40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hawkie22 #17726 Mai nap legjobb meccse számomra: én control warrior, ellen priest. 10. kör környékén nekem 30+14 HP, neki 27, viszont van neki 4 minion a boardon, nekem semmi. Nem voltak erős minionok, szóval hagytam. Lassan clericcel meg a tőlem lopott acolyte-al felhúzta a paklija felét, volt még vagy 10-11 lapja, nekem még olyan 18. Lerakott egy sea giantet, meg egy Dr. Boomot a többi minion mellé. Szarul jöttek a lapjain, egy shield maident tudtam csak kirakni. Következő körben le itt 29 HPre. Viszont én felhúztam egy Brawlt. Ment is minden a levesbe, kivétel az acolyte nála. Megint nem volt minion kézbe, így ment ez pár körig, ahol megint tele volt a boardja, nálam meg semmi. Szép lassan elfogyott a paklija, felhúzott mindent, amikor is volt a kezében meg 4 lap, nálam 6 + pár még a pakliban, viszont csak egy sylvanasom volt a boardon, neki meg kb. 17-18 dmg az akkori körben, következő körben halok. Viszont jött a 2. Brawl. ;) mindenki elhullott, viszont sylvi halálával visszaloptam a felturbózott acolyteot. Na itt adta fel. Pedig Grommasht még ki se raktam, pedig kézbe volt. 20-25 percig tartott a meccs, de nagyon élveztem, hogy gondolkodni kellett, nem pedig csak lapokat rakosgatni automata módban egymás után. -
köszi a tanácsot. az nem zavar ha kikapok mert én is sokat hibázok. az zavart h 5 győzelmes quest, 3 győzelem sima utána meg folyamat olyan ellenfeleket kaptam h esélyem nem volt olyan lapjai voltak. 1-2szer oké összedob, de azért nem csinálja már folyamat, nem akarok én 5 győzelemért órákat szívni. -
Arra azért figyelj, hogyha sikerül felküzdeni magad rank20 fölé, ott már találkozhatsz a casualban megismert netdeckekkel, mert a) elég sok ember a kicsik közé jár le questet farmolni, b) elég sok ember béna ahhoz hogy a jó lapjaival a saját rankján legyen (de ettől még téged el fog verni nyilvánvalóan), és c) mivel ez a 30milliós játékostábor sacc/kb felének casual játék, lesz olyan is, aki tök profi, lapjai is vannak, csak ideje nincs... Szóval rank20-16 között már bármi jöhet, de ez ne vegye el a kedved. :) Jellemzően azért szórakoztató a játék rank20körül is, de ki lehet fogni a fenti eseteket.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2015.05.29. 08:35:54 -
elég sok üzenet volt már azóta ezért így nem tudom kinek kell de köszönöm azt a tanácsot h játsszak rankedet mert 25 körül hasonlóan ellenfelek vannak. tényleg sokkal könnyebb megcsinálni a napi questeket úgy h hasonló paklis ellenfelek vannak. -
Pio #17722 Helyesen így hangzik:
I am Mal'ganis I am a TURTLE :) -
Negritis #17721 tegnap toltam egy meccset
1hp voidcallerre tolom a shadowflamet mer cska úgy van esélyem a mage ellen
2 demon a kézbe : jara + malganis
sajnos jara ment le :( -
Nem szoktam sztorikat leírni, de ezt most muszáj.
Megnéztem egy ismerősöm játék, és tanultam belőle, a jutalmam egy golden Avenging Wrath lett. Gondoltam mára ennyi elég is lesz, alszok egyet, mert a melóban elfáradtam. Ekkor látom ám, hogy egy játék és szintet léphetnék a warlockommal. OKs, ez még belefér - gondoltam.
Kapom is az ellen, warlockkal jön ő is, nézem hány lapot kever le (egyet sem), nálam a coin és 3 lapot lekeverek. Első körben már ugrott is ki a kis imp a kezéből, köv körben jött a tojás, stb. Nehezen de 15HP-nál tisztítottam a boardot, a következő rohamokat a két belcher szépen felfogta. Jött a szokásos giant fal tőlem, mögötte meg Thaurissan tette a dolgát.
Ellenfelem felfogta, hogy itt már nem 100%, hogy ő fog nyerni, tolta is minden lapom kijátszása után a well playt, hagytam nem némítottam le. Idővel az óriásom elfogyott, már csak egy feltauntolt voidcallerem marad. Persze ő belehúzott a második doomguardjába is, és ezzel pont elég sebzése volt az asztalon, leverte a voidcallert és tolta is a well playt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... I'm Mal'ganis, I'm eternal!
Fel is adta, én toltam egy well playt neki, és röhögtem egy jót :) -
Negritis #17719 hoppá ezt nem is vágtam
ettől függetlenül már csak azért se akarnék magyarul streamelni mert a "közösség"hez nem feltétlen van kedvem :D
nézted 1-2 streamernél a chatet és háát katasztrófa tud lenni a "színvonal" -
Negritis #17718 nagy a káosz, összevissza deckek főleg aggro
nehéz rendesen decket választani hozzá -
hawkie22 #17717 Tényleg ennyire küszködös a mostani meta? Lebuktam Rank11-röl Rank18-ig, Demonzoo meg Sámán paklival játszottam, de egyzerüen 1et nyertem, kettöt buktam.
Most Control Warrior megy, azzal visszamásztam másfél-két óra alatt 16-ra, de ezzel a paklival se megy könnyen. Itt viszont megfordult az arány, most már 2t nyerek, 1et vesztek, néha még bonus streak is összejön, de akkor meg a következö meccsen állít meg valami, általában vagy paladin vagy warlock. :D -
feliratkozni nem lehet itthonról hazai streamerhez. Belezőhöz se lehet dec óta. vmi buzi magyar törvény -
Persze, és akkor 6 dühöngő topic sem lenne elég neked :D -
Negritis #17714 miért nem lehet itthonról streamelni?
azon kívül hogy nincs elég nagy bázis hozzá -
jó lenne itthonról pl megcsinálni kis álommeló lenne.
De Twitchre már itthonról nem lehet hazai streamernek subolni, így angolul kéne nyomni nagyon magas szinten. 1-2 versenyen befutni és onnan nézőt csalni talán. Nehéz lenne nagyon. -
karmacoma #17712 Épp azon agyaltam, hogy a Bliz elég furán kezeli az aoe/removal kérdést. Alapvetően azért megy minon irányba a játék, mert a legtöbb új minion csinál valamit amellett, hogy egy testet ad. Ahogy tökéletesen felsoroltad a zoo szinergiát, úgy igaz ez a legtöbb deckre. Pl a Mustár is azért lett meta változtató spell, mert két hatást tettek egy lapra. Ha belegondolok, a Druidán kívül alig van olyan deckem, ahol többségében vannak az olyan minionok, amik önmagukban erősek. Ezért nem lettek olyan jók a dragon deckek se, mert a corruptoron kívül semmi nincs 8 mana alatt ami hatással lehetne a boardra. Több olyan lap kéne mint a Dark Iron Skulker, ami csak azért nem lett top tier lap, mert a Rougenak már számtalan aoe rendelkezésére állt. Ha semleges lap lenne, szerintem nagyon sok control pakliba bekerülne. -
Negritis #17711 bőven lehet, főleg ha a társaság adott (gw2 1,5 év swtor fél év úgy hogy heti 40-60 óra)
viszont ugye a HS nekem pl ehhez kevés lenne
de nekik nem az, mondjuk ők ugye a twitchen beszélgetnek a néppel meg miegymás úgy biztos könnyebb
és persze szivesebben utálnám meg a HS-t mint mondjuk szedjek szemetet az utcán
de azért a játék nekem legyen játék ne munka (anno a dota-t is azért hagytam abba mert kezdtünk volna a csapattal komolyabban játszani és kb munka lett volna) -
Szeretem ezt a játékot, de egyetlen játékot tolni hónapokon keresztül minden nap, orrfolyásig - rémálom.
-
Negritis #17709 én Zeke-t és ManvsGamet nézem
meg néha riptide-t és utóbbi mondta hogy ha van stabil 3-400 néződ + elég feliratkozód akkor meg tudsz élni csak a twitchből
nem fogsz jól élni de nem lesz gondod
persze ők nem sláger játékokat tolnak hanem az újdonságokat meg érdekesebbeket így kevésbé lehet belefásulni (manvsgame az aki szokott laza 40-50 órás maratonokat tolni ha elakad valamiben :D)
persze jóval izgalmasabb, meg jó dolog lehet abból élni amit szeretsz is csinálni csak én kinőttem már a játék = főállás korszakomból és nem is biztos hogy szeretnék megint olyat
kérdés hogy pl ők mikor égnek ki (Grubbyból kiindulva sose :D) -
Pio #17708 Valahol olvastam, hogy egy ~10-20k nézős, napi ~4-5 órában streamelő twitches tiszta reklámbevétele 8k havonta. Már az önmagában egészen megdöbbentő, persze eltörpül a képen látható 73k mellett.
Amúgy ez a munka se unalmasabb annál, hogy mondjuk egész nap termékeket blokkolsz egy pénztárgépnél, csak ezt kevesebb ideig csinálod kötetlen munkaidőben és több százszor annyit keresel vele... :)
Az egy érdekes kérdés még, hogy mitől lesz valaki befutott streamer ilyen fizuval, hisz rengetegen streamelik ezeket a játékokat és még a kétjegyű nézettségesek közt is lehet találni nagyon igényes darabokat. Talán Forsen mondta, hogy amikor ő eldöntötte egy senkiként, hogy híres streamer lesz, akkor napi 10+ órákat streamelt és azon felül is gyakorolt, hogy nagyon, kiemelkedően jó legyen és szerinte ez volt a kulcsa: profin játszani és állandóan online lenni, amíg össze nem jön a nézőbázis. Vagy a nagy csöcsök. -
Negritis #17707 a subscriberekből nem 5 dollárt kapnak hanem asszem 50-60%át a maradék megy a twitchnek
de ettől függetlenül elég komoly pénzek vannak belőle
+ még ott a youtube is
és a reklám bevételen túl ott a verseny dízajás is
nameg a támogatók amik nem egyértelműen reklámbevételek (ugye a stream közbe is megy a reklám amiért kapnak + casht nézőszám alapján)
meg még ott a twitch partnership progi szal van pénzük bőven
más kérdés hogy meddig lehet ezt cisnálni "kiégés" nélkül, pl trump az aki ugye rendszeresen játszik mással is de a nézőszáma olyankor elég sokat esik de olyankor még érdekesebb nézni sztem -
Pio #17706 Ha valaki gondolkodott volna azon, mennyit kereshetnek a streamerek, itt van Reynad ehavi bevétele donationökből. Ebből nyilván valamit levesz a paypal, viszont erre még jönnek a reklámbevételek és a subscriberek a fix havi 5 dollárral, abból nem tudni, mennyi van.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.05.28. 09:05:10 -
Pio #17705 Most minden streamer elkezdett gyúrni a top100ra, gondolom arra jár pont a vébére vagy ilyesmi. -
W/L vki így este? -
Trihard -
Trump 5 perc késéssel nyomja nehogy levadásszák :D -
Negritis #17701 broáf :D -
Pio #17700 Én Some still funny-t értettem és most megnéztem és egészen más... :D
És mit mond a róka?
-
Pio #17699 Az is baj, hogy kevés a silence, ami valahol érthető, mert az olyan lapok, mint sylvanas vagy tirion teljesen értéktelenné válnának, ha sok lenne a silence, ugyanakkor az meg nem normális, hogy emiatt egy 2drop tojás 4/6, egy 2drop pók meg 3/4 vanilla value-t képviselnek. Nem tudom, lehetnének olyan silence effektek, amik csak bizonyos áron aluli lényekre hatnak vagy ilyesmi, de amúgy szerintem annak ellenére, hogy az undertaker kiment a divatból a sok olcsó deathrattle teszi bosszantóvá a zoot, más bajom nincs is vele.
Régen bosszús voltam, ha 1 2/1-es golem maradt az aoe-m után, most örülök, ha csak egy 4/4es bogár marad... :D
Persze ezt sokkal ötletesebben is meg lehet oldani, például egy taunt, ami deathrattleként besilence-eli az ellen lényeit vagy akár lehetnének 2 hullámban ható aoe-k, amik elsőre mondjuk 1-2-t sebez csak, de másodikra az undamaged minionokba (szóval amik deathrattle hatására jöttek) akár 3-4-et is. Persze ez csak 2 ötlet így hirtelen, biztos vagyok benne, hogy ha okos emberek gondolkodnak rajta, akkor sokkal több és sokkal nagyszerűbb ötletek jönnek össze. Ezzel szemben viszont úgy néz ki, hogy csak a zoot erősítették az elmúlt időszakban, a countereket ellene nem. -
Negritis #17698 amúgy ez a kulcs szerintem is, hogy sok az olcsó lófasz lény, de kevés az olcsó aoe vagy épp a removalok sem ideálkisak
vagy ha valami kap is aoet az a warlock :D aminek így is volt 3 :D persze 3ból 2 2élű de mégis 3 :D -
Pont egy ilyen ellen lett meg a rank 4. Végig uralta a boardot de jött a turn7 topdeck flamestrike és kifulladt. Amíg nem jött, addig a két belcher+secretek féken tartották. Ígyis 9 hp-n fejeztem be onnan esélye nem volt,pláne hogy még volt a kezemben remove. Meg lehet fogni, de kegyetlen nehéz és szerencse is kell.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.27. 17:57:33 -
lehet nem is a zooval van baj magában, hanem a lények erősödését a removalok nem követik.
-
Pio #17695 Csak a ZOO kapcsán írnék
Szerintem a zoo esetében arról van szó, hogy annyira hatékony és főleg sticky early droppok jelentek meg zoonál (nerubian egg, imp gang boss, haunted creeper és társaik), hogy még sokkal effektívebben tudja uralni a boardot, mint valaha, emiatt viszont befért pár nagyobb melák, nem baj, ha ott vannak a kezedben, a maradékból is elvagy addig, hála a sokkal nagyobb hatékonyságnak, viszont így nincs az, hogy ha zooval ~turn8-ig nem nyersz, akkor mehet a concede.
Egyszerűen nagyságrendekkel hatékonyabb early game-et tud felmutatni a zoo sokkal kevesebb lapból, mint régen. Régen ha kezdőkézben volt egy doomguard meg egy argus, akkor lassú voltál és ment is a concede, ma vígan elvagy 2-3 early droppal és így is tuti, hogy lesz mit buffolni turn4-ben argussal.
Innen viszont adott, hogy menjen a voidcaller is, hisz nem szeretnél dr boomokat meg gianteket eldobálni doomguard miatt.
Nade akkor már lazán legyen ott malganis is, hisz ingyen lesz, ha jól csinálod.
Ilyenekre gondolok, mint:
- régen turn3-ban max 1 kést préseltél ki jugglerből, tipikusan ha nem nálad volt a coin mulligan ment rá, late dropnak számított, mert csak úgy lehetett vele sokat késelni, most turn2 haunted creeper, turn3 juggler + sergeant és ölöd a másik 2 dropját, turn3-ban 7/5-ben vagy az asztalon üres boarddal szemben...
- turn3 imp gang boss általában ~4/6 de ha jól jön ki a lépés több statot hoz ki magából, szóval 5-6 droppokat karcolja a value, ráadásul még effektívebb is hála a dire wolfnak, power overwhelmingnek, argusnak és a többinek
- argust régen nehéz volt turn4-5-ben full value-val kitenni, ha sikerült az általában tuti wint jelentett, most kábé az megy csodaszámba, ha turn4-5-ben nincs lent 2-3 lénye a zoonak
- régen az aoe-k totálisan kinyírták a zoo-t, most gondolom nem is kell fejtegetnem, miért nincs ez így
- régen az amúgy papíron nagyon erős void terror használhatatlan volt, egyszerűen nem érte meg beáldozni élő, lélegző lényeket, túl nagy tempóvesztés, most megeszi a power overwhelminges tojást, a voidcallert, satöbbi... turn3 7/9 stat, turn4 15/19 stat asztalon zoonál nem ritka, hála neki és a tojásainak :). Hiányzik egy kis extra damage? Edd meg a voidcallert a doomguardért... satöbbi
Egy szó, mint száz szerintem egyáltalán nem lett lassabb a zoo, sőt, rövidtávon is sokkal gyilkosabb lett, mint régen, ami főleg változott, hogy most már turn8+-nál se dőlhetsz hátra ellene...
Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy a zoo mindig is a board controlról szólt és sose egy face deck volt. Olyat mindigis a hunter és a paladin csináltak.
ITT VAN amúgy a legendás zoo, ami nagyjából 1 évvel ezelőtt olyannak számított, mint most a facehunter×2, mindenki utálta, sokan reflexből concede-et nyomtak ellene, ami nem volt egy jó döntés, tekintve, hogy a ladder háromnegyede ebből állt. Ha valakinek van ideje letesztelhetné, hogy most mit lehet ezzel a deckkel alkotni ladderen, tippre semmit. :) -
Negritis #17694 ment priv -
Metka #17693 Tényleg senki sem játszik most? Jól jönne a watch and learn -
ez tuti hibás a face hunternek nem az összes matchup super effective.... /dühöngő -
Mond valamit? :) -
Aha, köszi. -
ki tudja mit mond a Belcher?
tilos utána nézni :D -
Napok óta nem láttam mágust sem :D -
ktm99 #17687 "i feel icky."
Attacknal pedig
"Give me a big hug!"