40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #17686 nem sokat játszok de én is úgy tapasztalom hogy az über aggrok átmentek midrange-be
viszont a hate megmaradt hogy jáj ez így fos, pedig csak az alapján amit leír azért elég sok féle deck mozog jelenleg
mondjuk az tény hogy Shamannal én se találkozok -
Nekem az apám fia eki, de amúgy mi a búbánatot mond valójában? -
1Darton1 #17684 Annyiban vitatkoznék a cikkíróval, hogy szerinte aggro felé mozdult el a meta. Mert valóban a gyorsabb paklik irányába történt a változás, de nem az aggrók, hanem a midrange-ek javára.
Nagyon jó példát is mutat arra, hogy mennyire erős tud lenni egy heavy control pakli is, ha az ember képes alkalmazkodni. -
Negritis #17683 mana addict cikk -
Anyám fia Iki!
-
Pio #17681 Nektek vannak hasonlóitok?
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.05.27. 15:46:42 -
1Darton1 #17680 A gondolkodósabb paklik közé tartozik, csak az agyalós része 1-2 körre koncentrálódik. Úgy hét körig néhány másodperc is elég egy-egy körre, utána pedig néha két perc is kevés lenne. Ebben a régi miracle rogue-ra emlékeztet kicsit. És hasonló indokból érik a nerf számára is. Pedig alapvetően tetszik ez az új koncepció, kár lenne érte.
-
Pio #17679 Nem értek egyet azzal, hogy a patron akkora skill pakli lenne. Oké, abban egyetértünk, hogy nem egy facehunter.
Lényegileg pörgeted a kezed, amíg össze nem jön benne a kombó, a legskilligényesebb része kiszámolni, hogy mennyit tudsz kézből sebezni és levonni az ellen HP-jából és triggerelni az eseményeket, ha az eredmény <= 0, illetve a lehető legkisebb mértékben csökkentve a számot takarítani az ellen 3<= sebzésű lényeit. :)
Összeraktam a paklit úgy, hogy egyáltalán nem vágtam és math warriorral se játszottam soha és winstreakben csináltam az 5 warrior win kvesztet kétszer is. Persze lehet csak mákom volt, meg nem is legend, de az tuti, hogy tizedannyit se agyaltam, mint control warriorral bármikor (kivéve freeze mage :D ). -
Metka #17678 Valakit most elkaphatok egy WL-re?:D -
Persze de az miért jó ,hogy 1 kör alatt végignézed ahogy megöl, az ilyen teljesen értelmetlen ebben a játékban és nem is szórakoztató.
Ja, és itt egy másik érdekes cikk. Prokat kérdeztek a BRM-ről, többek között a nerfről is szó esik.
http://www.ign.com/articles/2015/05/26/hearthstone-pros-on-blackrock-mountain-and-the-state-of-the-game
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 14:15:34 -
Zozo0122 #17676 Menjünk szép sorban, először Dr. Boom kapjon nerfet :D Amúgy szerintem a patron nyugodtan maradhatna így, az most a legskillesebb pakli, legyen is erős. Nehogymár a fos facehunter meg a zoo kaparintsa meg az egész metát. -
Pio #17675 Ja igen és épp az OTK miatt lesz hamarosan lenerfelve az a deck. Igazából ha a Warsong Commandert visszaállítanák a BRM előtti állapotába (csak kézből kijátszott lényeknek ad charge-ot) meg is oldódna a dolog.
Bár szerintem sokkal egyszerűbb lenne Thaurissant kivenni a játékból vagy megváltoztatni, előre megmondom, hogy ha ezt nem lépik meg, akkor minden egyes content patch után lesz 1-2 nerfelendő kombó, amire senki nem gondol előre. Egyértelműen ez a lap fogja a legtöbb gondot okozni hosszú távon a játéknak. -
Negritis #17674 meg már eleve 1000x ki lett tárgyalva hogy kinek mi a véleménye arról hogy f2p játékra ki mennyit költ -
Pio #17673 Közben leesett, hogy a Savjz féle deathlordos, gilblines priestet érthetik "lightbomb priest"-en, amiben nincs auchenai, na az tényleg használhatatlan patron ellen (kivéve, ha agresszív deathlorddal az elején kidobatsz vele egy-két kombó darabot :) ). -
Nem voltak paklik. Igen jó a lightbombos de ha jól csinálja a warrior, márpedig mostanra kitanulták a dolgot, akkor semmit nem ér a bomb, mivel 1 kör alatt sebez 1000000000-t te meg csak ülsz a kispadon és nézel. -
1Darton1 #17671 Nem te túloztál, hanem te reagáltál arra, amiben tették, és ebben egyetértettünk. De már kezd túlbonyolódni a nagyon is egyszerű ügy. -
Pio #17670 Azért én azt nagyon határozottan vitatnám, hogy a lightbomb priest rossz lenne patron ellen, tipikusan 3 totális boardcleared van patron ellen, a tapasztalatom az, hogy csak akkor tud leszedni, ha OTK-ja van, ami persze elő-előfordul, de ritka. Csak figyelni kell arra, hogy mindig fullHP közelében legyünk és a belchereket nem szabad turn5-7-ben kihajigálni, hanem mindig várni kell velük egy potenciális kombót.
Egyébként deckek is vannak hozzá mellékelve? Például mi a különbség a control és a lightbomb priest között? Az én priestemben van lightbomb is meg Ysera is, az most melyik? :)
Midrange hunter alatt pedig a hybrid huntert érti, ami lényegileg facehunter csak highmane van benne meg freezing trap vagy a belcheres boomos huntert?
Nameg őszintén szólva nekem az is új, hogy a freezemage super effective lenne zoo és facehunter ellen, de BRM óta nem játszottam freeze mage-t, kapott valami fasza új kombót netán? Oké, Emperor gyorsítja a dolgokat, de turn6-ra ha nem jó a kezed halott vagy. -
Ezt miért nekem írod? -
1Darton1 #17668 Én se erre költöm, de azért ne essünk túlzásokba. -
-
Így van, de hogy ki mire költi a pénzét, az ő dolga. -
1Darton1 #17665 A világnak eme nagyon csóró sarkában is össze lehet szedni akár diákmunkával is 2-3 nap alatt. Persze ahhoz fel kell állni a számítógép mellől. -
Ja nem azt mondtam, hogy vegye meg, csak akkor ha belefér. Farmolja ki szépen, de a Naxx kötelező! Egyébként a kezdőknek szerencséjük van, hogy a brm egy nagy fos lett, ott egyelőre elég az első szárny is! :) -
Azért gondolj bele, hogy egy még nem kereső egyénnek 22 euro sok és akkor még ott a BRM szintén ennyiért. A lottós példa irónia volt ^^
Másikra... már egy csomószor betettem ide a saját vételezéseimről készült képet, 1.5 hét, de volt amikor 1 hét is elég volt. Quest-ektől függ. Ha mákom volt és nem 40G-al szédített, akkor nagyon hamar meglett.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.27. 12:08:51 -
Én nem tudom mit csináltam, nekem 2 hét kellett a 700 aranyhoz. :) -
"annyi penz a vilagon nincs"
"ha nyertél a lottón simán! :-D "
WTF!?
22 Euro a Naxx. -
Mindent goldból vettem. Napi 1 óra játékból, 1.5 hetente összejött mindig 1 szárnyra a gold, úgy, hogy én vagyok itt a legnagyobb antitalentum a játékban. Persze, ha nyertél a lottón simán! :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.27. 11:57:35 -
Metka #17659 Ja csak annyi penz a vilagon nincs... goldbol meg arenaval probalok szerencset -
A Naxxot mindenképp csináld meg! Ha beleölsz egy kis időt és van türelmed akkor goldból. Ha meg tudod venni azt az időt akkor vedd meg, úgy gyorsabban felzárkózhatsz. De ez csak az én véleményem. És hogy a kérdésre is válaszoljak, én az első 4 szárnyat goldból vettem, az utolsót pénzért. -
1Darton1 #17657 Az a tippem, hogy a többség megvette. Ha valaki mostanában kezdte a játékot, akkor nem kevés türelem kell hozzá, hogy goldból szedje össze. Én általában akkor kezdek el rá spórolni, amikor bejelentik, és úgy bőven összejön elég gold. Lassan a következő kiegészítőre is gondolnom kell. -
Metka #17656 Amugy ti a pve-re összeszedtetek a goldot vagy megvettetek penzert? Csak mert elegge huzos mindenfelekeppen, de azert nem artana mar egyet megcsinalnom :D -
Kivéve h a modok eszméletlen nácik. Mindenkit kitimeoutolnak semmiért. Tipikus adj a kis hülyének hatalmat rögtön visszaél a helyzettel -
hát a megyek ekézni, ostobák vagytok, chattel vitatkozik a lethalről stb simán benne lehetne. Ha valaki összerakná király lenne:D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.27. 00:54:31 -
Pio #17653 Csinálhatnátok rá bingót, nekem volt, hogy Krippre kijött egy 20 perces buszút alatt a vízszintes középső, arénázott, mágust picket, első meccse egy dennis ellen volt, másodikat bukta és meg is voltam. :)
Aki nem tudná ki/mi az a dennis, ez is Kripp streamjéről ered, de amolyan HS-es szlenggé nőtte ki magát, arra a playerre mondjuk, aki nagyon, nagyon hülyén játszik. Turn1 coin ping face meg ilyenekre gondoljatok. INNEN ered. Itt pedig egy nagyon vicces/szörnyű Dennis compilation:
-
tipikusan az az ember, ha nem is tudok odafigyelni háttérzajnak is tökéletes. négyhúsz perzseld fagóta! 
-
Pio #17651 Leírásotok alapján amolyan magyar Forsennek tűnik, néhány Kripparrian kifogással nyakon öntve. :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.05.27. 00:38:31 -
1Darton1 #17650 Arra értettem, hogy kiemelkedő volt a humora. -
Zozo0122 #17649 Sok sikert, szintén rank 5, csakhogy én nem érzem magamban az erőt, hogy nekifussak most komolyan a rákfolyamnak :( Maradok is szépen itt és letolok inkább pár HotS meccset, legalább a hátlapot megkapom :D -
Neki is volt már jobb és rosszabb szakasza is, de emlékszem, amikor ő lett egy kis időre az abszolút első, akkor még én is örültem otthon a monitor előtt a sikerének. :) -
Malarki #17647 Kimatadt:
"Az ellenfelem kártyákat játszik ki, babadüh"
"Az ellenfelem tud számokat összeadni"
"Madi, hozd a kamerát"
"Istenem, gyűlölöm ezt a játékot"
A legnagyobb :D