Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erodemostracio!
Rank 14-en elnyom a tag egy fireballt egy 1/1 violet apprenticere... ez mi? <#idiota>
Shep
Nekem van benne, mert más ellen is nagyon jó de rugó ellen volt kb 2 meccsem, na akkor nem jött fel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt hiszem, kell kb. 1 hét szünet, mert megörülök. Semmivel se tudok nyerni. Tegnap lementem Rank 16ig, ma Rank 18 1 csillagon állok. Nem volt nyert meccsem 1 óra alatt.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Amúgy aki nem bír el az oil rugóval, az tegyen Loathebet a paklijába. Ha azt jókor játszod ki, akkor annyi, a rugónak vége...azok a meccsek amiken kikapok 80%-ban Loatheb miatt mennek el 😊
Devv
A blade flurry és a shadowflame párhuzamon gondolkodtam. Hogy a pi**ába a flurry sebzi a játékost is és még olcsóbb is. Ez tényleg ZSIVÁNYság! 😊
Shep
Feltéve, hogy feljön a bladeflurry 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
hé nekem ugyanez volt 😄
olyan ez a szezon h minden ver mindent, a lényeg kb pénzfeldobáson múlik
Jó ez a szezon.
Vasárnap kitaláltam a nagy káoszban, hogy rankedezek. 18-ról indultam.
R11-nél úgy voltam, hogy elmegyek R10-ig és majd másnap folytatom.
Végül másnap is ugyan ez maradt a célom, de akkor már R13-ról.
Tegnap a cél nem változott csak a rank. 16-ról ugrottam neki.
Ma is.
Holnap már R18-ról indulok. <#mf1>

R11nél abba kellett volna hagyni 1 hétre...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szériatartozék oil rogue-nál, ami most jelenleg az egyik legerősebb deck még legend rankon is, úgy lehet menni vele rank5-ig, mint késsel a vajban, ha ért az ember a lényegét.
Nagyon hatékonyan pucol asztalt, csak fogynak a lapjai, viszont mivel tisztán tartja a boardot bőven belefér 1-1 kör, ami szinte csak húzásra megy el, de mégjobb prep-el kombózni és akkor még ki is tudsz játszani pár lapot simán, mert ha megnézed a sprintet leszámítva mana szempontjából nagyon olcsó a deck
Devv
E örö, e bódottá! 😛
TBTPumpa
Öröm és boldogság: <#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.04. 18:35:15

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát nem tudom, szerintem jó ez így. Bár néha még egy sem jön fel és már vége a meccsnek, de szerintem azért jól tud jönni. A prepet úgyis csak vagy erre, vagy az oilra lövöm el.
2 Sprint nem túl sok?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Mert ha nincs akkor mit rakjak be helyette, Magma Ragert? 😊

Shep
Úgy értettem ,hogy egy tanárom van és a másik helyett.

Shade tényleg nem rossz, de ne a tanárnénire cseréld, esetleg a farseerekre. (vagy csak egyet) Meg bedobhatsz egy chargeos kalózt is finishernek, de ahhoz kell a kombó. Kezdj bele, aztán cserélgesd érzésre, majd rájössz melyik válik be neked.
dave9004
csak annyi cserélgetéssel majd jössz, hogy nem húzod fel soha.
Shep
Az a baj hogy nincs csak 1 prepem, vérmágust már láttam valakinél, 1 tanárt meg tudok cserélni mondjuk valami stealthes lapra, pl a shade-re.

Annyi biztos, hogy könnyű jobb lapot találni.

Szabotázst szar lapnak hittem, de rájöttem, hogy nem az. A rugó nagyon könnyen leszed kis lényeket (backstab,evis, fegyver stb), így a nagyot 4 manáért lekaphatod 😊 Ha kombózod, akkor leszedi a fegyvert is, ami a mostani hunter metában marhajó, nem is tudom hány íjat törtem össze hunternél, hány turesilvert palánál, sőt az előbb még egy control warriort is lenyomtam úgy, hogy ezzel az egy lappal semlegesítettem Alexát és a death bite-ot.
dave9004
rakhatsz helyette shreddert simán, vagy thalnost inkább utóbbit ha van
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.04. 17:03:15
Shep
Szabotázst még nem is láttam, nem, hogy nekem legyen 😊

Jelenleg ilyen, egy ideje nem változtattam rajta, úgy tűnik most ez beválik. 14-en vagyok most, 2 csillagnál.

Shep
Mutasd már a paklid kipróbálom, háthasikerül kitörnöm a mocsokból, mert már kurvára unom, hogy nem lehet a paklit sehogy alakítani ,mert össze-vissza jön minden. Visszasírom a mechmage özönt 😊

Shep
Beszarok mik vannak. Aggro druid. 6 kör alatt szarrá vert. Úgy nyitott ,hogy imp master, majd murloc tidehunter, aztán a 4/6-os tauntos, majd természetesen nála volt mindkét savage meg 2 innervate is ,hogy ne legyen gond a kijátszása. Nekem természetesen semmi nem jött amivel tudtam volna pucolni csak egy shadowboxer ami alap ,hogy mindkétszer a hőst sebezte, nem az 1 hp-s szart. Előtte meg milldruid szívatott szarrá. 2 sámánt tudtam elverni így megint tökéletes 50%-om van. Asszem ebből ma sem lesz 17.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.04. 16:25:23

Devv
Majd elmúlik 😉
Imádom ezt a rugót 😄 Szétveri a huntert, papot, palát, mechmaget, druidot szinte mindent. A control warrior megszívat, meg néha a handlock is, de ezek ritkák, a többieket agyonveri. Nagyon jó döntés volt a 2 prep craftolása, aki gondolkozik még rajta, tegye meg 😊 Bele kell jönni, meg nehéz tényleg, de ha ráéreztél nagyon üt. Így néz ki egy átlagos meccs, 24 seb egy kör alatt:

Shep
Amaz a múltkor milliókat kapott, az is fake volt. Bár nem tudom az ilyennek mi értelme van.

Tinman
Ez nálam nem jön be :-D

Küzdök a végsőkig... miért ne? Volt már, hogy 2 vs 22 HP-ról nyomtam le priest-el egy mage-et :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

azok valszeg kamuk, manvsgame is mondta hogy a 100$+ általába kamu

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
én nem tudom csalás v nem, de egy fickó most utalt 6750 majd most meg 9250 dollárt forsennek donate formájában
Shep
Az csak poén, de mikor összejön nekik, neked rohadt dühítő, ők meg örülnek maguknak. Hát én rohadt jól elvagyok 18-on, pláne mikor a fos facehunternek minden összejön 😊

Devv
Ezek a mill druidok komolyan gondolják?
Hmm. Érdekesen lehet blöffölni a rugóval 😊 Ha feltolod az olajat és lethalra jönnél ki flurryval (de nincs nálad flurry) elég eltolni egy greetingst és feladják 😄 Azt nagyon jól eltalálta a blizz, hogy melyik hőshöz milyen hero power, kártyák stb illik, olyan karakteresek. Tényleg úgy érzem magamat ezzel a paklival, mint valami sunyi szemét, aki arra vár, hogy agyonkombózza az ellenfél agyát <#idiota>
Küzdök egy control warriorral, nyilvánvaló, mi lesz az eredmény (rugó), nem is tudom miért állok le ezekkel 😄 Bár jó csaták...
Devv
Kolentonak nem megy ez a rugó. Amúgy jó ötlet ez a liga, mint a fociban, hogy mindenki játszana mindenkivel, győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont. Persze ha egy szaros versenyt se tudunk lejátszani...
Tinman
Nekem párszor bejött ellenük, hogy amikor látod, hogy elkezdi felhúzni a fegyverét, vagy assassin's blade, akkor leszeded. Néha 6/2-es fegyót nyaltam le, ami elég hasznos dolog, szaros 2 manáért és még a 3/2-vel is tudtam mit kezdeni néha utána.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Asszem mára tényleg ennyi volt. 😊 Bónusz Streak után bukószéria, zsinórban 4 vereség, jelenleg 18/2-n állok, kb. 4 órája játék után. Nem mondod, hogy megérte.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Úgyis az egyik legbénább hátlap.

Shep
Mivel? 2 Manáért újat rak, az meg ,hogy leszeded egyszer az éppen 3-at sebzőjét semmit nem ér, ugyanis az olajat mikor elnyomja egyből el is lövi a flurryval szóval be lehet rakni csak a meccset nem fogja megnyerni.

Tinman
Acidic-et tegyél be egyet és máris könnyebb az életed...

Nekem ilyen nincs, pedig tavaly áprilisban már bőven játszottam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak barátaim nincsenek. <#rinya>

TBTPumpa
Hivatalos oldalon néztem a híreket, nem is figyeltem, hogy ez 2014-es. <#idiota>

Tinman
Time traveling rlz :-)

Shep
Kicsit elkéstél, nem? 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.03. 21:18:42

TBTPumpa
Április 26. Játék a barátokkal

A jutalom egy ilyen hátlap:

nincs speckó taktikám hstracker szerint 5/3 a statom mage ellen
ha full aggro akkor imádkozz, hogy az earliben legyen mivel fogni annoy-t, valamint fontos hogy ne legyen lent mech
ttt és blastmage miatt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az érzet sokszor távol áll a valóságtól. Ha valaki 10-15 lap után felhúz egy fireballt vagy kill commandot, az nem tekinthető különösebben nagy szerencsének. Az is lehet, hogy te voltál az átlagosnál szerencsésebb az azt megelőző körökben.

Amikor felül kerekedsz és kijátszod őket, amikor már csak 1-2 lapjuk van, vagy annyi sem, na akkor látod, hogy adott játékosnak van e jegye a Topdeck Fesztiválra. Ha beránt egy fireballt vagy egy skill commandot és azzal veri rád a végsőt, az fáj, mikor már olyan boardod van, hogy attól alapból még egy vérbeli kötélégetős facehunter is kitér a hitéből és arra gondol, hogy uninstallálja a játékot és visszamegy COD-ozni 😊