40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Igen, csak az kb annyira élvezetes, mint az aggro fos ami ellen készült. Mondjuk priesttel is be lehet menni 10-re is simán, Zeta meg valamelyik nap legend 9 volt vele, igaz utána szépen vissza is csúszott. -
StrikeFor #17765 sosem volt balance.....kő-papír-olló volt és mindig más és más kasztok voltak az eszközök -
voros12 #17764 Oké, de a Blizzard képtelen balance-olni. kb 3 évig wow-oztam ugyan ez volt. -
esetleg kinézel egy durván antiaggro priestet. Azzal azért oda lehet pörkölni a ráknak. -
1Darton1 #17762 Ez nem egy rpg, amiben illő kiegyensúlyozni az egyes kasztokat, hanem egy kártyajáték, ahol folyamatosan változik, hogy éppen mely paklik számítanak erősnek. Minden egyes kártyajáték ilyen, szóval ne várj változást itt sem. -
voros12 #17761 Na jó. Azt hiszem itt az ideje, hogy végleg befejezzem a játékot. Vagy legalábbis addig amíg normálisan nem tudják kibalance-olni. Mert ami most megy rankeden az egy vicc. Szerintem egy online játéknak nem arról kéne szólnia ahol van több kaszt, hogy te azzal játszol ami épp a legerősebb, mert a fejlesztők úgy akarták. Hanem azzal amivel szeretnél. Na most én tudom hogy ez kb egyik online játékban se tudják megvalósítani (nem értem miért olyan nehéz). De ami itt megy, az már szánalmas. Pap a fő karim, és szeretek/szeretnék vele játszani de egyszerűen képtelenség. Mivel a papnak kb csak a control deck a jó (próbáltam tempot de nem sokra mentem vele), így egy kalap szar. Ami most megy a lock, mage, hunter, és most már csodás warriból is sikerült csinálni egy rush kasztot . Gratulálok blizzard. Ezért nem fogok egy petákot se fizetni ezért a játékért, mert nem érdemlik meg, hogy arra nem képesek hogy értelmesen kibalancolják a játékot. Szóval azthiszem most hagyom abban. Bocsi ezért a regényért de olyan ideg vagyok hogy hetek óta rank14 alá lehetetlen bemenni, hogy az hihetetlen. És még finoman fogalmaztam. -
Negritis #17760 -
Negritis #17759 BGH-s választ kerestem de látom megelőztél :D -
Negritis #17758 -
1Darton1 #17757 -
Zozo0122 #17756 I AM MALGANIS I AM ETERNAL !!! -
Negritis #17755 van egy golden neptulonom, kölcsön adjam ? :D -
Igen, Mal'Ganis-t már betörtem, hiányzott még pár murloc.
-
Negritis #17753 akkor építed a murlock shamant? :D -
Baze!!! ^^
Grat! Spiritwalker kártyát még soha az életben nem láttam senkinél... wohoooo! -
Hopp
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tényleg gagyi. -
ha metáról akartok olvasni akkor tempostorm meta snapshotok.
elég sok munka van benne sztem, minden classhoz van egy szakértőjük stb. -
Vannak benne érdekes dolgok az biztos. -
hawkie22 #17747 Egyre jobban imádom a Control Warriort. Legutolsó meccs Tempo Mage ellen, a végeén feladta 11 HP-n, 1 lap a kezében, 1 lap a paklijában, no minion, nálam még 1 lap kézben, 5 lap pakliban meg egy Harrison Jones az asztalon és 53 HP. :D Szerintem picit ideges volt a végén. -
Aranyos laikus cikk :-)
Eskü nem én vagyok ott a Shittings kommentelő (még regem sincs ott), de ott kell keresni az igazságot... -
"Természetesen a gondolkodást nem ismerő és alaposan átgondolt lépésekről még sosem hallott Face Hunter-ek továbbra is nagyon népszerűek. Bonyolult taktikájuk sikere abban rejlik, hogy semmivel sem foglalkoznak, csak az ellenfél arcát ütik." -
meta jelentés -
Már elkezdődött és véget is ért, lemaradtál róla :D -
- Apa kezdődik! -
Sajnos. Volt vmi szavazás hogy mit vársz a fejlesztőktől. Naxx szerű kiemelt, gvg szerű kiemelt, balanceot, v semmit. És hetven százaléka az embereknek gvg szerű kieget vár nem is akarnak balanceot. Pedig előbb ki kéne a dolgokat hozni egyenlőre -
Ahogy te tudsz oltani, nem tud úgy senki. Tökéletes párost alkottok Neg-el. :D -
1Darton1 #17739 Annyit várok el tőle, amennyit nyújtani tud. Ha épp nem élvezem, akkor milliónyi dolgot tudok helyette csinálni. Erre nehezen jöttem rá, de szerencsére a telejósdából küldtek pozitív energiát. -
Tehát te is élvezed :D -
1Darton1 #17737 A népszerű és a casual fogalmak mintha nem is lennének olyan távoli rokonok. -
Negritis #17736 eleve casual játékot akartak ami potens esport - ez megvan
ha nem is 90% de sztem legalább 60-70% az elégedett/elfogadja kategória
és jellemzően ők fizetgetnek érte -
Hát őszintén szólva valahogy nehezen tudom elhinni azt ,hogy a játékosok 90%-a elégedett a mostani állapottal, ha igen akkor elnézést kérek és sajnálom a dolgot, mert annyi, de annyi potenciál lenne ebben a játékban, hogy egy kiváló alkotás legyen és ne csak ilyen full kazuár valami. -
Negritis #17734 továbbra sem erről van szó
csak mások az elvárásaid mint a fejlesztők szándékai
bár sztem a fejlesztőknek sem az a célja hogy a ladder 80% 7orL deckekből álljon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.29. 16:57:01 -
El is felejtettem ,hogy rossz topikba írtam, bocs, többet nem fordul elő. -
hawkie22 #17732 Az azért jó érzés, amikor tizensokadik kör után is még 48 életen állsz control warriorral, a sámánt meg alexstraszaval levitték már 15-re. :) -
1Darton1 #17731 Ha akarod, meg tudod oldani, hogy egész nap ilyeneket játssz. Viszont a többség nem hiszem, hogy örülne, ha több mint 4 óra lenne egy daily megcsinálása.
Dragon palával csináltam meg a tegnapi daily-t (vagyis csak control paklik ellen volt esélyem), most egy darabig nem fognak vonzani a minimális agytevékenységgel járó félórás meccsek. -
Grommash, 2 db. Brawl... na igen, valahol itt kezdődik a normális crt vari, kár, hogy mocsok drága. Amúgy priest-wari meccsek nekem is gyakran ilyen utolsó lapig menőek. -
Negritis #17729 szerinted
viszont a készítőknek szerintem sose volt tervük az hogy csak 30 perces control meccsek legyenek
mert az sem lenne jó
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.29. 15:07:26 -
Valami ilyesmiről kellene szólnia a játéknak, és nem a vég nélkül érkező aggro meccsekről.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.29. 15:00:13 -
hawkie22 #17727 Jelenleg feltornásztam magam rank15****-re bónusz streakkel, meglátjuk hogy megy tovább.