Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malygost érdemes megtartani?

Shep
Hát akkor vége a zoo korszaknak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Gratula! Nagyon szép eredmény!
A kezdet óta "folyamatosan" játszol a játékkal?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.28. 21:43:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

persze inner fire-s miracle priestet csinálok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Priesttel? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gratu, köv hónapban rámegyek én is 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Well played ! <#worship>
Zickler
Zsőzelem 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: Muhee#2716

streamelj és kapsz egy swattingot 😄 de mi nem bántunk 😄

Zickler
Zoo szerintem eléggé felejtős. Néha néha jön 1-2 szembe, de nagyon gyorsan szétkapom őket a hunterrel vagy warriorral. És valahogy úgy érzem a mechmageknek se okoz túl nagy kihívást.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.02.28. 19:29:15

Shep
Legend eléréséhez az meg a zoo az ideális.

Elnézzük, csak sikerüljön <#idiota> Ne add fel, van még időd.
Zickler
Hunter (kérlek ne verjetek meg)

Shep
Mivel próbálod?

TBTPumpa
Nincs PayPal-om. Akkor kimarad ez is... Blizzard nem akarja a pénzemet. <#idiota>

Zickler
Na utoljára neki leselkedek ennek a Legendary ranknak. 3 győzelem kéne még. Küldjétek az energiát, légyszi 😄

csak a b.neten lehet kieget venni tudtommal
paypalod nincs? én azzal használom asszem

TBTPumpa
Ok. Tárgytalan. Elvertem a pókot is. Sőt még a 2 challenget is megcsináltam. Mondjuk a Druidás nekem kicsit erős volt, de a Rouge egyszerre sikerült.

Lenne kedvem megvenni az egész kiegészítőt. Viszont ez mindenképp csak a Battlenet shopból lehet behúzni? Nincs valami külsődleges forrás, ahol megvásárolható?
Mert kártyacsomagokat más oldalakon is "árulnak". A Battlenetnek pedig nem tetszik a K&H kártyám, pedig megvenném, az ára sem tart vissza. Farmolgatni meg nem akarok rá: 700 Gold x 4 (csirke)szárny = 2800 Gold (ebből inkább 28 Paklit vennék, ott már esélyes lenne, hogy Sylvanas is kiesik).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.28. 16:02:14

10-en vagyok, szerintem mára ennyi. Ma már nem druidoztam, hanem priest meg dupla doomhammeres shamannal próbálkoztam, de annyira nem sikeresen.
Shep
Meddig jutottál? Én 9-nél erre a hónapra befejeztem. Amit nem tartok annyira rossznak lévén pár meccset leszámítva csak priesttel játszottam.

Na priesttel voltam és mégis lenyomott egy control warrior 😄 Ez a srác aztán tudta, hogy kell játszani azt a paklit! Megizzadtam rendesen, végül fatigueig ment, és nyerhettem volna, de saját hibámból elveszítettem...a tőle lopott Alexával a végjátékban tőle vettem le életet ahelyett, hogy kivártam volna a megfelelő időt és magamat gyógyítom fatiguenál 😊 Jó csata volt 😊
Shep
Na eddig tartott a csoda, megfogott egy Malganisos demon lock.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 13:48:50

Shep
Na betörtem 9-re. Egyszerűen megállíthatatlan vagyok 😄
köv meccsen majd jól rám cáfol valami olajos rugó 😊

TBTPumpa
Meglett a Rank 20. Azt hittem a Defeat-ek után vissza fog dobni, de nem tette. <#idiota>
A Naxx-ot kezdtem el. Az első két ellenfél ( Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina) hamar lement, viszont ez az utolsó (Maexxna) ez szívat rendesen. Már negyedszerre megyek neki, de mindig elver. <#idiota>

Mondjuk lehet nem Jaina-val kéne küzdenem.

ha 40 pack nem is, de arénához "tartogatom" 😄

Shep
Azok sem rosszak. Ha megvan, streamen 40 pakk nyitás? 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 11:38:47

gz, nekem shaman/lock és hunter/mage 5w van most eltéve 😄

Shep
ÚÚÚÚ Total Dominance! 😊

Shep
Na de egy szó, mint száz, engem marhára nem tud izgatni, hogy milyen kutyafüle hátlapja van, vagy gyémánt hőse, esetleg tűz lobog körülötte. Ugyanúgy az rng-n és a játékoson múlik a party bárki ellen is játszol. Jó azt mondjuk aláírom ,hogy egyszerűbb a vereséget azzal magyarázni ,hogy de neki piros hátlapja volt, vagy arany hőse 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 11:00:19

Shep
Az, hogy a játék elején legend lett valaki jól mondod nem sok mindent jelent, ugyanis lazább volt a mezőny, jobban működött a zoo és a korai legendek nagy többsége zooval született (nyilván nem a streamerekről beszélek, meg a prokról). Úgyhogy ez a hátlap téma annyira jó csak ,hogy megrémüljetek az ellenféltől, ahogy az arany hős is. 😊 Mielőtt valaki beszólna ,hogy lenézem a legendjét, nem így van csak az, hogy valaki egyszer eljutott addig annyit jelent ,hogy volt egy hónap mikor marha sok ideje volt és kijött neki a lépés. A többségnek ha lenne is hozzá kitartása, meg szerencséje és játéktudása nincs elég ideje, mert a legend elérése leginkább az időn múlik na és a szerencsén, hogy mikor már nincs streak pont olyanokat kapj akiket tudsz verni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 10:57:46

Devv
Remélem egyszer majd a kalózos hátlapot is így emlegetik majd (nyilván nem, de jó lenne), nekem az volt az elsö.
Tinman
18-14 között ingázom, de full saját dekk, persze hiányos, mint a franc, de legalább van még miért küzdeni.

Egyébként nem csak a rankedből áll a játék. Az aréna is hiába rng, azért ha meglátsz egy 3/4 korábbi hátlapot lehetnek sejtéseid, hogy nem egy full kezdővel fogsz meccsezni.

Miért ne jelentene valamit egy piros hátlap? Hány olyan lehet, aki akkor belépett megszerezte, kihagyott laza 1 évet, majd most újra itt van. Hát nem hiszem, hogy sok, főleg annak alapján nem, ahogy egy piros hátlapos játszik... u.e. igaz az arany hősre se. Itt vagy pl. te is, akinek arany priest-je van... biztos béna kezdő vagy és csak bemákoltad az 500 wint. (Lófaxt :-D)
Ha jól tudom Pio meg legend is volt már, biztos ő is csak bemákolta és semmit nem jelent, hogy megvan neki az a hátlap... (Neeeem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Én meg ezt magyarázom a kezdetek óta, hogy a hátlap semmit nem jelent. Mondjuk nem tudom te hol tartasz rankeden de lehet az az oka a megállapításodnak, hogy nem jutottál el elég messzire. Piros hátlapos embert meg ezer éve nem láttam, mindenki a legújabbat, a zöldet meg a legendaryt használja, ja meg a tököset.

Tinman
Nem ezt írtam. Ha piros hátlapos, akkor igen nagy eséllyel egy tapasztalt/jó játékossal állsz szemben. Ennyi a történet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Akkor a piros hátlap a mágikus hátlap ami a jó játékosok ismérve. (szerintem nem 😊) Holnaptól már 2 piros hátlap lesz 😊
Ha már hátlap, nekem az a hátlap tetszik igazán, amit Amazék kaptak.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 10:03:06

Shep
Nekem is van de annyira nekem nem tetszik.

Tinman
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a piros hátlapos player:

a, Soha nem bunkó.
b, Soha nem húzza az időt.
c, Rutinosan, lendületesen játszik.
d, Kihívás ellenük menni.
e, Általában olyan dekkel megy, mely csak nyomokban netdekk és saját ötletekkel van felturbózva. Jó látni ilyeneket!

Tinman
Próbáld ki! Nekem van egy saját pirate/olajos keverékem és baromi fun vele játszani :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.28. 08:09:38

Tinman
Az a baj, hogy a control wari csak akkor igazán ütős, ha a szokásos lapjain kívül ott van nála egy valag legendary. Az meg úgy már elég húzós költség. Mondjuk priestemmel a legjobb meccseket ellene szoktam nyomni, általában le is verem, de elhúzódó topdekkelős meccsek, ahol egyetlen hiba és vége.

A héten visszajött jó pár klasszikus hunter build, sokszor mentem ellenük. Viszont ebben a metában én nem tudom komolyan gondolják-e, mert egyrészt szinte bármivel voltam elvertem (priest-el egyenesen aláztam), másrészt annyira tudod, hogy mit fog kitenni, hogy már eleve ez okozza a vesztét. Szinte körről körre 90%-os valószínűséggel megmondod mit tesz ki.

Mechmage-ek viszont még laza 70%-os arányban a porba aláznak... ez van, olyan nincs, hogy egy dekk build minden ellen jó.

Na jó...ezt nézzétek meg 6:00-tól <#taps><#taps><#taps>

BoneDragon

ha lesz 2 prepem streamelem a bénázásom vele 😄

Shep
Ez az olajos rugó ááá kész, annyira gáz ,hogy kézből játszik és hiába tudod ,hogy mit fog csinálni nem tudsz mit kezdeni ellene, mert ha nem raksz ki lényt nem nyerhetsz, ha meg kirakod leszedi. Priestnek nem is nagyon tudok most rosszabb meccset, handlockot leszámítva. Most nézem a trackert 2 meccset játszottam rogue ellen mióta újra rendesen futtatom és egyiket sem nyertem meg, pala szintén ugyanez 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.27. 23:11:52

Ismerem.

Mondjuk én a 2. nagy freezmage invázónál tudtam csak építeni 1 életképest, nyár elején.
Akkor is jó volt, de nagyon oda kellett figyelni.
Wari és hunter ellen (flare) fölösleges volt időt patarolni.
Pap, és pala ellen nagyon ki kellett számolni a sebzést, és a dudu se volt könnyű.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Most én is. 😊

dave9004
én a legelső hátlapot használom, tehát most kezdtem <#beka2>
Shep

De jó is volt...
Olyan szép volt az élet fagyos jankával.
Aztán egyre több lett a hunter...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
A hátlap nem jelent semmit.

Amit te csinálsz, az babona, amit én mondok az gyakorlatias megállapítás 😊