommal az esély, hogy legendet nyiss az 5kártyából az 2-4%. De ebbe nem vagyok biztos szóval csak érdekel.
Neptulont pedig felesleges törni, jó az a lap, nem véletlen használják a legendary seriesben sem.
Shep
Ő 3-ról írt, csak precíz vagyok 😊

Shep
Jelenleg használhatatlan, túlságosan aggro az egész, majd ha egyszer nem így lesz akkor lehet rá építeni paklit ahogy korábban voltak is ilyenek úgyhogy ne törd be csak ha nem akarsz priesttel játszani.

mert 2 sebzés nem elég a zap-hez? 😄

hát igen, innen szoktunk deckeket linkelni sokszor
amúgy a "tulaj" pár linket kirakhatna, hogy könnyebben elérhető legyen
mana-addict, heartpwn,, hearthstone.hu, liquidhearth

toshley rugó ezt próbálta már valaki?
én prep hiányában nem állok neki, azt meg nincs kedvem még craftolni

Shep
Na most én lehet lemaradtam valamiről de priestnek mi sebez kézből 3-at?

TBTPumpa
Ez tök jó oldal. Találtam is megannyi tetszetős Rouge deck-et. Az már más kérdés, hogy a "létfontosságú" kártyák fele hiányzik. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

1/20 az esélye hogy legend és 1/x ( x a gvg legendek száma) hogy neptulon 😄

amúgy gz, de neptu is az a legend amit nem craftolnék le, de nem is bontanék mert látok benne fantáziát

Volt 190 goldom, gondoltam, mielött kilépek, veszek 1!!! paklit. Az milyen már, hogy Neptulon volt benne? 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Igen, ilyesmit kerestem, köszönöm!!

Mephike
Ilyesmit keresel szerintem. A legendás lapok helyére mehet más is, ha nincs meg.

Mephike
Jogos, én a sebzésbe már beleképzeltem, hogy van más is a paláston 😊

Segítséget szeretnék kérni, olyan Mage paklit keresek, amibe secretek vannak és viszonylag jó is, én nem nagyon találtam ilyet.

egy orosz csávót láttam aki malygos shamantól lopott hozzá ancestor callt és azzal büntetett

valamint egyszer engem beszopatott a DL és kirakta neki 4. körben onnan buktam

4et gyógyulni.
Vagy ha van lent valami ami hero powerrel sebez.

Engem talán 1x lepett meg egy ilyen pakli.
1 stealth kellene hozzá, mert köv. körben lehet vele csúnyákat csinálni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Velennel a gond a szokásos, ha 7 manánál kiteszed, akkor van egy 7/7-es lényed, ami abban a körben nem csinál semmit. Ha 9 manánál kiteszed, akkor a +2 manából tudsz 4et sebezni. Ez már nem rossz.
De nézd meg Ragnarost, aki 8ért 8/8-as és a kör végén lő 8at. Azért ez már komolyabb. Vagy ott van Dr. Boom, aki szintén 7ért 7/7-es. De hoz két 1/1es lényt, amik még később robbannak és sebeznek. Szóval ő valójában 7-ért 9/9-es, és átlagban fog sebezni minimum 2+2=4-et.
De Sylva is jó példa.
Velen most biztos, hogy gyengébb legendás lap, mert mindenki BGH-t és egyéb lapokat használ, hogy a fixen jövő DR. Boomtól megszabaduljon. Ne törd be, mert lehet a köv kieg után új meta jön, ahol Velen ismét értékessé válhat.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.02.24. 11:32:23

Mephike
Pont vasárnap csináltunk velőlevest.
Ja bocs, ez Velen.

Sajna nem.
Nem csinál semmit.

kabel15
Shep a nagy priest "mágus" tőle kérj tanácsot <#awink>
Eddig talán 2x láttam ki játszani, mondjuk akkor eléggé meg kavarta az erő viszonyokat! Ja nem, volt BGH-m <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

Devv
+1
Devv
Hunter-be...
chopin42
Sziasztok! Velent nyitottam (másfél hónap napi pakk után kijárt...), jó valamibe?