40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Malarki #17646 Ja, streamel még, hetente 2-3 alkalommal. Tegnap is volt. -
vasárnap extrémhosszan tolta a patront mire meglett a legend neki is végre. tegnap aréna nap volt. -
1Darton1 #17644 Végig streamelt a hosszú hétvégén, és kivételesen jó formában volt. -
Kár, hogy belezőgép már nem tolja a játékot. Vagy lehet, hogy játszik még, csak már nem streamel. 
Hiányoznak a beszólásai:
"Köszönöm a donációt te féreg!"
"Mi a zsák?"
"Ellenfelem paklija őrületes!"
"Hát azt most megalázza, keményen."
"Babyrage"
"Madi hozd az öklözőzsírt, megyek ekézni"
"El ne égjen a dekkem"

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:28:44 -
Nem :(
Most a vizsgák mellett nem tudtam olyan sok időt fordítani a játékra.
Egyelőre még rank 5 vagyok, de péntekig meglesz a Legend. -
akkor kérhetnék valakitől játékbeli nevet h felvegyem ismerősnek és megtudjam csinálni? -
Egy kezdővel ez a legjobb quest, ami történhet, el ne nyomd! -
Legend-e vagy? -
Paklit kapsz érte, szóval szerintem gondolj úgy rá minth kapnál 100G-t amiből viszont kötelező paklid venned. -
nézd a barátodat questnek van értelme vagy ki lehet "nyomni"? -
én is tolom néha napján...
-
Zozo0122 #17635 Rank 5-nél tolják még, méghozzá elég profin :D -
Pio #17634 Csak adok még1 megerősítést, tegyél egy próbát a rankeddel. Több mostanában kezdő haveromon is segített ez a tipp. A casual nagyon el van baltázva, mert a profik is oda járnak dailyzni/új paklit tesztelni/kezdőket alázni és a matchmaking elég csapnivaló ott.
Amúgy szerintem simán engedhetné a Blizz a dailyket AI ellen is, akár expert ellen, úgy nem fog egy csomó kezdő, basic paklist kicsinálni a casual módban dailyzés.
Vagy csak töröljék el a casual módot. -
Negritis #17633 ahogy Darton is mondja, inkább rankedozz
18-20 között jó esélyed van hogy 60%ban hozzád hasonló ellenfelet kapj
míg a Casual a blizz belső mmr (nem épp az igazi :D) alapján sorsol ami kiábrádnító tud lenni kezdőként -
1Darton1 #17632 Akkor ott rontottad el. Általánosságban elmondható, hogy alacsony rankon a ranked mode jóval könnyebb, mint a casual. -
csak casual mivel nem rég kezdtem (tavaly csak kipróbáltam,de csak pár napot játszottam) -
Rakj össze valami aggro szemetet, a napi questeken kívül +100G-t (30 win) is össze farmolhatsz vele. -
Negritis #17629 casual v ranked?
ugyanis casualen annál jobb ellenfelet kapsz minél többet nyertél (szal a W/L arányból súlyoz egy MMR-t ami alapján kapsz ellenfelet) -
azt hiszem azzal a lendülettel amivel elkezdtem abba is hagyhatom a játékot.. nem az idegesít h kikapok mert verjen meg kit érdekel főleg h normál játék, de h olyanok ellen hív be akik fényévekkel előrébb tartanak kártyákba. Napi 2-3 győzelmes quest összejön 4-7 meccsből de 5 meccsesért már valamiért félnapot kell szívnom mert 3-4 győzelem után senki ellen sincs esélyem mert 1-2 kör alatt az ellenfél simán lerak 10-20 damaget.. -
Pio #17627 A hogyan csináljunk jó UI-t előadáson a GDC-n bekerült a blizzardos diasorozatba, az elevenítette fel. :)
Amúgy lehet, hogy érdemes megnézni, néhány régi UI tervet mozgás közben is láthatunk, eddig csak képek voltak róluk. -
Negritis #17626 amúgy mikor ránézek mindig ki akarom tolni a War 3 Elf Q-ját :D -
Pio #17625 -
Am fura h az oil rogue tempostorm szerint még mindig tier 1 pakli mégse játsza senki -
Zozo0122 #17623 Áh, csak egy force of nature lett :D -
Zozo0122 #17622 Na, vacsendlörn :D Megnézek valakit, és nyitok egy legendet :P -
Egyébként ez a deckem, plusz még 1 Pyroblast az alján, nem fért a képre. -
Zozo0122 #17620 Azt is ebben a hónapban nyitottam :D Van itt minden...Grommasht meg Tiriont mondjuk nem bánnám ha kinyitnám :P -
Negritis #17619 jah mer hogy azod is van :D
bocs :P
enyém kb az amit linkeltem (sőt lehet teljesen) de egész jól szokott menni vele aggro ellen is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.25. 23:32:09 -
Zozo0122 #17618 Jah kb. Pay to win control demon super warlock :D Élvezem amúgy, nagyon jól sikerült deck. Az amit 1-2 napja tettem ki, csak az egyik coil helyére ment Illidan :D -
Negritis #17617 p2w!!!! :D -
Zozo0122 #17616 Ja, semmi ilyesmi, egészen más a deck felépítése. Jelenleg van a deckben 7 legendary :D -
Pio #17615 De csak óvatosan, mert pórul is járhatsz, ha erre a kombóra hegyezed ki a paklidat!
-
Zozo0122 #17614 Lol :DD -
Pio #17613 Na és azt tudtad, hogy Illidan a kulcsa a 4/11-es twilight drake-nek? :)
-
Negritis #17612 a handlocknak az kell hogy ne legyen dudu és már is ficánkol :D -
1Darton1 #17611 A handlockokat inkább ne is emlegesd, rájuk allergiás vagyok, ráadásul durván elburjánzottak mostanában az én tapasztalatom szerint is. -
Negritis #17610 a handlock alapja megvan, minimálisan lehet rajta változtatni és azért azok a minimális tech lapok nem mindig jönnek ki az adott meccsen
van fixen mondjuk 25 lap a handlockba? lehet csak 20 (de inkább több) ha nem fatigue a cél akkor bizony a sablon lapok esélyesebbek -
Persze, szó sincs róla, én is néztem streamet, nem is itt a baj, csak amikor 5 handlock deck jön ellenem 7 meccsből és koppra ugyanazokkal a lapokkal. Na az unalmas, nagyon. Mondjuk kettőt elvertem, de akkor is.
Bementem arénába most, stabilizáltam palával priest ellen, van lent egy spell damages kártyája 1/4-es, nekem 3 minionom, 18 hpm van, na mondom oké, innen nyerek. Elkezd lemenni a kötél, well played és kaptam 3 mind blastot az arcomba :DD -
karmacoma #17608 Casualon ma 3 tempo mage jött zsinórban, mindben volt counterspell, és kell is bele. Amúgy vicces ez a tempomage mánia, meg az is hogy ennyire jó. Egyszer fél óra volt éjfélig egy nem túlzottan előrehaladott accon a questre, így összeraktam egy mage-et a 40 spellesre 3 minionnal (2Wrym és egy Kin Tor Mage.), és csak spellel. 3-ból 2 meccset húztam. :D -
1Darton1 #17607 A counterspell a második legjobb secret, szóval alap.
Én sem szoktam deckeket másolni, de attól még lehet ötleteket ellesni belőlük. Szerintem egyáltalán nem szégyen másoktól tanulni.