40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#38311 Trump az első meccs után búcsúzott. Nem volt esélye. Néztem a verseny előtt pár nappal egyik este és már ott feltűnt, hogy nem elég gyakorlott. Szerintem csak a nevét adta a versenyhez, amiért gondolom kapott egy csekket. Szóval ő csak reklámarc volt. Lifecoach és Noxious viszont nagyon jók voltak. A sors furcsak fintora, hogy Lifecoach egy akkorát hibázott a döntőben, hogy az miatt a versenyről is ki kellett volna zárni :D
Grafikában, hangvilágban, animációban biztos a HS lesz mindig is a nyerő.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.05.15. 12:55:23 -
#38310 Erről jut eszembe Trump meddig jutott a versenyen? Én belenéztem, de annyira unalmas volt számomra ez a semmi nem történik a képernyőn dolog, mintha egy Magic versenyt néztem volna :) HS -nek ez óriási előnye, hogy ugyan szar a játék de legalább látványosan történik a semmi, így könnyebben eladható. -
#38309 Az már megvan, azért kaptunk legutóbb pár packot. Vagy rosszul emlékszem? :) -
Most, hogyan lesz így meg a 70 millió játékos? -
#38307 De igen az az amire váltok. Egyszerűen az alapok jobbak. (Ezt hosszasan ki tudnám fejteni, csak kétlem, hogy bárkit is érdekelne.) Tudom, hogy sosem lesz olyan népszerű, mint a MtG vagy a HS, de több fantáziát/lehetőséget látok benne így két hónapnyi játék után. -
#38306 Csak nem a csodálatos Gwent az? Nekem még olyan 1500 gold szükséges a parkolójegyhez .)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.15. 12:40:10 -
#38305 Nos nálam most jött el a játék parkolópályára állítása. Nem méregből vagy az aggro dominanciája miatt írom ezt. A napi küldiket igyekszem majd megcsinálni, de létrázni biztos nem fogok. Fél szemem a fórumon lesz, bár szerintem nálam ez a játék eddig tartott, sose volt olyan, hogyha valamit abbahagytam volna, abba később visszatértem volna.
Indoklásom egyszerű, találtam egy számomra jobban tetsző kártyajátékot, és a kevéske időmet és a még kevesebb pénzemet oda csoportosítom át. Nem óhajtom szidni a HS-t, mert egy remek játék, csak hát számomra közbejött egy jobb.
További jó játékot! -
Zozo0122 #38304 Ezt láttátok a HS csoportban? :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #38303 Azért ebben érzek némi szociopata jellemvonást. :D -
#38302 Bűn egy jó filmet azzal elrontani, hogy közben ezzel a szarral játszol. Valami koreai szappanoperát és letsgo. :D -
Zozo0122 #38301 Még jobb lenne, ha beállnátok vele r10-re, popcorn bekészítve és közben elindítani egy jó filmet :D 28 taunt minion + 2 Golacca :D -
Madi92 #38300 Egy időben én is ezt csináltam :D -
Matte #38299 én is szégyellem magam, de pirate warrikat előszeretettel nyugtatom nulladik körtől ropeolással :D :D :D
mivel melózok közben, így kimondottan kényelmes 20 perces meccseket játszani, így van ez. -
#38298 Köszi, bár ezt hogy? Nálam eddig is a barátlistán voltál. -
Pio #38297 Felvettelek. -
#38296 80g questem van, trade jöhet. -
#38295 Szégyellem kicsit, de annyira frusztráló quest rouge ellen játszani, hogy áttertem pirate warriorra hogy megnyugtassam magam. Sajnos még mindig nagyon hatékony, r15-r10 2 óra se -
Renegade #38294 ok :) -
#38293 Mephike néven vagyok HS-ben, de ma kétlem, hogy láttál volna, mivel játszani még be sem léptem ;) -
Renegade #38292 jut eszembe, neked nem valami ilyesmi a beceneved HS-ben? ma néztem valakit w&l miatt és szembejött egy mehy (vagy valami hasonló) nevű srác :) -
#38291 Apa, kezdődik! :) -
Renegade #38290 szórakoztató deck (szerintem ofc):
Savjz most ezzel szórakozik:
én egy picit módosítottam rajta, nyilván ez sem meta gyilkos, viszont nagyon szórakoztató (1 blazecaller nem látszik)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.13. 10:34:20 -
cesar22 #38289 kéne még pár deckslot -
#38288 -
Zozo0122 #38287 Gold vs Money.
Lássunk egy utolsó próbálkozást, nem foglalok állást, de húzok afelé, hogy bele van/időközönként bele van piszkálva. (pl közvetlenül új kieg után egy hétig, vagy bármi)
Hagyjuk a többi játékot, te vagy a Blizzard, célod a profitmaximalizálás. Mert az. Nem a gamerek elégedettsége és hasonló vizionált baromságok. Profit és lehetőleg minél több. Egyensúlyozva egy vékony vonalon, a kapzsiság és a még elfogadható ganéjság között. De nem csak a Blizz, minden tényleg nagy cég ilyen, mert ilyennek KELL lennie. A versenytársak miatt, meg a befektetők miatt, meg úgy egyébként, meg hagyjuk is.
Te, mint Blizzard bele tudsz nyúlni a játékba, ugye ez nyilvánvaló, lásd. MSG packnyitások totál elbaszott NA szerver kárpótlások, meg ilyenek. Bele tudsz nyúlni bármibe. Igen, 100%, hogy a következő ellenfél kisorsolásába, a következő felhúzandó lapokba is bele tudnak, de ennek kicsiben/egyénileg nincs értelme. Nagyban már van, két célból.Az egyik a tesztelés (haha :DDDDDDDD), mert így nagyon könnyen megteremthetőek olyan helyzetek, amik amúgy csak sokadjára sikerülnének és rengeteg időt elvennének, a másik meg a különböző MMR rendszerek, meg a mittudoménmi pontos működésének segítése. Lefogadom, hogy van olyan timer is, ami olyat csinál, hogy mondjuk 10-nél többször ne kaphass ugyanolyan classú ellenfelet. Ehhez már csak 1 lépés lenne az amit kérnék, hogy 1 class bannolása és ez váltogatható menüben, és akkor full kompetitív lehetne csomó amúgy szar lap is...Amúgy láttam már olyan statisztikát a shaman metában, hogy sok shaman után bedobálgatott 1-1 mást. De ez lényegtelen és kellhet is egy ilyen, csak azért lássunk már előre. Ti csinálnátok úgy kártyajátékot, hogy nem tudtok belenyúlni? Hát ez kell, na.
Szóval pénz vs gold. Az azért jó, mert ha a sokpénzes játékos sok packot vesz, ELVÁRHAT dolgokat, amikből a Blizzard nem akarhat se pert se semmit, mert ha sok ilyen lenne, akkor kiderülhetnek dolgok. A sokpénzes megkapja a packjait és egy picikét (1%, ilyesmi) feljebb mehet a droprateje, ami mondjuk fel se tűnne csak irdatlan nagy mintában, de ő örül, mert mondjuk 1-2-vel több legendary 1 évben. Vagy a minőségi droprate megy feljebb, ő inkább kinyit jó legendarykat, inkább nyit Kazakust mint Hanchot. Ne hozzatok itt nekem egyéni példákat, hogy f2p vagyok és golden Alexám van, meg stb. Erre elég jó kis cáfolatok vannak amúgy, igen, ha nincsenek megkenve a nagyobb oldalak, fene tudja. A másik meg, hogy kiegészítők után mindenki vágyik a lapokra és ha rászánja magát, hogy vegyen pénzért, akkor talán még vesz, mert jókat nyitott. Szoktam olvasgatni, hogy ki miket nyitott a megvett mondjuk 120 packból, és egész gyakran jönnek össze ilyenek, hogy 8-10 legendary, ami rohadt sok. Meg hát miért ne, biztos vagyok benne, hogy a Blizzardnál akinek ehhez köze lehet nagyon szigorú titoktartásit ír alá.
Pókerben is, igen, orrba-szájba sumákolások mennek. Online egészen más mint élőben, ezt tanúsíthatom, bár én már alig játszok, nem sikertelenség miatt, hanem mert felidegesít :D Mintha hunterekkel játszanék ott is és képtelen vagyok élvezni :D
Na, szóval teljesen biztos vagyok amúgy abban, hogy a Blizznek megvan a lehetősége BÁRMIRE, csak nem biztos, hogy alkalmazza is. Talán, néha, kicsit, vagy lehet, hogy sose, de akkor sem a régi Blizzard ez már. Abban is biztos vagyok, hogy megy az értekezlet, Brode teli torokból röhög, azok akik a lapokat csinálják beleélveznek a gatyába miközben bemutatják őket, aztán bejön valami köcsöggyerek egy számológéppel és néhány papírral, majd megkéri őket, hogy uraim, kérem osztályozzák a lapok minőségét 1-5-ig, majd alakítsanak ki egy lehetséges működő metaképet úgy, hogy kerüljön be 10 db 5-ös, 15 db 4-es, 25 db 3-mas, 30 db 4-es és 40 db 5-ös hulladék a 120 db-os setbe, hát azért ne legyen minden lap használható, értik ugye.
:D -
#38286 Na mi volt a nyeremény pakliban a garantált rare lap?
Na mi?
Na miii??
ANGRY CHICKEN. 0/1 -
cesar22 #38285 ezzel a bróllal asszem kimaxolta a blizárd a random fogalmát, innen már nincs tovább -
Renegade #38284 klikk
-
#38283 És számít, hogy milyen kaszttal vágok neki vagy mi? Nem igazán értem a kiírást... :( -
Renegade #38282 csak egy paklit kapsz, mint általában -
#38281 És most egy kicsit más:
E heti brawl tematikáját érti valaki? Kasztfüggő de csak egy nyerésig ad rewardot vagy minden egyes kaszttal? (nem hinném) -
Renegade #38280 hát gondolom attól függ, hogy közbeszerzik vagy csak úgy magának, esetleg kapja egy alapítványtól -
#38279 Ő mennyiért vesz boostereket? :DDD -
Renegade #38278 pl Német Szilárd szerintem nem százas :) -
#38277 Ungoroban fel volt nyomva a droprate 30 pakliból nyitottam 3 legendást, eddig meg 40 ből mindig csak egy esett .DDDD -
#38276 Negyedévente 20-30e marhára sok pár random lapért. Farmolást meg nem értem, 2 naponta megcsinálsz 2 küldetést és kész bőven lesz elég aranyad a köv kiegre. Kár, hogy Tinman már csak a másikba ír ő számokkal is alátámasztaná neked, hogy szó sincsen farmolásról. Amúgy meg mennyi most egy pakli 1,5 juró? 20-30e-ből mennyit tudsz venni? Annyit csak kvesztekkel megcsinálsz egy hónap alatt, akkor ki is a hülye? -
Icegrind #38275 Szintúgy. Nemis játszottam ungoro előtti 1-1,5 hónapban. 3ajándék packom volt+ vettem 6db-ot és 2legendary. Gondolom ha vettem volna akkor biztos lett volna benne legalább 4... ja várj. -
Renegade #38274 nézz körül a neten, időről időre előkerül ez a pénz vs gold téma.
a Blizzard szerint nincsen különbség
a nagy HS oldalak szerint nincsen különbség
azok szerint sincs, akik táblázatokba fésülik a statisztikákat
az általatok említett doksiból van már pár a googlin
kik szerint van belepiszkálás?
néhány csalódott ember szerint, természetesen bizonyíték nincsen
én értem, hogy sokak "érzik" a csalást, nekik van egy remek szócikk a wikin: Megerősítési torzítás -
Renegade #38273 te is a kiválasztottak egyike vagy, mint azok az emberek akik 7+ os winrattel arénáznak, mert általában így teljes egy konteo. -
cesar22 #38272 én az ajándék 8 ungoro pakkból nyitottam két legendaryt :)
azért nem hogy pénzt, goldot se fizettem, melyik kategóriába írjam? :)