Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok haladni. egyszerűen megálltam rank 14-en. Bármivel megyek :\
Vicc az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 14:52:15
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Közben Savjz meg 4-en szenved a priesttel, ő sem nagyon halad sehova.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 13:50:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utána jött még 2 cabal ,csak ,hogy teljes legyen a kép. Sylvanast, Voljint meg egy cabalt dobtam vissza.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 13:14:23
BattleTag: kabel15#2672
Nekem rájuk nincs kedvem Dust-ot pazarolni. Van még vagy 7-10 legend amit előrébb sorolok a kalóznál.
A papagáj nem hoz tűzbe.<#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Már minden adott, hogy összerakj egy frenetikus Murloc decket és leigázd vele a világot.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem tudom, nem handlockozok.
Csak ellenfélként láttam.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én viszont hasznosnak találtam a Brute-t 😄
brute nekem nem vált be 😊
+én Toshleyzok is ha van rá "helyem"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk egyszer egyik ellenfél kapott Gazlowe + Spell partból 1 Foe Reapert, de a Főmágus utána végtelen fireballt ad.
Tényleg:
Kinek mi az a kártya, amit általában nem használnak deckekben, de tett 1 próbát vele és neki bevált?
Nekem pl a Tree of life ramp druidámban van 1 Abnormation.
Ha időben feljön aggro (esetleg mechmage) ellen nagyon jó, és a drudia kombóját is meg lehet vele akadályozni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.08. 09:53:38
Antonidas sajnos nincs. Pedig azzal kilehet nyerni az értékeket. Gazlowe szintén nincs . Ezt jobban eltudnám képzelni a deckben, mint Antonidast. igaz nem sok a támadó ereje,de a spare partokért további mecheket kapnánk és nem fogyunk ki 😊
Valaki próbálta már?
Gondolkoztam, ha mar ez a két lap hiányzik akkor beteszek 2 mana addictet ( ha túlélik a kört ) és van 3 sparepart akkor az 14 dmg 😊
vélemények vagy ötletek a további érték kinyerésre? 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mivel ez egy HS-el foglalkozó fórum és mint ilyen ezért itt a HS-ről beszélnek.
A HS-be beletartoznak a aggro-k, a vereségek, és a szerencsefaktor, ezért ezt itt ki lehet "beszélni".
Valamint ha ezt nem beszélnék ki itt amúgy se írna senki a fórumba.
Következtetés:
- Ha lehet akkor miért ne.
- Azért, hogy ez a fórum ne legyen elfelejtve ilyen QQ posztokkal kell elárasztani.
- Valakit biztos érdekel. Csak néhány hangos ember most ezt a máshol is jól bevált dolgot el akarja rontani.
- mások véleményét
- mások beszámolóit
- mások stílusát úgy, hogy az nem itteni személy/ek ellen irányul
Szólásszabadság van. Akinek ez nem tetszik, az nyisson egy másik topikot és ne a másikat próbálja kénye kedve szerint megváltoztatni.
Konklúzió: Mindenki azt mond a JÁTÉKKAL kapcsolatban, amit csak akar, amíg nem személyeskedik itt senkivel. Pont.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt meg légy szíves ne hozd fel érvnek, hogy külföldi fórumokon is ez megy. Külföldön még több ember él, mint itt, de attól, hogy ők külföldön élnek, nem csinálnak kevesebb hülyeséget. A között pedig, hogy valaki nem szereti az aggrot, illetve, hogy minősíti az aggro paklikat(és ezzel indirekt - illetve többször nem is indirekt- az azzal játszó játékosokat is), bizony nagy különbség van.
Ezek pedig már abszolút hülyeségek, hogy az aggro nem köszön, stb. (Arról nem beszélve, hogy erről megint úgy beszélsz, mint alapvető igazságról, holott ez csak a te tapasztalatod.) Szerintem az egész emote rendszer egy vicc. Semmi másra nem alkalmas, mint hogy az infantilis lelki sérültek kiéljék magukat rajta. Sokszor én sem köszönök már vissza se, mert nem akarok semmilyen diskurzust folytatni a játék alatt. Kártyázni lépek fel, nem beszélgetni és nincs szükségem közben mások kommentárjára. Nekem az a normális játékos, aki nem nyomogatja a gombokat, hanem játszik. Mivel én is f2p játszom, többnyire gyorsabb paklijaim vannak csak, amik életképesek is, ennek ellenére sosem szórakozom mások idegeivel vagy idejével. Emellett teljesen mások a tapasztalataim a többi játékossal kapcsolatban is. Egyáltalán nem jellemző, hogy az aggro paklik többet emote-olnának, mint mások. Ugyanannyi trollkodás jön kontroll paklis emberektől is. Nagyon jellemző, hogy sokan képtelenek tolerálni, hogy hunter ellen játszanak és függetlenül attól, hogy mi történik a játékban, jön a hellozás, ha többet gondolkodok 5 másodpercnél; aztán a kötélégetés, ha már túl sokat misplay-eltek, hogy nyerjenek.
Más személyektől is látni sírást, számomra az is ugyanolyan unalmas, mint a tied. Eleve nem értem, hogy mi szükség van rá, hogy bárki itt engedje ki a feszültséget. Nekem is vannak peches meccseim, mint akárkinek, amikor ilyen van, akkor az épp eszembe jutó jelzőket hangulattól függő hangerővel kiadom magamból, aztán túllépek rajta. Nem jövök ide leírni, mert én sem vagyok kíváncsi máséra.
Mások sírásától a tiédet az különbözteti meg, hogy ők nem abban a visszataszító stílusban és meggyőződéssel adják elő ugyanazt. Azt értsd meg, hogy egy dolog az, amit te elképzelsz, hogy mit gondolsz egy témáról, az már más, hogy azt mennyire sikerül megfogalmaznod, hogy valóban azt a jelentéstartalmat vigye át. Lehet, hogy nem szándékosan csinálod, amit csinálsz, de csinálod. Csak nem veszed észre ezek szerint.
Pár példa, ahogy kérted:
#12281 "Ennyi idióta követi vakon komolyan ezt a xixo gyereket"
Itt nyilván a paklikat szidod és nem a játékost minősíted.
#11324 "Ezek a hunterek...7 életem van, 5 lényem a boardon, neki egy lap a kezében, következő körben nekem lethal, erre kibassza King Crusht. Ezt a szar topdeckelős nulla classt, te jó ég Ehhez aztán kell tehetség 😄 ... Természetesen egy az egyben copy Xixo hunter volt, kivéve a Crusht, gondolom a gyökérnek nem volt Liroj Dzsenkinsze."
Tehát összefoglalva gyökér, mert más lapot játszott, mint vártál.(Ez ugye nem az embert minősíti, te csak paklikról beszélsz.) Xixo paklit netdeckel, de mégse, mert van benne egyedi kártya. Tehetség meg azért nem kell a paklihoz, mert véletlen topdeck miatt kaptál ki.
#11262 "Mert az ökörcsorda egy az egyben másolja őket 😞 Nem gond, ha hasonló, nem gond, ha tényleg megért egy paklit valaki és megtanul vele játszani, de az, hogy kijön az új sztárpakli és a gyökér egyből azt nyomja és (mivel a pakli jó, de maga az ember egy szar) lemákol a francba, pedig magától azt se tudná mi az a mekmédzs(például)...na az nem jó."
Itt se a játékost hívod többek között gyökérnek, ökörnek és szarnak. Amellett, hogy úgy állapítod meg valakiről, hogy tud-e játszani egy paklival, hogy szerinted mákkal ver-e meg. Nem semmi.
Ezekhez mindössze 3 hétre kellett csak visszamenni; tovább folytatni se kedvem, se időm, de lenne miből.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.07. 20:44:40
agyaltam rajta én is, de majd ha már lecsillapodtak a kedélyek 😄
köszi amúgy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.07. 17:24:27
Szabad tudni mivel foglalkozol?
Stream alapján fiatalabbnak gondoltalak.
Ha ott van nálad Dr. Boom és van elég mannád, ki kell játszani! <#buck>#buck>