Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2017.04.09. 14:54:46
Hydro is ugyan ezt csinálja, kicsit máshogy.
Eddig kedvenc deckem, tudjátok, hogy imádom a paladint!
Leírom, hogy miért jó ez a deck.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hydro is OP, mert szintén mage ellen eye for an eye.. Nyertem már így. 😄 Amúgy redemption vagy kodo szemét tud lenni a deckben. Tirion redemption mögé berakva gamebreaker.
Elise is kell, mert sajnos könnyen el tud fogyni az ember keze.
Szintén ezért van a Lay on Hand is bent, mert jól jön a draw meg a heal is.
Spikeridged steed bármely aggro deck legnagyobb rémálma. 😄 Meg amúgy is egy jó lap.
Sunkeeper meg az isten. Elismerem sok szituban nem jó, sámán ellen meg különösen érdekes tud lenni, de ha működik, akkor nagyon működik. És taunt is.
Többi meg a szokásos, de az új lapokkal most nagyon jó így.
Amúgy adok egy tippet, amit adott esetben elsőként próbáltam volna ki: tedd be az új 3 manás tauntos discover a taunt neutralt. Mint tudjuk a discover effect előnyben részesíti adott class lapjait...vond le a következtetéseket, a paklidban máris van 2 tökéletes célpont 😊
Biztos vagyok benne, hogy dob a deck erőszintjén, earlyben felfog pár kicsit, meg jó az az ingyen decken kívüli Tirion 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 14:32:12
Ez a végleges lista:

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.09. 13:53:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.04.09. 11:57:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 11:29:53
A taunt warit még nem raktam össze, nem merem...
A hunter nekem fogja őket, pont emiatt van benn 2 explo trap, meg a miniswipe, kinyomom a kis szarokat, amíg aprók. A taunt wari jó még ellene. 😄 Legalábbis egyelőre az én tapasztalataim ezek.
Más: hunterrel agyonverem a quest maget, szó szerint esélye sincs. Ugye hiába van tele AoE-vel, ha mindig van fenn lényem a DR-ek miatt. Amúgy rendszeresen az van, hogy az explo trapjeim fektetik ki, miközben már fenn van az x-edik ice block, de hát nem számítanak rá, és benézik, és megy a happy new year 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 11:18:25
Zozo: A quest hunter nagyon rossz. 1.köre kuka és egy lap hátránnyal indul. Ezért játszanak aggro huntert,a te esetedben midranget. Túl sok az aggro, hogy megengedhesse magának ezt a nagyon gyenge kezdést.
Ami viszont nagyon fun volt, hogy megtörtént az, hogy a warrior kinyomta a dirty ratet, tőlem meg kiugrott Dred, és azonnal szétcsapta 😄DD Meg a tauntokat is átugrálja, ha új minion jön ki 😄 Tetszik.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 10:13:27
Ha érdekel valakit van két Fable Fortune beta kulcsom.
A tegnapi nap után úgy döntöttem a quest warriort fogom összerakni elsőnek. Elég megbízhatóak tűnik.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.08. 23:47:53
Pl Amaz játszik Heraldot Volajzt is, ami nem hülyeség.
Amiérdekessé teszi a dolgot, hogy az 1. meccseken 1pro játszott 1 qualifikált játékos ellen. A 8 ilyen meccsből 7 lezajlott és mind a 7 meccsen a pro nyert. Tehát még a hihetetlen aggro metánál is elég sokat számít a skill.

Nem tudom, lehet mások is ezt tolják, de mondom megosztom. 😄
Szerintem 5x még nem lenne annyira drawback neki. Mert értem, hogy aggro meta van még mindig, és a rougenak csak így van esélye. De akkor ne 5/5-ök legyenek, hanem 3/4 vagy esetleg 4/3, de alig van olyan boardclear ami 5hp-t megesz.
No mind1. Cserébe a deathrattle priest elég fun. És a kazakus elementál questes is működőkepés, bár nem olyan jó jelenleg, mint az alap.