Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát nekem momentán semmit nem jelent kinek milyen a hátlapja, az enyémet van, hogy meccs közben is átváltom, hátha jobban jön a lap 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hátlap-fetisizmus hát szakadok 😄 Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy, hogy néha belekötsz emberekbe, vagy ez valami kényszeres viselkedés nálad? 10-ből 9 játékos akinek piros hátlapja van tud valamit, már csak azért is mert rohadt régóta játszik. Elismerem, hogy van aki azóta párszor lépett csak be, de a többség azért végigjátszott minden szezont. Akinek meg legend hátlapja van, azt hadd ne ragozzam, de annyit azért mondok: biztos lehetsz benne, hogy jobb nálad és nálam, legalább abban az egy paklitípusban, amivel az utolsó 4-5 rankot lenyomta. Hogy a jófrancba jutottunk ide attól, hogy elcsodálkoztam azon, hogy egy 1 éves paklit még mindig folyamatosan játszanak? Nem az új fajta zooról volt szó, hanem az egyik legrégebbi típusról, arról, amelyikben van Void Terror. De visszatérve, ragozhatjátok itt amíg akarjátok, lefogadom, hogy ha piros hátlapos, legend hátlapos, vagy golden ellenféllel találkoztok, akkor azért a ti szemetek is felcsillan, hogy na ez szinte biztosan jó meccs lesz, és jobban odafigyeltek mint egyébként. A piros hátlapos azért lényeges, mert valószínűleg már a reset előtt is tolta ezerrel. A legend azért, mert mégiscsak legend, lehet, hogy egyszer régen zooval felment legendig, a többi paklival meg egy rakás szar, de én azért figyelek a lépéseimre. A golden hero meg biztos, hogy azzal az adott classal jól tolja, mégiscsak 500x nyert már vele legalább. Előfordulhat, hogy egy buta játékos, és csak rengeteget játszik, de megint csak ez a ritka. Nem veszek félvállról egy ellenfelet, főleg ha van valami ami mutatja ha nem is a skilljét, de a tapasztalatát. A hátlapok erre tökéletesek. A naxxos hátlapot azért nem említettem, mert sokan netről néznek hozzá paklit, én egyet se néztem ezért büszkén játszok azzal most, mert nekem nehéz volt a heroic mód. Amúgy semmi baj azzal, ha netről nézel megoldást, mivel az SINGLE játékmód, azt csinálsz amit akarsz, nem rontod vele más játékát. Csak emiatt nem említettem meg az előbb a naxxos hátlapot. Viszont én az új szezonos hátlapra le fogom cserélni, mert az is PIROS mint a Ferrari 😊
Shep
Ha piros akkor tuti jó, mert a Ferrari is piros többnyire 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Attól ,hogy van piros hátlapja még lehet, hogy most próbálja a zoo-t vagy pont a 3 manás küldetése van.

Ez a hátlap-fetisizmus is felettébb gyanús. Biztos az autók színéből is messzemenő következtetéseket tudsz levonni a tulajdonosukról.

Biztos te is reptilián vagy, és azért lepődsz meg teljesen mindennapos dolgokon.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.02.27. 20:14:52

Semmi. Bár hozzátenném, hogy 3 zoo jött, abból egy piros hátlapos, 1 legend és egy zöld. Nem ma kezdték.
mi van ha most kezdte és ahhoz van lapja?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem zavar a zoo se. Csak meglep, hogy van egy réteg ami még mindig azt tolja. Gyakran elcsodálkozok az emberek monotonitástűrésén, főleg úgy, hogy én mindent nagyon hamar elunok. (Természetesen ez a helyes, az hogy valaki nem így csinálja nekem megemészthetetlen és helytelen <#idiota> )
handlock, control wari, control priest, ramp druid, token druid mind létezik a játék eleje óta
az nem zavar hogy ezt is használják?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Szard le, mondd ki! <#vigyor2>
Bocs srácok, én ilyen vagyok. Mindenbe mindig beleszólok, ha nekem nem tetszik. Például az utcán, ha egy ember öltözéke nekem nem tetszik lerángatom róla, mert szarul áll neki. (szerintem) Ha egy üzletben látok srácokat játszani a kiállított konzolokkal mindig odamegyek és elkezdem sorolni a hibáikat és hogy mennyire szarul játszanak és hogy ezt meg azt nem úgy kell. Tegnap fél órát álltam egy boltban a kasszánál soroltam az embereknek, hogy melyik étel miért nem jó nekik, és hogy szerintem mit kéne vásárolniuk. Ha valakinek ez nem tetszett, még nekem állt feljebb. Nehogy már...én tanácsot adnék neki, ő meg visszautasítja?

Úristen, dehogy. Csak megjegyeztem, hogy egy a játék elejétől létező paklit még mindig milyen sok ember használ aktívan, egyszerű megállapítás volt 😊
gvg előtt pont előkerült megint 😄
mikor az amcsi versenyt egy sárga azzal nyerte meg 😄
de annak hátránya hogy a priest necces és a control wari kb esélytelen neki
és most megint előkerültek azok is

túl sok és sokféle deck van most, hogy fixen lehessen 1 fajtával haladni
így viszont a zoo/hunter/mech deckek működnek mert "gyorsak" a meccsek és akkor egy 50%os winrate is elég lehet

TBTPumpa
Én utoljára akkor játszottam "aktívabban", amikor a Freezemage volt a divat. Az régen volt már nem? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Igen.
meg vannak az előnyei és van aki élvezi is a játékot vele
SŐT van aki hunterrel is szeret játszani mert PÖRGŐS és kikapcsolja
tudod egy JÁTÉK lényege a szórakozás aminél ugye a SIKERélmény fontos faktor és ahhoz ugye fontos
ha az embernek van 1 órája játszani és nincs kedve agyalni a fárasztó meló után akkor bizony jól esik hunterezni/zoozni

Te mindig meg akarod mondani másoknak, hogy mit élvezzenek?

Rank 10 tele van zooval 😄 Van aki még egy év után élvezi ezt a decket, hát kész 😄
Shep
40 packs or RIOT! 😄DDDDDD

Devv
Nyissál 7-et és akkor jut is, marad is. 😊 Nekem 95 van és én is nyitnék 30-at. <#idiota>
Shep
Nekem most van 1700 de 2000-nél a terv szerint nyitnék 10-et.

Devv
Én is remélem, simán ráérne nyár elején egy ilyen kieg. Úgy nem tágulna a szakadék, sőt lehet, hogy jobban összerántaná a mezőnyt. Minden esetre elkezdek farmolni...
Shep
Hát nagyon remélem, hogy nem áprilisban jön, ha meg igen akkor had nőjön csak tovább a szakadék!

Tinman
Örülök, hogy lesz ilyen Naxx-like kieg, viszont remélem még nem jön... kicsit hadd farmolgassak még boosterre, ne kelljen minden aranyam erre elverni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Oszt hun van a dragon szinergia amit kértem? 😄
Devv
Devv
Persze, hogy van 😊
dave9004
én most azt imádom h: WINDS! OBEY MY COMMAND 😄😄
Utálom: Greetings, Traveler!
Imádom: Well fought! I concede!
Shep
Viszont biztos van neked is, meg mindenkinek olyan amit utál.

Devv
Én imádom az ágnövő hangokat!
Nyomjad, simán elmész rank 20-ig, a jövő havi hátlap rohadt jól néz ki 😄
Devv
A 20 még simán meglehet. Hajrá!
TBTPumpa
Micsoda problémáid vannak. Engem sokkal jobban zavar az, amikor az ellenfélnek 1 kártyája van már csak/nagyon vesztésre áll és még akkor is égeti a zsinórt folyamatosan. Tudja, hogy "nincs esélye", de akkor is húzza az idegeimet.
Látom, hogy nekem is ilyen viselkedést kell felvennem. Pszichológiai hadviselés, a sok zsinór égetéstől kiég az ellenfél és dühében kilép (Ragequit). Easy win <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.27. 14:27:18

Shep
Hát de 20-ra basic decckel is el lehet menni, akár a játékban lévő blizz által összerakott paklival is.

Shep
Amúgy ez a druida ágnövő hangeffekt csak engem zavar?

TBTPumpa
Én Rank 24-ig, 2 győzelemmel és 2 vereséggel. Utána ledöglött a szerver. Mondtam is, ebből nemhogy hátlap nem lesz, de még játék sem. <#idiota>

Shep
Hát azt nem jött fel.

loatheb? 😄
tegnap pont azzal vertem egy ilyet hogy kiraktam

Shep
Az hogy a fenében van ,hogy Antira mindig jut egy stealth és ezzel lényegében meg is nyeri a meccset? Ez is rohadt undorító.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.27. 14:10:48

Megszakításokkal, mert közben mással is foglalkoztam azért 😄
Shep
Én is 10-ig jutottam tegnap priesttel.

Devv
Grat! Egész iccaka nyomtad?
Amúgy mióta kijött a GvG, szinte nem látni Cairne-t...mindenki a Piloted Sky Golemet tolja, ami mondjuk érthető, szerintem is jobb. 6 attackot azért nem mersz olyan könnyedén ignorálni, mint 4-et, Cairnet gyakran csak fennhagyod ahelyett, hogy beleáldozd az egész boardodat. (főleg ha nincs silence) Ezenkívül a Sky golem ugyanúgy kihozza a silencet és gyakran még mellé egy removalt is...ha meg összejön az, hogy Piloted Shreddert dob...<#idiota>
Én meg átalakítottam a druidomat, és elmásztam vele rank 10-re. Brutális, csak egy hunter nyomott eddig le, az is csak azért, mert nem sikerül behúznom egy FoN-t amikor kellett volna <#idiota> Sajnos már hónap vége van, de azért lehet megpróbálok lemenni rank 7 alá, mert eddig az a rekord...

dave9004
én innen Gaara sámánnal ladderezek most. egész jól megy. bár az nincs ezek közt
sámán
pinnacle 3 verseny decklistája
hétfőn aréna, de kedden innen választok majd valamit az új ladderhez

Shep
A Savas gyerek elmehet a fenébe a hülye fagyasztós, másolós hülye mágus paklijával együtt. Nem elég, hogy alig lehet legyőzni, még fél napig is tart egy szaros meccs, mert minden lépésén úgy gondolkodik a hülyéje, mintha a legend múlna rajta.

Végem van <#taps>

Nektek is szarakszik a játék? Kidobál, nem talál ellenfelet, a chat is rossz... Gratulálok Blizzard !