Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak nem szabad kipakolni mindent a boardra.
Had kelljen elhasználnia a board clear-eket 1-1 lényre.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Warrior nyomta a Well played-et, meg a Thank you-t már a második körben amikor kirakta az Armorsmith.
Gondolom jó volt a keze face hunter ellen.
Mekkora meglepi volt, hogy ebben a face hunterben sok a nagy lény, meg a legend. <#nyes>#nyes>
Valahogy nem számított control hunter-ra.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
és az sírhat a blastmage miatt is hogy túl sokat ver arcba, vagy a juggler + imploison/mustár túl op
hagyjuk már
lentebb volt egy kérdés a quartermasterrel kapcsolatban, ott ugye az a mondás hogy 2 túl sok, és eleve kb akkor tud működni ha turn 2 juggler - turn 3 mustár - turn 4 coin quarter
később nehéz belőle komolyabb előnyre szert tenni
nem mondom hogy nem lehet, de 7. 8. körben ha ki akarod játszani a kombót akkor 2-3 halott lap van végig a kezeben ami szimplán sok
és még akkor is ott van hogy 3x3/3+2/5 nem túl "vastag"
egy Ancient of War megoldja, és az aoe removal is komoly probléma neki
én azon is meglepődtem hogy a Kodo kikopott a paladinokból pedig a humi+kodo elég jó removal volt
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem véletlenül nem panaszkodik rá senki. A több száz alkalomból, amikor láttam kijátszva, ritkán volt átlagon felüli haszna.
Bár már így is túltárgyaltam, ez is csak a szokásos alaptalan rinya.
Olyan pakliba szokás belerakni, amibe már nem tudnak több olyat lapot, ami illene a koncepcióhoz, de valahogy fel kell tölteni 30-ig.
Jó lap, de közel sem nerfre érett.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.02.25. 19:45:48
Más: Látott mostanában valaki nagyobb mennyiségben Quartermaster-es Pala deckeket? Ha palával találkoztam ,az agro volt, és nem játszotta a mustár+quatermaster kombót. Vagy csak nekem nem jutott ilyen pala?
Nagyon kis eséllyel tempóelőnyt is jelenthet, de ehhez egy korai körödet teljesen fel kell áldoznod.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.02.25. 16:59:06
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.25. 16:23:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.