40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Malarki #17806 40 spelles questet kaptam, csináltam egy új paklit, a mage összes spelljét beleraktam, meg pár miniont, bementem casualba ökörködni. Szembejött egy csávó, gondolom ugyan ezt csinálta, mert ő is az értelmetlen mágiákat nyomatta. Hát érdekes játszam lett, itt egy pilanatkép belőle. Egyikünk se akarta megölni a másikat, csak pergetni a küldit, volt hogy üresbe nyomta ki a coint, én meg a semmire a Frost novat :D Tiszta fun meccs lett a végére.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.05.30. 21:21:27 -
Negritis #17805 a Disjkra-Roach küldihez kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miután kiszabadítottam a cipészt van még dolgom?
Dijkrtának a pecóját keresgéltem de sajna eltévedek állandóan meg nem is emléxem pontosan merre van -
Elvileg az copyzik nem draw effekt -
Negritis #17803 tényleg ha Chromaggal húzom a flame levit akkor az 4 seb? :D
és az iron jugger akkor ha az ellenfél chromaggal húzza ki akkor 20 seb? :D -
Negritis #17802 freezemage alapjára csinálni az iron jugger warit :D -
Ja, marha vicces, utolsó napjaim egyikén pont egy olyantól kaptam ki, lehet pont az tette be a kaput :D -
Zozo0122 #17800 Az tök jó lap :D Olyan mint Malygos - a kretén meta miatt nem tudod soha jól kihasználni. Pedig mekkora poén már a pandák + Ysera + mechyeti sparepartos kézbevisszarakós agyonbombázós warrior :D -
Negritis #17799 iron jugger (ugye zozo? :D) de az warrior lap szal unstable dobta gondolom -
StrikeFor #17798 egy mech legendary ami bekever egy 10-et robbantó szart -
haverom 3. lett -
Negritis #17796 gz Muhee a 2. helyhez -
Malarki #17795 Negyedik körben 6/5-ös lény? Az mi volt? -
Van dühöngő, ne ide írd az ilyesmit! -
StrikeFor #17793 mocskosol rohadjon meg az összes féreg mech.......4. kör van 20 Hp-m........
ellenfélnek 6 minion
6/5-2/3-1/2bubival és 2 0/2-es Taunt.......kibírtam rakni 1 lényt amit megölt.......... -
Negritis #17792 Muhee vs onmyway a döntő :D
szurkoljuk ki :D -
Negritis #17791 bolvar az its best :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #17790 kérdés : illidant próbálta valaki a patron wariban?
a charge mellett elég jónak tűnik elsőre
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 19:03:07 -
Negritis #17789 drm mage class challangebe nem azt ad :D -
Negritis #17788 omg ez a madárka rendesen megzavarta a meccset
sztem Hitchkokon nőttek fel :D
bár most azt mondják lehet Denevér :P
welcome to Romania :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 18:49:11 -
aha pont most említettem nemrég. Azóta nekem 7/7 legendary az arány. -
Nekem legutóbb sylva és toshley meg nefarian volt zsinórban aztán shieldbearer -
1Darton1 #17785 Azért Hoejnek ott stresszes helyzetben nehéz dolga volt. A szegedi versenyen meg mintha totál kezdők próbálkoznának. -
Negritis #17784 jaja
mondjuk nézem a Frozen Flame versenyt is ( ha már nem tudtam hazamenni) és ott is vannak playek :D -
1Darton1 #17783 nem jött össze neki -
Negritis #17782 nemtom nézte-e valaki a hoej vs orange : dudu vs freeze mage meccset
a végén ment a matek :D -
Malarki #17781 Na felértem R12**-ra, új rekord, így 3 szezonban szerintem nem rossz.
Amúgy az Unstable portal másnak is meghülyült? 2 napja csak legenadykat ad. Ma Cairne meg Toshley, tegnapelőtt meg King Krush, Ragna, Nefarian. Mondjuk el tudnám viselni ha így maradna :D
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.05.30. 17:14:50 -
Negritis #17780 nah közbe váltottam a frozen flame versenyre :D -
Negritis #17779 nah a viagames érdekes lesz
midrange mechmage vs facehunter :D -
1Darton1 #17778 Az 3. körös lesz, de én a ritkán használt lapokra gondoltam. Legutóbb Mekkatorque-ot adta be, abból is vicces helyzet alakult ki. -
Negritis #17777 coin-portal -> van cleef volt a kedvencem eddig :D -
Tényleg nagyon izgalmas a 2. körös Sylvanas :D -
Negritis #17775 rank13 mage silenceeli a deathlordom :D
side note golden :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 16:03:50 -
1Darton1 #17774 Pont ezért nagyon szórakoztató az unstable portal. Olyan izgalmas lapokat használhatsz általa a meccs korai időszakában, amiket alapból nem tennél bele a pakliba. Jöhetne még hasonló mechanizmus. -
Viable build sok van, de 1-2 mindig erősebb a többinél és senki sem akar gyengébbet játszani, mindenki azt tolja.
Én mondjuk itt továbbra is saját buildeket rakok össze, bár a patron warriort és a priestet másoltam a daily questek miatt, mert nem akartam leadni a 60 goldosat és nem értek hozzájuk. -
karmacoma #17772 Ja ott én is úgy emlékszem, hogy a Brood War után ódákat zengtek, hogy a legkibalanceoltabb játék. Aztán valahogy mindig azt vártam, hogy minden Blizz játék ilyen lesz. A Diablo 3-nál éreztem azt, hogy eltűnt a sokszínűség, és maga a design is arra ment, hogy 1 maximum 2 viable build legyen karakterenként.
Hearthstoneban nem tudom. Van egy mázsa fancy lap, ami túl drága, és a játék mechanikája is olyan, hogy nehéz nagy reformot elképzelni. Engem csak ez zavar. Nem is feltétlenül az agro, meg a tempo, hanem, hogy valahogy az izgalmas lapok nagy része kuka, mert nincs azonnali hatása a boardra, és ahhoz képest túl drága. -
1Darton1 #17771 Amíg minden erősebb decknek van countere, addig nem lesz gond. A facehunter is azért szorult vissza teljesen, mert a patron nullára veri. A patront meg a kövérebb controlok püfölik el. Nem is látok most olyan paklit, ami kimagaslóan uralná a metát. -
Negritis #17770 az sc2 balance mindig érdekes anno mikor néztem kb minden versenyt (mivel magamtól a büdös életbe nem lesz esélyem koreai ellen semmire :D) akkor ment hogy nincs balance, de a statisztikák alapján ki voltak egyensúlyozva a dolgok
csak ugye ha egy versenyen a 16ban van 8 terran akkor nem néz ki jól
WoW-ba nem ismerem a helyzetet, de ahogy hallom ott is ha valami OP akkor azt hazavágják
HS-ben ugye önszabályozó rendszer van, és eleve nehéz is úgy belenyúlni hogy jó legyen
bár ha kiadnának néha 1-2 lapot az adott Meta-ra figyelve akkor lehetne hatni rá, de ezt (még) nem szeretnék
szerintem az is a baj hogy a fejlesztők sem tudják mivel lehetne úgy belenyúlni hogy ne boruljon fel teljesen minden csak konszolidálódjon a helyzet
boom-imploison-emperor változtatásokat sejtek, de a facehunterre az sem lenne megoldás sajnos -
1Darton1 #17769 Úgy rémlik, hogy még SC1-ben arról voltak híresek az azt fejlesztők, hogy szinte tökéletes balance-ot tudtak összehozni. Gondolom SC2-ben is egész ügyesek ebből a szempontból. A többi játékuknál már jóval nehezebb megteremteni az egyensúlyt, és sokszor a szándék sincs meg. A HS esetében ez inkább önszabályozó rendszer, csak a broken lapokra és kombinációkra kell figyelni. -
Negritis #17768 amúgy a Blizzardnak a balance-ra inkább az SC2-ben kell(ene) figyelnie
de ott is elég nehéz mert a top játékosok formája sok mindent eldönt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 12:14:21 -
1Darton1 #17767 Pont ezt mondom, hogy ez nem egy rpg, itt még a szándék sincs meg a balance-ra. Vagyis olyan értelemben van csak, hogy minél több versenyképes pakli legyen, amelyek nagyjából egy szinten vannak. Ezen a téren pedig kifejezetten jó munkát végeznek.
Persze lehetnek irreális elvárásaid, ebben a topicban kifejezetten divatos ilyeneket megfogalmazni, de csalódás lesz a vége.
A kártyajátékok arról szólnak, hogy minden életképes paklival megtanulj játszani, folyamatosan szélesítsd a tárházat, és alkalmazkodva a körülményekhez képes legyél kiválasztani a megfelelő paklit.