40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #17886 mondjuk asszem a pyro kb useless a patron miatt -
Negritis #17885 összeraktam egy kontrol palát a küldik miatt
eddig 1-1 de nem igazán az én világom -
karmacoma #17884 Hát ez tényleg szar, ráadásul a fun mobil app koncepciót viszi tovább.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.06.02. 10:59:48 -
Nekem van egy Aspire Switch 10-em. Teljesen korrektül működik rajta a HS, billentyűzet nélkül is. -
hawkie22 #17882 Nekem egy Trekstor tabletem van, azon Windows 8.1 fut, azon szépen megy a Hearthstone. Szerintem az Acer-en is mennie kell. De én Battle.net-en keresztül indítom, nem tudom, hogy Windows Appstore-ban van-e. -
Ez de szar. Köze nincs a játék lényegéhez ^^ -
Zozo0122 #17880 Olyat kellett volna, hogy Grim Patron, everyone get in here! És akkor befutnak még 100-an :D Vagy hunter ellen széttépnek a kutyák és megtelik velük az aréna...miközben felülről nyílzápor.... -
Negritis #17879 nem tudom hogy a windows phone compatibilis app van-e már
szal én nem fűznék sok esélyt hozzá
közbe jött egy reklám :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Egy mezei Windows 8-as tableten (Acer) képes futni a Hearthstone? -
Érdekesség: ragnaros herotol nefarian tail swipeot ad kettőt -
csoszi87 #17876 WannaPr0d meccsét kell nézni W/L küldinél, illetve fent kell lennie pack nyitásoknál.
Nekem elmúlt 1 hónapban 4 legend jött pack nyitásból arénák nélkül.
Meg persze a kis rituálém.
#11512 -
Elfes hátlap jár a júniusi szezonban!
Total kreygasm! -
Pio #17874 Akinek az előző szezonban se jött össze a legend annak egy kis motivációs beszéd. :)
-
Malarki #17873 Szerintem mage, mert azok amiket leírtál rá is igaz, sőt nálam a pingelés hasznosabb mint a laphúzás. A saját lapjai 90%-ban az átlagnál jobbak, tömve van secretekkel, az aggro és control verziója is életképes.
Szerintem a legerősebb, nekem a kedvencem.
És nem mellesleg Alliance és nem ilyen alantas Horde :P -
Priest? :D -
Negritis #17871 én azt mondom Mage
ugyanaz igaz rá, csak csaj :D
úgy döntöttem nyáron csak rank 19-20 környékén leszek és napizok
aztán ősszel megnézem a legendet -
karmacoma #17870 Ja kb. Természetesen a lore ismeretében meg őket utálom a legjobban, de ezen azért túl kell lépi. :D -
Zozo0122 #17869 Na indítok egy újabb vitatémát :D Szerintetek mi jelenleg a játék legerősebb hőse?
Szerintem összességében a warlock. Érvek:
1, Jelenleg több fajtája fut, nehéz ellene mulliganelni, max azt tudod figyelni, hogy hány lapot cserél és abból következtethetsz.
2, Ki tud állítani a jelenlegi metában életképes aggro,midrange,control, sőt még akár combo paklit is. (Malygosos, bár gyengébb a többinél)
3, Az összes kiegben nagyon jó lapokat kapott. Voidcaller,Implosion,Malganis és GangbangBoss...
4, Szinte csak neki vannak démonjai (Illidan a kivétel), tehát konkrétan egy egész minion altípus igazodik hozzá.
5, A warlocknak van a legjobb hero powere, esetleg a magenek van közel ennyire jó.
Marha jó kis hős amúgy, bár a zoot utálom :D A legendjei nagyon királyak... Jaxx egyszerűen a játék legepicebb lapja, bőven megbocsátható még az emotespammelés is :D -
Zozo0122 #17868 Simán. Komolyabb nehézség nélkül mentem a múlthavi undor metában fel rank5-ig azzal a demonlockkal amit azt hiszem pont neked linkeltem. Tovább nem vállaltam be, mert idegroncs lettem volna annyi aggro volt még 5 alatt is és ugye ott már gond, ha bukószéria van :( Úgyhogy a végén már csak lötyögtem meg néha mageztem. -
Ma huzamosabb ideig teszteltem a demonlock deckem, azt kell mondjam megérte legyártani hozzá a lapokat. Kíváncsi vagyok hogy fog menni magasabb szinten. -
Az a kartya se jo semmire :D de megertem a problemad -
karmacoma #17865 Na a játék is megtámogatott. 43 legend nélküli nyitás után jött egy Onyxia. Az a bajom, hogy nincs szívem dustolni, mert igaz most szar, de közel van a használhatóhoz, meg jól is néz ki, meg sárkány is(a remény még él, hogy egyszer lesz sárkány meta). :D -
Nem tudom pontosan mikor jelent meg a naxx, de a boardja szeptember körül lett elérhetö play mode-ban. Emlékszem, mert akkor kezdtem. -
karmacoma #17863 Thx a hsz-eket! Valszeg lekraftolom nemsoká. Igazából az is vonz, hogy relatíve nehéz pakli. Jól kell navigálni az élettel, laphúzással, tauntokkal. -
amúgy a HS készítőinek kompetenciáján látszik, hogy a BRM-es boardot se tudták még betenni rankedre stb április óta :D -
1Darton1 #17861 Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ami régen nagyon könnyű matchup volt, az most nem olyan egyértelmű.
Sajnos a hunterek visszaszorulása és a zoo erősödése óta már nem olyan erős, de még mindig az egyik legjobb pakli. -
nem tűnnek olyan hiperjónak.
sokkal több már a rossz matchup-ja.
de tény NA szerveren pl sokkal több volt mint EU-n ott sikeresebb is volt sokkal vmiért. -
Negritis #17859 hmm, ez majdnem ugyanaz mint amit én szoktam tolni :D
annyi hogy én brute a watcher helyett :D -
1Darton1 #17858 A control warriorok is új fénykorukat élik, nekem is megjött a kedvem, hogy craftoljak hozzá néhány legendet.
-
Erre csak azt tudom mondani, hogyha sok Zoo jön szembe akkor Handlock, minden más ellen Dudu. És itt van egy Trump féle Handlock. -
Trump volt vele múlt hónapban legend 10 környékén vele -
karmacoma #17855 Kéne valami új impulzus. Agyalok, hogy craftolok egy handlockot. Olyan sok minden már nem kell hozzá. Aki rendszeresen ladderezik vele, írhatna pár szót mennyire működik mostanában. Eddig Combo Druiddal és Midrange Palával játszottam rankedet, és most az a kérdés Ragna + Cena vagy teljes Handlock legyen a craft. A klasszikusabb control lock érdekelne nem a doomguardos démon verzió. -
Gratula!
-
Grat a sikerhez. Jó lett a beszámoló! ;) -
még Shep a pronk. az egész Rage csak megtévesztés és ő Kolento -
jól izgulhattál. -
Pio #17850 Gratula itt is és +1 részemről is Zozo megállapításához. :)
Egyébként jár más is ide esgére, aki komolyabban játszik vagy Muhi az egyetlen pro-nk? -
Negritis #17849 én pont lemaradtam a nevezésről :D
mondjuk átszervezés kellett volna mer hétvégén Pesten votl dolgom, de megoldhattam volna :D -
karmacoma #17848 Grat!
Sajnos pont 1 hete költöztem el Szegedről. Ha nem lett volna tervben, én is neveztem volna. -
Picit... Sikerült az egyszerűbb vizsgákat letenni időközben, és most hogy így vége a versenynek, neki lehet állni a gyalázatos szolgamunkának.
#17844 : Szerintem ezt már nagyon régóta tudja mindenki :D
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.05.31. 20:57:20