40521
  • dave9004
    Megerősítjük a paladint neki adjuk az innervate sárkányt :D
    a 3 sárkányt tartalmazó ctrl warrior keresztbe röhögi :D

nem neked írtam csak úgy :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.25. 20:50:37
  • 1Darton1
    Nem hiszem, hogy sok lenne, amikor én játszottam nem volt.
  • Negritis
    nem, de closed béta idején tele volt kreténnel :D
    azóta nem toltam :D
  • Zozo0122 #17603
    Azért 1-2 meccsre hülyéskedni próbáld ki :D Persze csak casualon :D
  • Zozo0122 #17602
    Köszi, már telepítem is :D Sok cheater van benne amúgy? Remélem nem...
  • Negritis
    a net deckelt tempomagembe mai napig benne van a kántórszpell :D
    körbe is játszák szépen (a priestek és duduk :D)
  • jazzy
    Én magamból indulok ki, nekem net decket másolni kínos, unalmas.. nem értem másoknak ez miért szórakozás hónapokon keresztül.

Persze vicces, amikor belefut a counterspellembe, mert KI HASZNÁL COUNTERSPELLT, LOL! :D Hát én.
  • Metka
    Én is így gondoltam:) akkor csak jöjjön a dust!
  • 1Darton1
    Level 12, és tudomásom szerint nincs időkorlátja.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.05.25. 20:26:35
  • Zozo0122 #17597
    Ha elkezdem a híróz of dö sztormot, akkor hanyadikáig kell eljutnom level 20( ugye ennyi?)-ig, hogy megkapjam a hátlapot?
  • Zozo0122 #17596
    Nincs, csak fun lapnak jó :D
  • Metka
    Köszi! Szerintem ezek be lesznek töve... Az Orgénak van értelme szerintetek?:D
  • 1Darton1
    Most akkor az a baj, hogy segghülye és nem szar paklival játszik? :D
    Azért azt csak nem lehet felróni a játéknak, hogy a nem túl okos emberek is játszhatnak vele.
    Már leszoktam arról a korábbi sznob elvárásomról, hogy csak olyan ember használhasson számítógépet, aki be is tudja kapcsolni. Régi szép idők, amikor az internet még az értelmiség játszótere volt.
  • jazzy
    Meg is vannak verve, csak rohadt unalmas, amikor egyértelműen erősebb a deck, de annyira segghülye a játékos, hogy alap nyert helyzetet elveszít. Meg amikor 7 deckből 5 handlock, lal.
  • 1Darton1
    Nem igazán értem ezt az újra és újra előkerülő nyafizást. Már closed béta óta az ellenfelek 99%-a divatpaklival játszik (mármint akiknek van valamilyen rank célja). Nem azt mondom, hogy ez így jó, de baromira nem okoz már meglepetést.
    A másik, hogyha valóban annyira zombik azok, akik paklit másolnak, akkor elég nagy arányban lehetne őket megverni.

Ha valaki kísérleti deckeket akar látni, akkor ott van a rank 20-15-ös szakasz, a casual mode, a legtöbb pedig legend rankon van. Akik szeretnének minél magasabb rankot elérni, nem egy félkész paklival fognak szenvedni.
  • Zozo0122 #17591
    Rank 5, 2 csillagnál elmebetegség ON: bekerült a demonlockba Illidan :DDDD
  • Negritis
    köv hónapban lehet megpróbálom, feltéve hogy hétvégén végére érek a Witchernek
    nem tudom jelenleg mennyire akarjak nekiállni mert túl soknak érzem a zombit

hozzátéve hogy rank 15 környékén nem túl sok van belőlük elég ötletes némely pakli (nem is véletlen tart itt)
  • jazzy
    Miért? Pedig tök izgalmas ugyanazok ellen a netes paklik ellen menni 24/7, mindenféle újítás nélkül.

Komolyan beszarok amikor azt látom, hogy streamen azért rinyálnak, hogy a deckből 29 lapjuk van meg, 1 lapjuk nincs meg, MIRE CSERÉLJÉK KI ?!+?"!?+"?!?+"! Annyi IQ nincs benne, hogy 1 kibaszott lapot kitaláljon magának, azért is hisztiznie kell. Rank6-ig elbohóckodtam, de marha unalmas nekem is.
  • Zozo0122 #17588
    Juhú, rank 5 :D Ha nem lenne ilyen pocsék meta, talán meg is próbálkoznék a dologgal, de így nem érdekel. :(
  • sadface #17587
    éppen rank 11-ről rank 7ig mentem az enyhén módosított flamewaker deckemmel. Ha valakit érdekel a decklist: /1-et vesztettem egy facemocsok ellen...

Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.25. 14:26:40
  • Devv
    Grat! A golden epic megint 400 dust! :)
  • Negritis
    nah aztán meg 5ből 4 W :D
  • Negritis
    asszem a tempo mage nem működik jelenleg :D
    legalábbis rank 15n elég nehezen haladok :D
    modnjuk a demonlockom működött :D

dat hand :D

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.25. 12:22:07
  • Metka

Aréna után nyitottam :D kicsitjobban érzem magam az 1-3 után azért
  • Negritis
    én csak a 3 rts-t toltam a wow nekem kimaradt :D
    de a 3 rts + kiegjeik is már durva mennyiségű lore-t hordoznak
  • greyfox
    w&l quest megint dobott egy legendaryt (Tirion) :D
  • Pio
    Nagyon nehéz vele elindulni, mivel egy 20 éve létező és folyamatosan rohamléptekben fejlődő, változó világról van szó és igazából bármelyik fontosabb karakter (akikből lett már legalább 100) hátteréről, múltjáról akár órákat is lehet mesélni. 3 RTS, 1 MMO 5 kieggel, több tucat regény és képregény és rengeteg egyéb termék tette szerteágazóbbá a történetet.
    Egyszerűen túl hatalmas a Warcraft Lore és nem tudja az ember, hogy hol kezdjen neki.
    Nagyon örülök, hogy majdhogynem a kezdetektől követem (warcraft 2-vel kezdtem), van valami semmihez nem fogható bája annak, ha néha visszagondolok arra, hogy honnan is indult ez az egész, ha visszaköszön egy régi ismerős karakter. Például a legutóbbi WoW kiegészítő introjában egy az egyben újradolgoztak egy jelenetet a Warcraft 3 egyik cinematicjából egy extra csavarral, az nagyon jó volt.
  • Mephike
    Köszi, szerintem abszolút elfért itt ez a poszt, mivel én nem wowozok így apránként rakom össze a történetet, megint tanultam valami újat. Thx!
  • Pio
    Boccs a lore posztért, nem tudom, hogy mennyire van itt a helye, mennyien játszanak elsősorban azért a HS-el, mert a warcraft univerzumában játszódik és érdekli őket az egész háttere és mennyien csak azért, mert egy szórakoztató kártyajáték vagy ahogy újabban nevezik "wizard poker". :)
  • Pio
    Inkább félig-meddig fordítva igaz, vagyis amikor Arthas, már mint Lich King, fején a Helm of Dominationnel irányítja a Scourge-öt (a 4 nagy zombifrakció egyike a wowban) és odamegyünk és legyakjuk, mert ő dobja a hunterek isteni íját, akkor ugye vezető nélkül marad a scourge és ez elég para, mert durva arcok vannak ott és lezúznának mindenkit.
    Ekkor jön a képbe Bolvar, aki egy szebb napokat megélt human paladin, volt Stormwind vezetője és az Arthas elleni ostromot is irányította, amíg egy másik zombi frakció, a Forsaken el nem árulta és agyon nem lőtte méreggel aztán a vörös sárkányok cafatokra nem égették. Innentől elég ramaty állapotba került és ha ez nem lenne elég Arthas elkapta és tovább kínozta, csak hogy szokja.
    Namost amikor meghal Arthas, akkor épp ott van Bolvar, aki már amúgy is tök mutáns meg minden, úgyhogy úgy döntenek, hogy az ő fejére kerül a Helm of Domination és a továbbiakban ő irányítja a Scourge-öt, hogy majd a 17. wow kiegben, ami a "Return from the Mists of the Cataclysm of the Burning Lich King Warlord" lesz vagy valami hasonló végül átvehesse felette az irányítást a Gonosz és kilootolhassuk.

Ebben a videóban bánnak el szegénnyel. Fun fact, az ork hadvezér később death knight boss lesz a raidben, ahol Arthast is megöljük, szóval akár HS bossként is viszont láthatjuk még.

Ebben hal meg Arthas és kerül Bolvarra a Helm. Lássuk be, tényleg elég rusnya lett szegény...
  • sadface #17576
    valaki egy watch your back küldi? :c

kiritofrmsao#2937
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.24. 01:48:04
  • karmacoma
    A regényekből is van sok. Alexstasza kanja Korialstrasz, aki sokat foglakozott az emberekkel, sok olyan moveja volt, ami miatt jó legend lehetne.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ember formában élt a varázslók városában, főmágusként

Vele volt az ősök háborújában Broxigar és Rhonin. Előbbi egy harcos ork, aki
    Mielőtt Sargeras átlépett volna a démonportálon, hogy leigázza a földet beelvágta afejszéjét és feltartotta annyira, hogy épp be tudjon záródni a kapu, ezzel megmentette a világot.

Utóbbi egy mágus:
    Aki a múltban sokat segít feltartani a démonsereget, a "jelenben" meg kiszabadítja Alexstaszat az orkok fogságából és a démonlélek elpusztításával segít legyőzni Deathwinget

Ott van még Medivh és az anyja.
    Ők az utolsó két őriző, akik a világ összes varászhatalmát birtokolják. Az anya legyőzte a teljes démonhordát és látszólag Saregast is, a fia meg némi démoni megszállottság miatt rászabadította a földre az okrokat meg a démonokat, de miután Saregas lelkét kiirtották belőle segített is.

Szerintem ezekből jó Legók lennének. Talán Malfurion csaja is megérne egy legendet. HOTS-ban külön kari és a regényben is kulcsszereplő.
  • csoszi87
    yep
    Van hozzá arany malygosom, de azóta alig tudtam kirakni.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.23. 22:54:26
  • dave9004
    Bolvar az új lich King nem? Am keveset tudok wowból
  • Negritis
    malygos shaman?
  • csoszi87
    No ma megvolt az első alkalom, hogy én vettem fel valakit, hogy meccs után ráírjak.
    Mustár palával volt, első körben coin + Jugler.
    És utána minden körében nyomott 1 I'm sorry-t, ha olyat rakott le amiről azt gondolta, hogy azzal nem bánok el.
    Aztán kiokádtam a kezemből a spelleket +6 spell dammal az asztalon.

Felvettem, csak annyit írtam neki, hogy I'm sorry.
  • Devv
    Mondom ütök egyet duduval, erre: reporting for duty!
  • Negritis
    Arthas Wiki
  • Zozo0122 #17568
    Most lehet baromság, de Arthas nem Bolvar volt? Lehet hülyeség, nem tudom ki mondta most így hirtelen...lusta vagyok utánanézni épp készülődök :D
  • Negritis
    sztem elég sokan várjuk Arthast :D
    ő majd a DK lesz ha 1x behozzák sztem (mondjuk én a sima war3ból emléxem rá)

meg a sima war3ba is volt még jópár egyéb hős akiből lehetne majd legend
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.23. 20:05:25