40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #17404 Na 5-3 lett. Persze pofátlanul jó packot kaptam, volt benne egy Toshley
Egész jó kedvem lett így estére :DDD
-
Zozo0122 #17403 Ez amúgy kárpótlás a sok zooért :D -
Zozo0122 #17402 Végem, beröhögtem a hugyozástól :D Van egy egész jó shaman draftom arénában, van benne 2 fireguard, 2 piloted sky golem stb...szerencsétlen warlock ellen kiraktam 2 fireguardot egymás után, utána egymás után 2 pilotedet :D Az egyik piloted Baron Rivendaret dobott, erre megölte a másikat is, abból meg előugrott 2 db 5+ attackos minion :D Itt már szakadtam, következő körben erre rádobtam egy boulderfist ogrét, itt kaptam vagy 3 jórszólsallszáffört, majd feladta
-
1Darton1 #17401 Sziasztok! Tamás vagyok, Hearthstone-ista. -
Hát ezt szépen összefoglaltad, kár, hogy a nagy blizz ezt nem látta előre, mert totál hozzá nem értők csinálják az egész játékot, amit szerintem gyönyörűen példázott az amikor bemutatták streamen a maradék lapot. -
Zozo0122 #17399 Újabb fantasztikus írás. :) Minden szavad arany, azaz gold - vehetnél nekem néhány classic boostert :D -
karmacoma #17398 A taunton agyaltam a napokban. Nem értem ezt miért hagyták ki. Floodolták az 5 manás slotot kötelező minionokkal, így a Belcherrel baromi drága lesz a deck, így az se ér semmit.
Én úgy látom az volt a cél, hogy manához képest nagyon erős minionokat tudjon lerakni az asztalra az ember. 3. körös 3/5, 4. körös 5/6, diszkont áron kirakható 6/4, és inervate-elő 5/5. Az a baj, hogy ez a játék nem így működik. Nem véletlen, hogy a hasonló elvre alapuló Druidában fixen benne van vagy 15 lap, amit nem tudsz cserélni. Mind kell hozzá, mert alapvetően 1 3/4-es és 2 2/3-as lény többet ér, mint egy 5/6, ha azon nincs taunt, mert a lények túlnőtték az Aoe-kat manahatékonyságban. Ezt nagyon elrontották.
A kieg adott nekünk egy Emperort, ami remek a kombódeckeknek, és egész normálisan balanceolt lap lett, jött egy archetípus kreáló Patron, és a kis impszaró, ami szó szerint rászabadította a démonhordát a metara. Említésre méltó még a quick shot, ami még egy frusztráló mód arra, hogy a nulla interakcióval játszó Hunter is le tudjon burstölni. Mit hagytam ki? Ja igen a Flamewalker, amiről azt hittük kinyit egy nem freeze control mage-et, helyette jött még egy aggro deck, ami közepesen jó húzással 5 kör alatt kivégez 2 1 manás minionnal. Hát jól belefulladtunk Nefarian trágyájába.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.17. 23:55:31 -
máris jobban érzem magam -
Iszol is?
-
1Darton1 #17395 Hát én is morcos lennék, ha piálás helyett erre költöttem volna. Szerencsére nem volt nagy dilemma. -
Szerintem aki komolyabb kikapcsolódásra vágyik, mint a buszon nyomok 1 meccset, vagy esténként zúúúzok kicsit azok hamar le fognak lépni, mert nem úgy tűnik ,hogy ebből az egészből belátható időn belül egy normális, nem egysíkú játék lesz. Ha nem öltem volna bele már 1 évet biztos én is abbahagytam volna, de most meg inkább az a kérdés van-e egyáltalán még értelme foglalkozni vele. -
Itt akik változásra várva pénzért megvették nagyon elfordulhatnak tőle. Na nem a.zoobuzik akik ut nerf óta méchmagezni kényszerültek -
Legalább lenne mit nerfelni, de arra a 2 hónapra lenne normális játék, nem ez a fos ami most folyik, játék címén.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.17. 22:56:38 -
1Darton1 #17391 Azt én is sajnálom, hogy ez a pve kiegészítő olyan, mintha ki sem jött volna. Először azt hittem, ha már ilyen jellegű lesz, akkor legalább belepréselnek egy rakás új lapot, de nem elég, hogy kevés lett, legalább rosszak is. Még Naxxból is jóval több ragadt bele a játékba, pedig az nem tegnap jelent meg. Így most várhatjuk a következő ötletüket, és hátha ténylegesen megbolygatják ezt az unalmassá vált helyzetet. -
Egy battlecry nem op ha ésszel csinálják
Az egész adventure kiegészítő átgondolatlan szar lapokat hozott holott nyíltan metachangerként hirdették. Itt van a baj -
Mert nem kicsit lenne túl OP az olcsó, AOE sebzést CSAK az ellenfélre leadó + még lényt is adó, ami sárkány... Nem kicsit rossz ötlet ez, nagyon...
Gondold végig a Dark Iron Skulker lapot. 5-ért tudja azt amit tud, és nem véletlen, hogy csak ennyit tud. Ha sebezne mindig fixen kettőt, nem kicsit lenne elborult lap. -
Így van, jöhetett volna egy tauntos divine shieldes dragon pl. 3/4 vagy ilyesmi. AOE-s hát nemtudom, talán elfért volna egy olyan is. Ja, a dragon consort-nak meg neutralnak kellett volna lennie...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.05.17. 22:44:39 -
Az sem világos számomra, hogy miért nem volt benne olyan ami pl. tauntot ad, meg miért nem lehetett olcsó és hatékony AOE-s képességgel rendelkező sárkányt berakni. pl. battlecry: firebreath deal 2dmg to all enemy minions vagy valami hasonló, hogy a sok mocskos takonyaggro ellensőlyozva legyen egy kicsit, nem ehelyett beraktak nagy dög sárkányokat akiket esélyed sincsen kijátszani, mert nem élsz addig, vagy ha mégis akkor már késő. Na és akkor ott vannak a semmire nem jó sárkány lapok, mint pl a 8/4-es legendary leszedő.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.17. 22:38:13 -
Ez a sárkányos dolog szerintem nem jött össze, sokkal használhatóbb sárkányokat kellett volna kiadni a kevesebb több, az egyszerűbb jobb elvén. -
Majd az pörög. Mert a hearthstone igazából a rageért van. -
Nem kell pörögnie, de ha néha (vagy gyakran) kiakaszt a játék, akkor oda lehet anyázni. :) -
Zozo0122 #17383 Off topic lol :D Tényleg bajok vannak, ha már ez kellett :D -
csak nehogy többet legyen használva mint ez.
-
Tavaly óta nem nyitottam legendaryt és nem azért, mert nem vettem pakkot. -
1Darton1 #17380 Neked is köszi! -
Ha még nincs a kedvencekbe, offtopic link a banner alatt! 
Köszönet a moderátoroknak! -
hawkie22 #17378 Ejj de rohadt idegesítö a mostani meta. Rank15*-ön állok, akármit próbálok, nyerek egyet, a következö körben visszabukom. A mai napon Rank15* és 15** között ugráltam, lejátszottam kb. 20-22 meccset. Rohadt idegesítö. Pláne, ha control mage meg control warrival játszom, mert úgy még a meccs se 5 perc. -
Ezaz, március eleje óta ismét legendary, ami nem más mint:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!King Mukla
Ty Bli$$ard!
-
ajj a fenébe. :(
-
Már nem izgat, kaptam én is 1x úgyhogy ... :) -
csak shep meg ne lássa -
Zozo0122 #17373 Most lépek be :D -
Malarki #17372 Játszik most valaki? Megint Watch and learn -
Erről beszélek én is :) -
Páncélos harcimalac :D -
A kis röfi :) -
Na, Antonidas elkezdett dolgozni, eddig nem nagyon húztam fel... -
Mióta létezik 4-et kaptam. Nem szeretem, mert hadd én döntsem már el mire költöm azt 100G-t, de megértem, hogy kezdők miatt kellett bele. Amúgy mindig szemetet kaptam belőle. Persze, ha elnyomnám, tuti 40G-os küldit dobna be, az meg úgy már kicsit sem value. -
Lokker #17366 Én is kaptam, pedig semmi extrát nem csináltam. Mondjuk meg is lepődtem rendesen, hogy ilyen is van. :)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.05.17. 11:05:08 -
Úgy tűnik mégsem városi legenda!
Bár lehet csak azért kaptam, mert fizettem (Battlenet Wallet feltöltés).