40521
  • Malarki
    Ja, streamel még, hetente 2-3 alkalommal. Tegnap is volt.
  • dave9004
    vasárnap extrémhosszan tolta a patront mire meglett a legend neki is végre. tegnap aréna nap volt.
  • 1Darton1
    Végig streamelt a hosszú hétvégén, és kivételesen jó formában volt.
  • TBTPumpa
    Kár, hogy belezőgép már nem tolja a játékot. Vagy lehet, hogy játszik még, csak már nem streamel.
    Hiányoznak a beszólásai:
    "Köszönöm a donációt te féreg!"
    "Mi a zsák?"
    "Ellenfelem paklija őrületes!"
    "Hát azt most megalázza, keményen."
    "Babyrage"
    "Madi hozd az öklözőzsírt, megyek ekézni"
    "El ne égjen a dekkem"

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:28:44
  • Zickler
    Nem :(
    Most a vizsgák mellett nem tudtam olyan sok időt fordítani a játékra.
    Egyelőre még rank 5 vagyok, de péntekig meglesz a Legend.
  • Darthmushroom
    akkor kérhetnék valakitől játékbeli nevet h felvegyem ismerősnek és megtudjam csinálni?
  • Tinman #17640
    Egy kezdővel ez a legjobb quest, ami történhet, el ne nyomd!
  • Devv
    Legend-e vagy?
  • Zickler
    Paklit kapsz érte, szóval szerintem gondolj úgy rá minth kapnál 100G-t amiből viszont kötelező paklid venned.
  • Darthmushroom
    nézd a barátodat questnek van értelme vagy ki lehet "nyomni"?
  • sadface #17636
    én is tolom néha napján...
  • Zozo0122 #17635
    Rank 5-nél tolják még, méghozzá elég profin :D
  • Pio
    Csak adok még1 megerősítést, tegyél egy próbát a rankeddel. Több mostanában kezdő haveromon is segített ez a tipp. A casual nagyon el van baltázva, mert a profik is oda járnak dailyzni/új paklit tesztelni/kezdőket alázni és a matchmaking elég csapnivaló ott.

Amúgy szerintem simán engedhetné a Blizz a dailyket AI ellen is, akár expert ellen, úgy nem fog egy csomó kezdő, basic paklist kicsinálni a casual módban dailyzés.
    Vagy csak töröljék el a casual módot.
  • Negritis
    ahogy Darton is mondja, inkább rankedozz
    18-20 között jó esélyed van hogy 60%ban hozzád hasonló ellenfelet kapj
    míg a Casual a blizz belső mmr (nem épp az igazi :D) alapján sorsol ami kiábrádnító tud lenni kezdőként
  • 1Darton1
    Akkor ott rontottad el. Általánosságban elmondható, hogy alacsony rankon a ranked mode jóval könnyebb, mint a casual.
  • Darthmushroom
    csak casual mivel nem rég kezdtem (tavaly csak kipróbáltam,de csak pár napot játszottam)
  • Tinman #17630
    Rakj össze valami aggro szemetet, a napi questeken kívül +100G-t (30 win) is össze farmolhatsz vele.
  • Negritis
    casual v ranked?
    ugyanis casualen annál jobb ellenfelet kapsz minél többet nyertél (szal a W/L arányból súlyoz egy MMR-t ami alapján kapsz ellenfelet)
  • Darthmushroom
    azt hiszem azzal a lendülettel amivel elkezdtem abba is hagyhatom a játékot.. nem az idegesít h kikapok mert verjen meg kit érdekel főleg h normál játék, de h olyanok ellen hív be akik fényévekkel előrébb tartanak kártyákba. Napi 2-3 győzelmes quest összejön 4-7 meccsből de 5 meccsesért már valamiért félnapot kell szívnom mert 3-4 győzelem után senki ellen sincs esélyem mert 1-2 kör alatt az ellenfél simán lerak 10-20 damaget..
  • Pio
    A hogyan csináljunk jó UI-t előadáson a GDC-n bekerült a blizzardos diasorozatba, az elevenítette fel. :)
    Amúgy lehet, hogy érdemes megnézni, néhány régi UI tervet mozgás közben is láthatunk, eddig csak képek voltak róluk.
  • Negritis
    amúgy mikor ránézek mindig ki akarom tolni a War 3 Elf Q-ját :D
  • Pio
  • dave9004
    Am fura h az oil rogue tempostorm szerint még mindig tier 1 pakli mégse játsza senki
  • Zozo0122 #17623
    Áh, csak egy force of nature lett :D
  • Zozo0122 #17622
    Na, vacsendlörn :D Megnézek valakit, és nyitok egy legendet :P
  • jazzy
    Egyébként ez a deckem, plusz még 1 Pyroblast az alján, nem fért a képre.
  • Zozo0122 #17620
    Azt is ebben a hónapban nyitottam :D Van itt minden...Grommasht meg Tiriont mondjuk nem bánnám ha kinyitnám :P
  • Negritis
    jah mer hogy azod is van :D
    bocs :P

enyém kb az amit linkeltem (sőt lehet teljesen) de egész jól szokott menni vele aggro ellen is

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.25. 23:32:09
  • Zozo0122 #17618
    Jah kb. Pay to win control demon super warlock :D Élvezem amúgy, nagyon jól sikerült deck. Az amit 1-2 napja tettem ki, csak az egyik coil helyére ment Illidan :D
  • Negritis
    p2w!!!! :D
  • Zozo0122 #17616
    Ja, semmi ilyesmi, egészen más a deck felépítése. Jelenleg van a deckben 7 legendary :D
  • Pio
    De csak óvatosan, mert pórul is járhatsz, ha erre a kombóra hegyezed ki a paklidat!

• Zozo0122 #17614
    Lol :DD
  • Pio
    Na és azt tudtad, hogy Illidan a kulcsa a 4/11-es twilight drake-nek? :)

• Negritis
    a handlocknak az kell hogy ne legyen dudu és már is ficánkol :D
  • 1Darton1
    A handlockokat inkább ne is emlegesd, rájuk allergiás vagyok, ráadásul durván elburjánzottak mostanában az én tapasztalatom szerint is.
  • Negritis
    a handlock alapja megvan, minimálisan lehet rajta változtatni és azért azok a minimális tech lapok nem mindig jönnek ki az adott meccsen
    van fixen mondjuk 25 lap a handlockba? lehet csak 20 (de inkább több) ha nem fatigue a cél akkor bizony a sablon lapok esélyesebbek
  • jazzy
    Persze, szó sincs róla, én is néztem streamet, nem is itt a baj, csak amikor 5 handlock deck jön ellenem 7 meccsből és koppra ugyanazokkal a lapokkal. Na az unalmas, nagyon. Mondjuk kettőt elvertem, de akkor is.

Bementem arénába most, stabilizáltam palával priest ellen, van lent egy spell damages kártyája 1/4-es, nekem 3 minionom, 18 hpm van, na mondom oké, innen nyerek. Elkezd lemenni a kötél, well played és kaptam 3 mind blastot az arcomba :DD
  • karmacoma
    Casualon ma 3 tempo mage jött zsinórban, mindben volt counterspell, és kell is bele. Amúgy vicces ez a tempomage mánia, meg az is hogy ennyire jó. Egyszer fél óra volt éjfélig egy nem túlzottan előrehaladott accon a questre, így összeraktam egy mage-et a 40 spellesre 3 minionnal (2Wrym és egy Kin Tor Mage.), és csak spellel. 3-ból 2 meccset húztam. :D
  • 1Darton1
    A counterspell a második legjobb secret, szóval alap.
    Én sem szoktam deckeket másolni, de attól még lehet ötleteket ellesni belőlük. Szerintem egyáltalán nem szégyen másoktól tanulni.