40521
  • karmacoma
    Thx! Én még a Klánok urában olvastam ennek az előzményeit.
  • Pio
    Szívesen, ha épp eszembe jut, illetve ha egy konkrét lapról kérdeznétek arról is szívesen írok.

Például aki ismeri a Warcraft Lore-t az tuti nem csodálkozik azon, hogy Magni ilyen drága lesz... ugyanis csak úgy tudta annak idején megmenteni a törpök fővárosát a pusztulástól, amit Deathwing hozott volna rájuk, hogy megidézett egy hatalmas ősi erőt, aminek hatására ő maga gyémánttá változott és úgy maradt, a mai napig megcsodálható.

És hogy valóban lássuk, hogy minden mindennel összefügg: Magni lánya Moira, akit Thaurissan ellen küzdve már mindenki megtanult a HS-ben is kellőképp utálni. :)
  • dave9004
    Ezek a történetek tök jók heti egyszer írhatnál ilyeneket egy egy lapról :)
  • Pio
    Agyar az, Mannoroth agyara.
    Mannoroth egy pit lord, az ő véréből ittak az orkok és attól váltak vad, vérszomjas néppé és ezért akarták leigázni az emberiséget.

Mannorothot egyébként Garrosh apja, Grom ölte meg Ashenvale-ben, ezzel felszabadítva az orkokat a démoni vér átka alól.

Erről a csatáról van egy videó a warcraft 3-ban (13 éves videó, ilyen szemmel nézzétek).
    Amúgy a videóban elég sok HS-es dolog található meg, hisz ott van Grom, kezében a Gorehowl-al és Thrall kezében a Doomhammerrel egy pit lordon felül. :)

Garrosh egyébként egy igazi suttyó, nem elég, hogy Mannoroth trófeáját hordja, akit nem is ő ölt meg, illetve nem jött át az orkokkal leigázni az emberiséget, mert "beteg volt" szegényke még ő is volt a warcraft világában a főgonosz egy teljes kiegen át, sőt, a következő kieg eseményeit is ő indította be, amíg Thrall el nem bánt vele. Nem véletlenül mondja Cairne azt, amit, ha kijátszod Garrosh ellen (Garrosh! You are not fit to rule the Horde!).

• Malarki
    Valaki Watch and learn küldire?
  • Zickler
    Én mindig valami agyarszerűségnek láttam... Kéne egy Lore mester aki megmondja.
    PIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Hol vagy amikor kellenél?
  • csoszi87
    Gratulálok!
  • Malarki
    Amúgy lehet hogy hülye kérdés, de Garrosh-nak az a két tűzoltófecskendő mi lenne a vállain?
  • dave9004
    Ennél a midgetnél Garrosh ezerszer menőbb
  • TBTPumpa
    Összedobtam valami gány sárkányos Mage dekket, megnéztem Rankedon. Jött ellenem 2 facehunter, 2 aggro rugó (az egyik a kalózos gönceit rakosgatta, a másik meg a mechjeit), meg egy elbaszott Paladin (ennél volt dragon, murloc, mech, beast wtf).
    5-ből 5 win. Tovább már nem mertem játszani, mert nullázódott a Walletem.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.05. 18:17:57
  • Shep
    Erről most az a régi Nutellás reklám jutott eszembe. Kis nyuszik kenyérre is kenhetik, nagy nyuszik süteménybe is tehetik :D
  • Malarki
    Ja értem, kösz.
  • TBTPumpa
    Kicsiknek F2P
    Nagyoknak P2W

• Shep
    Minden hőshöz lesz ilyen, de most még csak a warriort mutatták be, tehát ha mindet akarod elég sokba fog fájni.
  • Malarki
    De most ez csak warriorhoz lesz jó? Vagy hogy? Nem vágom
  • TBTPumpa
    OMFG az új hőshöz hátlap is dukál!
    P2W hátlap! KELL!

Mikortól lesz elérhető?
  • 1Darton1
    Abban a kommentben még csak véletlenül sem volt semmi kifogásolható. A dühöngőnek pont az a funkciója, amit leírtam. Csak ugye valaki azt élvezi, ha magasra csapnak a fekáliahullámok, és nem elegendő neki, ha csak az azt igénylőket teríti be vele.
  • Tinman #18029
    #18022 alapján úgy tűnik téged se nagyon hat meg :-(
  • dave9004
    durva am a meta, hogy olyan lapok lettek lassúak amikről tavaly kb gondolni se mertem volna :D
  • 1Darton1
    Már van, de Shep haverodat nem zavarja az sem. Te legalább visszafogod magad mióta van dühöngő, ezért hálás is vagyok.
  • Negritis
    amúgy miért jó neked azt csinálni amit nem élvezel és mások kedvét is szétbaszni közben?
  • Shep
    Nem elég nagyok a hullámok ahhoz, hogy a magas széken ülőket elérje.
  • Tinman #18024
    Reméljük mielőbb lesz hg, hogy a szemetet innen kisöpörje.
  • Shep
    Az a kombó amúgy lassú, éppen ezért jelenleg nem igazán éri meg bajlódni vele.
  • 1Darton1
    Szerencsére azóta már máshol fröcsög a rák, és csak ritkán folyik át ide.
  • Zozo0122 #18021
    Van recomb ja, meg 2 shadow madness is :D
  • Negritis
    shadow maddnessed van? recomb mellé jó tud lenni
    amiről úgy tudom van neked mer forca max-szal te használtad, nem?
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.05. 13:56:41
  • Zozo0122 #18019
    Köszi mindenkinek, elkezdtem átalakítgatni :D
  • Shep
    Azt elhiszem, nekünk is az volt mikor te a Banamákon nyaraltál :D
  • Shep
    2 shrink ki, 2 pyro be, faceless helyett inkább Loatheb, vagy Sylvanas, 2 smite felesleges inkább chow(k), 1 holy nova elég de kellene még bele laphúzás pl azure drake és loot hoarder formájában, vagy acolyte. meg nem ártana bele egy fegyver leszedő sem.
  • 1Darton1
    Hát még nekünk milyen szerencse.
  • Shep
    Tiszta szerencse, hogy ott van nekünk a másik topic :D
  • Zickler
    Okéééééé... Azt hittem ez a házigazda "avatás" több napos folyamat, nem goldoltam volna hogy 15 perc alatt meglesz a dolog :D
    Szóval "Térdre csirkék, itt az Isten!"
    Ezentúl itt olyan rend lesz tartva hogy az csak na. De most tényleg... Komolyan... Nem viccelek... tényleg nem
  • karmacoma
    Nálam a dupla Shrink helyett, Shadow maddness, 2. Light of the Naaru menne, esetleg Holy fire. Se Maddness, se 2 Cabal, se pain. Nincs akkora szinergia, hogy megérje a 2 Shrink.
  • Zozo0122 #18012
    Vélemények erről a plébánosról? :D Most dobtam össze. Nagyon tetszik, a Velenes combóra épül ez is, eddig jól is teljesít. Bár még csak rank 14. Igazából az egész deck combók hálózatából áll és nehéz is tolni :D Az ilyen deckek tetszenek nekem.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.05. 12:16:29
  • Negritis
    annak is van egy midrange-s variánsa ami spell finisheres
    de a fel reaveres az aggro több winconditionnel (zap, dh, fr)
  • hawkie22
    A mechsámán biztos, hogy aggro. :D Az elöbb, amikor 2. körben kint volt 2 Mechwarper, 1 Annoy-o-tron meg egy Spider Tank, akkor a druid feladta. :D Utána Priest 4. körben adta fel 10 HP-val, majd druid 7. körben. :D Jól indult a napom.
  • karmacoma
    Jaja én is gondban vagyok ezzel mostanában. Egyre erősebbek a korai minionok, így lehetetlen belőni mi micsoda. Palaval is lehet Minibot, Jugler Mustar QM kezdéssel letarolni bármit.
  • 1Darton1
    A midrange kategória az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött, és jelentős részt szakított ki a metából, főként az általad említett stabil kezdés miatt. Lehet, hogy nekem kicsit elmaradott az aggro-midrange-control kategorizálásom. Én nagyjából úgy fogalmaztam meg, hogy az aggro a 6-7. körig van a csúcson, utána kezd visszaesni, és nem árt a 10. kör előtt befejezni vele a meccset, különben elúszik. A midrange 8-10. kör környéke után indul kifulladásnak, és az e fölötti szakaszban lubickolnak a controlok.
    Eddig egész jól sikerült belőnöm a paklikat ez alapján, de most például a hybrid hunter az aggro és midrange határán billeg, szóval kezd dinamikusabbá válni az átmenet a kategóriák között, ami nehezebben leírhatóvá teszi őket.
  • karmacoma
    Wut?