40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Az Isteni kombó!
Ha bejön, miért ne!
Viszont a dudu sokkal több ennél... -
No offense, de mióta játszom druidtól 95%-ban ennyit láttam: Force of Nature + Savage Roar.
Mocskosul effektív, szó se róla, de a mélységein még gondolkodnom kell
-
Jaj de cuki, most esett le, hogy egy, a hearthpwn oldalon levő "legendary mech druid"-ot vertem meg délután priesttel. Hagyjuk már! -
:) Neeem! -
az ajándékok között meg egy bekeretezett rexxar arckép.
-
Köszke! -
Pio #17520 Boldog szülinapot és gratula a tortához! :) -
boldog szülinapot.
valaki nagyon figyelmes volt. -
Szülinapi tortám volt. :) + retro asztalterítő :D -
StrikeFor #17517 2. körben 4 Minion 2/3 x 3!!!! és 2/1...........KÖSZÖNJÜK MECH pakli............concedeltem...rajtam ne élvezkedjenek ezek a 0 agyu barmok -
Cupcake :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #17515 Sőt, nem csak kártyajátékban, és nem csak játékban, de ne menjünk ennyire messzire. -
Negritis #17514 sőt ez minden kártyajátékban fennáll -
1Darton1 #17513 Ez a játék egyik legfontosabb eleme, hogy az ellenfelekhez alkalmazkodva választod meg a paklid.
Lehet ezt gyűlölni, de mindig így lesz. -
4 win zsinórban. 2 control pala, 1 warlock, 1 druida.
Jah, hogy vannak a játékban 4-5 mana feletti kártyák is? Ugyan ki látja azokat?
-
Tessék. A warlockom LVL24-en van, kb. csak akkor játszottam vele, ha quest volt. Felhúztam magam az előbb, mert szétkaptak a szaros zoo/demonzoo vackokkal, összeraktam én is annak alapján amiket ellenem kijátszottak.
Ez az eredménye. Ez egyáltalán nem normális. Nem elfeledni, hogy holt n00b vagyok warlock-al. Fúúú és akkor most én skilled player vagyok? Nagy lfszt -.-
NEGYEDIK KÖR. 4.!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.21. 15:49:28 -
We miss you: 2255-8B7A-4C45 -
Mondjuk józan paraszti ésszel végiggondolva... :PP -
Negritis #17508 hagyd a HC-t ha nem szórakoztat :D
vagy olvass hozzá tippeket -
Játszottam egy (golden) hunter ellen. Valami mech hunter akart lenni, 2 Fel Reaver-t is kijátszott, kb. az miatt kapott ki...
Fel Reaver
-
Ez a Maexxna kiidegel hc-n.. még véletlen se akarnak úgy jönni a lapok h egy pici esélyem legyen. persze lehet könnyebb lenne ha nem szinte alap deckeim lennének de ez van. -
Aham, értem, akkor erre eztán jobban odafigyelek. -
Negritis #17504 40g-t érdemes tartani hogy el tudd dobni mindig, mer az segít maximalizálni
a 60g-seket pedig meg kell csinálni
nekem W&L van majd vkit kukkolok :D
privibe jöhet ha valaki segítene :D -
Ez fura. Tegnapról 1 db. 40G quest. Ma belépek még egy 40G quest. Elnyomom, 60G quest. Nem úgy volt, hogy nem árt bent tartani 60G-t, hogy a 40G helyett aztán azt kapd? A mai példa szerint tök mindegy. -
Malganis lett, köszi a tippeket! -
vicces bug: Ha ellenfeled unstable portalból Flaming Leviathant kap, azt látod ellenfélként :D (semmi másnál persze nem) -
Azt hittem hunternek játék közben a balkeze máshol van :-D -
ettem közben és a bal kezemnek közelebb van :p -
Alt f4 kilépés is epikus idegállapotban lehetett -
Palának lethalja volt ezért toltam egy alt f4-et és elmentem filmezni. Most lépek be és kiírja, hogy megnyertem a meccset amiről kiléptem. Hunter opie
-
Na betörtem 9-re duduval, csak hogy legyen honnan visszabukni! :) -
csoszi87 #17495 Unstable mai termése 3 meccsből:
Neptulon (4. körben kijátszva) meccset nyert
Scorcerer's A (meccset nyert 0 manásan)
Emperor T. (a fenit Sorcererrel meccset nyert, mivel így 8ba került a Pyro)
Malorne (4. körben kijátszva) meccset nyert
Millhouse (ez nem nyert meccset, de bm-nél kiraktam, mielőtt Malorne-val ütöttem.)
Lehet be kellene fejezni mára.
-
Negritis #17494 igazából azért mondtam hogy ha van Jaraxus akkor Malganis
mert malganis kb minden lockba jó míg anton nehezen használható
a Grom deck jó a patronba de a control wari mocsok drága -
Én személy szerint Mal'ganist ajánlom. Nem kell mellé Jaraxxus. Itt van a Demonzoo amivel múlt hónapban Legend lettem, és most is ezzel tervezem elérni. -
Negritis #17492 Ha van jara akkor malganis sztem
kb mind2 control lockba jo es midrange demonba is fasza foleg boid callal -
Nem tudom, mit craftoljak.
Független legek közül majdnem minden musthave megvan, Ysherán gondolkodom dudu/pala deckbe.
Class specific legek közül mal'ganis, antodinas, grommash szimpatikus, kb. ezeket tudnám használni. -
Az egy nagyon szép hátlap. Én ezt a ninját várom már.
(A Firesideot nem tudtam megszerezni, hiába voltunk 3-an tunngle-n :() -
ja kimaradt, hogy icecrown hátlap kötelező :p -
1Darton1 #17488 Ilyenkor kell streamet nézni, mindenki controlt játszik. Holnaptól eljő a kánaán, és lelassul a meta. -
én. Változó. Huntertengert kapok. Mai napon 17 meccset toltam eddig, ebből 2 warlock 1 rugó többi hunter. Először felmentem vele 8ig, aztán vissza 9 közepéig most megint egy win kell a 8hoz. Warrit már rég nem kaptam. A dupla pyros+loot hoarder+healbot verziót használom antonidas nélkül (mert nincs még :( )
edit: 11 aljáról indultam reggel
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.19. 21:36:31