Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
:-DDDD

Zsinórban a 3. control pala... 5-nél belövöm magam -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Nyugodj meg, hogy lesz benne 2-3 olyan lap, ami miatt meg kell venni ezt a kieget, tisztában vannak vele, hogy ha nem jönne ilyen lap, akkor nem lenne vásárló sem. Tuti vétel lesz nálam is, úgy érzem ezzel pont be fogom tudni hozni a jelenlegi kevéske lemaradásomat.
Csak a hunter kapjon jó lapokat, a többi nem érdekel, de ennek a heronak kellenek még a beastek és a Skill Commandok <#zavart1>

Shep
Akkor az 50% ott is megvan 😊 Következő kieggel jön egy olyan plusz rész a játékba, hogy meccs előtt pénzfeldobással eldől, hogy ki a kedvezményezett, majd a nyertes illető kap egy újabb pénzfeldobást amit ha megnyer választhat, hogy akar-e játszani ,vagy egyből nyert.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 09:42:25

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hogy aztán 2 nap után bealázza megint mindenki 😄 Mondjuk nagyon furcsa, hogy 28-ig minden szépen ment, életképes volt a priest és elsejétől mindenki csak szenved vele. Jó Amaz nem, de ő olyanokat mákol, hogy hihetetlen. Nála nem nagyon láttam még olyat, hogy nem jött fel az amire éppen szüksége volt. Nála szerencsésebb streamer szerintem nincs is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Rng.

Control pala - elveri a sámánom, mint a huzat. (Nem jött az aoe.)

Következő meccsem: Control pala. Elverem a sámánommal, mint a huzat. (Jött az aoe.)

Sigh. :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.06. 09:40:35

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Elhiheted, hogy nem 1 pakli van amit megtanultam és azért váltogatom, mert hátha az egyikkel sikerül kifogni egy jó szériát, de hát nem, amúgy kösz, hogy ma is beszóltál. Remélem jobb lett a napod tőle!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 09:38:37

És amilyen hülye vagyok, még várom is 😛
Kíváncsi vagyok, milyen újdonságok jönnek... na nem mintha a GvG-ből olyan sok értelmes lapot sikerült volna begyűjtenem eddig 😄

Szerk.:
A bejelentés idején én sajna még melóban leszek, de remélem, valaki majd megosztja itt a fórumon is az infókat 😊
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2015.03.06. 09:35:43

en megveszem. Ennyit befektetek, hogy ne maradjak le jobban 😊
Csak lapok teren is erje meg 😊
TBTPumpa
Lelkiekben mindenki felkészült hogy késő délután a PAX-on (amit a Blizzard streamelni is fog) a Blizzard egy új 18 eurós kiegészítőt fog bejelenteni? <#hehe>
Don't worry guys it's F2P! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nyitottam 2 classicot erre golden cabal és gruul 😄
nah akkor lesz most már 2 prepem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Arra gondoltál már hogy kívülről megtanulsz egy paklit, hogy melyik helyzetre, az adott paklival hogy érdemes reagálni? És nem váltogatod 5 meccsenjént a paklit? Hidd el, gyorsan érezni fogod a változást.

Battletag: Muhee#2716

dave9004
kiegben megkapja az ultimétet biztos 😄 legalábbis naxx után feltámadt gvg-ig
Shep
Na 17 1 csillag de úgy döntöttem leszarom az egészet, holnaptól csak priest, küldetéseket kivéve. Nem érdekelnek ezek a fos hunterek, meg a többi mocsok, ha már egyszer nem haladok akkor olyannal ne haladjak amit még szeretek is játszani. Zetalot sem haladt ma sehova ugyanúgy 7-en áll, mint mikor elkezdte. Meghalt a priest 😞
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 00:03:56

Shep
Hát ezzel sem jutottam sokra. Tipikus eset. 2 hp-ja van a mágusnak nekem 6 nekem kint a flametrap, na mit topdeckelt. Amúgy ennyi. nyertem zsinórban 3-at a hunterel, majd buktam 3-at. Igazán jó ez a játék.

Shep
Nem, azzal a mage deckkel amit délután csináltam, de most váltottam fachunterre, hátha csoda történik 😊

Devv
Priest-el nyomod?
Shep
Hát úgy tűnik 18-ra bérelt helyem van.

Shep
Igazad lett.

Devv
Én meg belezőt néztem, aki elszalasztott egy lethal-t, utána kikérte magának, hogy mit néznek az emberek. Inkább nézem a Sanyit, az legalább profi. <#buck>
Shep
Nézem Zetat és mintha magamat látnám, az RNG folyamatosan szívatja, már kínjában mechpriestet próbál de az sem jön össze, a boxer neki sem azt sebzi akit kellene és nem 1x hanem folyamatosan. Lehet a priestekenk más rng van és azért szívunk folyamatosan 😊

Shep
Hát biztos elküldtelek volna a, na oda 😊

Naturalize, Naturalize, Oracle,Oracle, Kispanda, INnevate, coin,,Oracle,
No most teljesítettem magamnak az ígéretem.
R18-ról R10-re. (és mellesleg megvan a napi 100 gold is)
41 meccs 70,7%.
Nagy ötlet volt tegnap craftolni 1 Alakir-t.<#hehe>

Viszont kifagyás!

Ma én is kifagytam meccs közben.
Az a durva, hogy használok trackert és azon láttam, hogy az ellenfél miket rak ki és én mit húzok.
Tehát nem a net szakadt meg szerintem.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.05. 22:16:40

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Zetalot sem nagyon halad a priesttel, már csak 7-en van.

Shep
Azt, hogy?

Van egy fatigue druid paklim.
Egy kör alatt 10 lapot húzattam egy hunterrel.
Biztos szeretett.
Grubby tolta úgy SC2-t hogy minden vereség után +5 fekvőtámasz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

+ Ha az ellenfél végigvárja a körét mikor már tudja, hogy vesztett akkor kézen állva fekvőtámasz. 😄
összerakom a webcamot és jövő héten lesz egy ilyen nap 😄

annyi különbséggel hogy csak guggolás + fekvőtámasz 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.05. 20:28:12

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tinman
Nem csoda, hogy szegény priest kvázi haldoklik. Se secret, se fegyver, az early game-je meg többnyire hulladék.

Tinman
Ma nyomtam egy olyan mágus ellen, akinél rettegtem, hogy ott lesz 6+coin, 7, 8, 9, 10. körben a Flamestrike. Nem volt. Ilyen is ritkán van, el is vertem könnyen, de még soha nem találkoztam olyan mage-el, aki ne takarította volna le a boardot egy flamestrike-al, a fenti körök valamelyikében.

Shep
Alapvetően nem, de a facehunternél igencsak számít az a 2 seb mindenkinek.

Na várom a holnapi bejelentést, mert kezd elfogyni a kraft, 2 napja 14-en vagyok mert szinte alig játszok. Új kieg, új lendület 😊
alapvetően a pala secretek sem problémásak 😄

a magenél kezdődnek a gondok sztem

Nekem pont a hunter secretek nem jelentenek gondot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Devv
Kezant 1 hete idegességemben lecraftoltam, mert már engem is felhúztak a secretek.
nyugi minjá kikapsz 😄

Shep
Na bealáztam egy huntert is, kezannal áthoztam tőle a freezt, majd a kis butája azt hitte tudja flare-ezni, egyedül az hibádzott a dologhoz, hogy készültem rá és raktam egy counter spell-t is 😊 Túlságosan erősek szerintem a secretek, pláne így ,hogy igazából max körbejátszani lehet őket de közvetlenül leszedni őket csak kezannal (ami mindenki számára elérhető). Na meg miért csak 3 hősnek van secretje? A végén még elhiszem ,hogy kitörhetek 18-ról 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.05. 18:02:54

nem hiszem, hogy felrakta valaki kérdezte chaten és ott mondta hogy túl sok a face hunter és a dudu neki

Shep
Videot tudsz róla?

küldiktől is függ 😄 sztem összerakom a freezemaget amúgy

Mivel fogsz legközelebb rankedezni?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.05. 17:45:10
demonlock lett a menő trump ecsetelte hogy miért nem menő a handlock sajnos

ma nem lesz stream mert se időm-se energiám rá
viszont "cserébe" szavazás hogy melyik hétvégi napon legyen

Shep
Nem is láttam még olyat ebben a szezonban.

Nem akarom elkiabálni, de azt hogy rájöttem hogyan lehet megszívatni a Handlockot.
Így egy év játék után lehet nem ez a legdicsőbb kijelentés.<#idiota>

Shep
Jogos, nem is értem miért hagytam ki, egyik kiscsaj helyére tökéletes, igazából a két kiscsaj csak úgy bekerült, komoly hasznuk nincs, mert sosem élik meg a következő kört.

greyfox
Ooze?

Steam: greyfox

Shep
Nem, az amit lent linkeltem, azt hittem hulladék lesz, mert idegből dobáltam össze de mint kiderült annyira nem is rossz. Ötleteket várnék még mivel lehetne jobbá tenni. Facehunter mondjuk szarrá alázza, mert túl gyors. Mondjuk egy echo jó lenne bele, de sajnos nincsen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.05. 15:49:38

tényleg fun meccsen meg kéne nézni hogy mi van millhouse és loatheb jön ki azonos körben 😄