40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hunternek semmire nem reagálok már jó ideje. Mintha nem is létezne -.- -
Ma jött ellenem egy... körberöhögtem. Elég száni, ahogy a kis életéért küzd, 2x is lethalt kapott volna, ha nincs immune secret, de hát semmi sem tart örökké. Komolyan nem tudom, hogy tud ez a JELENLEGI metában jól működni.
Bezzeg a warlock zoo-k széttéptek :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.19. 21:35:19 -
Zozo0122 #17484 Sadface tolja :) Őt kérdezd. -
Tekintve hogy tömve van a ladder Patron/control warriorral, nem hiszem. -
r8-12- környékén milyen a freezemage tolja vki? -
Malarki #17481 Ja hogy ilyen köcsögösködés. Kösz. -
Zozo0122 #17480 A facehunter bármelyik megmozdulása :D -
Tessék pár példa:
hunterrel vagy kézben a lethal, spammeled a well played, meg a greetings travelert
magenél a frostbolt icelance x2 minden lap előtt hello.
kijátszod az összes lapod a lethal előtt
stb
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.19. 20:46:42 -
bad manners, alap nyomni kell mindig -
Malarki #17477 Mi az a BM? -
Negritis #17476 turn 1 hunger games :D
hungry dragon lehozta hungry crabet :D -
Malarki #17475 Bocsánat, ezt oda szántam, csak már nem is látok rendesen. -
Pio #17474 Szerintem gyúrj rá APMre! :D -
Negritis #17473 a fő topic a dühöngő 1 ajtóval arrébb :D -
Hát ez beteg. -
Pio #17470 nagyon hasznos olvasmány rávilágít arra, hogy a HS-ben, mint az összes többi e-sportban is igen hasznos az APM és kellően magas APM-el és ügyességgel borzasztóan erős kombókat lehet kitolni, úgymint turn10 double venture co., double BGH 2 SW championra, 2 argussal egymást buffolni, doomguarddal discardolt soulfire-öket elsütni, mágussal lepingelni a silver hand recruitot, mielőtt ráproccol az avenge és így tovább.
Jó gyakorlást mindenkinek! -
hibridálni kell az arcvadásszal ez a menő most.
-
Ma egész nap volt időm nyomni.
Reggel 9 körül R11****, folyamatosan ingáztam R semmi és R*** között. Most, hogy mára befejezem cirka 30 meccs után, hol állok? R11****
-
Negritis #17467 persze, csak én 2 secret mellé feleslegesnek érzem a 2 scientistet :D ezért került ki a 2.
ha én is használok megint snake és/vagy misdirectiont (nem csípom a snipe-t) akkor vissza fog kerülni az őrült tudós mert 3 secrethez már elfér a 2 tudós
fegyókat meg annyira nem szeretek hunterbe mert se rakok bele healt (amit azért egyéb mid rangekbe szoktam tenni 1e) -
Jó az is, de a fegyver néha létfontosságú, hogy a lehető leghamarabb nálad legyen márpedig a 3 fegyó több mint a kettő. A secretek sokasága meg a hunti erőssége. A snipe 2 manáért megöli a 3. vagy 4. körös ellenfél megoldását, de előnyt ad a 2. körben is, a 2 mad pedig nálam kötelező, mert sokkal jobban működnek a secretek. A kígyós secret miután kisült a cult masterrel hozza a lapelőnyt. -
Negritis #17465 én a SenX félét szeretem 2 fegyó 1mad scientist csak 2xfreeze miatt a 2. scientist helyett pedig most épp a 2/3as hero power any target van bent -
A midrange huntit én már nagyon rég ebben a formában játszom (1 kigyó, 2 freeze, 1snipe ), és bizony én játszok 1 flare-t is. Több lapomat nem fedném fel, mert félek attól, hogy elkezdenél másolni engem, azt meg nem élném túl :)
Annyi, hogy a snipe nálam néha kezdőkézben szokott maradni, ha úgy érzem, hogy sok aggro jön szembe, jah és 3 fegyverrel játszom, pontosan a sok rohamdeck miatt. A késes+ kutyák és a cult master+kutyák itt is jó móka, meg hát még van pár apróság.
Nálam ez a deck működik, gyakran 10+ körben hozza a győzelmet, persze rosszul húzni ezzel is lehet. -
Negritis #17463 mondjuk boom-scarface -> mid range hunter :D
azt én is szeretem amúgy -
Még mindig imádok nyóclegendes control warriort verni! Well Met!
-
Mindegy. Csak egy lehetőség volt. Majd az Ipad Mini -2 újra felteszem :D -
Ma két hét után ismét játszottam 3 meccset a napi miatt a huntimmal. Annyira egyszerű volt, öröm volt látni, a kettő aggro maget, és az aggro demont. Hibátlan meccs volt, jött a röfi is, öröm volt a játék :D
Viccet félretéve, eszméletlen kezdőkezeket kaptam, egyszerűen mára játék kezdetekor tudtam, hogy ezt megnyerhetem. Pedig a demon gyorsabban kezdett, mégis könnyedén fordítottam a 4. körben, a 7.ben miután kitettem neki Dr. Balance-ot feladta. (Na jó a lionking a 6. körben már szerintem megdolgozta a lelkivilágát. :D) -
Negritis #17459 akkor lehet hogy nem bírja
asszem 1 giga ram kell neki a többi nem lényeges
legalábbis a kijelző méret tuti nem
még esetleg procira van vmi
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 11:11:31 -
Egy Clone S4 ről van szó (cégtől kaptam) és nem ugyan azokkal a hardverekkel rendelkezik. Sőt általában kifejezetten szarok ezek a koreai másolatok. :D (Elnézést a megtévesztésért!) -
Negritis #17457 ha nekem megy az S4 minin akkor ne idegesíts hogy a normáls S4en nem tudod elindítani :D
hs play árúház innen próbáld indítani -
1Darton1 #17456 Pedig ahogy Kibler fejleszti a dragon paláját és közben legend lesz, az kifejezetten szórakoztató. -
Próbáltam pár trükköt hogyen lehet 6inch es készülék alatt elinditani a hearthstone-t. Egyszerűen galaxy-S4 en sehogy nem akar működni. próbáltam sd-ről belső memóriáról mindenhonnan mindig ugyan azt a hiba üzenetet kapom. Nem felel meg a minimumnak. Lehet ide Iphone kell :D -
a vicc h 70%-uk is mást netdeckeli szal kb mind1. Hearthpwn stb oldalakra kiírják h az aktuális r1 legend ki és mivel és akkor másolás, tészta. -
Zozo0122 #17452 Nekem mind1 igazából én már egyiket se nézem :D Nagyon rossz hatással vannak a játékra, nem mint egyén, hanem mint bálványozott "sztárok". Némelyikük egymagában képes formálni a metát, ami nagyon nem jó így...legalábbis szerintem. -
Szerencsére váltott freeze magere nézhetőbb -
1Darton1 #17450 Ha fizetsz neki, akkor megteszi, addig azzal játszik, amivel szeret. -
Zozo0122 #17449 Mutatnának inkább példát azzal, hogy nem rákkal tolják. -
Forsen 26k ember előtt r4 legend zooval. De örülök -
StrikeFor #17447 nem lehet....megmondták :P -
Rosszul betűzted a turn 3-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #17445 cserébe 5ből 1-2x van ilyen nyitás és ilyennel sem biztos hogy nyernek
mondjuk álom kézzel egy mech shaman turn4ben nyer