40521
  • Negritis
    grat, ha majd lesz időnk akkor igyunk 1 sört szegeden :D

1 kérdés csak :
    a vizsgaidőszakot nem nyírta ki a felkészülés? :D
  • Tinman #17845
    +1, de én nem szeretnék vele játszani, mert rommá alázna :-D
  • Zozo0122 #17844
    Szép volt, grat ! :) Ha nem sértek meg vele senkit, azt hiszem te lehetsz köztünk a legjobb jelenleg. (itt az sg-n) Kérdésem nincs, de egyszer majd szeretnék játszani ellened!
  • Zickler
    A tegnap megrendezésre került I. FrostFlame Fireside Gathering Hearthstone verseny élményei, Muhee által szavakba öntve:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fuhh... hol is kezdjem? Talán a verseny szervezésénél, ami meglepően jó volt, tekintve, hogy ez volt tudomásom szerint az első verseny a FrozenFlames srácok szervezésében. A jelentkezés gördülékenyen és meglepően gyorsan, ha jól emlékszek egy szűk hét alatt betelt mint a 32 később pedig mind a 40 hely, ami után csak várólistára vettek fel embereket arra az esetre, hogyha valaki nem fizette volna be a verseny díját időben, amire meglepő módon nem került sor.
    A verseny maga mint olvasható volt, Szegeden került megrendezésre, nevezetesen a Tisza Dokkban ami egy "úszó" szórakozóhely, a Tisza partján, Szeged belvárosában. A hely tökéletesen volt, az egyetlen kellemetséget a nap okozta, mivel a hely olról nyitott volt így a víz mellet ülőknek leégette a hátát, többek között az enyémet is, majd kb. 20 után a laptopomon is az olvadás jeleit véltem felfedezni, emelett figyelmeztettek minket hogy beöltözött egy kacsa család is a helyre, de nem kell megijedni tőlek, nem bántanak senkit (Zonnenkraftnak konkrétan majdnem elvitte a fejét a madár).
    A versenyt 10-kor kezdtük a csoport körökkel, 8 db 5 fős csapatra lettünk felboltva, én mint utólag kiderült a D jelűben voltam, de nem nagyon izgatott a dolog. Viszonylag lightos csoportot kaptam, 2 db Rank 8-sal, 1 db Rank 18-sal, és 2 db Rank 5 -sel (ezek egyike én voltam, mivel a Legendet ebben a hónapban nem sikerült elérnem). Mindenki játszott mindenkivel, BO3-at, ezen meccsek közül majdnem az összeset megnyertem, 3 ellenfelemet 2-0 -ra levertem, egyedül egy Voidcaller -> Mal'Ganis, Bane of Doom -> Pit Lord kombó tudott megfogni egy meccsen, de jót nevettem rajta, mivel nekem is voltak elképesztő győzelmeim (szegény Gelu-t, a nyolcaddöntő első meccsén, 5 kör alatt vertem el druiddal, hála egy álomkezdésnek).
    Mielőtt folytatnám fontos megemlítenem, hogy engem egy dologgal lehet kiüldözni a világból, ez pedig a Patron Warrior. Idegesít, hogy 200 lejátszott meccs és kisérletezgetés után is csak 104 meccset tudtam megnyerni vele, amit úgy éreztem, nem elég jó teljesen ahhoz hogy versenyre vigyem, ennek ellenére megpróbáltam minden paklimat felkészíteni ellene, mivel játszani még mindig nem tudok ellene. Ennek az lett az eredménye hogy a Hunter paklim kicsit kaotikus lett, és ez meg is látszott a meccseimen, mivel a BO5-ös egyenes kieséseknél két ellenfelem ellen is elvéreztem Hunterrel, és éppenhogycsak össze tudtam szedni magam, az utolsó meccsre ellenük.
    Ezek után kifejezetten meglepetésként ért hogy Rogáb-ot 3-0-ra elvertem, mert ez lehet annak volt köszönhető, hogy srác nem igazán bírta a hely hánykolódását a vízen, amikor felerősödött a szél.
    És végül a döntő... A DÖNTŐ. A meccs előtti 15 perc szünetet szerintem miattam kérvényezték, mivel látták rajtam, hogy szó szerint remegtek a lábaim, én nem bírtam egyenesen állni az izgalomtól, ekkor már 10 másodpercenként kaptam az üzeneteket Facebook-on és SMS-ben, minden ismerősömtől akik nézték a Streamet. Ugyanakkor rendkívül jól esett hogy többször is ödejöttek a szervezők, és szóvá tették, hogy fogalmam sincs hogy ki vagyok, de rendkívüli módon gratulálnak a teljesítményemhez, és hogy sikerült minden nagyobb nevet magam mögé utasítanom.
    Most rátérnék a rendezvény alatt elkövetett hibámra, ami mint kiderült végzetes volt, ami pedig az hogy egyáltalán nem informáltam magam OnMyWay paklijaival kapcsolatban, amikor a meccs előtt közölte hogy Priestel játszik, kicsit kirázott a hideg, mivel aki ismer az tudja hogy a Priest a legutáltabb castom ebben a játékban, utálok mind vele, mind ellene játszani. Emelett meglepett hogy a Warlock paklija Zoo és nem Handlock, tekintve hogy az utolsó paklijának hagyta.
    Úgy érzem hogy a 2-3-as végeredményhez nem sok közöm volt, mivel az simán lehetett volna 1-3, de akár 0-3 is, tekintve hogy minden meccset milyen kezdőkézzel nyitott OnMyWay, és a két veresége nem annak köszönhető, hogy én mennyire királyul játszottam, hanem annak hogy véleményem szerint mind a 2 meccsen elég ordas nagy hibát ejtett (ha valakit érdekel a későbbiekben kifejtem). Tegnap este visszanézve a meccseket, csak ámulni tudtam a teljesítményemen hogy 2 wint össze tudtam hozni. (Még mindig rémálmaim vannak attól a Topdeckes Pyromancer + SW:D -> Sylvanas ellopja Mal'ganist kombótól.)
    Ha legközelebb lesz hasonló verseny, én 110% hogy ott leszek, mivel a hangulat kitűnő volt, és élvezetesek voltak a meccsek, köszönhetően annak hogy az emberek nagy része komolyan vette a dolgot, a legjobb tudása szerint próbált meg játszani, és nem volt felháborodás egy vereségből sem.
    Ha esetleg van valamilyen kérdésetek, kérdezzetek nyugodtan.

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.31. 20:36:21
  • Zickler
    A meccseket itt tudod visszanézni, a beszámoló pedig készül (csak lassan).
  • Mephike
    Az engem is érdekelne. Vissza lehet valahol nézni a meccseket?
  • dave9004
    Hol marad a Muhee beszámoló tegnapról?
  • Mephike
    Köszi a tippeket, Ysera lett lecraftolva.
  • Negritis
    épp élőben nzétem tegnap :D
    vicces volt :D
  • Shep
    A városi gyerekek kirándulni mentek :)
  • Pio
    Nem tudom, mennyire követitek a vigame kupát, de vannak érdekes dolgok ebben a drakulagrófos settingben:

Persze a facehunter így is nyert... :)
  • Negritis
    nekem is mer azzal toltam :D
    de nekem pl a mostani sem hányinger jellegű, a demonlockommal jól elvagyok
    és 1-2 érfelmetszős topdecken kívül nincs rage faktorom
    mondjuk nem is viszem túlzásba és a legend sem célom, bár lehet 1x úgy döntök :D csak most witcher :D
  • dave9004
    nekem bejött régen a handlock meta
  • Negritis
    2bgh sose lesz
    ahhoz brutál módon népszerűnek kéne hogy legyen a control wari és a demon/handlock
    az se tetszene hidd el :D
  • Zozo0122 #17832
    Nekem amúgy az tetszene, ha olyan lassú meta lenne, hogy 2 BGH minden deckben alapfelszerelés lenne. De hát erről azátn álmodozhatok :D
  • Negritis
    már nax betette neki a kulcsot
    előtte az volt a kérdés hogy sünjáró v cairne (handlockba is) aztán szépen meghalt cairne mer jött belcher
    token duduból is ott kopott ki
    gvg-be annyit gyorsult a játék hogy amiatt nem fér bele (pl feugen stalagg baja is az hogy túl gyors a game)
  • Zozo0122 #17830
    Há'jóvan de ha összehasonlítjuk a kettőt összességében jobb a pilotázott éggólem :D Kern Andrást amúgy se láttam GvG óta :D
  • Negritis
    a priestek erejétől függ nálam hogy piloted v cairne
    ha sok a priest akkor cairne jobb mer 4 power és nem öli meg az swd

ha pedig a priest arra lövi el a shrink-cabalt akkor Yseria says hi
    most a priest a béka segge alatt -> még gyengébb cairne mint eredetileg
    az pedig hogy lehet belőle 2 háát nem érv :D mer akkor cairne+piloted is beleférhet akár :D

ettől függetlenül én egyiket sem használnám
    akkor már inkabb tasli
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.31. 13:36:20
  • Zozo0122 #17828
    Szerintem sokkal jobb. A piloted megöl egy belchert, ancient of loret, consortot, fire elementalt...jöhet belőle rossz lény is, de akár taunt is, ami sok esetben épp marha jól jön. Jöhet yeti, laphúzás stb. Ráadásul csak epic, így sokkal olcsóbb és lehet belőle 2 is a deckben. Azonkívül még mech is, ami szinergiát tud hozzáadni. Ha esetleg véletlenül egy sima shredderből esik egy mechwarper máris olcsóbb, bár ezek nagyon ritka esetek, de már az is előny önmagában, hogy mech. A pap se tudja ellopni shrink+caballal. Áh, végiggondoltam és Cairne meghalt, elpusztult, vége van szegénynek :(
  • Shep
    Lazán betörném egy Ysera-ért.
  • karmacoma
    Cairne meghalt a Blecherrel és a többi 5 életes 4-7 droppal. Az első craftolt legendem volt, de ma már semmimben nincs benne. Lassú is manapság már, hogy 6 manáért csak test.
  • Negritis
    attól függ hogy milyen deckbe szeretnéd betörni?

a piloted nem egyértelmű hogy jobb mert itt fix 2x4/5 jön ott meg lutri hogy mit kapsz 2. körben
    de tény hogy a piloted és a gyors meta kinyírta cairnet (meg az hogy vannak olcsóbb ragadós minyonok)

Alex sztem kb csak a freezemageben fut most, Harrison nem rossz főleg hogy sok a handlock megint
    Ysera-t én nem szeretem de sokan igen
    szóval én azt mondom törd de nem biztos hogy ezekért megtenném
  • Zozo0122 #17824
    Be. Már csak azért is, mert szerintem összességében a Piloted Sky Golem jobb lap mint Cairne, az pedig csak epic. Cairne-nek leáldozott.
  • Mephike
    Hali! Segítség/tanács kellene. Kaptam végre egy legendás lapot (hónapok teltek el a legutóbbi óta). Egy golden Cairne-t, ez ugye 1600 dust lenne.
    A gondom az, hogy ez a lap azért nem a full használhatatlan kategória, bár most szinte senki sem játszik vele. A kérdés az, hogy megéri-e bedarálni, Ti bedarálnátok-e egy Harrison-ért vagy Alex-ért esetleg Ysera-ért? A fontossági sorrend szerintem az előzőekben leírtak szerint lenne. Hm? Köszi előre is a tanácsokat.
  • karmacoma
    Nekem 143 pack 5 legend(2* Gazlowe, Tinkmaster, Hemet, Mal'Ganis) 29 epic.
  • DarkHorSe
    Nekem is ketto, flame leviathan meg baron geddon, thx blizzard :D Farmolom is unalmamban a nyomorekokat rank 20on
  • jazzy
    Egyébként mióta kijött a gvg nem 2 packot nyitottam, de össz 2 legendarym lett belőle. Kicsit lehetne kisebb a droprate.
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.05.31. 07:32:26
  • dave9004
    Hajnali pack: golden nat pagle :-D
  • Negritis
    demonlockal tolom
    ellenem ma priest turn 2 kirakja a ooze-t én tap
    turn 3 injured blade - én bomb + coin bomb
    concede :D
  • dave9004
    Portal sneeds abból kelthuzad a priest 30 életről adta fel. Mielőtt szidnátok, casualban hülyülök csak
  • sadface #17816
    broken bro
  • dave9004
    Furcsa a portal most 3 playből gruul cairne és harrison
  • Zickler
    Az enyém eléggé unalmas volt... Volt egy nagyon kezdő gyerek, aki Freezemageval meghalt mert a saját körében megölte a Lepert.
    Az egyetlen gyerek aki megvert, egy meccsen, az Bane of Doom-ból Pit Lordot, aztán Voidcallerből Malganist kapott :D
  • dave9004
    Jól hangzik. Reméljük lesz Folytatása és több versenyen egyre.több esgésnek szurkolhatunk. Jó lett volna a csoportkört is látni.
  • Negritis
    streamen is mondták hogy a semmiből aláztál :D
  • Zickler
    Kösz srácok :D
    Holnap írok valami beszámolót, de egyelőre legyen elég annyi, hogy jól esett hogy mindenki jött oda, hogy nem tudják hogy ki a fasz vagyok, de gratulálnak hogy mindenkit szarrávertem, kezdve a 8-1-s csoportkörrel :D
  • 1Darton1
    Bizony, gratulálok én is!
  • dave9004
    Muheenak azért nagy grat.innen az sgről szép eredménY. Várjuk a beszámolót
  • Negritis
    hoppá :D korán van :D
    nameg közbe épp az egyik "puzzle-n agyaltam :D"
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 21:24:11
  • TBTPumpa
    Eltévesztetted a topikot bro! Ez a HS imádok klubja, Ciriért tessék átfáradni a Witcher 3 topikba.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 21:23:52