Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tele van. csúcsforgalom !
TBTPumpa
Yep, nekem is ledöglött.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkHorSe
Na megint jatszhatatlan ez a szar

Swedish people are albino monkeys

Mephike
Azért ez így nem teljesen igaz, még akkor is ha leírva jól hangzik. 😊 Kétségtelen, hogy nehezebb most velük ott ahol sok a mechmage. De gondolom az új meta majd gondoskodik arról, hogy ismét boruljon a papírforma.

handlock annyira nem drága amúgy
standradt handlock-ot ha megnézed van benne 5 epic és 3 legend
amiből 1 ugye soulbound, 1 mindenkinek kötelező + jaraxus
nem vészes az "ár" amúgy

a komolyabb ramp dudu-k sem érnek sokat amúgy, ahogy ma tapasztaltam
viszont a mid hunter egész szépen működött
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.26. 19:42:58

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
haha black knight 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Hát szegény Handlockok meg Control warriorok semmit nem érnek a mostani metában...méregdrága paklik és lealázzák őket. Mondjuk az én papom is egyre jobb, most is jött egy warrior, de ezeknek egyszerűen nincs esélyük a pap ellen. Nem is tudok még egy ilyen rossz esélyekkel induló matchpot mint a warriornak mint a priest...
Frostnovaval tokeletes paros. De en kicsit meguntam a maget.
Ezert keresek neli mas helyet 😊
freezemage alapja ugyebár 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

En szeretem azt a lapot. Kar hogy csak egy van belole :/ az aggrok ellen jo lenne az 3-4 korben 😊 aztan belcher es johetnek a nagyok 😊 warriorba el is tudnam kepzelni 😊
Doomsayer 😄DD
dave9004
milyen deckek akadályoznak meg arrafelé?
Zickler
Én rank 4-ig most SenX hunterrel mentem el, aztán mech sámi rank 1-ig. De valahogy a legend nagyon nem akar összejönni.

Battletag: Muhee#2716

megnézem első körben, hogy mit a SenX hunter, ha tényleg annyira szar mint mondják páran (EU-n állítólag rank 15-1 között sok a counter neki) akkor váltok dudura 😄

megy is elvileg a stream
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.26. 15:41:13

Akkor druid lesz?
most próbálok pár dolgot még javítgatni, hátha

Mephike
A hangerősségre figyelj majd már a kezdéskor is. Köszi! 😊

teamspeakre gondoltam 😄

Shep
TeleSport?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ne mesterezz ifjú padawan 😄
amúgy sztem egy félóra-óra múlva, de úgyis szólok előtte

valamint, ha van rá igény akkor hétfőn lehetne tolni egy TS-s közös játékot amit közvetítek
akár egy draftolós arénás mókát is
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.26. 14:54:16

dave9004
áh én minden fölöslegest török és a rugo-pala warri lapokat is 😄
Mephike
Nos én azt tervezem, ahogy azt már írtam, ha Naxx szerű kieg jön, akkor hagyom, hogy a Blizzard megfejjen és megveszem a kieget. Ezzel talán el tudom érni, hogy a classicból kevéske hiányzó, de szükséges lapokat lapokat idővel még kinyitom, vagy lecraftolom.

Shep
Könnyű annak akinek minden lap megvan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
én már nem veszek goldból pakkot. meglátjuk mennyi gyűlik
Shep
Mikor kezd a mester? 😊

mobil bejelentés , új pve és esetleg 2v2 jön

Mephike
A mai patch: bőség - jóság

Mephike
Pedig ennyi lesz, max nagyobb lapkészlet lesz, mint a Naxxban volt.

Probalok optimista lenni. Ha csak egy uj naxxramas szintu kalandot hoz a bejelentes az edes keves 😄
Shep
Szerintem lassan felébredhetnél! 😊

En annyira kivancsi vagyok mi lesz a nagy bejelentes.
Remelem olcsobb classic pakli. Vagy rare mellett plusz egy epic is lesz benne. Tobb napi quest vagy az arena melle egy hasonlo jatekmod 😊
Devv
Lopni leginkább.
Mit tud? 😊
akkor még jó hogy tudja magát gyógyítani 😄

Devv
A Priestem nagyon betegre sikerült. 😊
Devv
Nálam jó volt, épp most vettem egy semmit mondó pakkot...
Nálatok sem megy a Shop?
Venni akartam goldból paklit, de amint megnyitom a Shop-ot, szürke lesz a felülete, nem tudok sehova se kattintani, se semmi, viszont játékot indítani ugyanúgy tudok, csak a Shop nem megy. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

az a baj hogy nincs Cenariusom 😄
de lehet hogy egy tokenesebb verziót tolok, csak félek hogy az nem elég jó az aggro ellen

Devv
Dudu legyen!
nah 3 win és 5 dudu/hunter win a Questem így vagy egy ramp dudu vagy mid hunter lesz ma a streamen 😄

"csak ellenfélként" és streamen láttam 1/4M-et (quartermaster) de ha a mustárral kombózták akkor a 8. kör után nem volt akkora probléma mint mondjuk egy 5/10
nem mondom és gondolom, hogy teljesen kuka lenne a lap, de valahogy nekem 2 belőle soknak tűnik még akkor is ha egymás után kijátszva már 5/5 lesz belőlük, főleg hogy ez olyan kombó aminek egyik fele önmagában semmit nem ér
a mustár 2. és 3. körben is value és tempo előny és azt használom is ha palázok
de az 1/4M ha nincs mustárod vagy lent 2-3 1/1et hero powerből akkor halott lap

de ez saját spekuláció, ha neked működik és jó az "élmény" is akkor az a lényeg

Shep
Nem, én mindenkit verni akarok de pont őket kaptam 😊

Hogyne! Mar hasznaltam is. Hozta a kotelezot. Nyertem! 😊

Negritis. En hasznalom azt a kombot. Quater + mustar. Mindegyikbol ketto. Es tud forditani. Hiszen 3db 3/3al majdnem mindent letudsz szedni. Ha ugyes vagy akkor lehet 5/5 ( ez mar nagyon ritka kombo) . Szerintem hatasos, en szeretem 😊
dave9004
1x
Látta már valaki ezt a lapot valaha élőben? 😄

dave9004
jah. vhogy a meta úgy alakul h mindenki a huntert akarja meg a maget verni, így el lehet a többieket is verni. legalábbis éledezik a druidom is, meg a sámánom is 😄
Shep
Én meg feltörtem, mint Dallasban az olaj. Zsinórban 5 győzelem priesttel, hunterek meg mágusok ellen. 😊

Időközben rájöttem és kiléptem.
Shep
Nem lesz győzelem, várhatsz holnapig is.

Shep
Nincs is attól szánalmasabb, mikor a facehunter nem tud veszíteni és mikor már tudja, hogy vége még elnyom mindent, majd megvárja amíg letelik az idő.