40521
  • TBTPumpa
    Dühöngő topik
    Itt szidhatsz mindent következmények nélkül!
  • 1Darton1
    Manaügyileg nem nagyon jön ki ez a feltételezés, de az tény, hogy tudnak remekül indítani a mech deckek.
  • StrikeFor
    ezeket a Mech paklikat aki kitalálta elmegy a picsába.... 3.!!!! kör -18 HP és az ellenfélnek kint van 4 minionja ilyen 5/4 4/3 2/1 4/4-es.......takarodjon már
  • karmacoma
    Nekem Druidban nem jött be a Hungry Dragon. Ritkán van olyan boardod, ahol van fölösleges ütésed, úgy meg nem mana hatékony ha HP vagy spell kell mellé, hogy ne legyen Lost Tallstrider. A Druid of the flame se igazán vállt be. Nincs argus, így 3 manáért 2 seb nem takarít csak hunter ellen. Shade legalább tud meccseket nyerni ha megszalad, illetve több manát eszik, ha túléli az első trade-et.

Ebben a metaban amúgy nekem nem annyira jött be a druid. Lehet csak rosszul húztam, de sokszor megfingattak a hunterek/zook/Tempok. Agyalok, hogy Senjin is kerül a Chow mellé, csak még nem tudom mit vegyek ki.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.18. 18:08:41
  • dave9004
    előbb utóbb eljön a taunt ramp druidom és két mc tech-el fogok operálni. elvileg több az aggro nem? akkor hajrá

ami fix: egy aggrot se fog berakni a matchmaking :D
  • sadface #17439
    te ne ajánlgasd a kezant szegény magem már kivan
  • 1Darton1
    Ha nem unalmas, dagadt control paklik jönnének szembe állandóan, akkor én is meggondolnám.
  • dave9004
    kétes találgatások, de ha maradunk 3 hónap körül akkor julius eleje-közepe.
  • Devv
    Nekem nagyon bevált a druid of the flame hunter/mage/zoo ellen.
  • 1Darton1
    Ahogy Zozo is írta, a druid of the flame egész jó lehet 3 dropnak. Én csak akkor tenném bele, ha aránytalanul sok aggro jönne szembe. De ez a pakli egyébként is erős ellenük, és én nem sokkal találkozok, szóval maradok a shade-nél.
  • 1Darton1
    Mind a három lap a savage roar kombó miatt erősebb az szokásosnál. A shredder pedig egyébként is magasan veri a hungry dragont, a priest és dragon deckeket leszámítva.
    Persze lehet ezekkel variálni, de akkor a pakli fő erőssége kopik tőle.
  • Zozo0122 #17433
    Természetesen Ysera VAGY Chromaggus, nem mindkettő. :) Jah és mehet Sylvanas is, de szerintem ő mostanság gyengült, mint lap. Meg őt amúgy is max az egyik force of nature helyére lehet tenni, de szerintem az a tuti, ha 2 van benn.
  • Devv
    Jól bekészültél!
  • Zozo0122 #17431
    Rengeteget druidáztam (rankeden 300 win fölött), és azzal lett meg először a level 60 is. Hidd el, tök mindegy milyen deck, a wild growtht hatalmas előnyt ad. 2 wild growth + 2 innervate full alap, akármi jön utána. Ha tudsz coin+ wild growthal kezdeni, az hatalmas előny, később pedig laphúzás lesz belőle. Shade elég jó, de nekem bevált az új druid of the flame is helyette. Én egy shreddert + 1 kezant raknék most bele, + 1 db chowt az elejére. MC tech is mehet ha gondolod + BGH alap. 2 swipe, 2 keeper, 2 ancient of lore kötelező, legendnek meg mehet Harrison, Loatheb, Emperor,Ysera,Chromaggus. De Loatheb + Emperor mindenképp :)
  • Shep
    Amúgy mikor is jön a következő pay to win kieg?
  • Shep
    Rohadtul kevés, most van bent 2 antik, 2 holy és 4 taunt és még így sem elég, pláne ha nem jön fel :) Ja és a mágus retekrák ellen még mindig nincs esély, csak annyi ,hogy most már nem a 4. körben öl meg hanem el lehet húzni 12-15 körig is, de utána jön Anti bácsi a 100 labdájával és kivégez.
  • Negritis
    a Shade érdekes kérdés anno is ment róla a vita hogy megéri-e használni
    a Shreddert azért vettem ki hogy a hungry dragont kipróbáljam (működik btw szal az marad valszeg)

WG-t meg azért nem akartam mert hogy az rampba szokás, de asszem visszakerül főleg mert a laphúzása triggerel Chromaggal
  • 1Darton1
    A wg, a shade és a shredder is alapjai a decknek, azok nélkül nem csoda, ha gyengén muzsikál.
  • Negritis
    köszi, ehhez hasonlóm van csak én nem vagyok a shade nagy barátja
    meg nincs cenariusom se :D
    sherdder -> hungry dragon
    2xshade -> bwt + mct
    Harrison -> 2. belcher
    cenarius -> yseria/chromag
    és WG helyett 2. force + 2 azure
    de valahogy nem akarta adni casualon így nem mentem át rankedre de lehet megnézem
  • 1Darton1
    A midrande druid nem sokat változott mostanában, csak belekerült Thaurissan. A tech lapokkal lehet variálni ízlés szerint.
  • Negritis
    melóba nem igazán szeretném nézni :D de akkor majd utána nézek redditen ha lesz energiám
  • Devv
    Priestbe gondolom 2 belcher, gyógyinak (+leszedésnek) egy holy fire.(?)
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.05.18. 15:59:32
  • Devv
    Amaz twitch
  • Negritis
    nincs normális netem így nem tudom megnézni, egy linket megköszönnék
  • Shep
    Nekik, mert ők streamerek :)
  • dave9004
    amivel épp amaz v massan játszik most az nagyjából hatékony.
  • Devv
    dave9004
  • Negritis
    valaki tud egy hatékony dudu decket?
  • Negritis
    S4 minim van és "simán" működik rajta
    kicsit akadozgat de a nagytesóján nem lesz gond sztem mer több a memóriája

vagy amazon app store vagy play árúház (amelyik szimpatikusabb)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.18. 12:40:10
  • Tinman #17415
    Nem értelek. Van már direkt mobilos verzió.

Google play áruházból letöltöd, indítod. Nekem 4.3"-os Xperia Z1C-n tökéletesen megy.
  • spybot919
    Sziasztok. Biztos volt már ilyen kérdés. Van egy Samsung Galaxy S4-em. Ezen szeretném a Hearthstone-t futtatni. A probléma az, hogy valószínűleg ezt a kijelző mérete miatt nem lehet elindítani. (inkább tabokra lett tervezve mintsem telefon) Van-e erre jelenleg megoldás? Főként magyar leírás jól esne.
  • Negritis
    azért bukni az arénát mert csöng a telefon priceless :D
  • Tinman #17412
    A legnagyobb mákos vagy errefelé, grat!
  • Tinman #17411
    Egyetértek
  • Tinman #17410
    Hopp, meg is említetted :-)

Igen, egyetértek de így is frankó. 4/3 test, priest és aggro bosszantó :-D
  • Tinman #17409
    " deal 2dmg to all enemy minions"

BRM hozta el a rugómhoz az egyik kedven lapomat a Dark Iron Skulker-t. A mostani aggro metában ez nekem eléggé bejött.
  • Tinman #17408
    Szerintem se nagyon... palát is könnyű elverni, főleg, hogy fejből tudod mely sárkányokkal operál.
  • karmacoma
    Kemény. GVG óta minden questet letoltam, nyereségesen arénáztam és 5 legendet + 25 epicet nyitottam. :D
  • Zozo0122 #17406
    Én amúgy belekerültem vmi anomáliába. Nyitok havi 3-4 legendaryt, cserébe hihetetlenül sok huntert meg zoot kapok ellenfélnek. :D
  • Devv
    MAAAAAAAAKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEER!