Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én szép lassan haladok rugóval, már 18 <#idiota> Juhúúú...amúgy a meta nagyon elmebeteg. (rohadtul nem jön be egyébként ami most megy )
Mephike
Mert az adja, igaz-e? 😄DD

Shep
Hát azt hiszem ez az olaj nem nekem való, sajnos ha nem jönnek a flurryk nincs esély, nekem meg folyamatosan a pakli alján hasalnak. Marad a priest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én ott ragadtam 19-en, nem bírok előrébb jutni priesttel, most megpróbálom a rugót 1 preppel 😊 Na ki is kaptam egy handlockot. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 21:25:40

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mai "móka"
holnap amúgy folyt köv lesz, mage vagy hunter, közkívánatra egy freezemage-t is lehet összedobok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
már-már Shepnek érzem magam olyan lose streakem van. np, goldfarm inc
nah a 0-3as aréna után volt egy 8/5s shaman menet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Az a baj, hogy sokba kerül és az egész köröd elmegy rá, ezért jobb az antikbot, de meglepetés erejével éppen lehet élni vele. Én amúgy most beraktam a Priestembe 😊 Szegény ember Boom-ja drágábban 😊

Igaz 😄 De tényleg, Alexa nem lenne jó olajos rugóba szerintetek? Megalapozhatná a kombót, mint Grommashnál...
Shep
Ysera jobb lett volna 😊

Alexa? Az szép 😄
kb 10 az utolsó meccsem akkor volt mikor streameltem csütörtökön

TBTPumpa
Ebbe belenézek.
Előző szezonban hol végeztél?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

qetuol
"Van-e olyan kártya ami minden pakliban benne van és nélküle nem tudsz semmilyen normális decket összerakni? NINCS!"

jelentkezzen, akinek VAN boomja, de nem használja <#banplz>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
fake.
1. olyan nincs, hogy az ellenfél körébe belevarázsolj valamit, mivel a játék a kliensgépeken desync módban fut egymástól függetlenül, ezért nem lehetne eldönteni, hogy a fireballal még azelőtt ölted meg az 1hp-s lényét mielőtt támadott, vagy azután.
2. a betútípus és a szövegezés is eltér a hivatalos kártyáktól

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Visszaestem 20-ra de legalább kárpótolt a játék, nyitottam egy Alexet.

De értem.
Az a baj, hogy az új játékosoknak is ugyanannyiért / ugyanannyi munkabefektetéssel kell megszerezni azokat a dolgokat amik már a régieknek megvannak.
Hány millióan is játszanak ezzel a játékkal? 20-30?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

restart és kezdem a streamet
első körben aréna aztán, ha gyorsan beszívom akkor kis constructed

Mephike
Gondolom szombaton megismerhetünk majd pár új kártyát, utána meg a köv hetekben folyamatosan bemutatnak megint mindent.

Shep
Nem érted miről beszélek.

Ha kiadnak valamit amit meg kell venni, attól te még játszhatsz F2P.
Max te nem veszed meg.
Ennyi.
De ezen ne rágódjunk már ennyit.
Kell fizetned, hogy játszhass az alapjátékkal? NEM!
Tehát ingyen játszhatsz vele? IGEN!
Tudod, hogy hány jó kártya jön majd a kiegben amit ha nem birtokolsz, akkor fölösleges játszanod? NEM!
Van-e olyan kártya ami minden pakliban benne van és nélküle nem tudsz semmilyen normális decket összerakni? NINCS!
Ha valami kártyát csak pénzért tudnál megvenni és te nem tennéd, tudnál-e más olyan paklit összerakni ami erős és nem kell hozzá? IGEN!
Van-e olyan ingame csak valódi pénzért vehető cucc ami befolyásolja a meccs eredményét (pl: +10 életet ad). NINCS!
Lehet-e a játékban gyakorlatilag ingyen aranyat, és kártyákat szerezni? IGEN!
Ennek ellenére pénzéhes, szemét fejlesztőkről beszélünk, akik ha nem fizetsz nem hagynak nyerni és ezáltal P2W játékot fejlesztettek egy P2F álarc mögött. TERMÉSZETESEN!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Na úgy döntöttem 1 paklit veszek az élményért, és kivárok a PAX-ig, aztán majd eldöntöm mi legyen. Már csak az a kérdés ,hogy GvG, vagy sima?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 15:36:14

Shep
Most ha ezt is berakják boosterba, vagy pénzessé teszik akkor végérvényesen megölik az ingyen játszókat és nem lesz már mivel bevonzani az újakat, nem lesz hiteles a f2p szlogen, ugyanis az a húzás 1 perc alatt körbejárná a netet, lényegében a jelenlegi játékosállomány válna a maximummá, mert jó páran lemorzsólódnának helyettük jönne pár új ember de ennyi. A játék fő varázsa pont az ,hogy mindenhez hozzájuthatsz "ingyen" is. Ha ezt kiveszed mi marad? Aggro fosok rohama a legendért, meg a vicceskedő streamer hadak.

Tinman
Ha a Naxx mintájára lesz, akkor még kevés is ennyi gold :-)

Egyébként szerintem okosan vásároljunk, mert van egy erőteljes gyanúm, hogy az 1. "wing" idén még lehet ingyen. Akkor meg 700G-t nem kéne rá elnyomni (ha annyi lesz) :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HÁÁÁT!
Ez nekem ebben a játékban elég haszontalannak tűnik.

Tinman
Store-ba továbbra is vehetnél boostert.

Az Activision szárnyai alatt az engem az első naptól meglep, hogy kvázi DLC-t vehetek ingame aranyért ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Most van 1980 aranyam, nem tudom ,hogy várjam-e ki a bejelentést, vagy vegyek inkább most 10 paklit?

Shep
Csak akkor egyből nem lenne érvényes a f2p aminek a látszatát a Blizz nagyon szeretné fenntartani. Szerintem ugyanannyi lesz.

Tinman
Mert miért ne? Azért ha belegondolsz a mi helyzetünk kb. a megtűrt státusszal egyenlő.

Blizz helyében ilyen kiegeket nem engednék ingame goldért venni. Miért? Mert csakaprofitcsakaz.

Shep
Miért lenne több? Rendes pénzért véve így is rohadt drága.

sztem ha Naxx-hoz hasonló jön akkor megveszem ejróé 😄

Zickler
Exodia <#banplz>

Battletag: Muhee#2716

Tinman
Ha annyi lesz, akkor le lehet előttük térdelni, hogy mennyire rendik velünk csórókkal szemben :-)

TBTPumpa
Jövő héten valami szülinapi event is lesz. Blizzard minden játéknál (minden évben) megünnepli a megjelenést.
Gondolom majd a hétvégén (Pax) fogják bejelenteni ezt is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
kérdés ezekből mennyi lesz olyan amit csak a "gépi ellenfél" fog használni mint naxxnál.
Shep
Ha annyi lesz, mint a naxx volt akkor az nem vészes.

Tinman
/Goldfarm mode: On.

greyfox

Steam: greyfox

Ha az első pontot kiszedjük, akkor már lehet arról szólna a topic ami miatt érdemes lenne feljárni ide.

Nem is nagyon tudna miről szólni, csak :
1 rinya
2 új paklik, lapok, tanácsok
3 Bli$$ard

😊
Shep
Viszont így legalább mindig elől van és nem kell keresgélni (nem, nem használom a könyvjelzőt)

van addig még 3 hét, ráérsz 😄

szerintem a csajodnak csak az a baja hogy nem vele tolsz még egy menetet hanem a kockafejűvel 😄

amúgy az a gond, hogy a legaktívabbak közül többen is alapvetően QQ-znak a topikban, amit páran ununk, ezért szóvátesszük
és mindjárt 70%ban erről szól a fórum

Shep
Jó hát ilyen alapon akkor a fociról is beszélgethetünk itt 😊 Pedig leírhatod, engem érdekel, mert felkészülhetek rá mi vár mikor majd odaérek 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 13:48:01

<#eljen>
Na ezért nem akarok bannolni senkit.

Szerintem meg hadd ríjjuk mán ki magunkat ezen az istenadta játékon e. Mégis kinek mondjam, ha idegesít valami, a barátnőmnek panaszkodjak akinek elege van abból, hogy még tolok egy menetet mielőtt elindulunk valahova?😄 Szerinzem simán belefér egy kis panasz, mindenhol van ( más magyar fórumot is olvasgatok) de ott nem mindenre beszólnak egymásnak, hanem egyszerűen hagyják dühöngeni Amúgy persze utána jó ötlet leheet kitörölni a szemetet, ez jó ötlet 😊.
Miért Pistabát nem tekinted a falu részének?
Ott lakik a Fő út 32-ben, tehát része a falunak, és a falugyűlés arra van, hogy megbeszéljék a falu jövőjét és az ott lakók problémáit.
Pont ugyan annyi köze van a falunak az ő problémájához, mint itt nekem a tiédhez.

Én is rühellem a mechmaget, mert nem jó a saját paklim ellene.
Tegnap R10ig mentem, most R15ön járok az agyatlan paklik miatt, vagy mert szar volt a húzásom, de nem érzem úgy hogy ez akkora hírérték, hogy itt mindenkinek tudnia kelljen...

Shep
Sőt akár egy házigazdát is megszavazhatunk aki kicsit kicsinosítja a topicot, megcsinálja a lentebb említett dolgokat és odacsap ha valaki rendetlenkedik 😄

Shep
A példád nem jó, mert ott két teljesen független dologról van szó. Akkor lenne jó ha pl. arról panaszkodnék itt ,hogy keveset fialt a nyúl, vagy elpusztult a tyúk ,vagy akármi de nem így van, ugyanis a játékkal kapcsolatos amit írok. Egyébként tőlem megállapodhatunk abban, hogy akkor senki nem panaszkodik többet de akkor tényleg senki és az utálom a huntert, meg a többit is elfelejti mindenki. Akár be lehet szúrni fejlécbe is, vagy nyitunk egy HS dühöngőt a saját fórumok között és oda lehet ontani a hunter utálatot és panasz áradatot.

Shep
Az úgy nem jó 😊